Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Na Wisle z białymi chusteczakami ? << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Ambasador
Moderator**
IP: zapisany
Na forum od 7570 dni

Odp: Na Wisle z białymi chusteczakami ? - 04/05/2005 15:25

Borys napisał:  
... Co do brazylijczyków to zawodzi póki co tylko Adriano bo co do postawy Julcimara,Ediego czy Bataty raczej chyba nikt nie ma zastrzeżeń...

Trudno mieć jakieś zastrzeżenia do Bataty który wogóle nie gra, Batata więcej czasu leczy urazy niż gra na boisku, a jeśli mu się zdarzy zagrac to słabo albo poprawnie(powiedz mi kiedy ostatni raz Batata zagrał dobry mecz???)

Edi gra dopiero od 2 meczy, tak samo jak Batata, więcej kontuzjowany niż gra(nie wiem po co Panik wystawia go w I składzie jeśli zawodnik nie ejst przygotowany motorycznie i kondycyjnie na grę przez pełne 90 minut??? Na układy nie ma rady:))

Julcimar to fakt faktem jest mocnym punktem naszej defensywy.

Pisząc to może miałeś na myśli techikę graczy, która jest na przyzwoitym poziomie(może poza Julcimarem ale On to przecież obrońca)

Ps. Co do akcji, co to da??? I tak Ptak ma kibiców głeboko w dupie!!!

Szczecin moim miastem, Pogoń moim życiem!
Jay-J
Kibic
Na forum od 8159 dni

Odp: Na Wisle z białymi chusteczakami ? - 04/05/2005 15:26

Cobra_S napisał:  
Poważnie, czy te białe chusteczki coś zmienią, Antoni Ptaki i tak zrobi to co ma zrobić, z pewnością podejmie wkrótce decyzję, wątpie żeby kierował się tutaj opinią kibiców, bo oni się czegoś domagają, przykłady można mnożyć - najgłośniejszy to "Olo i Pilarz muszą zostać"

Ja proponuje w takim razie transparent: "Panik i Brazylijczycy - prawdziwi Portowcy muszą zostać" lol

Obrazek gif wstawiony na forum
Zieny
Kibic
Na forum od 7695 dni

Odp: Na Wisle z białymi chusteczakami ? - 04/05/2005 15:30
dla mnie to wyglada tak ze Antek daje Panikowi 3-4 nazwiska ktore w meczu musza grac, Panik ma 3-4 swoich zawodnikoiw których chce za wszelka cene wypromowac( zwlaszcza Kuchar, czy Poledica) i Panik do tych 7-8 graczy doklada 3-4. za to na pewno ma wplyw na taktyke z ktora jest chu***wa

Łobez zawsze z Pogonią
Paulinus
Kibic
Na forum od 8291 dni

Odp: Na Wisle z białymi chusteczakami ? - 04/05/2005 15:31

Cobra_S napisał:  
[a tak na poważnie, czy te białe chusteczki coś zmienią,

Oj ja powiedziałabym że dużo;) Przynajmniej coś ciekawego będzie się działo na meczu:D:D:D

"CSWD" i to się nie zmieni....
Szołn
Kibic
Na forum od 7649 dni

Odp: Na Wisle z białymi chusteczakami ? - 04/05/2005 15:47

BarcisH napisał:  
jak jest wypierdalaj po czesku ? :] (i moze ktos od razu poda po brazylijsku ;) )

Hehe :) Wypierdalaj to "Ven!", aczkolwiek można znaleźć coś bardziej kulturalnego - na przykład "Táhni do prdele a už se nevracej" lub "Vyser si voko, kreténe!" :) Gramatyka jest OK ;)

A jeśli chodzi o język portugalski, "Vá se foder, seu filho da puta!" byłoby OK :)

Dodam tylko, że ja na Płock zabieram paczkę chusteczek - akcja najprostsza, najbardziej wymowna i chyba będzie najskuteczniejsza.

Ostatnio edytowany przez: Szołn, 4 maja 2005, 16:23 [3 raz(y)]

Zdelegalizować traktor.
Męska forma: demon. Żeńska forma: demona. Nijaka forma: De Mono.
k(c)ompanyPL
Kibic
Na forum od 7726 dni

Odp: Na Wisle z białymi chusteczakami ? - 04/05/2005 15:48

paulinus napisał:  

Cobra_S napisał:  

Oj ja powiedziałabym że dużo;) Przynajmniej coś ciekawego będzie się działo na meczu:D:D:D

Napewno byłoby ciekawie, bo ponieważ:
- rekord Polski w ilości osób wymaCHUJących białymi chusteczekami w tym samym czasie
- oprawa niemalże gratisowa:D
- może nawet zdjęcie na pierwszej stronie jakiejś gazeciny, jak się bawią kibice w Szczecinie :D:D:D
- kilka tysięcy osób zamiast wydać cały swój majątek - czyli 50 gr - na słonecznik, poszłoby kupić chusteczki higieniczne i zamiast wpiedlać te cud-miód ziarenka może choć z raz by w ręce klasnęło albo coś zaśpiewało:D:D:D
Ja proponuję takie machanie na każdym meczu :D stadion ożyje:D

Herman Haken. Takiego Prezydenta potrzeba Szczecinowi.
x-pack
Kibic
Na forum od 7513 dni

Odp: Na Wisle z białymi chusteczakami ? - 04/05/2005 16:16

stahu napisał:  
No to jak ? Żegnamy Panika na Wiśle Płock ? Myśle że gdyby udało się zorganizować taką akcje napewno przyśpieszyło by to tylko zwolnienie Panika a chłopaki wzieli by się do roboty, myśle że na temat nie za wcześnie bo jak byśmy się na to zdecydowali to lepiej wcześniej niż na ostatnią chwile

ps taka chusteczka to chyba nie za duży wydatek ? :P

jestem za pa pa pa Panik !! !! !! ...............pozdro

Szczecińska albo Zadna
crls
Kibic
Na forum od 7540 dni

Odp: Na Wisle z białymi chusteczakami ? - 04/05/2005 16:19

Disco Terrorist napisał:  
Mam lepszy pomysl. W imie protestu zalozmy torby na glowe, zrobmy 3 przysiady i krzyknijmy glosno MAMY CIE!

dobry plan 1 miejsce prawie z krzesla spadlem :D :D

"Wśród pięknych kwiatów rosną te chwasty, popularnie to pedały i lewe niewiasty..."
Mati.
Kibic
Na forum od 7888 dni

Odp: Na Wisle z białymi chusteczakami ? - 04/05/2005 16:56

pogonfan napisał:  

Borys napisał:  
... Co do brazylijczyków to zawodzi póki co tylko Adriano bo co do postawy Julcimara,Ediego czy Bataty raczej chyba nikt nie ma zastrzeżeń...

Edi gra dopiero od 2 meczy, tak samo jak Batata, więcej kontuzjowany niż gra(nie wiem po co Panik wystawia go w I składzie jeśli zawodnik nie ejst przygotowany motorycznie i kondycyjnie na grę przez pełne 90 minut??? Na układy nie ma rady:))

Po obejżeniu Ligi + uważam, że Edi jest przesadzony. Dobre podania, technika i strzał z podajże 20 metrów w same spojenie. Jak zostanie w Pogoni na następny sezon i nie będą go gnębić kontuzje i przygotuje się razem z zespołem do ligi to będzie to duże wzmocnienie.

Najlepsze jest to, że Grzelak miał być wypożyczony do Zagłebia a jak narazie dzięki temu zdobywamy bramki. Technika jego na poziomie Ediego, jak nie lepsza.

Bramkę po cześci można zapisać na konto Peskovica, mógł piłkę złapać lub lepiej wybić.

Ogólnie Pogoń istniała w pierwszej połowie, w drugiej GkS przewyższał. Tak raczej nie powinno być bo GIeksa w tym sezonie spadnie, a jeśli GKS bez gwiazd objeźdźa szczecinskie "giwazdki" to jest chyba coś nie tak. Pożyjemy zobaczymy jak to będzie z Płockiem...

Jedno brzmienie tysiąca serc - Pogoń Szczecin MKS
Luk Luk
Kibic
Na forum od 7774 dni

**

Odp: Na Wisle z białymi chusteczakami ? - 04/05/2005 17:22

Mati. napisał:  

pogonfan napisał:  

Borys napisał:  

Po obejżeniu Ligi + uważam, że Edi jest przesadzony. Dobre podania, technika i strzał z podajże 20 metrów w same spojenie. Jak zostanie w Pogoni na następny sezon i nie będą go gnębić kontuzje i przygotuje się razem z zespołem do ligi to będzie to duże wzmocnienie.

Najlepsze jest to, że Grzelak miał być wypożyczony do Zagłebia a jak narazie dzięki temu zdobywamy bramki. Technika jego na poziomie Ediego, jak nie lepsza.

Bramkę po cześci można zapisać na konto Peskovica, mógł piłkę złapać lub lepiej wybić.

Ogólnie Pogoń istniała w pierwszej połowie, w drugiej GkS przewyższał. Tak raczej nie powinno być bo GIeksa w tym sezonie spadnie, a jeśli GKS bez gwiazd objeźdźa szczecinskie "giwazdki" to jest chyba coś nie tak. Pożyjemy zobaczymy jak to będzie z Płockiem...

Bo Gieksa walczy juz o honor

"Wierzę, że inteligencja i strach są nieodłączne. Goście którzy mówią: ja się nie boję niczego - są po prostu głupi!" - Rickson Gracie
Cobra_S
PogonOnLine TEAM
Na forum od 7790 dni

Odp: Na Wisle z białymi chusteczakami ? - 04/05/2005 17:30

paulinus napisał:  

Cobra_S napisał:  

to może ogłosić zbiórkę białych prześcieradeł? jesli uzbiera sie kilkadziesiat po rozlozeniu ich w gorze na sektorach 11-12 zrobi sie wielka sektorowka w kolorze bialym :P

barcish
Kibic
Na forum od 7671 dni

**

Odp: Na Wisle z białymi chusteczakami ? - 04/05/2005 17:42

Cobra_S napisał:  

paulinus napisał:  

Cobra_S napisał:  

to może ogłosić zbiórkę białych prześcieradeł? jesli uzbiera sie kilkadziesiat po rozlozeniu ich w gorze na sektorach 11-12 zrobi sie wielka sektorowka w kolorze bialym :P

a ile punktów dostalibysmy w lidze ultras TMK i Naszej Legii ;) Pierwsze miejsce murowane buhaha

POGOŃ SZCZECIN!
pachol
Kibic
Na forum od 7894 dni

Odp: Na Wisle z białymi chusteczakami ? - 04/05/2005 18:30
skoro mowicie ze panik nie ma nic do gadania to pewnie siedzicie codziennie w klubie i jestescie doskonale zorientowani jaka jest naprawde sytuacja wewnetrzna... ja sadze ze nawet jesli ptaki by kogos forsowali to przeciez do kurwy nedzy trener jest po to zeby wszystkich tak poukladac zeby oni jakos grali. a od tego co on robi az rzygac sie chce: "strzelilsmy bramke? a no to cofamy sie wszyscy do tylu zeby przypadkiem nie strzelic nastepnej. niech druzyna przeciwna sobie strzeli na 1:1" prawda jest przykra bo jak panik przychodzil do Pogoni to myslalem ze on naprawde cos bedzie potrafil zdzialac w naszym klubie. niestety okazalo sie inaczej... :/
PANIK OUT!

Pogoń jest potęgą ludzi z charakterem, bo nie siła lecz charakter daje nam przewagę
Steryd
Kibic
Na forum od 8573 dni

**

Odp: Na Wisle z białymi chusteczakami ? - 04/05/2005 18:40

Sadu napisał:  
Nie Panika wina, ze dysponuje jakimis kurwami z Brazylii, Urugwajow i innych pizd, nie mogac wpuscic walecznych Labedzkich itd.
Ptaszyska sie bawia w ustalenie skladu, na sile chcac wypromowac tych jebanych kaczorow zeby opylic ich chociaz za min. grosze, ewentualnie slawna paczke fajek. Wydaje im sie, ze gramy juz o nic, a przeciez strefa spadkowa bliziutko.
Panik jest tylko pionkiem w grze, chce zarobic, wiec slucha sie ptaków, gdyby jednak sie w tej kwestii postawil, wie, ze by polecial, sprawa wiec wygladalaby podobnie jak z Dabrowskim - juz go by tu nie bylo.
A prezesikiem spowrotem Dawidek..
Ktos kiedys trafnie napisal, ze badz co badz trener jakim jest Panik nie wystawial by na poczatek rundy z Legia na sniegu brazylianów i innych chujów z cieplych krajow - juz w marcu wiec mozna bylo zauwazyc wklad ptakow w sklad. A przeciez roszady w skladzie dawno by zostaly przeprowadzone.
Wiem, ze Panik stawialby na waleczna mlodziez, przeciez w Lechu tak robil, na tym polegala tam jego czeska szkola, ktora nie polega na wystawianiu w kolko macieju tych samych leni ktorzy nie potrafia nic innego niz podjechac Jeepem na lansie do Carrefoura albo do solarium.
Zaznaczam, ze takie jest moje zdanie i go nie zmienie ;) ptaki to ptaki i tyle

Moze w koncu ktorys trener przerwie milczenie na temat ustalania skladu?? Zaden klasowy trener nie podejmie sie pracy w Pogoni, wiedzac, ze nie ma swobody w pracy, a w dodatku kilku grajkow, ktorych Ptaki na sile promuja, szarga jego imie swoja gra.
Ptaki to jedno, ale mysl trenerska Panika jest okropnie uboga i nawet sklad bez "nabytkow" nie za wiele zdziala. Ptaki cwierkaja, ze Panika nie wyrzuca, a ten sezon jest dla zespolu przejsciowym.
A co bedzie w przyszlym sezonie??

1948
Paulinus
Kibic
Na forum od 8291 dni

Odp: Na Wisle z białymi chusteczakami ? - 04/05/2005 19:19
Ptaki ,Ptakami ale Panik też swoich lansuje...- Kuchar,Poledica czy teraz Kasprak, więc jak dla mnie wina jest 50% na 50% i nie można powiedzieć, ze Panik nie ma żadnego wpływu na to co się dzieje...Dlaczego taki Dorosz,mimo że w sparingach pyknął dwie brameczki nie jest w Pogoni? Wiem ,wiem sparingi to co innego...ale wiadomo Czechowi do Czecha bliżej;););)

pchela
Kibic
Na forum od 7514 dni

Odp: Na Wisle z białymi chusteczakami ? - 04/05/2005 19:29
Pamiętam dosyć niedawny wywiad z Panikiem.Zapytany o to za ile ta drużyna będzie grała na najwyższym poziomie i kiedy się zgra powiedział ,że zespół bedzie budował kilka sporych lat.No może i ma racje no ale to nie znaczy ,że jeżeli buduje zespół na przyszłość(z starym Adriano , Poledicą)
to teraz mamy dostawać od każdego bęcki.To w takim razie niech on sobie buduje ale zamki z klocków Lego a nie drużyne piłkarską!!!!Jeszcze kit wkręca na konferencji ,że Gieksa jest na fali?????Chyba radiowej:D .Bzdura Panik out!!!I bierzmy Wdowczyka o ile sie da!Lecz to mało prawdopodobne.
Bierzcie chusteczki i do widzenia panie Czechu!!!

http://www.soccerclips.net/compilations2.php?page=24&q=&cond=

Patrzcie i podziwiajcie Ryśka! :D

Obrazek jpg wstawiony na forum
A. Strzelba
Kibic
Na forum od 7561 dni

Odp: Na Wisle z białymi chusteczakami ? - 04/05/2005 19:36
dobrze, ze jest ta reforma ligi, i ze spada tylko jedna druzyna bo na maxa ciezko by bylo...
"Panik ??!! Don't Panic !!" :) :)

SamAxe
Kibic
Na forum od 7569 dni

Odp: Na Wisle z białymi chusteczakami ? - 04/05/2005 19:37

pchela napisał:  
Pamiętam dosyć niedawny wywiad z Panikiem.Zapytany o to za ile ta drużyna będzie grała na najwyższym poziomie i kiedy się zgra powiedział ,że zespół bedzie budował kilka sporych lat.No może i ma racje no ale to nie znaczy ,że jeżeli buduje zespół na przyszłość(z starym Adriano , Poledicą)
to teraz mamy dostawać od każdego bęcki.To w takim razie niech on sobie buduje ale zamki z klocków Lego a nie drużyne piłkarską!!!!Jeszcze kit wkręca na konferencji ,że Gieksa jest na fali?????Chyba radiowej:D .Bzdura Panik out!!!I bierzmy Wdowczyka o ile sie da!Lecz to mało prawdopodobne.

Przecież nie przegrywamy i to jest najważniejsze :D

Paulinus
Kibic
Na forum od 8291 dni

Odp: Na Wisle z białymi chusteczakami ? - 04/05/2005 21:18

patrys napisał:  

pchela napisał:  

Przecież nie przegrywamy i to jest najważniejsze :D

zdobyliśmy 3 punkty w 3 meczach - meczu z Wisła nie licze, chyba wolałabym dwa razy przegrać i raz wygrać w tej sytuacji....bilans taki sam....a chłopaki by się tak nie meczyli z tymi remisami:D;)

hPS
*zablokowany
Na forum od 7408 dni

Odp: Na Wisle z białymi chusteczakami ? - 04/05/2005 23:04
Kurde Wdowczyk albo Kasperczak tacy trenerzy mi sie marzą ale chyba sie nie doczekam . Trudno teraz powiedzieć kto zawinił , bo wina jak ktoś tam juz wcześniej pisał jest 50 / 50 . Lecz sami powiedzcie Baniak po rundzie jesiennej zajął miejsce 9 bodajze a Panik jak narazie zajmuje miejsce 12 :( Noi gra Bebeto była miłą dla okai miał kto na nich wrzasnąć ( opierdolić ) W Szczecinie chcemy Wdowczyka !

Podniesiona adrenalina to Śródmiejska siła
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.16 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005