Odp: Dawid Ptak zrezygnował z funkcji prezesa!!! - 24/03/2005 00:01
zmiana zupełnie niepotrzebna (a przynajmniej nic teraz nie da) - piłkarze wcale nie zaczną przez to lepiej grać (no chyba że jest jakiś ukryty spisek w zespole)
po prostu żeby byc szefem trzeba mieć mocną psychę, a nie rzucać wściekle garniakiem za kilka patoli kiedy druzyna przegrywa
Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
Mylisz ze Antos nie wie jak jest?Oprocz swojego syna ma ludzi w klubie oraz sam w nim bywa wiec nic wielkiego sie nie stanie...Poczytaj co pisza inni ludzie na ten temat, czemu ma sluzyc ten ruch. Moze wtedy bedziesz pisal madrzejsze rzeczy Pozdro
akurat ta akcja dobrze o Ptaku swiadczyla. Pokazal, ze nie ma wzystkiego w dupie i tesh przezywa sukcesy i porazki z zespolem. Po prostu Ptakom zagotowaly sie glowy przed tym sezonem i chcieli osiagnac sukces juz, teraz. A trabilismy na forum by dac tej druzynie rok na ochloniecie i wprowadzac mlodych do skladu. Oczekiwalismy tylko utrzymania. Ale kto tam slucha kibicow, to tylko znawcy w "krotkich majtkach", czy jak to tam szlo...
nie dokladnie o to mi chodzilo jak to zrozumiales, na pewno Antos wie co sie dzieje w klubie bo ciezko zeby wykladac kase nie wiadomo na co, ale byc ciagle na miejscu i na biezaco sledzic co sie dzieje w klubie to co innego niz raz na jakis czas, a panowie Ptaki juz dawno sie skarzyli ze klimat jest nieprzychylny. Zreszta jutro dowiemy sie jakie jest oficjalne stanowisko Davida.
i nie musze kierowac sie tym co inni pisza bo mam swoje zdanie na ten temat, zgadzac sie z nim nie musisz. Obym nie mial racji z tym co napisalem poprzednio...
"Wśród pięknych kwiatów rosną te chwasty, popularnie to pedały i lewe niewiasty..."
Odp: Dawid Ptak zrezygnował z funkcji prezesa!!! - 24/03/2005 00:38
Moim zdaniem trzeba poczekac na jutrzejsze oswiadczenie Davida i poczekac na rozwoj wypadkow mysle ze wtedy bedzie wieksze pole manewru do dyskusji....
Sam jestem ciekaw co sie za tym wszystkim kryje...rozne mysli mi chodza po glowie...
Chryste, o czym Ty mówisz? Przecież to się kupy nie trzyma - chociażby z tego względu, że dopiero co wydał sporo pieniędzy na kontrakty dla nowych graczy i jak na razie nie zwróciło mu się kompletnie nic. Czyli jak? Wydał kasę i odlatuje? Jeżeli tak, to ja prosiłbym o takich prezesów w większej ilości - najlepiej kilkudziesięciu rocznie, może staniemy się wtedy potęgą w skali chociażby Wschodniej Europy...
Opcje są oczywiście dwie:
- zagrywka taktyczna, de facto nie zmieniająca układu sił w klubie;
- forma przyznania i samoukarania się za popełnione błędy.
I szczerze mówiąc to nie wiem, która opcja jest bliższa prawdy - wiele wyjaśni to, kto zostanie nowym prezesem.
Po prostu cieszę się z faktu że D.Ptak zrezygnował ze "stołka", od samego początku nie byłem zwolennikiem tego gościa. A co do bramki Patera moja "radość" była skierowana tylko pod kątem tego że D. Ptak zrezygnował z fotela prezesa, po części dzięki tej bramce. Jeżeli zinterpretowałeś to inaczej to myślę że to już twój osobisty dramat.
Odp: Dawid Ptak zrezygnował z funkcji prezesa!!! - 24/03/2005 09:10
Dla mnie to nic nie zmienia. W klubie dalej zostanie status quo. A z drugiej strony bardzo mądra decyzja Dawida, usunie się w cień, a i tak będzie kierował transferami itp.(nie myślałem że mamy tak myślącego prezesa, chociaż ciekawe kto mu to doradził, bo sam chyba na to nie wpadł)
Odp: Dawid Ptak zrezygnował z funkcji prezesa!!! - 24/03/2005 09:26
Cóż, może się Prezes Ptak sam ukarał. Cóż może następca się zjawi a i tak w klubie wszystko pozostanie bez zmian ale jedno jest pewne, że jeśli Pogoń przegra w Poznaniu to jego stołek byłby baaardzo gorący. Tak więc myślę, że wybrano tą drogę zachowawczo i z czysto praktycznych przesłanek.
Odp: Dawid Ptak zrezygnował z funkcji prezesa!!! - 24/03/2005 15:38
Dobrze wykombinowal z tym oswiadczeniem zamieszal tam z osobami odpowiedzialnymi za 3 grupy a po prostu mogl krotko powiedziec ze sie jego synalek nie sprawdzil sie w roli prezesa i juz,a i tak wszystko zostanie po staremu.
PS.Co w rodzinie to nie zginie
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.