Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Moskalewicz ma odejść czy nie !?! << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
fan500
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7616 dni

Odp: Moskalewicz ma odejść czy nie !?! - 18/11/2004 16:19
to niech Ola wystawią do napadu a nie gra w pomocy to wtedy napewno zacznie strzelać. a niech spojrzą z innej perspektywy że Olo co mecz najbardziej haruje ze wszystkich. jak grał w napadzie to strzelał to był dobry a teraz be to niech ten durny Ptak się jebnie w czoło!!!!!!!!!! OLO JESTESMY Z TOBĄ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

mike
Kibic
Na forum od 7918 dni

*

Odp: Moskalewicz ma odejść czy nie !?! - 18/11/2004 16:22
Dobra, post krotki. Moskalewicz ma zostac i juz. Olo walczy na boisku, rzadko sie poddaje. Takich graczy potrzebujemy, a nie ciamajdy w stylu tego dziadka z Urugwaju - nazwisko nie warte pamietania.

ps. Prezesie, kaz Panikowi wystawic dwojke napastnikow - Olo i Milara. Kaz mu tak samo jak kazales wystawic tego Urugwajczyka i zabroniles go zmieniac, chociaz nadawal sie do zmiany juz w 20 minucie meczu.

Pit.
Kibic
Na forum od 7920 dni

Odp: Moskalewicz ma odejść czy nie !?! - 18/11/2004 16:28
kurwa, jakby grał w ataku to by strzelał, a gra w pomocy i ma takie zadania jakie ma, jest kapitanem, a od strzelania jest Milar i Bugaj. Kurwać się zagotowałem:[

"...satysfakcja jest chwilowa - trwa moment, bo za chwilę będziesz chciał to zrobić jeszcze lepiej ziomek. Jeśli nie, to nie rozwiniesz się...'
Szołn
Kibic
Na forum od 7781 dni

Odp: Moskalewicz ma odejść czy nie !?! - 18/11/2004 16:39
A ja się nie zgadzam - Olo NIE MUSI zostać. Chętnie bym go widział w naszym składzie, ale TYLKO w dobrej formie. A takiej na razie nie prezentuje, będąc naszym najsłabszym ogniwem w przedniej formacji.
I nie wygadujcie takich rzeczy, że Ptak na siłę wpycha Łodzian/Piotrkowian do składu. Mauro, Fernando i Giuliano już wylecieli, Terlecki jest na wylocie, niedługo zapewne wyleci też Rodrigo, Grzelak już grzeje ławę, Trałka prawie nie gra. Pozostali Julcimar, Łabędzki, Kaźmierczak i Milar - a bez nich chyba nikt nie wyobraża sobie drużyny?

Zdelegalizować traktor.
Męska forma: demon. Żeńska forma: demona. Nijaka forma: De Mono.
Niebuszewiak
Kibic
Na forum od 7656 dni

Odp: Moskalewicz ma odejść czy nie !?! - 18/11/2004 16:42
hmmm
Olgierd musi zostać, bo pokazuje, że Szczecinianie też potrafią grać w piłkę. Dodatkowo przeżył już trochę na naszym stadionie, więc można by było pokazać, że ma się do niego szacunek, poprzez pozostawienie w klubie. Nie chodzi mi o kopanie w rezerwach lecz w I składzie ( według mnie się łapie).
fala dla OLO ( sorki, że w takiej formie, ale Ola mogłaby być źle zrozumiana lol)

Zawsze Pogoń Szczecin MKS.
Momek
Kibic
Na forum od 7702 dni

Odp: Moskalewicz ma odejść czy nie !?! - 18/11/2004 16:46
Od Ola wara!!!! Jak się gra jednym napastnikiem to nawet Milar nie strzela !!!!!!!!!!

Momek
kln
Kibic
Na forum od 7749 dni

Odp: Moskalewicz ma odejść czy nie !?! - 18/11/2004 16:54
"...pożytku mamy z niego tyle, co kot napłakał" - powiedział Ptak.

Czy ten Ptak oczu nie ma :| ?! Co to wogole za bzdury?!
Widac co go boli - kasa Obrazek gif wstawiony na forum
Jak Ola zabraknie to ja nie wiem kto z przodu bedzie biegał...

Edit: Ole ole ole ole... Ooolgieerd Moskalewicz!

..:: Kasia ::..
Kibic
Na forum od 7617 dni

Odp: Moskalewicz ma odejść czy nie !?! - 18/11/2004 16:55
Moskalewicz musi zostac!! Przeciez jest jednym z najlepszych zawodnikow Pogoni!! I zostanie...;)

==> nAszA PoGoŃ nAjlepsZA w PolsCe jESt <==
Szołn
Kibic
Na forum od 7781 dni

Odp: Moskalewicz ma odejść czy nie !?! - 18/11/2004 17:18

kl@Nu napisał:  
"...pożytku mamy z niego tyle, co kot napłakał" - powiedział Ptak.

Czy ten Ptak oczu nie ma :| ?! Co to wogole za bzdury?!
Widac co go boli - kasa Obrazek gif wstawiony na forum
Jak Ola zabraknie to ja nie wiem kto z przodu bedzie biegał...

Ptak troszeczkę przesadził, bo Olo - mimo że jest najsłabszy - to jednak tragiczny nie jest.
A jak Ola zabraknie, to z przodu będzie pewnie biegał jakiś sprowadzony w jego miejsce zawodnik. Proste?
Wy tu się martwicie jakimś Olem, a Legia robi podchody pod Kaźmierczaka... I ja się pytam - co kurwa będzie, jak jego zabraknie??

Zdelegalizować traktor.
A. Strzelba
Kibic
Na forum od 7693 dni

Odp: Moskalewicz ma odejść czy nie !?! - 18/11/2004 17:24

Vaginaler krebs napisał:  
Ptak troszeczkę przesadził, bo Olo - mimo że jest najsłabszy - to jednak tragiczny nie jest.
A jak Ola zabraknie, to z przodu będzie pewnie biegał jakiś sprowadzony w jego miejsce zawodnik. Proste?
Wy tu się martwicie jakimś Olem, a Legia robi podchody pod Kaźmierczaka... I ja się pytam - co kurwa będzie, jak jego zabraknie??

najslabszy? chyba nie bardzo...
a Kaźmierczaka raczej nie zabraknie bo trzeba byc juz na maxa glupim zeby sprzedawac takiego zawodnika za male pieniadze, bo duzych Legia za bardzo nie ma skad wziac...

mem
Kibic
Na forum od 7702 dni

Odp: Moskalewicz ma odejść czy nie !?! - 18/11/2004 17:56
Moim zdaniem pozbycie się Moskalewicza byłoby wielkim błędem. Co z tego, że nie strzela bramek skoro na boisku walczy o każdą piłkę i widać, że się stara....

"Zdziwiłbym się gdybym tylko potrafił się jeszcze zdziwić..."

"Jakie blaski, jakie cienie, o czym jest ta mowa? - CHCWD za nieprzemyślane słowa..."
Jay-J
Kibic
Na forum od 8291 dni

Odp: Moskalewicz ma odejść czy nie !?! - 18/11/2004 17:59
A ja mam w dupie Shawn czy jest obercnie najsłabszy czy najlepszy. Walczy, stara się i moim zdaniem gra dobrze. A poza tym to jest Portowiec, praktycznie jedyny w Pogoni (judasza Matlaka nie liczę). Jak on odejdzie to kto nam zostanie? Ja nigdy nie zapomnę jak nie chciał przez dłuższy czas odejść do Wisły bo tu czuł się naprawdę dobrze. Gdyby to ode mnei zależało to wziąłbym do ataku, zamiast Bugaja, Dymka, a jak już przestaną grać w Wiśle to jeszcze Stolara i Majdana.

Obrazek gif wstawiony na forum
Wojtas.
Kibic
Na forum od 7763 dni

Odp: Moskalewicz ma odejść czy nie !?! - 18/11/2004 18:17
Ta...Jak Ola wyrzucą to będzie wogule wypas.Na jego miejsce pewnie kupi jakieś Łodzianina,któremu nie będzie zależeć na losie Pogoni i będzie grał pobierał pewnie niemała wypłate a jak coś się zacznie psuć (tfu.. tfu...) to spierd*li ze Szczecina jak najszybciej (przykład Mielcarskiego póki było dobrze to całował herb Pogoni na koszulce a jak zaczeła się rozsypywać to w sądzie ogłosił wniosek o upadłość klubu :/)
OLO ma zostać i basta a Ptak niech zatrudnia więcej Szczecińskich akcentów do Pogoni a nie Łodzian.

Pozdro!

Tylko Pogoń!
Kumaty Piknik
Kibic
Na forum od 8075 dni

Odp: Moskalewicz ma odejść czy nie !?! - 18/11/2004 18:19

Jay-J napisał:  
Gdyby to ode mnei zależało to wziąłbym do ataku, zamiast Bugaja, Dymka, a jak już przestaną grać w Wiśle to jeszcze Stolara i Majdana.

A ja jeszcze bym dodał Kielca i Leśniaka ...heh ludzie dajcie spokój pokażcie mi mecz w którym Olo zagrał dobrze . Mówicie że walczak ..lol weźcie mnie ja też będę walczył

ToMeK MKS mówisz tak bo wszyscy tak mówią (prócz Vaginalera)...

Lu Dex
Kibic
Na forum od 8303 dni

Odp: Moskalewicz ma odejść czy nie !?! - 18/11/2004 18:33
Olgird walczy,biega,haruje na calym boisku. A to troszke za malo na 1 lige:/ Bardzo go lubie i szanuje za to ze jest znowu w Pogoni.Uda mu sie dobrze podac zaasystowac, ale nei czesto:/ ON ma niewdzieczna robote do wykonania na boisku-grac za napastnikami lub na pomocy.
Moim zdaniem tak-wyrzucac go nei ma sensu ale powinien ustapic miejsca w skladzie komus innemu-chociaz na pewien czas aby sie przekonac czy ktos inny nie jest lepszy pilkarsko od niego. Bo jednego nie mozna wykluczyc-Olo jest najlepszy fizycznie na boisku.

Wiara i nadzieja trwaja w nas do końca.
Tylko ogień wybacza nam winy
Sampaio
Kibic
Na forum od 8022 dni

*

Odp: Moskalewicz ma odejść czy nie !?! - 18/11/2004 19:00
bramek nie strzela... hehe... nie moge buhaha

w ogóle niech jeszcze Milara wywali bo też obecnie nic nie strzela, a i Pilarz i Masternak ostatnio wykazuja słaba skutecznosc pod bramka rywala

teraz tylko czekać aż kasa klubowa bedzie pęcznieć od zaoszczędzonych biletów NBP
ja pierdole, czuje że nadchodzą tłuste lata w Pogoni hihi

Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
dziki
Kibic
Na forum od 8416 dni

Odp: Moskalewicz ma odejść czy nie !?! - 18/11/2004 19:31
jak wyjebia Ola za jakiegos nastepnego brazylijczyka czy huj wie jaka inna malpe to sie wkurwie...wogule co to sie zaczyna dziac same czarnuchy juz prawie graja w Pogońi a szczecinianina to juz niedlugo wogole nie bedzie....heh zle sie dzieje w naszej pilce

DLA ZIOMÓW BRAT..DLA FRAJERNI KONFIDENT
Szołn
Kibic
Na forum od 7781 dni

Odp: Moskalewicz ma odejść czy nie !?! - 18/11/2004 19:44

Jay-J napisał:  
A ja mam w dupie Shawn czy jest obercnie najsłabszy czy najlepszy. Walczy, stara się i moim zdaniem gra dobrze. A poza tym to jest Portowiec, praktycznie jedyny w Pogoni (judasza Matlaka nie liczę). Jak on odejdzie to kto nam zostanie? Ja nigdy nie zapomnę jak nie chciał przez dłuższy czas odejść do Wisły bo tu czuł się naprawdę dobrze. Gdyby to ode mnei zależało to wziąłbym do ataku, zamiast Bugaja, Dymka, a jak już przestaną grać w Wiśle to jeszcze Stolara i Majdana.

Jay-J, bez obrazy, ale zupełnie Cię nie rozumiem. To jest pierwsza liga, a nie kółko wzajemnej adoracji. Ja nie odmawiam Olowi waleczności, podobnie jak Bugajowi zresztą, ale to naprawdę za mało na pierwszą ligę... Że Pogoniarz? Walburg ostatnio nie może znaleźć klubu, może go przygarniemy? W końcu też Pogoniarz i "mam w dupie jak gra".
Nie może być tak, że zawodnik gra na kredyt i jeszcze należy do najlepiej zarabiających graczy w drużynie - to trochę tak, jakby sekretarka zarabiała więcej od prezesa - to prędzej czy później spowoduje podziały i konflikty wewnątrz drużyny, drużyna skonfliktowana nigdy nie gra dobrze, pomyślcie od tej strony...
Olo jest zbyt dobry, aby go wywalić (może z powodzeniem pełnić rolę jokera) i tutaj się zgadzamy. Powinien jednak zgodzić się na obniżenie zarobków, do poziomu przeciętnego gracza pierwszego składu (Łabędzki, Masternak) - wtedy cała sytuacja się uzdrowi.

Zdelegalizować traktor.
tomekwoj111
Kibic
Na forum od 7731 dni

Odp: Moskalewicz ma odejść czy nie !?! - 18/11/2004 20:06
Sprzedajcie Moskalewicza i Matlaka.I witamy w takiej samej druzynie jak Wisla Plock!!!Gdzie pilkarze nie maja zadnych przywiazan do druzyny i regionu i byle tylko om placili a oni maja w dupie gre!!!!!Panie Ptak juz w LKS robiles WIELKA PILKE pamietaj ze przywiazanie do barw druzyny to okolo 50%sukcesu!!Pozdrawiam kibicow starej Pogonii!!,bo przykro ale nie wiem co z ta bedzie......

Pogon to my!!
Kumaty Piknik
Kibic
Na forum od 8075 dni

Odp: Moskalewicz ma odejść czy nie !?! - 18/11/2004 20:24

tomekwoj111 napisał:  
Sprzedajcie Moskalewicza i Matlaka.I witamy w takiej samej druzynie jak Wisla Plock!!!Gdzie pilkarze nie maja zadnych przywiazan do druzyny i regionu i byle tylko om placili a oni maja w dupie gre!!!!!Panie Ptak juz w LKS robiles WIELKA PILKE pamietaj ze przywiazanie do barw druzyny to okolo 50%sukcesu!!Pozdrawiam kibicow starej Pogonii!!,bo przykro ale nie wiem co z ta bedzie......

EEE co tam Wisła Płocka... weź ...Real Madryt tam jest przywiązanie do barw ??
Figo przyszedł z Barcelony . Zastanów się przyszedł bo zaczął kochać Real czy może dla kasy?? W dzisiejszej piłce NIE ma takiego czegoś jak przywiązanie do barw ...jest przywiązanie do pieniędzy.

Taka jest PRAWDA

- 1  - 2  - 3  - 4  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1758624747 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.03 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005