Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Happening przeciwników dofinansowania spółki MKS Pogoń Szczecin << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Poinformowany
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8246 dni

**

Odp: Happening przeciwników dofinansowania spółki MKS Pogoń Szczecin - 05/10/2004 12:38

mike napisał:  
Organizatorzy chcą podsunąć radnym inne, ich zdaniem ciekawsze niż przekazanie części wpływów z opłat targowych, pomysły dofinansowania Pogoni:

przekazanie spółce Bramy Portowej

po chuj brama portowa??? (nie dalo sie nie przeklnac)

ustanowienie płatnego wjazdu na Trasę Zamkową,

Czy wy tez widzicie te korki co ja???

zobowiązanie taksówkarzy, by raz w miesiącu przekazywali na klub swój dzienny utarg,

taksowkarze jebia klientow prosto w dupe od lat, teraz nagle zrezygnuja z dziennego utargu??? predzej wyruchaja miasto...

wprowadzenie dopłat do biletów komunikacji miejskiej na potrzeby piłki nożnej

to moze przejsc, ale biorac pod uwage idaca w gore cene ropy (nie bede tlumaczyl mniej rozgarnietym), bilety I TAK ZDROZEJA !

I co mam jeszcze skomentowac??

Chyba to, że nie zrozumałaś ironii i sarkazmu w tych propozycjach.... Matko jedyna, koleś myśli że te propozycje są realne... Jakby Ci zaproponowali działkę na Marsie do opylenia też byś to skomentował?

Pogoń to My
Krasny
Kibic
Na forum od 7817 dni

Odp: Happening przeciwników dofinansowania spółki MKS Pogoń Szczecin - 05/10/2004 12:57
Chyba to, że nie zrozumałaś ironii i sarkazmu w tych propozycjach.... Matko jedyna, koleś myśli że te propozycje są realne... Jakby Ci zaproponowali działkę na Marsie do opylenia też byś to skomentował?

Ano kolega rzeczywiście nie zrozumiał o co chodzi.... <lolada roku>1 miejsce

mike
Kibic
Na forum od 7918 dni

*

Odp: Happening przeciwników dofinansowania spółki MKS Pogoń Szczecin - 05/10/2004 13:22

Poinformowany napisał:  

Komentarz - slowa. rozumiesz jescze, nie? skomentowac - omowic cos. jeszcze lapiesz? mam nadzieje ze tak, wiec kontynuujmy. skomentowalem te doniesienia prasowe, bo sa coraz mniej zabawne i inteligentne i probuje uzmyslowic niektorym tutaj na forum (a sa tacy, ale z ksywek nie bede wymienial), ze nic innego jak tereny pod inwestycje nie przejdzie w tym miescie. zyje nadzieja, ze ktos wreszcie przejrzy na oczy i zacznie cos robi w kierunku polepszenia bytu Pogoni. A ze lubie komentowac ironie? No coz, moja sprawa, lubie komentowac teksty idiotow...

ps. co do Marsa, to zes walnal porownanie... i tutaj juz nie trzeba komentowac...

Poinformowany
Kibic
Na forum od 8246 dni

**

Odp: Happening przeciwników dofinansowania spółki MKS Pogoń Szczecin - 05/10/2004 14:21

mike napisał:  

Poinformowany napisał:  

Komentarz - slowa. rozumiesz jescze, nie? skomentowac - omowic cos.
ps. co do Marsa, to zes walnal porownanie... i tutaj juz nie trzeba komentowac...

A co komentowałeś? Przekazanie Pogoni Bramy Portowej? ROTFL Działka na Marsie nie pasi, oka zastępczo możesz dostać Kolumnę Zygmunta albo linię tramwajową nr 3 - skomentujesz??

Pogoń to My
mike
Kibic
Na forum od 7918 dni

*

Odp: Happening przeciwników dofinansowania spółki MKS Pogoń Szczecin - 05/10/2004 14:24

Poinformowany napisał:  

mike napisał:  

Poinformowany napisał:  

Komentarz - slowa. rozumiesz jescze, nie? skomentowac - omowic cos.

A co komentowałeś? Przekazanie Pogoni Bramy Portowej? ROTFL Działka na Marsie nie pasi, oka zastępczo możesz dostać Kolumnę Zygmunta albo linię tramwajową nr 3 - skomentujesz??

komentowalem bdury, tak samo jak czynie to teraz...
szkoda mi jednak czasu na dalsza pogawedke, wiec skrob sobie co tam chcesz, poczuj sie dowartosciowany i prosze, nie rob wiecej zadnych zalosnych porownan...

Krool Paprykarzu
Kibic
Na forum od 7658 dni

Mam nadzieję, że "Dokarmianie ptaka" pokażą w telewizji - 05/10/2004 14:45
Mnie się pomysł happeningu podoba. Dokarmianie ptaka z publicznych pieniędzy nie jest dla mnie do końca w porządku, i dobrze, że ktoś na to zwraca uwagę. I tak ma to formę żartobliwą, a jak ktoś trzęsie tyłkiem, "że pan Ptak się obrazi i przestanie sponsorować", to niech się zastanowi nad sobą. Nie będę nikogo przekonywać że zależy mi na Pogoni, bo pewnie i tak usłyszę, żem zdrajca. W każdym razie cała ta sprawa pachnie balansowaniem na granicy prawa. A metody, co tu niektórzy proponują, typu: "trzeba iść i dać tym pajacom po mordzie", zalatują komuną w najgorszym wydaniu, a może zwykłym prowincjonalizmem? Zdaje się, że ostatnio przerabialiśmy już w internecie test na wolność słowa? Żadnych nauk koledzy nie wynieśli? KAŻDY MA PRAWO DO WYRAŻANIA WŁASNEJ OPINII na ten temat, bo pieniądze mają iść z miejskiej kasy, więc wspólnej. I nie musi nawet kibicować piłce. Jak się z kimś nie zgadzasz, to spróbuj go przekonać do swoich racji, a nie nożem straszysz.

Sampaio
Kibic
Na forum od 8022 dni

*

Odp: Happening przeciwników dofinansowania spółki MKS Pogoń Szczecin - 05/10/2004 15:14
ja tylko sie tak zastanawiam jak to jest?
niby Ptak wrzucił ful szmalu w spółkę - OK, niech będzie
uratował upadający klub i awansował drużyne do 1 ligi - chwała mu za to!
naobiecywał piłkarzom kasę w kontraktach - OK, miał do tego prawo
zaszantażował media i zarząd miasta - OK, zdarza sie nawet najlepszym
uczynił prezesem małego Ptaka - OK, małe jest piękne
teraz może nawet dostanie jakąś zapomogę od miasta (czytaj współfinansowanie klubu) - wręcz super!
w dłuższym czasie może nawet otrzymac jakieś tereny pod inwestycje - a niech ma
ale czy nikt nie widzi ze z biegiem czasu wklad tego pana w dzialalnosc klubu jest coraz mniejszy (choc ciagle olbrzymi) a mimo to zachowuje sie jak romek abramowicz. wydaje mi sie ze jesli miasto zaczyna finansowo wspierac prywatny klub to powinno sie jednoczesnie starac o to aby miec jakis wplyw na decyzje w tej spolce. tym bardziej ze niedlugo okaze sie ze ptaki dokladaja tylko polowe budzetu, a reszty trzeba szukac. niech mnie ktos uswiadomi jak to w koncu jest, bo jak na razie to jest dziwnie i bardzo po polsku...

Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
KoniO
Kibic
Na forum od 7758 dni

Odp: Happening przeciwników dofinansowania spółki MKS Pogoń Szczecin - 05/10/2004 15:36
W środę o godzinie 14:00 na placu przed magistratem pojawi się trawopodobna wykładzina i piłkarskie bramki, a wielki ptak będzie wydziobywał grosiki z miski z napisem "Budżet Szczecina".
Happening pod hasłem "Cały Szczecin karmi ptaka" organizują na pl. Armii Krajowej przeciwnicy dofinansowania MKS-u Pogoń SSA z publicznych pieniędzy (45 proc. wpływów z opłat targowych), o czym w zeszły poniedziałek zdecydowali radni.
Mężczyzna przebrany za wielkiego ptaka będzie zbierał drobniaki rozsypane na imitacji piłkarskiego boiska. - To taki dziwny ptak, który zamiast karmy potrzebuje kasy - tłumaczy Piotr Muszyński, jeden z pomysłodawców. Dlaczego ptak? 98 proc. udziałów w Pogoni ma łódzki biznesmen Antoni Ptak.
- Nasz happening ma zapoczątkować akcję zbierania kwoty, która zadowoli pana Ptaka - kontynuuje Piotr Muszyński. - Chcemy podsunąć radnym, którzy głosowali "za", nowe, fantastyczne pomysły pomocy dla Pogoni - wszak najważniejsze jest widowisko. Liczymy na pomoc i dalszy twórczy wkład ze strony szczecińskich radnych.

... Burza mózgów ... NAPIERDALA
Cobra_S
PogonOnLine TEAM
Na forum od 7922 dni

Odp: Happening przeciwników dofinansowania spółki MKS Pogoń Szczecin - 05/10/2004 16:07
Koni0 po co dałeś ?? brawa

KoniO
Kibic
Na forum od 7758 dni

Odp: Happening przeciwników dofinansowania spółki MKS Pogoń Szczecin - 05/10/2004 16:13
o qrde sorki ale ostatnio jestem troche zakręcony i nie czytałem newsów na stronce. Przeczytałem to teraz na v.pl i myślełem że to coś nowego. Qrcze sory jeszcze raz

... Burza mózgów ... NAPIERDALA
Paulvanday
Kibic
Na forum od 7672 dni

Odp: Happening przeciwników dofinansowania spółki MKS Pogoń Szczecin - 05/10/2004 16:13
Olac pajacow i tyle. Ruszysz gowno jeszcze bardziej bedzie smierdzialo.

Szczecin moim miastem,Pogon moim zyciem
FLN
Kibic
Na forum od 7979 dni

Odp: Happening przeciwników dofinansowania spółki MKS Pogoń Szczecin - 05/10/2004 16:20
lolŚmiech na sali!!!

tarpan
Kibic
Na forum od 7858 dni

Odp: Happening przeciwników dofinansowania spółki MKS Pogoń Szczecin - 05/10/2004 16:27
i kolejny baran szuka zwoleników swojej głupoty.

thedevil2

Sex alkohol mordobicie POGOŃ SZCZECIN ponad życie!!!
Shivan
Kibic
Na forum od 8425 dni

**

Odp: Happening przeciwników dofinansowania spółki MKS Pogoń Szczecin - 05/10/2004 20:04
teraz zacznie zbierac pieniądze dla ptaka, a wczesniej jak byla potrzeba to nie mogl? jakby wczesniej zaczal zbierac to by ptak nie byl potrzebny, nastepny burak co chce zaistniec w mediach, akurat mam czas i chyba sie tam przejde. hehe Jestesmy Zawsze Tam - gdzie cos sie dzieje ;)

Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
muniek
Kibic
Na forum od 8223 dni

*

Odp: Happening przeciwników dofinansowania spółki MKS Pogoń Szczecin - 05/10/2004 20:14
A ten caly Muszynski to prowadzi jakas firme lub ktos zna jego maila czy cos takiego... Moze facet chce wojny? Zapomnial ze z nami kibicami przegral nawet sam... Ptak ;)

Kto nie pije ten donosi....
barcish
Kibic
Na forum od 7803 dni

**

Odp: Happening przeciwników dofinansowania spółki MKS Pogoń Szczecin - 05/10/2004 20:49
Tez sie przyjade chyba...

POGOŃ SZCZECIN!
--
Kibic
Na forum od 8600 dni

Odp: Happening przeciwników dofinansowania spółki MKS Pogoń Szczecin - 05/10/2004 21:00
Dla mnie jest to chory pomysl dlatego porponuje aby:
-podczas tej manifestacji kibice, ktorzy sa przeciwko temu wzieli jajka i zaczeli rzucac w tego przebranca "ptaka" ktory bedzie zbieral grosze
-a takze wziac tego zioma(ptaka) wywiesc za Szczecin na taczce jak mu sie tu nie podoba !!!!!

:)

sledz
Kibic
Na forum od 7709 dni

Odp: Happening przeciwników dofinansowania spółki MKS Pogoń Szczecin - 05/10/2004 21:34
Piotr Muszynski?? A kto to jest?? Czy ktos wie??

Na dobre i na złe
MKS Pogoń Szczecin na zawsze
Scarface
Kibic
Na forum od 7701 dni

*

Odp: Happening przeciwników dofinansowania spółki MKS Pogoń Szczecin - 05/10/2004 21:46

sledz napisał:  
Piotr Muszynski?? A kto to jest?? Czy ktos wie??

No właśnie napiszcie kim jest z jakiej partii i jaki w tym chce zrobić interes.

Niech cię nie niepokoją
Cierpienia twe i błędy
Wszędy są drogi proste
Lecz i manowce są wszędy
O to chodzi jedynie
By naprzód wciąż iść śmiało
Czapla
Kibic
Na forum od 7683 dni

Odp: Happening przeciwników dofinansowania spółki MKS Pogoń Szczecin - 05/10/2004 22:05
Ej robimy swoja manifestacje bierzcie barwy klubowe, jajka i robimy zadyme, bedzie cool :D

wierni i oddani hóligani na arkonskim wychowani
CHWDP
Muay Thai
D'alessandro co tam?
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1758640474 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.05 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005