Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Kolejny prezes Pogoni.. << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Sampaio
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7915 dni

*

Odp: Dawid Ptak zrezygnował z funkcji prezesa!!! - 24/03/2005 00:01
zmiana zupełnie niepotrzebna (a przynajmniej nic teraz nie da) - piłkarze wcale nie zaczną przez to lepiej grać (no chyba że jest jakiś ukryty spisek w zespole)
po prostu żeby byc szefem trzeba mieć mocną psychę, a nie rzucać wściekle garniakiem za kilka patoli kiedy druzyna przegrywa

Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
F G
Kibic
Na forum od 7949 dni

Odp: Dawid Ptak zrezygnował z funkcji prezesa!!! - 24/03/2005 00:11

Carlo napisał:  
z jednej strony to dobrze ze David zrezygnowal, moze przyjdzie ktos kompetentny na to stanowisko (?), ale z drugiej strony jesli pan Antos uslyszy od synka ze tu nie ma klimatu, ze wszyscy sa nieprzychylni itd. itp. to obawiam sie ze Ptaki moga spakowac manatki i Tour de Ptak bedzie dalej kontynuowane...
Łódź, Piotrków, Szczecin...co dalej?

Mylisz ze Antos nie wie jak jest?Oprocz swojego syna ma ludzi w klubie oraz sam w nim bywa wiec nic wielkiego sie nie stanie...Poczytaj co pisza inni ludzie na ten temat, czemu ma sluzyc ten ruch. Moze wtedy bedziesz pisal madrzejsze rzeczy:) Pozdro

mike
Kibic
Na forum od 7811 dni

*

Odp: Dawid Ptak zrezygnował z funkcji prezesa!!! - 24/03/2005 00:12

Sampaio napisał:  
zmiana zupełnie niepotrzebna (a przynajmniej nic teraz nie da) - piłkarze wcale nie zaczną przez to lepiej grać (no chyba że jest jakiś ukryty spisek w zespole)
po prostu żeby byc szefem trzeba mieć mocną psychę, a nie rzucać wściekle garniakiem za kilka patoli kiedy druzyna przegrywa

akurat ta akcja dobrze o Ptaku swiadczyla. Pokazal, ze nie ma wzystkiego w dupie i tesh przezywa sukcesy i porazki z zespolem. Po prostu Ptakom zagotowaly sie glowy przed tym sezonem i chcieli osiagnac sukces juz, teraz. A trabilismy na forum by dac tej druzynie rok na ochloniecie i wprowadzac mlodych do skladu. Oczekiwalismy tylko utrzymania. Ale kto tam slucha kibicow, to tylko znawcy w "krotkich majtkach", czy jak to tam szlo...

crls
Kibic
Na forum od 7565 dni

Odp: Dawid Ptak zrezygnował z funkcji prezesa!!! - 24/03/2005 00:26

F G napisał:  
Mylisz ze Antos nie wie jak jest?Oprocz swojego syna ma ludzi w klubie oraz sam w nim bywa wiec nic wielkiego sie nie stanie...Poczytaj co pisza inni ludzie na ten temat, czemu ma sluzyc ten ruch. Moze wtedy bedziesz pisal madrzejsze rzeczy:) Pozdro

nie dokladnie o to mi chodzilo jak to zrozumiales, na pewno Antos wie co sie dzieje w klubie bo ciezko zeby wykladac kase nie wiadomo na co, ale byc ciagle na miejscu i na biezaco sledzic co sie dzieje w klubie to co innego niz raz na jakis czas, a panowie Ptaki juz dawno sie skarzyli ze klimat jest nieprzychylny. Zreszta jutro dowiemy sie jakie jest oficjalne stanowisko Davida.

i nie musze kierowac sie tym co inni pisza bo mam swoje zdanie na ten temat, zgadzac sie z nim nie musisz. Obym nie mial racji z tym co napisalem poprzednio...

"Wśród pięknych kwiatów rosną te chwasty, popularnie to pedały i lewe niewiasty..."
Boberek
Kibic
Na forum od 8053 dni

**

Odp: Dawid Ptak zrezygnował z funkcji prezesa!!! - 24/03/2005 00:38
Moim zdaniem trzeba poczekac na jutrzejsze oswiadczenie Davida i poczekac na rozwoj wypadkow mysle ze wtedy bedzie wieksze pole manewru do dyskusji....
Sam jestem ciekaw co sie za tym wszystkim kryje...rozne mysli mi chodza po glowie...

Robert Dymkowski najlepszy napastnik POLSKI :)
Szołn
Kibic
Na forum od 7674 dni

Odp: Dawid Ptak zrezygnował z funkcji prezesa!!! - 24/03/2005 00:42

Carlo napisał:  
z jednej strony to dobrze ze David zrezygnowal, moze przyjdzie ktos kompetentny na to stanowisko (?), ale z drugiej strony jesli pan Antos uslyszy od synka ze tu nie ma klimatu, ze wszyscy sa nieprzychylni itd. itp. to obawiam sie ze Ptaki moga spakowac manatki i Tour de Ptak bedzie dalej kontynuowane...
Łódź, Piotrków, Szczecin...co dalej?

Chryste, o czym Ty mówisz? Przecież to się kupy nie trzyma - chociażby z tego względu, że dopiero co wydał sporo pieniędzy na kontrakty dla nowych graczy i jak na razie nie zwróciło mu się kompletnie nic. Czyli jak? Wydał kasę i odlatuje? Jeżeli tak, to ja prosiłbym o takich prezesów w większej ilości - najlepiej kilkudziesięciu rocznie, może staniemy się wtedy potęgą w skali chociażby Wschodniej Europy...

Opcje są oczywiście dwie:
- zagrywka taktyczna, de facto nie zmieniająca układu sił w klubie;
- forma przyznania i samoukarania się za popełnione błędy.

I szczerze mówiąc to nie wiem, która opcja jest bliższa prawdy - wiele wyjaśni to, kto zostanie nowym prezesem.

Zdelegalizować traktor.
Męska forma: demon. Żeńska forma: demona. Nijaka forma: De Mono.
er_carlos
Kibic
Na forum od 7525 dni

Odp: Dawid Ptak zrezygnował z funkcji prezesa!!! - 24/03/2005 02:56

Borys napisał:  

Er_calros zważywszy na to że jesteś sympatykiem Pogoni twój post jest tak beznadziejny że aż żal go komentować :/ (użekła mnie twoja radość z faktu że Pater strzelił bramke) ...

Po prostu cieszę się z faktu że D.Ptak zrezygnował ze "stołka", od samego początku nie byłem zwolennikiem tego gościa. A co do bramki Patera moja "radość" była skierowana tylko pod kątem tego że D. Ptak zrezygnował z fotela prezesa, po części dzięki tej bramce. Jeżeli zinterpretowałeś to inaczej to myślę że to już twój osobisty dramat. :D

Ambasador
Moderator**
Na forum od 7595 dni

Odp: Dawid Ptak zrezygnował z funkcji prezesa!!! - 24/03/2005 09:10
Dla mnie to nic nie zmienia. W klubie dalej zostanie status quo. A z drugiej strony bardzo mądra decyzja Dawida, usunie się w cień, a i tak będzie kierował transferami itp.(nie myślałem że mamy tak myślącego prezesa, chociaż ciekawe kto mu to doradził, bo sam chyba na to nie wpadł???)

Szczecin moim miastem, Pogoń moim życiem!
luki_717
Kibic
Na forum od 7583 dni

Odp: Dawid Ptak zrezygnował z funkcji prezesa!!! - 24/03/2005 09:13
Na trybunach stadionu Podbeskidzia pojawił się były trener Portowców Czech Pavel Malura który póki co pozostaje bez pracy a wiec moze on zostanie nowym prezesem:)

"My wszyscy wolimy zginąć, walcząc, aniżeli żyć na klęczkach." - gen. Anders Kliknij PolskieSerce
ARO
Kibic
Na forum od 7750 dni

*

Odp: Dawid Ptak zrezygnował z funkcji prezesa!!! - 24/03/2005 09:26
Cóż, może się Prezes Ptak sam ukarał. Cóż może następca się zjawi a i tak w klubie wszystko pozostanie bez zmian ale jedno jest pewne, że jeśli Pogoń przegra w Poznaniu to jego stołek byłby baaardzo gorący. Tak więc myślę, że wybrano tą drogę zachowawczo i z czysto praktycznych przesłanek.

ted
Kibic
Na forum od 8631 dni

Odp: Dawid Ptak zrezygnował z funkcji prezesa!!! - 24/03/2005 09:46

pogonfan napisał:  
Dla mnie to nic nie zmienia. W klubie dalej zostanie status quo. A z drugiej strony bardzo mądra decyzja Dawida, usunie się w cień, a i tak będzie kierował transferami itp.(nie myślałem że mamy tak myślącego prezesa, chociaż ciekawe kto mu to doradził, bo sam chyba na to nie wpadł???)

oki
he he nic dodać nic ująć

byliśmy, jesteśmy, będziemy... PS 1948 !
Endless Vibe
Kibic
Na forum od 8331 dni

Odp: Dawid Ptak zrezygnował z funkcji prezesa!!! - 24/03/2005 10:07
piejebuhaha

Po życia kres!
Safe
Kibic
Na forum od 7566 dni

Odp: Dawid Ptak zrezygnował z funkcji prezesa!!! - 24/03/2005 10:32
Lol On sie chyba uwaza za Portowca .... Wszystkich Portowcow wyrzucil SIEBIE TEZ ?!?!? ;)

"Jeszcze bedzie czas, by odpoczywac"
jns
Kibic
Na forum od 7505 dni

Odp: Dawid Ptak zrezygnował z funkcji prezesa!!! - 24/03/2005 10:51

mike napisał:  
no dobra, ale mowiac serio to Ptak zachowal sie bardzo rozsadnie. Zrezygnowal ze stanowiska, na ktore powola jakiegos figuranta. Sam bedzie dalej decydowal, ale juz nie na pierwszej linii. Dzieki temu winnym niepowodzen zostanie inny (czyt. nowy prezes), a ojcami ew. sukcesow i tak pozostan Ptaki. Piekna zagrywka, idealnie pod mniej rozgarnieta publiczke.

moje zdanie na ten temat jest takie same.Ptak swietnie to wykombinowal.
Teraz ciekawi mnie tylko kto zostanie tym figurantem...
pozdrawiam

Ostatnio edytowany przez: jns, 24 marca 2005, 11:02 [1 raz(y)]

Zieny
Kibic
Na forum od 7720 dni

Odp: Dawid Ptak zrezygnował z funkcji prezesa!!! - 24/03/2005 12:58
moze Ptak chce dac funkcje prezesa Pawlakowi żeby troche zadowolic kibicow po odejsciu Moskalewicza i Pilarza, chociaz w to watpie. na oficjalce pojawilo sie oswiadczenie ktore napisal Antek Ptak

Ostatnio edytowany przez: Zieny, 24 marca 2005, 13:32 [1 raz(y)]

Łobez zawsze z Pogonią
Rasija
Kibic
Na forum od 7443 dni

Odp: Dawid Ptak zrezygnował z funkcji prezesa!!! - 24/03/2005 13:35
Jednocześnie z okazji Świąt Wielkanocnych życzę Państwu zdrowia, spełnienia marzeń i dużo radości w życiu osobistym i zawodowym.

Łącząc wyrazy szacunku
Antoni Ptak
Przewodniczący Rady Nadzorczej

Dzieki Antoś i nawzajem;)

nie ma!!
chrisxx
Kibic
Na forum od 8379 dni

Odp: Dawid Ptak zrezygnował z funkcji prezesa!!! - 24/03/2005 13:37
No i wszystko jasne:) Male zamieszanie i dzialamy po staremu:P

77
Kibic
Na forum od 7543 dni

Odp: Dawid Ptak zrezygnował z funkcji prezesa!!! - 24/03/2005 15:05

chrisxx napisał:  
No i wszystko jasne:) Male zamieszanie i dzialamy po staremu:P

No ja mam nadzieję, że jednak po staremu nie będziemy działać zarówno pod względem sportowym jak i finansowym.

MKSfazi
Kibic
Na forum od 7542 dni

Odp: Dawid Ptak zrezygnował z funkcji prezesa!!! - 24/03/2005 15:38
Dobrze wykombinowal z tym oswiadczeniem zamieszal tam z osobami odpowiedzialnymi za 3 grupy a po prostu mogl krotko powiedziec ze sie jego synalek nie sprawdzil sie w roli prezesa i juz,a i tak wszystko zostanie po staremu.
PS.Co w rodzinie to nie zginie:)

A mnie jarają na meczu Pogoni race...racaracaracaracaraca
Mick
Kibic
Na forum od 7893 dni

Odp: Dawid Ptak zrezygnował z funkcji prezesa!!! - 24/03/2005 21:31
niby dobra informacja, ale mi zapsulicie zabawe, bo FG ma racje ze i tak ptaszki beda rzadzic

GracianO napisał:  
To fakt ;) ....ale lepszy rydz niż nic . <lol>

nie cierpie tego przyslowia ale sie sprawdza :

szanuj SzeFFa swego....

Obrazek jpg wstawiony na forum
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 1.49 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005