Odp: No to po Giuliano - 30/10/2004 14:30
[/cytat]...Rozumiem Cie, ale samą walecznością nie można za wiele zrobić. Ja chciałbym żeby Olo został bojest kapitanem a sami piłkarze Go przecież wybierali czyli widzą że On w trudnych momentach podtrzyma drużynę na duchu. Olo musi zacząc strzelać bramki i będzie wszystko w porządku[/cytat]
O przydatności do drużyny nie decyduje tylko ilość strzelonych bramek. Olo ma teraz trochę inną rolę w drużynie, nie jest wysuniętym napastnikiem więc ciężej mu zdobywać bramki. Ale chociażby w ostatnim meczu z Legią dwa ostatnie podania otwierające drogę do brami dla Bugiego i Grzelaka były autorstwa Olego. Mało? Niech w każdym meczu wypracuje jedną czy dwie 100% sytuacje napastnikom a uważam, że to wystarczy. Nawet jeśli nie strzeli bramki. Pozdro
Odp: No to po Giuliano - 30/10/2004 14:37
trzeba dzis na meczu powspierac Ola okrzykami. Na pewno ta informacja wprowadzi troche zamieszania ale z drugiej strony to ps... i wszystko jasne.
Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
Odp: No to po Giuliano - 30/10/2004 14:45
No i bardzo dobrze że odchodzi Guliano !!! Zero pożytku z niego było! A co do Terleckiego też powinien odejść! I co panie Ptak i tak się mówiło przed sezonem że to są bardzo dobre transfery!?!? A teraz chce pan się ich pozbyć! Po co w ogóle ich się zatrudniło i płaciło im tyle skoro nic nie grali ,a jak grali to statystowali!Lepiej dać mniej kasy młodym zawodniką a nie cisnąć kase na wypalonych zawodników.Miejemy nadzieje że to dobry krok.A od Ola to wara!!!!
Nasza Pogoń Najlepsza w Polsce jest , Najlepsza w Polsce jest...
Odp: No to po Giuliano - 30/10/2004 15:33
Giuliano wkońcu wywalony !!! teraz kolej na terleckiego , julcimara i rodrigo . Ale OLO niech zostanie jest jednym z lebszych graczy
LADS FROM SZCZECIN nasze chasło prosto brzmi "dokad siły nam zostanie - my żyjemy by sie bic - po nas przyjda tez nastepni - beda zyli tak jak my "
Odp: No to po Giuliano - 30/10/2004 15:34
Dobrze ze Giuliano i Terlecki odchodza,sa najslabszymi zawodnikami w zespole a zarabiaja niewspolmiernie duzo do swoich aktualnych umiejetnosci Mam nadzieje ze informacja o Olku to kaczka dziennikarska...Z drugiej strony troche dziwi mnie ze niewiele firm chce sponsorowac nasz klub,niektorzy powiedza ze zakladow dobrze ciagnacych jest malo,ja bym sie z tym do konca nie zgodzil...wystarczy sie troche rozejrzec po Szczecinie i okolicach...Wszyscy na Amice
Giuliano wkońcu wywalony !!! teraz kolej na terleckiego , julcimara i rodrigo . Ale OLO niech zostanie jest jednym z lebszych graczy
a czemu julcimara możesz mi czymś to uzasadnić ?? moim zdaniem jest jednym z lepszych piłkarzy w Pogońi ...
Naszą siłą nie jest to że nigdy nie upadliśmy, ale to że po każdym upadku potrafimy się podnieść jeszcze silniejszym Juventus Turyn-historia wielkiej miłości
Odp: No to po Giuliano - 30/10/2004 15:37
Decyzja jak najbardziej słuszna. Guliano nic praktycznie nie wnosił do zespołu a ciągnął kupe hajsu, który mógłby być przeznaczony na inne cele. Teraz jeszcze pora na Terleckiego bo za takie pięniądze w 3 lidze to można połowe zespołu utrzymać. A od Olka to mi się prosze odpierdolić bo prezentuje on jakąś forme nie co Mega Gwiazda Terlecki i Guliano.
Odp: No to po Giuliano - 30/10/2004 15:49
Giuliano to nieporozumienie, to było wiadome od początku - żegnam ozięble.
Terlecki ma wielki potencjał, ale jego forma to dno - jeżeli rzeczywiście ma jeden z najwyższych kontraktów i nie da się uciąć mu zarobków, to również żegnam bez żalu.
Moskalewicz? Przykro mi to powiedzieć, naprawdę go lubię, ale obecnie to - obok Michalskiego - najsłabszy gracz w podstawowej 11 (Rodrigo nie liczę, bo jest Matlak). Jeżeli rzeczywiście ma najwyższy kontrakt, to ja na miejscu Ptaka również bym go rozwiązał. Choć oczywiście byłoby najlepiej, gdyby jego zarobki ucięto i Olek pozostał.
Na razie to tylko spekulacje, oficjalka milczy jak grób... Ciekaw jestem, czy sytuacja wyjaśni się jeszcze przed meczem z kuchenkami.
Odp: No to po Giuliano - 30/10/2004 15:54
Olo zostaje nie ma bata ...Terlecki i Guliano to co innego ! Jakim cudem wogóle piłkarz siedzący na ławie może tyle kasy zarabiać !!! Za taką politykę transferowa należałoby chyba podziękować młodemu Ptakowi !
"To że nie mam dresu jest powodem wielkiego stresu mojego superego..."
"Pijmy piwo, jedzmy Śledzie, będziem silni jak niedźwiedzie"
"Życie jest bardzo niebezpiecznym zajęciem. Śmiertelność sięga stu procent"
Odp: No to po Giuliano - 30/10/2004 16:13
co za dzień: ola chcą wywalić,pogoda do dupy,obiadu na chacie nie mam,qmpel idzie na karnet na inny sektor, wszystko nie tak. Trzeba przerwac ta zla passe i isc na mecz
Prosta liryka dla prostych ludzi, prostota nie snobstwo szacunek budzi...
co za dzień: ola chcą wywalić,pogoda do dupy,obiadu na chacie nie mam,qmpel idzie na karnet na inny sektor, wszystko nie tak. Trzeba przerwac ta zla passe i isc na mecz
Spoko spoko Olo zostanie, deszcz przestał padać, na meczu zjesz smaczną kiełbaskę zamiast obiadu a kumpel jak wejdzie na sektor niech ci poda karnet i też możesz siedzieć koło niego proste nie
Niech cię nie niepokoją
Cierpienia twe i błędy
Wszędy są drogi proste
Lecz i manowce są wszędy
O to chodzi jedynie
By naprzód wciąż iść śmiało
Odp: No to po Giuliano - 30/10/2004 16:32
bez kitu a na obiad zazucilem rosolek z torebki dwie buly cos jeszcze podjem i jazda
dzienx za pocieszenie jednak ma sie w zyciu szczescie nawet pogoda lepsza
Prosta liryka dla prostych ludzi, prostota nie snobstwo szacunek budzi...
Powiedz czemu Julcimar, przeciez jest dobrym obroncą i poza matlakiem i michalskim jako jedyny zapoczatkowuje akcje w stylu Lucio czy Juana. Każdy ma lepsze i gorsze chwile, czasami miał gorsze ale wiekększość ma dobre. Jest solidnym obrońcą.
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1758629662 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.