Odp: PP: Pogoń - Wisła Kraków - 11/05/2005 22:39
Zamocny mecz ! Bo fantazja , fantazja bo fantazja jest od tego aby bawic sie aby bawic aby bawic sie na całego ! Doping wyjebany nalepszy w tej rundzie ! Oprawa tez wyjebana I jeszcze !
Kiedy beda powtarzac mecz w tv ?!
Odp: PP: Pogoń - Wisła Kraków - 11/05/2005 22:43
Bardzo dobry, szybki mecz. Z grą Pogoni było różnie - pierwsze 60 minut świetne (okres od 20 do 40 minuty wręcz fantastyczny w naszym wykonaniu), ostatnie 30 minut takie sobie, choć też raczej dobre.
Pokazaliśmy kawał dobrej piłki, otworzyliśmy grę i od razu wyglądało to zupełnie inaczej, nie do poznania w porównaniu z niektórymi ostatnimi meczami...
Wisła zagrała bardzo przeciętny mecz, w ataku byli zupełnie niegroźni (poza bombą Żurawskiego w słupek), w defensywie momentami bezradni. Ale to także nasza zasługa.
Co do Pietrzaka - duży plus za taktykę i ogromny plus za ofensywne zmiany. Minus za zbyt późną zmianę Parzego i trzymanie na boisku Milara.
Sędziowanie przemilczę, szkoda nerwów.
Pozytywne zaskoczenie to świetny występ Łabędzkiego w środku pola. Zupełnie zawiódł Parzy, miał problemy nawet z przyjęciem piłki. Andradina dostałby 9, gdyby nie zmarnował dwóch doskonałych sytuacji. Milar zaskoczył mnie tym, że stosował bardzo agresywny pressing i tutaj duży plus dla niego. Ale i tak występ bardzo słaby na tle reszty drużyny.
Odp: PP: Pogoń - Wisła Kraków - 11/05/2005 22:49
nigdy wiecej Panika!!!! Pogoń pokazala ze ma potencjal! jak dla mnie najlepszy na boisku byl Edi, takich zagran na papricanie to jeszcze nie bylo, w koncu labedzki zaczal grac.Wlasnie taka Pogon chce ogladac!!!!
Odp: PP: Pogoń - Wisła Kraków - 11/05/2005 22:56
Brawo brawo, ale wielka szkoda.Była duża szansa ,żeby wisełka popłynęła. Oglądałem mecz w tv nie za bardzo widziałem oprawy jakie przygotowaliście ale za to słyszałem .Jak piłkarze dostosuja sie do Waszego poziomu to nie bedzie problemu z miejscem na podium w przyszłym sezonie . Panowie bije dla Was brawo!!!
[...] i przyszedł Pan i spojrzał
na prace naszą,
i był zadowolony,
a gdy spytał o zarobki nasze,
usiadł i zapłakał [...]
Odp: PP: Pogoń - Wisła Kraków - 11/05/2005 22:58
Jedno zdanie:ATMOSFERA NI EDO WYJEBANIA!!!Wielki "+" za aktywnosc dla calego stadionu ktory wspomagal mlyn.
Mam nadzieje ze zobacze to wszysko jeszcze raz w TV
Odp: PP: Pogoń - Wisła Kraków - 11/05/2005 22:58
Nareszcie doping wyszedł dobrze, ale nie popadajcie w euforie bo tak naprawde to powinno być tak zawsze! czy to mecz z Wisłą, Amicą czy inny zespołem... no i w końcu Łabędzki sie przebudził bo niektórzy psy już na nim wieszali...
Nikt nie mówił, że będzie łatwo... bo bez walki nie ma nic! Gryfińska
Nie pozwól, aby strach wyeliminował Cie z dalszej gry... Burżuazja
Odp: PP: Pogoń - Wisła Kraków - 11/05/2005 23:02
Wreszscie Portowcy zaczeli przynajmiej sie starac chybaj jednak zmiana trenera pojdzie na dobre ale jeszcze poczekajmy, oprawa bardzo ladna brawo MW a doping mozna powiedziec byl zajebisty i tez to ze reszta stadionu tez spiewala ale czy tak zostanie na dluzej oby...
Odp: PP: Pogoń - Wisła Kraków - 11/05/2005 23:05
Piekny mecz az sie rece do oklaskow skladaja.Brawa dla Ediego i Grzelaka wspanialy wystep.Doping tez ekstra.Oby w rewanzu grali tak zdecydowanie i troche skuteczniej a przejdziemy dalej.
Odp: PP: Pogoń - Wisła Kraków - 11/05/2005 23:06
Zajebisty meczykdoping bardzo dobry ale zawsze moze byc lepiejjak sie wszyscy naucza troche dluzszych piosenek,pozytwne zaskoczenia to chec do zabawy pozostalych sektorowbo fantazja...
Odp: PP: Pogoń - Wisła Kraków - 11/05/2005 23:12
Mecz suuuuuuuper! Szkoda sytuacji Ediego z 75 minuty. Milar już od ok. 60 minuty powinien zostać zmieniony. Ma kłopoty z kondycją - to widać nie od dziś. Poza tym chłopak się budzi i szkoda, że wyjeżdza. Po tym co widzałem na boisku mam nadzieję, że Pogoń zagra dalej.
Doping suuuuuuuper! Już dawno tak nie zdarłem gardła. Szkoda tylko, że na 14-tce dopiero w 2-giej połowie ludzie zaczęli porządnie dopingować.
Odp: PP: Pogoń - Wisła Kraków - 11/05/2005 23:14
Mecz super. Sporo kibiców,wspaniała oprawa, świetny doping i chyba najlepszy mecz w wykonanaiu portowców w tym roku. Brakowało tylko bramek. Świetną okazje miał Edi i Łabędzki ale albo niecelnie albo Radziu świetnie bronił. Peskovic dosyć dobrze, obrona niepotrzebnie grała do tyłu ale też ok.Znów zawiedli Parzy i Łabędzkai oraz Milar. Sędziowanie słabe i wyraźnie na korzyść przyjezdnych. Wisła jak na mistrza Polski nic nie zaprezentowała. Oby Pogońiarze grali tak jak dziś a będzie dobrze.
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1758523470 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.