Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Pogoń Szczecin - Polonia Warszawa 1:1 << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
kawek
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8061 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Polonia Warszawa 1:1 - 23/04/2005 20:51

RUDY18 napisał:  
ej no bez jaj ten mecz byl dobry z anszej strony a sędzia to prawdziwy sprzedawczyk!!! mnie najlepiej to dobiło jak pokazał spalonego gdy pilkarz byl 5 metrow za zawodnikiem

A moze wiesz skad był sedzia??MI si otarło o uszy ze z Pyrlandii ale nie jestem pewien wiec to by wszytsko wyjasniało.Szkoda szczegolnie sytuacji ktora miał Parzy i jeszcze kilku innych bo gdyby je wykorzystali to by nawet sedzia nie zabrał nam zwyciestwa

Slim
Kibic
Na forum od 8268 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Polonia Warszawa 1:1 - 23/04/2005 20:52

Matysh napisał:  
wlasnoe wrocilem z meczu :) chcialem powiedziec tylko to :
1) doping w pierwszej polowie zajebisty!!!!!!!!
2)doping w drugiej polowie do dupy

Tak jak jest u nas zawsze jak sie oglada mecze Legii i slyszy sie przez 20 spiewajacych kibicow to sie gada czemu u nas tak nie moze byc. Ale jak nasi kibice spiewaja jedna piosenke od 49 minuty do konca to sie narzeka.

legia_w-wa
Kibic
Na forum od 7457 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Polonia Warszawa 1:1 - 23/04/2005 20:54
wie ktos ilu przyjechalo polonistów????

Żeniu
Kibic
Na forum od 7539 dni

Mecz 2. ligi piłki nożnej Kujawiak Hydrobudowa Włocławek - ŁKS Łódź został przerwany w 64 min., przy stanie 1:0, przez sędziego, który poczuł się zagrożony ze strony łódzkich piłkarzy.

Piłkarze zespołu gości grali ostro, za co sędzia Zbigniew Rutkowski (Wielkopolska) trzem zawodnikom pokazał po dwie żółte kartki, a w konsekwencji czerwone. Otrzymali je Paweł Golański (42), Robert Sierant (56) i Igor Sypniewski (61).

W 63. min. bramkę dla gospodarzy zdobył Tomasz Bekas, co jeszcze zaostrzyło atmosferę na boisku. W 64 min. piłkarz ŁKS Rafał Niżnik, mający na koncie żółtą kartkę, popchnął sędziego i za to otrzymał czerwoną kartkę. Po tym incydencie inni łódzcy zawodnicy odgrażali się arbitrowi. W tej sytuacji Zbigniew Rutkowski zedecydował o przerwaniu meczu, obawiając się o swoje bezpieczeństwo

info: www.wp.pl
PZPN, PZPN jebać jebać PZPN !!

"1948 & 1916"
Matek.
Kibic
Na forum od 8495 dni

Slim napisał:  

Matysh napisał:  

Tak jak jest u nas zawsze jak sie oglada mecze Legii i slyszy sie przez 20 spiewajacych kibicow to sie gada czemu u nas tak nie moze byc. Ale jak nasi kibice spiewaja jedna piosenke od 49 minuty do konca to sie narzeka.

Zgadzam sie z Toba Slim ale niestety kazdy zawsze na cos narzeka... i nic nie zrobimy ale naprawde bylo to bardzo ladne ze od 49 min do konca jedna piosenka.

Pogoń To My!
Szołn
Kibic
Na forum od 7780 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Polonia Warszawa 1:1 - 23/04/2005 20:58
No i co ja mam powiedzieć... Najlepszy mecz Pogoni w tej rundzie, Polonia była o klasę gorsza, mamy ich na widelcu, pachnie drugą bramką, nie potrafimy wykorzystać sytuacji, cofamy się i dostajemy bramkę...
Polonia może zawdzięczać remis dwóm ludziom. Po pierwsze Łabędzki, który zagrał katastrofalnie i zanotował niezliczoną ilość strat, jedna z nich zapoczątkowała bramkową akcję Polonii. Po drugie PANIK, który chyba niczego się już nie nauczy. Dostał nauczkę w Krakowie - NIE WOLNO cofać się na własną połowę. Nie pomogło, po raz kolejny popełniamy ten sam błąd.
Mam nadzieję, że Panik po tym spotkaniu straci posadę, mam już powyżej uszu jego spojrzenia na piłkę.

Co do indywidualnych ocen:
Peskovič 6 - Pewnie wyłapywał co miał wyłapywać (niewiele tego było), przy bramce bez szans. Jeden punkt ucięty za fatalny kiks na początku meczu, o mały włos nie sprezentował naszym rywalom bramki.
Michalski 6 - Bardzo dobre 80 minut, zupełnie nie dał pograć Cichoniowi. Niestety, w decydującym momencie popełnił błąd i pozwolił na dośrodkowanie.
Julcimar 8 - Doskonały mecz, czyścił co miał do wyczyszczenia, uratował nas w 90 minucie przed stratą bramki.
Magdoń 7 - Dobre spotkanie, bez większych błędów.
Matlak 5 - Bardzo przeciętny, sporo niecelnych podań. W defensywie całkiem nieźle, ale po raz kolejny ma wielki udział przy straconej bramce...
Parzy 4 - Nie stanowił większego zagrożenia na swojej flance, zmarnował doskonałą sytuację.
Kuchar 3 - Słabiutki mecz, zupełnie niewidoczny w ofensywie, dziwnie nerwowy.
Łabędzki 1 - Totalne dno. Niemal każde jego podanie było niecelne, a w drugiej połowie zamiast przytrzymać piłkę oddawał ją za darmo, wykopując do rywala...
Grzelak 9 - Nie do zatrzymania, wiele rajdów, wiele dryblingów, kilka doskonałych podań, zdobyta bramka, czego chcieć więcej...
Bugaj 2 - Równie katastrofalny jak Łabędzki, punkcik za ładną asystę i zupełnie nic więcej...
Divecky 6 - Nie radził sobie najlepiej pod polem karnym, szukał jednak gry, walczył o każdą piłkę, także na własnej połowie.
Batata bez oceny - raz nie doszedł do źle zagranej piłki, innych jego akcji nie widziałem.
Andradina 8 - Świetna zmiana, grał mniej więcej to samo co Grzelak z tą różnicą że nie zdobył bramki, dlatego ocena o 1 punkt niższa.
Panik 1 - No comments.

W Polonii wyróżnił się Banaszyński (kilka świetnych interwencji) oraz Imeh Benjamin (dobra zmiana). Reszta zagrała totalny piach i tym bardziej żal, że z nimi nie wygraliśmy...

Co do sędziego - przecież to jakaś farsa, ten człowiek był totalnie zagubiony i nie wiedział, co się dzieje na boisku. Nie wiem czy wypaczył wynik meczu (wydaje mi się, że należał nam się jeden karny), ale z pewnością nam przeszkadzał - rzadko na sędziów narzekam, ale tym razem po prostu muszę to powiedzieć: JEBAĆ PZPN!

Zdelegalizować traktor.
Męska forma: demon. Żeńska forma: demona. Nijaka forma: De Mono.
legia_w-wa
Kibic
Na forum od 7457 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Polonia Warszawa 1:1 - 23/04/2005 20:58
duzo bylo polonii?????????????????????

katharsis
Kibic
Na forum od 7883 dni

**

Odp: Pogoń Szczecin - Polonia Warszawa 1:1 - 23/04/2005 20:59

kawek napisał:  
A moze wiesz skad był sedzia??MI si otarło o uszy ze z Pyrlandii ale nie jestem pewien wiec to by wszytsko wyjasniało.Szkoda szczegolnie sytuacji ktora miał Parzy i jeszcze kilku innych bo gdyby je wykorzystali to by nawet sedzia nie zabrał nam zwyciestwa

nie da sie ukryc ze z Pyrlandii...

ligowiec.net team
Trapen
Kibic
Na forum od 7501 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Polonia Warszawa 1:1 - 23/04/2005 21:00
Panik - wypierdalaj.
Łabędzki-spierdalaj.
Edi-kapitalne podania.
Divecky-co się z tobą stało?
Matlak-jesteś rasistą?
Pesković-śniadania nie jadłeś,że tak słabo wykopujesz piłkę?
Michalski-dobrze,ale słabo.
Batata-gdzie ty jesteś?
Bugaj-trzeba było nie schodzić!
Magdoń-wysoki do nieba a głupi jaki trzeba.
Julcimar-jaki kapitan tak płynie cała drużyna.
Grzelak-kapitalny mecz,szkoda że nie miał z kim grać.
Kuchar-stary więcej finezji bo z tą grą to w lidze wietnamskiej.
Parzy-sparzyłeś się mając przed sobą pustą bramkę.

PS. Dobrze,że byłem za darmo na tym meczu.
To pisałem ja Yzerman.
POGOOOŃ LA LA LA LA LA!!

Pawełek Lubicz jr.
Kibic
Na forum od 7577 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Polonia Warszawa 1:1 - 23/04/2005 21:04

legia_w-wa napisał:  

okragla liczba... :D 0

ole!
kibol83
Kibic
Na forum od 7775 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Polonia Warszawa 1:1 - 23/04/2005 21:04

Orło napisał:  
Ale jestem wkurwiony, to był mecz do wygrania. N iech ten cały Edi wypierdala, wogule nie wiem po co Panik zmienił go z Bugim. Koniec komentarza, bo nie wiem co tu jeszcze pisać :D

stary co ty wypisujesz byles chyba na innym meczu bo Edi zagral dobrze i jak dojdze do pelnej formy moze byc ogromnym wzmocnieniem

sedzia= pedał z poznania takie bledy na pierszoligowym poziomie to jest skandalllllllll !!!!
trener do wymiany przeciez niemozna grac u siebie ze slaba polonia ktora w przekroju calego meczu robi ze dwie akcje bramkowe grac na czas jak to robil Peskovic no i oczywisc zmiana w 87 min. ktora nie mogla nic wniesc do gry
Wdowczyk albo Engel na trenera, takiego szkoleniowca widzial bym u nas

TYLKO Pogoń w Sercu Mym !!!
Jarasija
Kibic
Na forum od 8655 dni

*

Odp: Pogoń Szczecin - Polonia Warszawa 1:1 - 23/04/2005 21:05

legia_w-wa napisał:  

Na sektorze gości siedzieli kibice Pogoni wiec, oficjalnie polonii nie stwierdzono (a przynajmniej ja nie widzialem nikogo.)

"Przed wojną żydzi a dzisiaj cyganie, wkrótce z tego kraju nic nam nie zostanie..."
legia_w-wa
Kibic
Na forum od 7457 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Polonia Warszawa 1:1 - 23/04/2005 21:06
Dzieki

Sampaio
Kibic
Na forum od 8021 dni

*

Odp: Pogoń Szczecin - Polonia Warszawa 1:1 - 23/04/2005 21:08
pan Ryżek i spółka (Wielkopolski ZPN) - fani Lecha - zdecydowanie dali nam wszystkim do zrozumienia, że bardzo zależy im na uratowaniu ekstraklasy dla Poznania... Aha, wygląda na to że z Ediego będziemy mieli o wiele więcej pożytku niż z Kuchara (no comments). Adrenalina zagrał dość dobrze, zupełne przeciwieństwo Łabędzkiego który mimo wielu odbiorów szybko i bezsensownie pozbywał sie piłki. Bugaj słabiutko i mimo asysty zasłużenie zdjęty z boiska.

A w ogóle to dawno się tak bardzo nie ciśnieniowałem... normalnie przez tego ciecia mam kolejny zjebany tydzień...

Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
AlterB
Kibic
Na forum od 7614 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Polonia Warszawa 1:1 - 23/04/2005 21:08

Matysh napisał:  

Kurwa, sam jestes do dupy... marsz, marsz, marsz do boju marsz...

Jarasija
Kibic
Na forum od 8655 dni

*

Odp: Pogoń Szczecin - Polonia Warszawa 1:1 - 23/04/2005 21:12

Matysh napisał:  
3)sedzia glupi huj i sprzedawczyk
4)powrot tramwajem po meczu w strone krzekowa zajebisty !!!!!!!!!! pozdro dla wszystkich jadzacych i motorniczego !!!!!!!!!!!! TANCZYMY LABADA LABADA LABADA TANCZYMY LABADA MALEGO WALCZYKA HEJ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A ty się kurwa nie mądruj tylko rób coś żeby było lepiej a nie wypisujesz pierdoły.

"Przed wojną żydzi a dzisiaj cyganie, wkrótce z tego kraju nic nam nie zostanie..."
MiSiEk_sz-n
Kibic
Na forum od 7960 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Polonia Warszawa 1:1 - 23/04/2005 21:13
Sedzia przeginał pałę !!! Zagralismy jak z wisłom od 1:0 zaczelismy grac praktycznie w obronie a bramka prawie identyczna jaka wisła nam szczeliła ! Prowadzac 1:0 POGON powinna atakowac a nie w obronie grac . Takie jest moje zdanie na temat tego meczu

LADS FROM SZCZECIN nasze chasło prosto brzmi "dokad siły nam zostanie - my żyjemy by sie bic - po nas przyjda tez nastepni - beda zyli tak jak my "
barcish
Kibic
Na forum od 7802 dni

**

Odp: Pogoń Szczecin - Polonia Warszawa 1:1 - 23/04/2005 21:14
druga polowa na młynie w cipe :) gardło boli ale było gruuubo

POGOŃ SZCZECIN!
TommyBoy
Kibic
Na forum od 7699 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Polonia Warszawa 1:1 - 23/04/2005 21:15
Szybki rzut okiem na wyniki i tabele i juz wiem dlaczego chłopaki staneli po 70 minucie i czekali na Polonie żeby im bramkę strzeliła - Lech i Odra przemoczyły - czyli ktoś z tej dwójki bedzie grał w barażach a my sie jakos przekulamy do konca sezony remisując po 0:0 czy ewentualnie wygrywając 1:0 ( albo przegrywając po układzie) bo nic innego przy super taktyku Paniku nie ugramy. Panik WON!!
p.s. Na układy nie ma rady :D

RUDY 20
Kibic
Na forum od 7707 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Polonia Warszawa 1:1 - 23/04/2005 21:15
aha jeszcze dodam bylem na sektorze 6 i brawo dla kibiców (L)egi bo na 5 rozkrecali cos i byly nawet niewielkie efekty bo seniorzy nawet czasem śpiewali ibyło nawet dobrze w pierwszej połowie pozdro

na zawsze w moim sercu POGOŃ gool SZCZECIN
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1758533189 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.05 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005