Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> No to po Giuliano << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
s_portowiec
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7701 dni

*

Odp: No to po Giuliano - 30/10/2004 14:30
[/cytat]...Rozumiem Cie, ale samą walecznością nie można za wiele zrobić. Ja chciałbym żeby Olo został bojest kapitanem a sami piłkarze Go przecież wybierali czyli widzą że On w trudnych momentach podtrzyma drużynę na duchu. Olo musi zacząc strzelać bramki i będzie wszystko w porządku[/cytat]

O przydatności do drużyny nie decyduje tylko ilość strzelonych bramek. Olo ma teraz trochę inną rolę w drużynie, nie jest wysuniętym napastnikiem więc ciężej mu zdobywać bramki. Ale chociażby w ostatnim meczu z Legią dwa ostatnie podania otwierające drogę do brami dla Bugiego i Grzelaka były autorstwa Olego. Mało? Niech w każdym meczu wypracuje jedną czy dwie 100% sytuacje napastnikom a uważam, że to wystarczy. Nawet jeśli nie strzeli bramki. Pozdro

Kocham Szczecin=kocham Pogoń
Shivan
Kibic
Na forum od 8425 dni

**

Odp: No to po Giuliano - 30/10/2004 14:37
trzeba dzis na meczu powspierac Ola okrzykami. Na pewno ta informacja wprowadzi troche zamieszania ale z drugiej strony to ps... i wszystko jasne.

Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
Mick
Kibic
Na forum od 8000 dni

Odp: No to po Giuliano - 30/10/2004 14:43

Master napisał:  

kontiii napisał:  
No i dobrze , wreszcie jakas madra decyzja !!!

a jak moskalewicz odejdzie tez bedzie madrze ?

nie no OLKA powinni zostawić , ale zdziwił mnie ten fakt że jest najlepiej zarabiającym piłkarzem Pogońi...

v.pl napisał:  
Na liście płac w Pogoni pierwsze miejsce zajmuje Moskalewicz.

Obrazek jpg wstawiony na forum
Lexus
Kibic
Na forum od 7843 dni

Odp: No to po Giuliano - 30/10/2004 14:45
No i bardzo dobrze że odchodzi Guliano !!! Zero pożytku z niego było! A co do Terleckiego też powinien odejść! I co panie Ptak i tak się mówiło przed sezonem że to są bardzo dobre transfery!?!? A teraz chce pan się ich pozbyć! Po co w ogóle ich się zatrudniło i płaciło im tyle skoro nic nie grali ,a jak grali to statystowali!Lepiej dać mniej kasy młodym zawodniką a nie cisnąć kase na wypalonych zawodników.Miejemy nadzieje że to dobry krok.A od Ola to wara!!!!

Nasza Pogoń Najlepsza w Polsce jest , Najlepsza w Polsce jest...
Ka(L)ina
Kibic
Na forum od 7714 dni

Odp: No to po Giuliano - 30/10/2004 15:02

Mick napisał:  

Master napisał:  

kontiii napisał:  
No i dobrze , wreszcie jakas madra decyzja !!!

a jak moskalewicz odejdzie tez bedzie madrze ?

nie no OLKA powinni zostawić , ale zdziwił mnie ten fakt że jest najlepiej zarabiającym piłkarzem Pogońi...

v.pl napisał:  
Na liście płac w Pogoni pierwsze miejsce zajmuje Moskalewicz.

no to teraz pozostaje tylko czekać i patrzeć kiedy odejdzie OLO :[

Walczyć Pogoń Walczyc...
MiSiEk_sz-n
Kibic
Na forum od 7961 dni

Odp: No to po Giuliano - 30/10/2004 15:33
Giuliano wkońcu wywalony !!! teraz kolej na terleckiego , julcimara i rodrigo . Ale OLO niech zostanie jest jednym z lebszych graczy

LADS FROM SZCZECIN nasze chasło prosto brzmi "dokad siły nam zostanie - my żyjemy by sie bic - po nas przyjda tez nastepni - beda zyli tak jak my "
JamroH MKS
Kibic
Na forum od 7702 dni

Odp: No to po Giuliano - 30/10/2004 15:34
spokojnie
kazdy pisze to samo ze dobrze ale olo ma zostac
bez sensu powielac poprzednie posty

Prosta liryka dla prostych ludzi, prostota nie snobstwo szacunek budzi...
Cz
Kibic
Na forum od 7683 dni

Odp: No to po Giuliano - 30/10/2004 15:34
Dobrze ze Giuliano i Terlecki odchodza,sa najslabszymi zawodnikami w zespole a zarabiaja niewspolmiernie duzo do swoich aktualnych umiejetnosci:D Mam nadzieje ze informacja o Olku to kaczka dziennikarska...Z drugiej strony troche dziwi mnie ze niewiele firm chce sponsorowac nasz klub,niektorzy powiedza ze zakladow dobrze ciagnacych jest malo,ja bym sie z tym do konca nie zgodzil...wystarczy sie troche rozejrzec po Szczecinie i okolicach...Wszyscy na Amice:)

www.sectorshop.net
3l3m3nt
Kibic
Na forum od 8035 dni

Odp: No to po Giuliano - 30/10/2004 15:37

MiSiEk_sz-n napisał:  
Giuliano wkońcu wywalony !!! teraz kolej na terleckiego , julcimara i rodrigo . Ale OLO niech zostanie jest jednym z lebszych graczy

a czemu julcimara ??? możesz mi czymś to uzasadnić ?? moim zdaniem jest jednym z lepszych piłkarzy w Pogońi ...

Obrazek jpg wstawiony na forum
Naszą siłą nie jest to że nigdy nie upadliśmy, ale to że po każdym upadku potrafimy się podnieść jeszcze silniejszym
Juventus Turyn-historia wielkiej miłości
Mati.
Kibic
Na forum od 8020 dni

Odp: No to po Giuliano - 30/10/2004 15:37
Decyzja jak najbardziej słuszna. Guliano nic praktycznie nie wnosił do zespołu a ciągnął kupe hajsu, który mógłby być przeznaczony na inne cele. Teraz jeszcze pora na Terleckiego bo za takie pięniądze w 3 lidze to można połowe zespołu utrzymać. A od Olka to mi się prosze odpierdolić bo prezentuje on jakąś forme nie co Mega Gwiazda Terlecki i Guliano.

Jedno brzmienie tysiąca serc - Pogoń Szczecin MKS
JamroH MKS
Kibic
Na forum od 7702 dni

Odp: No to po Giuliano - 30/10/2004 15:38
wiekszy pożytek bedzie jezeli zamiast siedziec przed kompem i pisać głupoty pójdziemy na mecz

nawet biedronki ***amice wronki a wójek zdzisław ***odre wodzisław :]

.Krzysiek
Kibic
Na forum od 7648 dni

Odp: No to po Giuliano - 30/10/2004 15:43

MiSiEk_sz-n napisał:  

Ty od Julcimara się odwal a i Rodrigo zaczyna grać lepiej a Terlecki hmmm....... sam nie wiem ganja2

Szołn
Kibic
Na forum od 7781 dni

Odp: No to po Giuliano - 30/10/2004 15:49
Giuliano to nieporozumienie, to było wiadome od początku - żegnam ozięble.
Terlecki ma wielki potencjał, ale jego forma to dno - jeżeli rzeczywiście ma jeden z najwyższych kontraktów i nie da się uciąć mu zarobków, to również żegnam bez żalu.
Moskalewicz? Przykro mi to powiedzieć, naprawdę go lubię, ale obecnie to - obok Michalskiego - najsłabszy gracz w podstawowej 11 (Rodrigo nie liczę, bo jest Matlak). Jeżeli rzeczywiście ma najwyższy kontrakt, to ja na miejscu Ptaka również bym go rozwiązał. Choć oczywiście byłoby najlepiej, gdyby jego zarobki ucięto i Olek pozostał.

Na razie to tylko spekulacje, oficjalka milczy jak grób... Ciekaw jestem, czy sytuacja wyjaśni się jeszcze przed meczem z kuchenkami.

Zdelegalizować traktor.
Męska forma: demon. Żeńska forma: demona. Nijaka forma: De Mono.
Adriano
Kibic
Na forum od 8002 dni

Odp: No to po Giuliano - 30/10/2004 15:54
Olo zostaje nie ma bata :D ...Terlecki i Guliano to co innego ! Jakim cudem wogóle piłkarz siedzący na ławie może tyle kasy zarabiać !!! Za taką politykę transferowa należałoby chyba podziękować młodemu Ptakowi !

"To że nie mam dresu jest powodem wielkiego stresu mojego superego..."

"Pijmy piwo, jedzmy Śledzie, będziem silni jak niedźwiedzie"

"Życie jest bardzo niebezpiecznym zajęciem. Śmiertelność sięga stu procent"
Cobra_S
PogonOnLine TEAM
Na forum od 7922 dni

Odp: No to po Giuliano - 30/10/2004 15:58

Vaginaler Krebs napisał:  

Na razie to tylko spekulacje, oficjalka milczy jak grób... Ciekaw jestem, czy sytuacja wyjaśni się jeszcze przed meczem z kuchenkami.

nie omieszkam zapytać o to (potem napisać) na konferencji po meczu z Amiką, pewno będzie to gorący temat

P.S.
na oficjalce milczą, bo przejął ją ktoś nowy ;)
sami milczą nawet kto to jest

ManU
Kibic
Na forum od 7702 dni

Odp: No to po Giuliano - 30/10/2004 16:04
Giuliano out, sialalalala !!! - w koncu........ brawa
ale od Ola lapy precz...........Żólta kartka

"Bo jest wśród Sopliców taka choroba,
że nic prócz Pogoni im się nie podoba".
Adam Mickiewicz "Pan Tadeusz" ks. VII
JamroH MKS
Kibic
Na forum od 7702 dni

Odp: No to po Giuliano - 30/10/2004 16:13
co za dzień: ola chcą wywalić,pogoda do dupy,obiadu na chacie nie mam,qmpel idzie na karnet na inny sektor, wszystko nie tak. Trzeba przerwac ta zla passe i isc na mecz

Scarface
Kibic
Na forum od 7701 dni

*

Odp: No to po Giuliano - 30/10/2004 16:20

JamroH MKS napisał:  
co za dzień: ola chcą wywalić,pogoda do dupy,obiadu na chacie nie mam,qmpel idzie na karnet na inny sektor, wszystko nie tak. Trzeba przerwac ta zla passe i isc na mecz

Spoko spoko Olo zostanie, deszcz przestał padać, na meczu zjesz smaczną kiełbaskę zamiast obiadu a kumpel jak wejdzie na sektor niech ci poda karnet i też możesz siedzieć koło niego proste nie :)

Niech cię nie niepokoją
Cierpienia twe i błędy
Wszędy są drogi proste
Lecz i manowce są wszędy
O to chodzi jedynie
By naprzód wciąż iść śmiało
JamroH MKS
Kibic
Na forum od 7702 dni

Odp: No to po Giuliano - 30/10/2004 16:32
bez kitu a na obiad zazucilem rosolek z torebki dwie buly cos jeszcze podjem i jazda
dzienx za pocieszenie :D jednak ma sie w zyciu szczescie :D nawet pogoda lepsza

Ambasador
Moderator**
Na forum od 7702 dni

Odp: No to po Giuliano - 30/10/2004 16:56

MiSiEk_sz-n napisał:  

Powiedz czemu Julcimar, przeciez jest dobrym obroncą i poza matlakiem i michalskim jako jedyny zapoczatkowuje akcje w stylu Lucio czy Juana. Każdy ma lepsze i gorsze chwile, czasami miał gorsze ale wiekększość ma dobre. Jest solidnym obrońcą.

Ps.Niedługo na meczyk trzeba isc:):):):)

Szczecin moim miastem, Pogoń moim życiem!
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1758629662 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.04 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005