Bez publiki na Lechii :/ - 20/04/2005 16:38
Szkoda wielka szkoda bo to jeden z lepszych meczy jakie rozgrywają rezerwy Pogoni i wiele ludzii by z chęcią sie wybrało i wspomogło dopingiem rezerwistów . No i piłkarzom lepiej by sie grało no cóż....
Odp: Występy Pogoni II - wiosna 2005 - 20/04/2005 17:02
No troche sie wkurzylem :> Na meczu z Lechią nigdy w zyciu nie bylem, atmosfera bylaby naprawde wyjatkowa No coz - to byla chyba jedyna okazja by w tym sezonie pojawila sie u nas spora grupa kibicow gosci, a lechistow byloby bardzo duzo . Decyzja kretynska - argumentacja jeszcze bardziej. Teraz znow trzeba bedzie czekac pewnie pare lat na taka okazje - ale to sprawi ze ta okazja bedzie jeszcze bardziej wyjatkowa. Moze za pare lat (najlepiej gora 2 ) spotkamy sie w pierwszej lidze albo na wysokim szczeblu PP. I wtedy bedzie sie dzialo
"Bo jest wśród Sopliców taka choroba,
że nic prócz Pogoni im się nie podoba".
Adam Mickiewicz "Pan Tadeusz" ks. VII
Odp: Występy Pogoni II - wiosna 2005 - 20/04/2005 17:53
Normalnie się wkurwilem ...zreszta szkoda gadac.A mial byc tak zajebisty wekend. Na meczu napewno byloby kilka tysiecy osob, wiec koszty organizacji napewno by sie zwrocily.
Odp: Występy Pogoni II - wiosna 2005 - 20/04/2005 18:42
Brawa dla panow pseudodzialaczykow i psiarni,dobrze wiedza czym ten meczyk pachnie dlatego tlumacza to rzekomymi przygotowaniami do kadry a ja juz od paru tygodni nie moglem spac na sama mysl o tym wydarzeniu
Ostatnio edytowany przez: 1973, 17 lutego 2012, 14:50 [1 raz(y)]
Odp: Występy Pogoni II - wiosna 2005 - 20/04/2005 19:15
Moze ktos mi wytlumaczyc to co pierdoli zarzad? Jak to jest mozliwe ze nie mozna w niedziele rozegrac meczu bo jest remont plyty, ale w sobote pierwszy zespol na tej samej plycie (ktora jest remontowana) gra z Polonia? Albo ja jestem pierdolniety, ze nie rozumiem tego tlumaczenia, albo zarzad, ze pierdoli takie smieszne farmazony
Ostatnio edytowany przez: crls, 20 kwietnia 2005, 19:21 [3 raz(y)]
"Wśród pięknych kwiatów rosną te chwasty, popularnie to pedały i lewe niewiasty..."
Odp: Występy Pogoni II - wiosna 2005 - 20/04/2005 19:24
normalne... stan plyty glownej jest tragiczny na ta chwilie, a po 2 meczach w ciagu 2 dni bedzie jeszcze gorszy... a jezeli ma byc mecz reprezentacji na naszym statdionie to ta murawa musi jakos dojsc do ladu...
na boisku nr 2 by mogl byc rozegrany meczyk, ale jak wiadomo w Gdansku jest duze cisnienie na ten mecz i wybiera/miala wybierac sie, dosc spora grupa z Gdanska + ekipa ze Slupska. tak wiec bedzie przyjezdnych ponad 600 i teraz pokaz mi miejsce w jakim by mogli oni usciasc na boisku nr 2 oddzieleni od Szczecinian... bo kibicow Pogoni tez by wpadlo napewno pare razy wiecej niz dotychczas na rezerwy
wogole to jest bardzo ciekawe spotkanie ja tam wole ten meczyk niz z polonistami...
Odp: Występy Pogoni II - wiosna 2005 - 20/04/2005 19:34
wiadomo policja ,zarzad doskonale sobie zdaja sprawe z tego jakie relacje panuja miedzy Pogonia a Lechia. Jak rowniez z tego ze do Szczecina wybiera sie dosc liczna grupa kibicow Lechi i ze MY kibice Pogoni tez zjawimy sie w duzej liczbie, wiec pomysleli sobie ze zamiast rozgrywac tego meczu normalnie z kibicami lepiej nie ryzykowac jakichkolwiek "incydentow " a potem ponosic za to konsekwencje tylko podjac decyzje o rozegraniu tego meczu bez publicznosci i co sie z tym wiaze uniknac problemow z nim zwiazanych ....
co to jest tylko moja interpretacja tej decyzji ale wydaje mi sie ze jest ona bliska prawdy ....
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1758177206 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.