Odp: Bohumil Panik trenerem Pogoni! - 08/10/2004 16:16
Szczerze mowiac to ja tez jakos do niego nie jestem przekonany, ale fakt faktem ze z Baniakiem to my juz i tak nic bysmy nie zwojowali i potrzebny byl nowy trener! Najwazniejsze zeby tak jak mowicie gral Portowcy sysytemem 4-4-2 bo on jest z tym skladem jednek najlepszy!! A co do Panika pozyjemy, zobaczymy!!
Odp: Bohumil Panik trenerem Pogoni! - 08/10/2004 16:41
Nie kiminie jak można przekreślać nowego trenera za nim on podejmie sie pracy ...
Czy to dobry wybór ? Pożyjemy zobaczymy , dobrze ze Panik preferuje styl 4-4-2 bo taktyka Baniaka to zupełny niewypał ....
O swe walczyć będziemy, tradycja nie zginie póki my żyjemy...
Odp: Bohumil Panik trenerem Pogoni! - 08/10/2004 16:43
panik ma u mnie kredyt zaufania zobaczymy jak zagra druzyna w najblizszym spotkaniu... ale nie ma sie co oszukiwac pierwsze efekty pracy moga byc widoczne dopiero po przerwie zimowej... przeciez trener po 5 treningach nie odmieni stylu.. wiec apeluje zeby po pierwszych wynikach nie bylo postow typu BANIAK WROC!! po prostu dajcie mu szanse a oceniajcie po powiedzmy 3 pierwszych meczach rundy wiosennej
Szanowny Kolego ! Topic traktujący m.in. o tym szkoleniowcu jako następcy B.Baniaka już istnieje !!! Tak więc proszę o wpisy do starszego topicu tematycznie - bez napiny i promocji swojego topicu aczkolwiek o porządek rzeczy trzeba zadbać. Tak więc
spekulacje!! na pewno nie - byłem dziś osobiście w klubie o 11 i rozmawiałem z nowym trenerem i innym ludźmi z klubu - stąd to info źródło własne znaczy się
Pewnie,biegnij z kwiatkami i daj mu buzi
ps.a my swoje : Mariusz Kuras!!!
Patyk kutasie zablokuj mi konto bo sie kurwa dogadać nie możemy - dlaczego takie palanty mają kurwa prawo decydować co jest cacy a co be. Kurwa mam cholernie dość takich typów (i tak założe sobie nowe konto ale przynajmniej ci palancie wygarne) - żegnam
No to mi wygarnales....gratulacje rozgarniecia....Odpowiem Ci,a co mi tam...Ja moge decydowac" co jest cacy,a co be",bo jestem interentowym napinaczem i sobie siedze przed kompem,na stadion nie chodze i nikogo nie znam i sam sobie zadecydowalem,ze moge..aha moje zdanie jest najwazniejsze i niepodwazalne ...Co do dogadywania,to raczej zbytnio nie prowadzilem z Toba dyskusji,wiec nie weim skad to niedogadywanie.Kwestia zablokowania konta,to raczej z mojej strony Ci nie grozi - dostalem moda, gdyz jestem napinaczem,ale sie na tym nie znam i nie uzywam tych funkcji. Czy jestem "palantem" to kwestia dyskusji.Masz mnie dosc,przykro mi,ale plakac nie bede i mam nadzieje,ze wygarniesz mi to rowniez w twarz,bo ten epitet przy moim nicku mi sie nie spodoabal.
ps.fajny tez masz herb,a ze to klub policyjny to pewnie dla Ciebie,jako kibica nie ma znaczenia
Ostatnio edytowany przez: P., 8 października 2004, 18:14 [1 raz(y)]
Zmiana trenera NIC niezmieni - trzeba zmienić PÓŁ drużyny...
kiedys takie haslo bylo: nawet trener dupa gdy debili kupa... mam takie samo zdanie jak Ty. moze pol druzyny nie ale kilku zawodnikow sie powinno wypieprzyc. i mi sie wydaje ze pilkarze za duzo zarabiaja jednak u nas czlowiek zapieprzac musi kilka miechow zeby zarobic tyle ile oni zarabiaja miesiecznie. fajna fucha: wyjsc, pobiegac 90 minut po boisku, przyjechac sobie zajebistym autkiem na trening kilka razy w tygodniu i zgarnac kupe frutu. moglem sie na pilkarza uczyc a tak seryjnie to powinno byc tak: za wygrana jest kasa, za remis nic nie ma a za przegrana jakas kara finansowa do klubu jakby taka presja byla to by odrazu inaczej to wszystko wygladalo tak mi sie wydaje przynajmniej
Co do sporu w tym poscie Patyka i Astro to moim zdaniem troche przegiales z tym powitaniem powitac w Szczecinie to by mozna bylo Mariusza Kurasa a nie jakiegos Czecha(nic do niego nie mam) ktorego pewnie nikt z nas nigdy na oczy nie widzial i niewiele wiadomo wogole o nim.(jak Malura) przyjdzie, odwali robote, przegra kilka spotkan, go wywala, przyjdzie nastepny...
wlasnie: co do dania trenerowi szansy to my tu mamy gowno do gadania. szanse to mu da ptak a my co najwyzej mozemy sie temu biernie przygladac...
Ostatnio edytowany przez: tribu, 8 października 2004, 18:51 [1 raz(y)]
Nie rozumiem osób, które skreślają Panika już na starcie. A tym bardziej nie rozumiem tych, którzy przyczepiają się do jego narodowości.
Panik ma dobre referencje - z sukcesami prowadził czeskie drużyny klubowe, w Lechu także wiodło mu się nieźle. Nie jest to człowiek z nikąd, dajcie mu szansę...
Możesz przybiżyć mi jego karierę jako trenera?
FK Tescoma Zlin (drużyna skazywana na środek tabeli drugiej ligi awansowała, notując tylko dwie porażki w 30 meczach i tracąc mniej niż bramkę na mecz), Sigma Ołomuniec (oczekiwane miejsce w środku tabeli), Lech (bez sukcesów), Miedź (tutaj też, co widać po komentarzach fanów Miedzi, się sprawdził).
Panik lubi stawiać na wychowanków, młodych graczy. Za jego kadencji w Sigmie odeszło wielu dziadków, zaczęło grać wielu młodych (chociażby David Rozehnal i Ales Urbanek) - zaowocowało to wielką kasą za ich transfery, co pozwoliło dokonać dużych wzmocnień i zająć trzecie miejsce w kolejnym sezonie. Można więc powiedzieć, że Panik przyłożył rękę do tego sukcesu.
W Miedzi, tak jak już "kibic Miedzi" wspomniał, wypromował kolejnych młodych - Maderę i Dymkowskiego.
Ja także wolałbym, aby naszym szkoleniowcem został Kuras, Kaczmarek lub Żurek. Niemniej jednak, Panik wygląda dość dobrze i patrzę z optymizmem w przyszłość. Cieszmy się, że naszym szkoleniowcem nie został Libor Pala - to podobno niezły świr, który próbował nauczyć koncentracji zawodników Lecha, każąc im chodzić po rozżarzonych węglach (albo po szkle, już nie pamiętam).
Mówicie że jesteśmy rasistami, mówicie że jesteśmy faszystami, to dlaczego nie dajecie swych córek arabom a synów nie żenicie z murzynkami, czy chciał byś by twój syn chodził w turbanie? czy chciał byś by twa córka zasłaniała twarz? czy chciał byś by w twym bloku mieszkali cyganie? spójrz mi prosto w oczy nim odpowiesz tak!!!
Przepraszam uniosłem sie sam nie wiem na co - chyba na całe to forum za całokształt. Kibic to jest jednak taka nieodpowiedzialna menda która krzyczy na wszystko i wiecznie marudzi. Nareszcie to zrozumiałem. Więcej się tu nie pojawie.
Ja także wolałbym, aby naszym szkoleniowcem został Kuras, Kaczmarek lub Żurek. Niemniej jednak, Panik wygląda dość dobrze i patrzę z optymizmem w przyszłość. Cieszmy się, że naszym szkoleniowcem nie został Libor Pala - to podobno niezły świr, który próbował nauczyć koncentracji zawodników Lecha, każąc im chodzić po rozżarzonych węglach (albo po szkle, już nie pamiętam).
No i zabronił wślizgów buehehe. Ale jeśli pamiętam dobrze to w Lechu było tak że zatrudnili Panika tylko dlatego że nie mogli zatrudnić Pali... a jak Pala odszedł ze Świtu to od razu Panik został asystentem. Więc może jednak Panik nie jest gotowy na prowadzenie 1 ligowego klubu z aspiracjami? Ptak jest bardzo niekonsekwentny, po awansie wyrzuca ojców sukcesów (Bili, Andrut i Wyparło stanowili o obliczu drużyny) zastępując ich słabszymi, a teraz zmieniając Baniaka zmienia go, mówiąc "czekam na decyzje w sprawie Kasperczaka, jak odejdzie z Wisły to od razu zapronuje mu pracę"... a tu Panik. Każdy by się teraz spodziewał jednego z lepszych polskich a może nawet czeskich szkoleniowców (bo Panik do nich na pewno nie należy, skoro trenuje 3 ligowe polskie zespoły...) a tu... Panik. No ale cóż, może akurat zbawi Pogoń? Nie przekreślam go na starcie bo to byłoby głupie.
Odp: Bohumil Panik trenerem Pogoni! - 08/10/2004 19:51
Ja tam tej kandydaturze byłem przeciwny, ale z chwilą podpisania kontraktu zamykam mordę, bo to nie ja prezesuję... Jeśli już ptaki zdecydowały się na tego knedla to trudno, przynamniej będę za niego trzymał kciuki, żeby ogarnął całe to rozpasione towarzystwo. Oby mu sie powiodło a Pogoni wyszło na zdrowie, ale jak ta "czeska szkoła" zacznie dawać ciała i bedzie chciała gdzieś spierdolić to jebał go pies.
Swoją drogą ciekawe by było: "...piątkowy trening, godz.19, Wały Chrobrego, zawodnicy Pogoni na spacerze zespołowo wpierdalają Bosmanki i ładują kosmiczną energię przed sobotnim meczem "
Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1758640452 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.