... w rzutach rożnych
Baniak zapowiadał minimum 4 pkt z Wisłą i Świtem...
Świt w meczu z Legią pokazał, że potrafi zaatakować, a obrona Pogoni za bardzo w ostatnim czasie przeciwnikom nie utrudnia życia. Mimo to - 2-1 dla portowców
Odp: Świt ND-Pogoń S. - 05/10/2004 02:08
2-4 dla Pogoni. Czuje ze Milar ustrzeli hattricka - ale to jest raczej malo prawdopodobne Wiec realnie stawiam na 2-1 dla Swita.
Odp: Świt ND-Pogoń S. - 05/10/2004 17:41
Myślę, że wygramy i to zdecydowanie - każdy wynik niższy od dwubramkowej wygranej będzie dla mnie rozczarowaniem. Świt jest modelowym przykładem chujowego zespołu z drugiej ligi.
Ja również byłem ciekaw. I obawiam się, że nigdzie. Na oficjalce cisza, trudno spodziewać się też relacji radiowej, na żadnym portalu internetowym również nie widzę relacji z PP, w livescore'ach u bukmacherów też mecze PP nie figurują.
Gdyby chociaż Świt miał swoją stronę internetową...
P.S. Drugi przedstawiciel naszego regionu w PP (Kotwica) wygrał 3:1 z Polkowicami. Całkiem dobry wynik, przydałoby się wziąć przykład...
Odp: Świt ND-Pogoń S. - 05/10/2004 18:15
Skład jaki rozpoczał mecz [z oficjalki]:
Fabiniak - Michalski, Magdoń, Julcimar,Rodrigo - Masternak - Giuliano, Łabędzki, Kaźmierczak, Moskalewicz - Milar
hmmm...1-4-1-4-1?Na pierwszy rzut oka chciało by się powiedzieć gdzie jest Parzy?. Łabędzki miał nie zagrać a gra. Ciekawe tylko jak to bedzie wygladać na boisku...
"...satysfakcja jest chwilowa - trwa moment, bo za chwilę będziesz chciał to zrobić jeszcze lepiej ziomek. Jeśli nie, to nie rozwiniesz się...'
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1758640445 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.