Odp: PP: Podbeskidzie - Pogoń 0:0 trwa I połowa - 23/03/2005 15:55
a ja dodam tylko że 0:0 oznacza że jest bezbramkowy remis i że ani Pogoń ani Podbeskidzie nie strzeliło gola
mecz trwa około 90 minut a w przewie między połowami piłkarze idą do szatni posłuchać wskazówek trenera
i jak tu spokojnie słuchać radia kiedy nie ma co słuchać
Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
w zwązku z duża ilością wpisów nie dotyczących samego meczu i jego przebiegu (no bo jak tu go śledzić) po zakończeniu meczu wpisy dotyczące m.in. radia Szczecin zostaną usunięte
Odp: PP: Podbeskidzie - Pogoń 0:0 trwa przerwa - 23/03/2005 16:04
Za chwilę rozpocznie się druga połowa. Pogoń przystąpi do gry bez zmian w składzie. Pod koniec pierwszej części meczu żółtą kartką ukarany został Julcimar. Sędzia wyjątkowo skrupulatnie ocenił zagranie kapitana naszej drużyny, puszczając wcześniej o wiele bardziej zagrania faul zawodników Podbeskidzia. Faulowany Bugaj musiał opuścić boisko, także Divecky odczuł ostrą grę obrońców zespołu gospodarzy, a Kompała, który „wskoczył” na plecy i powalił z nóg Kuchara ku ogólnemu zdziwieniu także nie otrzymał kartki od sędziego Kubasa
"My wszyscy wolimy zginąć, walcząc, aniżeli żyć na klęczkach." - gen. Anders Kliknij PolskieSerce
Odp: PP: Podbeskidzie - Pogoń 0:0 trwa II połowa - 23/03/2005 16:21
Tak się kiedyś zastanawiałem (jak w aucie słuchałem audycji z MŚ w skokach, kiedy po skoku Małysza połączyli się dopiero na pierwszą piątkę a w tym czasie puścili.... jakieś stare piosenki) czy naprawdę puszczanie tych piosenek które wszyscy słyszali miliony razy i jesszcze je tyle razy usłyszą jest konieczne? Bo ja nie rozumiem dlaczego są puszczane, ludzie włączają radio by posłuchać relacji a muzyki można na innych radiach i tylko się niepotrzebnie denerwują. No chyba że fatkycznie puszczanie np. George'a Michael'a w czasie meczu jest konieczne...
Jak zwykle Pogon musiala trafic na sedziego debila co zdarza sie coraz czesciej
Zeby Portowcy grali tak jak im płacą to teraz i wcześniej nikt by sobie mordy sędziami nie wycierał. Jacy są tacy są. Jak się dobrze gra to i sędzia za dużo nie namiesza, przynajmniej w takim meczu. Ale jak słyszeliśmy "brak woli walki" tylko potwierdza że chyba ta wiosna będzie pełna goryczy.
O a bezrobocie spadło do 3 100 000 osób. Następnego browara wypiję za sukces gospodarczy
Herman Haken. Takiego Prezydenta potrzeba Szczecinowi.
Odp: PP: Podbeskidzie - Pogoń 0:0 trwa II połowa - 23/03/2005 16:34
Chodzi mi o to ze sedzia nie potrafi zobaczyc golym okiem bledow ktore sa widziane przez wszystkich typu nie podyktowany rzut karny z Gornikiem,nie uznanie bramki z Legia czy jak teraz mowil facio z radia brutalnych fauli.
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1758556997 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.