Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Pogoń Szczecin - Wisła Płock 2:0 << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Pogoniara
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7498 dni

Odp: Pogoń Szczecin -:- Wisła Płock 2:0 - opinie - 07/05/2005 20:29
Super!! Wreszcie !! KÓrde Szkoda, że musiałam wyjśc z meczu... przegapiłam wygraną ;( KIEDY BEDZIE TO W TV?????

Żeniu
Kibic
Na forum od 7539 dni

Odp: Pogoń Szczecin -:- Wisła Płock 2:0 - opinie - 07/05/2005 20:32
Doping na wielki " + ". Panik na " - " (mimo wygranej) za nie danie szansy Trałce. MKS !!

"1948 & 1916"
TommyBoy
Kibic
Na forum od 7699 dni

Odp: Pogoń Szczecin -:- Wisła Płock 2:0 - opinie - 07/05/2005 20:33
Canal + Sport - cały mecz bedzie we wtorek o 14:30 i w środe o 7:00. No i dzisiaj w Sport + o 22:30 i jutro o 13:30.

RUDY 20
Kibic
Na forum od 7707 dni

Odp: Pogoń Szczecin -:- Wisła Płock 2:0 - opinie - 07/05/2005 20:34

Pogoniara napisał:  
Super!! Wreszcie !! KÓrde Szkoda, że musiałam wyjśc z meczu... przegapiłam wygraną ;( KIEDY BEDZIE TO W TV?????

w tv bedzie we wtorek o 14.30 i w środe o 7.00

ps. wreacajac do meczu to był w miare dobry, szkoda że w 2 połowie niestrzelili gola ale i tak wygraliśmy:) brawo dla 11 i 12 za ten tekst panik żegnamy cie :p

na zawsze w moim sercu POGOŃ gool SZCZECIN
Pogoniara
Kibic
Na forum od 7498 dni

Odp: Pogoń Szczecin -:- Wisła Płock 2:0 - opinie - 07/05/2005 20:36

RUDY18 napisał:  

Pogoniara napisał:  

w tv bedzie we wtorek o 14.30 i w środe o 7.00

ps. wreacajac do meczu to był w miare dobry, szkoda że w 2 połowie niestrzelili gola ale i tak wygraliśmy:) brawo dla 11 i 12 za ten tekst panik żegnamy cie :p

DZieki ... Cholera we wtorek mam do 15 00 lekcje... a kij nie ide do szkoły... :D

eF^
Kibic
Na forum od 7931 dni

*

Odp: Pogoń Szczecin -:- Wisła Płock 2:0 - opinie - 07/05/2005 20:36
Wlasnie wrocilem.
W 1 polowie Pogon zagrala dobrze, mozna powiedziec ze bardzo dobrze, sporo szybkich i (nie zawsze) skladnych akcji - i w kocnu zrobilo sie 2:0. W 2 polowie Pogon siadla, albo Panik-taktyk jak zwykle ustawil druzyne na gre tylko w obronie. Mecz ogolnie calkiem niezly, pilkarze z Plocka nie pokazali naprawde nic konkretnego, poza paroma skladnymi akcjami, brakowalo u nich wykonczenia. Ogolnie z graczy Pogoni nie wyroznial sie nikt, no moze poza (jak zwykle) Grzelakiem, ktory kiwal i chodzil lewa flanka, i Matlakiem ktory zagral jak zwykle bardzo ambitnie. Srodek pola dno Kazmierczak wyraznie bez formy, polowe spotkania przestal, Labedzki to samo - ja nie wiem co sie z nimi dzieje, wogole nie maja sil zeby biegac, 0 pomyslu na gre (w szczegolnosci Labedzki - co sie z nim dzieje wogole, kiedys gral tak dobrze, skladnie dzisiaj kompletne dno). Kolejny minus - Milar, doprowadzil mnieprawie do furii, powiedzcie mi na jaki chuj on kurwa biega od bramki do bramki? po co sie cofa co akcje do obrony i w wyniku tego w polu karnym naszym jest 10 zawodnikow. Caly czas sie wszedzie wpieprzal, to na rzuty rozne, to na wolne to do obrony to do muru, nie wiem czy trener nie przydzielil mu konkretnej fukcji czy co? mysle ze miejsce napastnika to napad a nie ciagle cofanie sie do obrony, i tym samym zaprzepaszczenie szansy na kontratak. W obronie bardzo dobrze zagral Magdon, wygrywal wszystkie pojedynki glowkowe, i rozsadnie wybijal pilki.
Ze strony kibicowskiej, no bardzo fajnie wszystko wyszlo, wreszcie przez wiekszosc spotkania glosne choralne spiewy (+ nowe przyspiewki), fajna akcja z sektorowka, nowa flaga, racami i dymami - duzy +.

No to co w srode jedziemy drugą Wisle? : )

Pogoniara
Kibic
Na forum od 7498 dni

Odp: Pogoń Szczecin -:- Wisła Płock 2:0 - opinie - 07/05/2005 20:42
JAk ja żałuje, że nie byłam ;( Słyszałam śpiewy... :( Już byłam na stadionie :( Ale moja kolerzanka zażygała połowe sektora 12~! No to co musiałam ją odcholować! :(

SamAxe
Kibic
Na forum od 7700 dni

Odp: Pogoń Szczecin -:- Wisła Płock 2:0 - opinie - 07/05/2005 20:46
A o co chodziło z tym "Mizak szanuj kibica".. co on zrobił? ;)

PSG_PoGoN
Kibic
Na forum od 7444 dni

Odp: Pogoń Szczecin -:- Wisła Płock 2:0 - opinie - 07/05/2005 20:46

R0b3rt napisał:  
Wlasnie wrocilem.
W 1 polowie Pogon zagrala dobrze, mozna powiedziec ze bardzo dobrze, sporo szybkich i (nie zawsze) skladnych akcji - i w kocnu zrobilo sie 2:0. W 2 polowie Pogon siadla, albo Panik-taktyk jak zwykle ustawil druzyne na gre tylko w obronie. Mecz ogolnie calkiem niezly, pilkarze z Plocka nie pokazali naprawde nic konkretnego, poza paroma skladnymi akcjami, brakowalo u nich wykonczenia. Ogolnie z graczy Pogoni nie wyroznial sie nikt, no moze poza (jak zwykle) Grzelakiem, ktory kiwal i chodzil lewa flanka, i Matlakiem ktory zagral jak zwykle bardzo ambitnie. Srodek pola dno Kazmierczak wyraznie bez formy, polowe spotkania przestal, Labedzki to samo - ja nie wiem co sie z nimi dzieje, wogole nie maja sil zeby biegac, 0 pomyslu na gre (w szczegolnosci Labedzki - co sie z nim dzieje wogole, kiedys gral tak dobrze, skladnie dzisiaj kompletne dno). Kolejny minus - Milar, doprowadzil mnieprawie do furii, powiedzcie mi na jaki chuj on kurwa biega od bramki do bramki? po co sie cofa co akcje do obrony i w wyniku tego w polu karnym naszym jest 10 zawodnikow. Caly czas sie wszedzie wpieprzal, to na rzuty rozne, to na wolne to do obrony to do muru, nie wiem czy trener nie przydzielil mu konkretnej fukcji czy co? mysle ze miejsce napastnika to napad a nie ciagle cofanie sie do obrony, i tym samym zaprzepaszczenie szansy na kontratak. W obronie bardzo dobrze zagral Magdon, wygrywal wszystkie pojedynki glowkowe, i rozsadnie wybijal pilki.
Ze strony kibicowskiej, no bardzo fajnie wszystko wyszlo, wreszcie przez wiekszosc spotkania glosne choralne spiewy (+ nowe przyspiewki), fajna akcja z sektorowka, nowa flaga, racami i dymami - duzy +.

No to co w srode jedziemy drugą Wisle? : )

chyba zapomniales o Peskovicu !! zagral bardzo dobry mecz (poza kilkoma wykopami z pola bramkowego) , uratowal kilka sytuacji przynajmniej dwie 100% !! POZDRO !

POGOŃ NA ZAWSZE !!!
Ambasador
Moderator**
Na forum od 7701 dni

Odp: Pogoń Szczecin -:- Wisła Płock 2:0 - opinie - 07/05/2005 20:49
Drugiej bramki nie widzialem:)

Doping na "+" za nowe, "stare" przyspiewki.Jak juz nowe przyspeiwki sa
to mozna sprobowac "Ja kocham Pogon" na rytm "I love you baybe lalal"
, "Pogon gol aleole, Pogon gol aleole, Pogon gol, Pogon gol, Pogon gol aleole" znacie??. dobre to jest "O MKS-sie ja kocham Cie...." i "Spiewajmy hej sialaal....":D:D:
Nieco ambitniejsze plany to:
- My(mly) spiewamy O MKS-sie ... a caly stadion powtarza za Nami(ale najpeir nam musi to dobrze wychodzic)
- mozna tez sprobowac "Caly stadion tanczy z Nami" i wtedy "Tanczymy labada"

Ps. Na meczu wygarl dla mnie dziadek ktory zaszczycl Nas swoim pobytem na 12.Dziadek ten sie mnie pytal sie mnie kiedy usiade:D:D:D Narabany mocno:D:D Duza polewa z Niego byla:DD:

Szczecin moim miastem, Pogoń moim życiem!
Ptr.
Kibic
Na forum od 7776 dni

Odp: Pogoń Szczecin -:- Wisła Płock 2:0 - opinie - 07/05/2005 20:50
nareszcie zwyciestwo:P
meczyk mi sie ogolnie podobal:D

eF^
Kibic
Na forum od 7931 dni

*

Odp: Pogoń Szczecin -:- Wisła Płock 2:0 - opinie - 07/05/2005 20:54
Ta zapomnialem o nim kompletnie. Dzieki za przypomnienie, moze wybronil pare sytuacji (jakie setki? ja tam widzialem 1 akcje w ktorej strzelili prosto w niego) ale te jego wykopy (moze ze 2 przeszly za polowe) i piastkowania to dno! 3 razy piastkowal i 3 razy tak ze byla niezla okazja dla wisly

chrisxx
Kibic
Na forum od 8485 dni

Odp: Pogoń Szczecin -:- Wisła Płock 2:0 - opinie - 07/05/2005 20:54
Pierwsza polowa nawet nawet, chlopaki zaczeli biegac i widziec co sie dzieje na boisku...w drugiej Panik musial sie pokazac...wprowadza Batate, ktory NIC nie wniosl do zespolu,a Tralka znow siedzi...do tego jak zwykle cofa zespol co bylo juz widoczne w 65minucie jak Wisla miala rzut rozny a 11 naszych pilkarzy bylo w polu karnym. Ale nic, trzeba sie cieszyc ze tym razem szczescie nam dopisalo:)

Stanisław Grzesiuk
Kibic
Na forum od 7473 dni

Odp: Pogoń Szczecin -:- Wisła Płock 2:0 - opinie - 07/05/2005 21:06

patrys napisał:  
A o co chodziło z tym "Mizak szanuj kibica".. co on zrobił? ;)

Chodziło o jego zachowanie podczas wtorkowego meczu z Gks Katowice wobec kibiców Pogoni przybyłych na mecz.

SamAxe
Kibic
Na forum od 7700 dni

Odp: Pogoń Szczecin -:- Wisła Płock 2:0 - opinie - 07/05/2005 21:09
A kto widział Dode Elektrode? :)

s_portowiec
Kibic
Na forum od 7700 dni

*

Odp: Pogoń Szczecin -:- Wisła Płock 2:0 - opinie - 07/05/2005 21:13
Gra trochę lepsza niż ostatnio. Panik znów się "wykazał" ustawiając zespół z 1 napastnikiem. Jak mają oni strzelać bramki z akcji jeżeli w przodzie jest tylko Milar- dobry technicznie ale wolny.
Na plus- Magdoń (świetny mecz), Grzelak, Peskovic i dobre wrażenie sprawił na mnie Kasprak.
Na minus- Łabędzki (co się z nim dzieje???), Kaźmierczak - grał tak nonszalancko i bez zaangażowania jakby był gwiazdą drużyny.
Cieszy zwycięstwo ale gra ofensywna zespołu to nadal więcej przypadku niż przemyślanych akcji.

Kocham Szczecin=kocham Pogoń
Jay-J
Kibic
Na forum od 8290 dni

Odp: Pogoń Szczecin -:- Wisła Płock 2:0 - opinie - 07/05/2005 21:15
Co prawda 2:0 ale bramki po stałych fragmentach i mecz nudnyyyy!!! Jak zawsze zresztą. Nie zmienia to faktu że... Panik! Co? ŻEGNAJ!!! ;) Batata kompletnie bez formy, a Trałka na ławce... Bardzo ofensywna taktyka z 5 obrońcami, brawo... graliśmy tradycyjnie wszerz a nie wzdłuż, extra... Milar nie miał siły już na początku 2 połowy, zresztą nie tylko on. Nie chcę już tego oglądać, chcę ofensywnej piłki, kontr które się ogląda z zapartym tchem jak za Baniaka... a mam w zamiam brak jakichkolwiek sytuacji w 2 połowie i fartowną wygraną.

Obrazek gif wstawiony na forum
Orło
Kibic
Na forum od 8195 dni

*

Odp: Pogoń Szczecin -:- Wisła Płock 2:0 - opinie - 07/05/2005 21:15
Na 1 połowę to chyba taktyke ustalił Cojak a w 2 to już było widać myśl Panika:D:D:D. Nie wiem czy się cieszyć z tego zwycięstwa czy niezabardzo, bo raczej Panik zostanie :(:(:(:(. ładne było pożegnanie tego frajera i machanie mu. tego Ediego i tak nie lubię, więc się o nim nie wypowiadam, a bramki jego nie widziałem, szkoda ze Bugi nie grał od początku. Doping był dobry i fajnie było spiewanie nowych piosenek i odświeżanie starych. Patyk to cały mecz szalał, ale nie denerwował się tak bardzo jak zwykle, może cały młyn się conieco poprawił:D??? Albo juz się przyzwyczaił:) Pozdro dla obecnych na meczu.

Babilon Team
tribu
Kibic
Na forum od 7816 dni

*

Odp: Pogoń Szczecin -:- Wisła Płock 2:0 - opinie - 07/05/2005 21:18

chrisxx napisał:  
a Tralka znow siedzi...

Trałka siedzi bo sreberka byly kradzione:P a tak seryjnie to tez tego nie czaje. ale Sergio Patataj jest pupilkiem Ptaków to jak on moglby nie grac??

bartekwt napisał:  
Panik.....co.....żegnamy 1 miejsce za wprowadzenie Bataty (a nie np Trałki) to kurwa powinien dostać nagrode Darwina....

a nagrody Darwina to sie przypadkiem nie dostaje za najbardziej spektakularna smierc??

a co do meczu to w koncu zagrali na poziomie zblizonym do moich oczekiwan. ladnie Grzelak, Edi, Peskovic tez dobrze ale kilka baboli zrobil. ogolnie calosc na plus:) i akcja z gaszeniem krzeselka dobra byla:P cos ta gasnica taka niemrawa byla:P jakby sie cos seryjnie zaczelo jarac to bysmy sie wszyscy w pizdu zjarali:)

100% PD
Szołn
Kibic
Na forum od 7780 dni

Odp: Pogoń Szczecin -:- Wisła Płock 2:0 - opinie - 07/05/2005 21:23
Dobry mecz, wreszcie zagraliśmy do przodu, zamiast do tyłu. Tym razem nie mam większych zastrzeżeń do Panika - zmiany były dobre i przeprowadzone w odpowiednim momencie, taktyka też OK.
Pierwsza połowa fantastyczna i mogliśmy prowadzić jeszcze wyżej. W drugiej cofnęliśmy się, ale to zrozumiałe przy wyniku 2:0 w tak ważnym meczu - nie było sensu się odkrywać, skoro w Płocku gra tak szybki gracz jak Jeleń.
Na +: Kasprak (kilka świetnych zagrań), Matlak (za ambicję), Grzelak (rewelacyjna forma, z taką grą powinien dostać powołanie do kadry).
Na -: Łabędzki (tragedia), Kaźmierczak (zrobił się strasznie nieruchawy), Milar (jak zwykle).
Praktycznie utrzymaliśmy się już w lidze i z tego należy się cieszyć - a kto wie, może powalczymy jeszcze o miejsce w pierwszej ósemce, jeżeli w kolejnych meczach zagramy na podobnym poziomie...

Oceny:
Pesković 6 - Kasprak 7, Julcimar 7, Magdoń 7, Masternak 6, Matlak 7 - Andradina 7, Łabędzki 3, Kaźmierczak 5, Grzelak 9 - Milar 4.
Rezerwowi nie wykazali się niczym szczególnym - Michalski raz zdecydowanie przesadził z ostrością w grze, Bugaj tracił wszystkie piłki, Batata niewidoczny.

Zdelegalizować traktor.
Męska forma: demon. Żeńska forma: demona. Nijaka forma: De Mono.
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1758528139 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.03 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005