Autor |
Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Amica - Pogoń 0:0 - 21/05/2005 19:58
Amica jakby nie było ma dość dobry skład i wynik 0-0 na ich terenie można uznać za dobry.Szkoda, że nie przyniosły gola te ataki w koncówce. Edi jak to powiedział Dyczewski nie ma jeszcze sił i kondycji na pełne 90 minut...
|
Ostatnio edytowany przez: Macias, 21 maja 2005, 20:04 [1 raz(y)]
|
|
|
|
Odp: Amica - Pogoń 0:0 - 21/05/2005 20:05
Zremisowaliśmy.Można było wygrać ,ponieważ amica ma bardzo ostatnio złą passę.No ale dobry rydz nisz nic hehe.Tylko szkoda ,zę styl gry sie nie zmienił!No ale dobrze ,ze się utrzymamy a trzeba będzie w następnym sezonie wziąść się ostro do pracy!Szkoda tego meczu w pp z Wisła!!!Oszuści!Nara
|
http://www.soccerclips.net/compilations2.php?page=24&q=&cond=
Patrzcie i podziwiajcie Ryśka! 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Amica - Pogoń 0:0 - 21/05/2005 21:13
ja słyszałem od kumpla który tam pojechał o jednym 11-latku ugodzonym - przynajmniej tam tak mówią
a czy to prawda to nie wiem, bo zastanawiam się co miałby robić tam 11-letni chłopak
|
|
|
|
Odp: Amica - Pogoń 0:0 - 21/05/2005 21:16
Co do wyniku - myślę, że niektórym z Was lekko odbija palma... Graliśmy z bardzo solidną drużyną w meczu wyjazdowym i remis, w dodatku zasłużony patrząc na przebieg spotkania, MUSI cieszyć...
Jak na razie wszystko jest OK - wygrywamy mecze u siebie, remisujemy na wyjazdach. W większości przypadków drużyny zdobywające punkty w ten sposób zajmują miejsca w pierwszej trójce swoich lig. Jeżeli ktoś liczy na więcej, to powinien jak najszybciej zejść na ziemię.
P.S. Z Zagłębiem być może zagra już Divecky - to byłoby ogromne wzmocnienie, bo Bugi po raz kolejny potwierdził, że jego czas już minął... Boję się tylko, że nasz mecz może być ustawiony na remis...
[Cobr_S: Szołn dokonałem małej edycji twojego wpisu, nie poruszajmy na razie tego tematu, pozdrowiam
|
Zdelegalizować traktor.
Męska forma: demon. Żeńska forma: demona. Nijaka forma: De Mono.
|
|
|
|
- 1
- 2
- 3
- 4
-
|