Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> PP: Pogoń - Wisła Kraków << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
PSMKS
Patriotyczna PS
IP: zapisany
Na forum od 7857 dni

Odp: PP: Pogoń - Wisła Kraków - 11/05/2005 22:39
Zamocny mecz ! Bo fantazja , fantazja bo fantazja jest od tego aby bawic sie aby bawic aby bawic sie na całego :D ! Doping wyjebany nalepszy w tej rundzie ! Oprawa tez wyjebana :) I jeszcze ganja !
Kiedy beda powtarzac mecz w tv ?!

Przyjaciele Nie Tylko z Trybun !
Żeniu
Kibic
Na forum od 7539 dni

Odp: PP: Pogoń - Wisła Kraków - 11/05/2005 22:42
Brawo Brawo Brawo. Bardzo dobry doping i oprawa z balonów, flag, pasów i folii. Szkoda tylko troche wyniku a kilka sytuacji było.

"1948 & 1916"
Szołn
Kibic
Na forum od 7780 dni

Odp: PP: Pogoń - Wisła Kraków - 11/05/2005 22:43
Bardzo dobry, szybki mecz. Z grą Pogoni było różnie - pierwsze 60 minut świetne (okres od 20 do 40 minuty wręcz fantastyczny w naszym wykonaniu), ostatnie 30 minut takie sobie, choć też raczej dobre.
Pokazaliśmy kawał dobrej piłki, otworzyliśmy grę i od razu wyglądało to zupełnie inaczej, nie do poznania w porównaniu z niektórymi ostatnimi meczami...
Wisła zagrała bardzo przeciętny mecz, w ataku byli zupełnie niegroźni (poza bombą Żurawskiego w słupek), w defensywie momentami bezradni. Ale to także nasza zasługa.
Co do Pietrzaka - duży plus za taktykę i ogromny plus za ofensywne zmiany. Minus za zbyt późną zmianę Parzego i trzymanie na boisku Milara.
Sędziowanie przemilczę, szkoda nerwów.

Co do ocen:
Pesković 7 - Michalski 8, Julcimar 7.5, Magdoń 7.5, Matlak 7 - Parzy 4.5, Łabędzki 8, Kaźmierczak 6.5, Grzelak 8 - Milar 5.5, Andradina 7.5.

Pozytywne zaskoczenie to świetny występ Łabędzkiego w środku pola. Zupełnie zawiódł Parzy, miał problemy nawet z przyjęciem piłki. Andradina dostałby 9, gdyby nie zmarnował dwóch doskonałych sytuacji. Milar zaskoczył mnie tym, że stosował bardzo agresywny pressing i tutaj duży plus dla niego. Ale i tak występ bardzo słaby na tle reszty drużyny.

Zdelegalizować traktor.
Męska forma: demon. Żeńska forma: demona. Nijaka forma: De Mono.
PKU !
Kibic
Na forum od 7544 dni

Odp: PP: Pogoń - Wisła Kraków - 11/05/2005 22:47
za mocny mecz, za mocny doping, za mocna oprawa:) Pogońńńńńńńńńńńńń....:D:D:D

PKU !
kiks
Kibic
Na forum od 7469 dni

Odp: PP: Pogoń - Wisła Kraków - 11/05/2005 22:49
nigdy wiecej Panika!!!! Pogoń pokazala ze ma potencjal! jak dla mnie najlepszy na boisku byl Edi, takich zagran na papricanie to jeszcze nie bylo, w koncu labedzki zaczal grac.Wlasnie taka Pogon chce ogladac!!!!

berety dwa
Kibic
Na forum od 7522 dni

Odp: PP: Pogoń - Wisła Kraków - 11/05/2005 22:51
powiem krótko.jest zmiana trenera i odrazu widać efekty lepszej gry. martwi mnie postawa Kazimierczaka-ten chłopak chyba siadł na laurach!

A K
Kibic
Na forum od 7872 dni

Odp: PP: Pogoń - Wisła Kraków - 11/05/2005 22:54
Zaa Mocny Mecz dawno nie bylo takiego dopingu i takiej atmosfery pozdro for all:D

PS!
Maroon 55
Kibic
Na forum od 7564 dni

Odp: PP: Pogoń - Wisła Kraków - 11/05/2005 22:56
Brawo brawo, ale wielka szkoda.Była duża szansa ,żeby wisełka popłynęła. Oglądałem mecz w tv nie za bardzo widziałem oprawy jakie przygotowaliście ale za to słyszałem .Jak piłkarze dostosuja sie do Waszego poziomu to nie bedzie problemu z miejscem na podium w przyszłym sezonie . Panowie bije dla Was brawo!!!

[...] i przyszedł Pan i spojrzał
na prace naszą,
i był zadowolony,
a gdy spytał o zarobki nasze,
usiadł i zapłakał [...]

z Listu św.Pawła Apostoła do Pracowników
Żyleta
Kibic
Na forum od 8021 dni

Odp: PP: Pogoń - Wisła Kraków - 11/05/2005 22:58

Pampers1948 napisał:  
Zaa Mocny Mecz dawno nie bylo takiego dopingu i takiej atmosfery pozdro for all:D

Poprostu nic dodać nic ując atmosfera była nieprzeciętna doping i oprawa race kapitalna. I na boisku wkońcu było na co popatrzeć!!!!! Oby tak dalej !!!!

Bo jest paru ludzi... Piraci
dav6id
Kibic
Na forum od 7557 dni

Jedno zdanie:ATMOSFERA NI EDO WYJEBANIA!!!Wielki "+" za aktywnosc dla calego stadionu ktory wspomagal mlyn.race
Mam nadzieje ze zobacze to wszysko jeszcze raz w TV doping

Łabek
Kibic
Na forum od 7934 dni

Nareszcie doping wyszedł dobrze, ale nie popadajcie w euforie bo tak naprawde to powinno być tak zawsze! czy to mecz z Wisłą, Amicą czy inny zespołem... no i w końcu Łabędzki sie przebudził bo niektórzy psy już na nim wieszali... :]

Nikt nie mówił, że będzie łatwo... bo bez walki nie ma nic! Gryfińska
Nie pozwól, aby strach wyeliminował Cie z dalszej gry... Burżuazja
SamAxe
Kibic
Na forum od 7700 dni

Odp: PP: Pogoń - Wisła Kraków - 11/05/2005 23:02

Beton_Ziom napisał:  
!

Jutro.9.30
w piatek 11
w sobote 11.10

na polsat sport

Matek.
Kibic
Na forum od 8495 dni

Odp: PP: Pogoń - Wisła Kraków - 11/05/2005 23:02
Wreszscie Portowcy zaczeli przynajmiej sie starac chybaj jednak zmiana trenera pojdzie na dobre ale jeszcze poczekajmy, oprawa bardzo ladna brawo MW a doping mozna powiedziec byl zajebisty i tez to ze reszta stadionu tez spiewala ale czy tak zostanie na dluzej oby...;)

Pogoń To My!
MKSfazi
Kibic
Na forum od 7648 dni

Odp: PP: Pogoń - Wisła Kraków - 11/05/2005 23:05
Piekny mecz az sie rece do oklaskow skladaja.Brawa dla Ediego i Grzelaka wspanialy wystep.Doping tez ekstra.Oby w rewanzu grali tak zdecydowanie i troche skuteczniej a przejdziemy dalej.

A mnie jarają na meczu Pogoni race...racaracaracaracaraca
Cz
Kibic
Na forum od 7682 dni

Odp: PP: Pogoń - Wisła Kraków - 11/05/2005 23:06
Zajebisty meczyk:)doping bardzo dobry ale zawsze moze byc lepiej:)jak sie wszyscy naucza troche dluzszych piosenek,pozytwne zaskoczenia to chec do zabawy pozostalych sektorow:)bo fantazja...

www.sectorshop.net
barcish
Kibic
Na forum od 7802 dni

**

Odp: PP: Pogoń - Wisła Kraków - 11/05/2005 23:09

patrys napisał:  

Beton_Ziom napisał:  
!

Jutro.9.30
w piatek 11
w sobote 11.10

na polsat sport

a na normalnym polsacie ? :P

POGOŃ SZCZECIN!
...
Kibic
Na forum od 7757 dni

Odp: PP: Pogoń - Wisła Kraków - 11/05/2005 23:10
najlepszy ten mecz tej rundy pod kazdym wzgledem!!!

77
Kibic
Na forum od 7649 dni

Odp: PP: Pogoń - Wisła Kraków - 11/05/2005 23:12
Mecz suuuuuuuper! Szkoda sytuacji Ediego z 75 minuty. Milar już od ok. 60 minuty powinien zostać zmieniony. Ma kłopoty z kondycją - to widać nie od dziś. Poza tym chłopak się budzi i szkoda, że wyjeżdza. Po tym co widzałem na boisku mam nadzieję, że Pogoń zagra dalej.
Doping suuuuuuuper! Już dawno tak nie zdarłem gardła. Szkoda tylko, że na 14-tce dopiero w 2-giej połowie ludzie zaczęli porządnie dopingować.

Stanisław Grzesiuk
Kibic
Na forum od 7473 dni

Odp: PP: Pogoń - Wisła Kraków - 11/05/2005 23:14
Mecz super. Sporo kibiców,wspaniała oprawa, świetny doping i chyba najlepszy mecz w wykonanaiu portowców w tym roku. Brakowało tylko bramek. Świetną okazje miał Edi i Łabędzki ale albo niecelnie albo Radziu świetnie bronił. Peskovic dosyć dobrze, obrona niepotrzebnie grała do tyłu ale też ok.Znów zawiedli Parzy i Łabędzkai oraz Milar. Sędziowanie słabe i wyraźnie na korzyść przyjezdnych. Wisła jak na mistrza Polski nic nie zaprezentowała. Oby Pogońiarze grali tak jak dziś a będzie dobrze.

Stanisław Grzesiuk
Kibic
Na forum od 7473 dni

Odp: PP: Pogoń - Wisła Kraków - 11/05/2005 23:15

^^Krzysiek napisał:  

patrys napisał:  

Beton_Ziom napisał:  
!

Jutro.9.30
w piatek 11
w sobote 11.10

na polsat sport

a na normalnym polsacie ? :P

Na normalnym Polsacie nie będzie mecz powtarzany.

- 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1758523470 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.34 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005