Odp: Pogon-Cracovia 1:1 - 13/11/2004 19:09
eJay byles na meczu? Nie widziales Jego podan ? i miejscami kiwek? A pozatym to byl jego pierwszy mecz i to parenascie (dziesiat) godzin po przylocie z Urugwaju ...
Odp: Pogon-Cracovia 1:1 - 13/11/2004 19:10
Chyba nikogo nie zaskoczę jak powiem, że sędzia był do dupy. W drugiej połowie siedziałem na ósemce i widziałem jak baster atakował Łabędzkiego a sędzia nic sobie z tego nie robił. Szkoda brawki w końcówce. Nie rozumiem występu w pierwszym składzie Silvieiry oraz Matlaka. Jeśli chodzi o oprawę to widać, że pieniądze wrzucane do puszki dają efekt ( sektorówka ). Wrzuciłem dziisaj po raz kolejny. Pozdro :}
Pilarz - 7/10 - dobra gra, uchronil zespol od straty bramki, przy golu nie mial szans, wyciagnal sie jak dlugi, i tak to nic nie dalo ... ;/
Matlak - 6 - to nie ten Grzesiu, jakiego pamietamy
Julcimar - 7 - pewny punkt defensywy
Masternak - 6 - jak moze zawodnik 10cm nizszy od niego strzeli gola glowa? Szkoda...
Kazmierzczak - 9 - Fenomen! Swietny mecz...
Labedzki - 7 - mial zrywy, ale to wszystko
Batata - 6 - za bardzo krecil, malo czasu gral
Parzy - 6 - mnie juz w podstawowce uczono, ze przy strale nie odchylac sie....
Silvera - 3 - beznadziejny jest... naprawde, nic nie pokazal...
Milar - 7 - no jest dobry, my to wiemy... szkoda tego wolnego ;/
Moskalewicz - 7 - jak na kapitana przystalo, walczyl jak za dwoch ...
Sedzia glowny - 1[!] - tak komprimtujacego wystepu 1-szo ligowego sedziego daawno nie widzialem. Kto ustawil go? Poznaniak sedziuje mecz Pogoni z Cracovia... PARANOJA!
Odp: Pogon-Cracovia 1:1 - 13/11/2004 19:14
Limit szczęscia się wykończył po Amice i Zagłebiu ale coż. Nie można tak grać Oni nie wiedzą że najlepszą obroną jest atak??
Gratulacje dla MW za oprawę, bardzo dobrze to wyszło z flagami pod koniec. Oby tak dalej. Doping tez dobry
Pilarz - 7/10 - dobra gra, uchronil zespol od straty bramki, przy golu nie mial szans, wyciagnal sie jak dlugi, i tak to nic nie dalo ... ;/
Matlak - 6 - to nie ten Grzesiu, jakiego pamietamy
Julcimar - 7 - pewny punkt defensywy
Masternak - 6 - jak moze zawodnik 10cm nizszy od niego strzeli gola glowa? Szkoda...
Kazmierzczak - 9 - Fenomen! Swietny mecz...
Labedzki - 7 - mial zrywy, ale to wszystko
Batata - 6 - za bardzo krecil, malo czasu gral
Parzy - 6 - mnie juz w podstawowce uczono, ze przy strale nie odchylac sie....
Silvera - 3 - beznadziejny jest... naprawde, nic nie pokazal...
Milar - 7 - no jest dobry, my to wiemy... szkoda tego wolnego ;/
Moskalewicz - 7 - jak na kapitana przystalo, walczyl jak za dwoch ...
Sedzia glowny - 1[!] - tak komprimtujacego wystepu 1-szo ligowego sedziego daawno nie widzialem. Kto ustawil go? Poznaniak sedziuje mecz Pogoni z Cracovia... PARANOJA!
Kibice - 10! - Fantastycznie!
pzdr
zgodze sie ale
Silvera 7- kilka ladnych podan bramka przypadkowa i bedzie na wiosne wielki z niego pozytek
kibice-6 pieklo sie stara ale jesli chodzi o CAŁY stadion to slabo, cicho i bez zaangazowania
pozdro dla MW
Prosta liryka dla prostych ludzi, prostota nie snobstwo szacunek budzi...
Odp: Pogon-Cracovia 1:1 - 13/11/2004 19:25
Oprawa SUPER - BRAWO MW!!!!!!
Mecz niezły.
Wynik cienki.
Sraxofani dali dupy podczas minut ciszy ale czego się mozna spodziewać po tym żydowskim chamstwie?
Sędzia - brak słów!!!!
Odp: Pogon-Cracovia 1:1 - 13/11/2004 19:30
oprawa kazdy widzial - za mocna , ale ja widzialem cos jeszcze na mlynie a mianowicie kocyk haha nie no przesada a oto pelna dokumentacja
Po prostu kumam schemat, jak wszyscy liżą się po dupach, to progresu nie ma.
fajnie to za malo powiedziane - ten napis z rac to zludzenie czy to naprawde pisze Pogoń? Kiedyś 12 czy krzyż z rac srednio wychodzily a tu takie coś - . Czekam na reszte zdjęć....
Ten j..... Bania - nie moge tego przeboleć..........
"Bo jest wśród Sopliców taka choroba,
że nic prócz Pogoni im się nie podoba".
Adam Mickiewicz "Pan Tadeusz" ks. VII
Odp: Pogon-Cracovia 1:1 - 13/11/2004 19:40
Wlasnie wrocilem z meczu i bylo za mocnoooooooooooo oprawa najlepsza w tym sezonie doping tak samo glosny i dobry, chociaz gra Portowców pozostawiala wiele do zyczenia. Ogólnie bylo zajebiścieeeee.
Hej POGOŃ Jesteśmy Z Tobą...Nie Opuścimy Cię...Nigdy Cię Nie Zdradzimy Bo My KOCHAMY CIĘ...
Odp: Pogon-Cracovia 1:1 - 13/11/2004 19:41
meczyk zajebisty!szkoda tylko ze Milar niestrzelił tego wolnego w 1 połowie,bo mogło by być całkiem inaczej...ale co by było gdyby...
Bramki craxy niewidzialem,bo gdzieś się zapatrzyłem
I ja ocenie naszych kopaczy podczas dzisiejszego meczu.
Pilarz-pare bardzo ładnych interwęcji ogółem solidny jak zawsze. 7/10
Michalski-niewidoczny w dzisiejszym meczu 5/10
Julcimar-solidny bez większych błędów 7/10
Masternak-Jak na niego to słabiutko 6/10
Matlak-Po kontuzji,ale widać że ta lewa strona ożyła po jego powrocie 7,5/10
Silvera-Ogółem to słabiutko...wyszło na to,że niepotrafi udeżyć miał tyle pił i cały czas podawał,ale to mu akurat dobrze wychodziło,ale moim zdaniem trzeba było zaryzykować. 6/10
Batata-mało grał...widziałem tylko,że utykał jak schodził,ale niewiem jaka była tego przyczyna.
Moskalewicz-wałczył bardzo ładnie,ale ostatnio Olek "tylko" walczy 6/10
Kaźmierczak-ładny mecz dobrze rozdzielał piłki i żądził na środku boiska.Ogromny + także za ten strzał.8/10
Łabędzki-starał się,ale jakoś niebardzo mu to wychodziło 6/10
Milar-Na poziomie,ale dzisiaj bez bramki 7/10
Parzy-Gorzej niż zwykle w sumie nic niepokazał 6/10
Magdoń,Bugaj - za krótko
sędzia naprawde porażka:/
Oprawa-wyjebana w kosmos!
Doping-7 piekło jak zawsze ładnie,ale reszta sektorów raczej niebardzo
Ostatnio edytowany przez: Gucio, 13 listopada 2004, 19:47 [1 raz(y)]
"...patrzę na własne odbicie w witrynie i widzę to, że jest realne, nie będąc hologramem przypomina po której stronie się znalazłem i w jakim celu tak naprawdę..."
Odp: Pogon-Cracovia 1:1 - 13/11/2004 19:45
oprawa fajna a wrecz bym powiedzial super!!! tylko szkoda ze w momencie gdy byly rozciagane sektorowki zwlaszcza ta druga doping siadal! podobnie niestety bylo podczas machania flagami! wtedy to powinien byc najglosniejszy doping! to jest tylko moje spostrzezenie male z sektora nr 9.
Odp: Pogon-Cracovia 1:1 - 13/11/2004 20:00
Dobre było jak Milar w 45 minucie strzelił z 3 metrów z główki w boczną siatke, a Baranowski już myslał że 1-0 i muzyczke puscił hahah
Z zawodników wyróżniłbym obydwóch bramkarzy, Łabędzkiego i Moskalewicza.
Ciekawe, czy "tylko" remis był spowodowany tym, że w drugiej połowie nie graliśmy "pod zegar"?
"...satysfakcja jest chwilowa - trwa moment, bo za chwilę będziesz chciał to zrobić jeszcze lepiej ziomek. Jeśli nie, to nie rozwiniesz się...'
Odp: Pogon-Cracovia 1:1 - 13/11/2004 20:02
Heh szkoda remisu ale i tak meczyk fajny.Oprawa najlepsza jaka widzialem na Twardowskiego rewelacyjny pomysl z ulozeniem z rac Pogoń,denerwujace jest ze niektorzy pomimo krzykow o nie wyciaganie flag,folii itp tak to robia duzo wczesniej...a kocyk za mocny po co tacy przychodza na 11-12...Cracovii mniej od zapowiadanej liczby ale podobno mieli problemy,cziszy nie zachowali co bylo do przewidzenia...mam nadzieje ze w koncu pzpn pojdzie po rozum do glowy i zniesie czipy...choc jak mowia nadzieja matka glupich...
a kocyk za mocny po co tacy przychodza na 11-12...
bo bilety najtańsze...
na inne sektory na luku po tyle samo sa,a zreszta przeciez gorzej widac,oprawa zaslania itp po podliczeniu czasu wyjdzie ze kocykowy pan nie widzial 1/4meczu
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1758624672 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.