Chyba to, że nie zrozumałaś ironii i sarkazmu w tych propozycjach.... Matko jedyna, koleś myśli że te propozycje są realne... Jakby Ci zaproponowali działkę na Marsie do opylenia też byś to skomentował?
Komentarz - slowa. rozumiesz jescze, nie? skomentowac - omowic cos. jeszcze lapiesz? mam nadzieje ze tak, wiec kontynuujmy. skomentowalem te doniesienia prasowe, bo sa coraz mniej zabawne i inteligentne i probuje uzmyslowic niektorym tutaj na forum (a sa tacy, ale z ksywek nie bede wymienial), ze nic innego jak tereny pod inwestycje nie przejdzie w tym miescie. zyje nadzieja, ze ktos wreszcie przejrzy na oczy i zacznie cos robi w kierunku polepszenia bytu Pogoni. A ze lubie komentowac ironie? No coz, moja sprawa, lubie komentowac teksty idiotow...
ps. co do Marsa, to zes walnal porownanie... i tutaj juz nie trzeba komentowac...
A co komentowałeś? Przekazanie Pogoni Bramy Portowej? ROTFL Działka na Marsie nie pasi, oka zastępczo możesz dostać Kolumnę Zygmunta albo linię tramwajową nr 3 - skomentujesz??
Chyba to, że nie zrozumałaś ironii i sarkazmu w tych propozycjach.... Matko jedyna, koleś myśli że te propozycje są realne... Jakby Ci zaproponowali działkę na Marsie do opylenia też byś to skomentował?
Komentarz - slowa. rozumiesz jescze, nie? skomentowac - omowic cos.
ps. co do Marsa, to zes walnal porownanie... i tutaj juz nie trzeba komentowac...
A co komentowałeś? Przekazanie Pogoni Bramy Portowej? ROTFL Działka na Marsie nie pasi, oka zastępczo możesz dostać Kolumnę Zygmunta albo linię tramwajową nr 3 - skomentujesz??
komentowalem bdury, tak samo jak czynie to teraz...
szkoda mi jednak czasu na dalsza pogawedke, wiec skrob sobie co tam chcesz, poczuj sie dowartosciowany i prosze, nie rob wiecej zadnych zalosnych porownan...
Mam nadzieję, że "Dokarmianie ptaka" pokażą w telewizji - 05/10/2004 14:45
Mnie się pomysł happeningu podoba. Dokarmianie ptaka z publicznych pieniędzy nie jest dla mnie do końca w porządku, i dobrze, że ktoś na to zwraca uwagę. I tak ma to formę żartobliwą, a jak ktoś trzęsie tyłkiem, "że pan Ptak się obrazi i przestanie sponsorować", to niech się zastanowi nad sobą. Nie będę nikogo przekonywać że zależy mi na Pogoni, bo pewnie i tak usłyszę, żem zdrajca. W każdym razie cała ta sprawa pachnie balansowaniem na granicy prawa. A metody, co tu niektórzy proponują, typu: "trzeba iść i dać tym pajacom po mordzie", zalatują komuną w najgorszym wydaniu, a może zwykłym prowincjonalizmem? Zdaje się, że ostatnio przerabialiśmy już w internecie test na wolność słowa? Żadnych nauk koledzy nie wynieśli? KAŻDY MA PRAWO DO WYRAŻANIA WŁASNEJ OPINII na ten temat, bo pieniądze mają iść z miejskiej kasy, więc wspólnej. I nie musi nawet kibicować piłce. Jak się z kimś nie zgadzasz, to spróbuj go przekonać do swoich racji, a nie nożem straszysz.
Odp: Happening przeciwników dofinansowania spółki MKS Pogoń Szczecin - 05/10/2004 15:14
ja tylko sie tak zastanawiam jak to jest?
niby Ptak wrzucił ful szmalu w spółkę - OK, niech będzie
uratował upadający klub i awansował drużyne do 1 ligi - chwała mu za to!
naobiecywał piłkarzom kasę w kontraktach - OK, miał do tego prawo
zaszantażował media i zarząd miasta - OK, zdarza sie nawet najlepszym
uczynił prezesem małego Ptaka - OK, małe jest piękne
teraz może nawet dostanie jakąś zapomogę od miasta (czytaj współfinansowanie klubu) - wręcz super!
w dłuższym czasie może nawet otrzymac jakieś tereny pod inwestycje - a niech ma
ale czy nikt nie widzi ze z biegiem czasu wklad tego pana w dzialalnosc klubu jest coraz mniejszy (choc ciagle olbrzymi) a mimo to zachowuje sie jak romek abramowicz. wydaje mi sie ze jesli miasto zaczyna finansowo wspierac prywatny klub to powinno sie jednoczesnie starac o to aby miec jakis wplyw na decyzje w tej spolce. tym bardziej ze niedlugo okaze sie ze ptaki dokladaja tylko polowe budzetu, a reszty trzeba szukac. niech mnie ktos uswiadomi jak to w koncu jest, bo jak na razie to jest dziwnie i bardzo po polsku...
Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
Odp: Happening przeciwników dofinansowania spółki MKS Pogoń Szczecin - 05/10/2004 15:36
W środę o godzinie 14:00 na placu przed magistratem pojawi się trawopodobna wykładzina i piłkarskie bramki, a wielki ptak będzie wydziobywał grosiki z miski z napisem "Budżet Szczecina".
Happening pod hasłem "Cały Szczecin karmi ptaka" organizują na pl. Armii Krajowej przeciwnicy dofinansowania MKS-u Pogoń SSA z publicznych pieniędzy (45 proc. wpływów z opłat targowych), o czym w zeszły poniedziałek zdecydowali radni.
Mężczyzna przebrany za wielkiego ptaka będzie zbierał drobniaki rozsypane na imitacji piłkarskiego boiska. - To taki dziwny ptak, który zamiast karmy potrzebuje kasy - tłumaczy Piotr Muszyński, jeden z pomysłodawców. Dlaczego ptak? 98 proc. udziałów w Pogoni ma łódzki biznesmen Antoni Ptak.
- Nasz happening ma zapoczątkować akcję zbierania kwoty, która zadowoli pana Ptaka - kontynuuje Piotr Muszyński. - Chcemy podsunąć radnym, którzy głosowali "za", nowe, fantastyczne pomysły pomocy dla Pogoni - wszak najważniejsze jest widowisko. Liczymy na pomoc i dalszy twórczy wkład ze strony szczecińskich radnych.
Odp: Happening przeciwników dofinansowania spółki MKS Pogoń Szczecin - 05/10/2004 20:04
teraz zacznie zbierac pieniądze dla ptaka, a wczesniej jak byla potrzeba to nie mogl? jakby wczesniej zaczal zbierac to by ptak nie byl potrzebny, nastepny burak co chce zaistniec w mediach, akurat mam czas i chyba sie tam przejde. hehe Jestesmy Zawsze Tam - gdzie cos sie dzieje
Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
Odp: Happening przeciwników dofinansowania spółki MKS Pogoń Szczecin - 05/10/2004 21:00
Dla mnie jest to chory pomysl dlatego porponuje aby:
-podczas tej manifestacji kibice, ktorzy sa przeciwko temu wzieli jajka i zaczeli rzucac w tego przebranca "ptaka" ktory bedzie zbieral grosze
-a takze wziac tego zioma(ptaka) wywiesc za Szczecin na taczce jak mu sie tu nie podoba !!!!!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1758640474 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.