Autor |
Wiadomość |  |
|
|
|
Odp: Selekcja na mlynie - 27/09/2004 18:16
wszystko ladnie pieknie tutaj na forum wyglada ale o wiele gorzej to wprowadzic w zycie. mi sie pomysl Scareface'a podoba z podzialem sektora tylko ze i z tym wydaje mi sie ze bylby problem. ale zawsze sprobowac mozna
|
100% PD
|
|
|
Odp: Selekcja na mlynie - 27/09/2004 19:25
Zastanawiałem się czy zabrać głos w tym topicu bo pierwsze taki topic już zaistniał wcześniej ale... W latach 90-tych zanim się nie ustatkowałem byłem rockersem i wiem jak młyn wyglądał kiedyś, niestety czasy się zmieniają i ludzie też. Nie ma już takich jak ja albo są grupą na wymarciu którzy mieli 15 lat i niepatrzyli na ryzyko jeżdżąc do Poznania i dalej na nieprzystępne terytoria w"wroga". Pamiętam też proces w którym Pawlak próbował ogarnąć i uporządkować Młyn. Tak w ogóle temat Młyna był wałkowany od niepamiętnych czasów i chyba trzeba mieć nadzieję że z biegiem czasu coś wyniknie na plus, jednakże nie wykona to już nasze pokolenie tylko młodsze zaangażowane czynnie, my możemy wspierać Pogoń inaczej i tak powinniśmy a tak nie jest - choć w moim wypadku jest inaczej tzn. było. Co do wieku : przypomniało mi się pewne zdarzenie kiedy to miałem jakieś 14 lat i weszłem poraz któryś do młyna by móc z gardła dopingować klub w tem jakiś pijany pajac próbował ze mnie zedrzeć szal klubu, kibic Pogoni kibcowi Pogoni (!) - oczywiście stawiłem w lekkim szoku opór i dostałem po zębach, zero reakcji pozostałych. Tak też wyglądał Młyn a człowiek i tak do niego łaził i wyrósł razem z nim silniejszy, aczkolwiek pytanie o porządek rzeczy pozostaje niezmiennie, niezależnie od czasu który minął i który opisujesz na przykład. Pisałem już o tym, tzn. o współpracy pokoleń jeśli jej nie ma to klapa jeśli jest to i jest porządek spraw, a nie zryw na hurra i pomysły w tym stylu. Proponuję abyś się skontaktował z np. MW i zaproponował swoją pomoc albo gdzieś dalej
|
|
|
|
Odp: Selekcja na mlynie - 27/09/2004 19:41
> wszystko ladnie pieknie tutaj na forum wyglada ale o wiele gorzej to wprowadzic w zycie. mi sie pomysl Scareface'a podoba z podzialem sektora tylko ze i z tym wydaje mi sie ze bylby problem. ale zawsze sprobowac mozna 
Dobrze muwisz
|
Walczyć Pogoń Walczyc...
|
|
|
Odp: Selekcja na mlynie - 27/09/2004 20:31
> Dobrze muwisz
Sory nie zwracam zazwyczaj uwagi na błędy ale ten mnie zranił
|
"Zdziwiłbym się gdybym tylko potrafił się jeszcze zdziwić..."
"Jakie blaski, jakie cienie, o czym jest ta mowa? - CHCWD za nieprzemyślane słowa..."
|
|
|
Odp: Selekcja na mlynie - 27/09/2004 20:42
Problemem jest to, że na młyn są najtańsze bilety... pół biedy małolaty, bardziej wymiękłem jak widziałem ostatnio na młynie dziadka z wnuczkiem kilkuletnim :-)
|
Do boju MKS!!!
|
|
|
Odp: Selekcja na mlynie - 27/09/2004 21:34
Pamietam czasy gdy młynem kręcił Wicher (tak go chyba zwali) miał długie włosy i zajebiscie długi szal robiony na drutach - to były czasy, jak ryknął to na całym stadionie niosło
|
|
|
|
Odp: Selekcja na mlynie - 27/09/2004 21:56
Siema mam 14 lat po kazdym meczu mam zdarte gardło siedze na 12 koło BĘBNA i mimo 14 lat uważam że angazuje sie bardziej niz niejeden ziomal z młyna np ostatnio na GKS-ie taki ziomuś ciagle darł ryja żeby spiewać ciagle coś sapał a potm tnoł obok mnie i sam nawet nieotworzył ust a ciągle darł morde na ludzi coć sam nic nierobił to jest dziwne !! !!
Sorry za błede .......Mam wybitego palca........
|
Forza Juve Forza MKS !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !!
|
|
|
Odp: Selekcja na mlynie - 27/09/2004 22:01
Popieram ciebie forza juve tez mam 14 lat a my 14 latki spiewam nieraz lepisej niz 20-23 latki. Najtansze bilety to fakt.....Tez po kazdym meczu mam gardło zdarte.
Pozdro
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Selekcja na mlynie - 27/09/2004 22:30
> > Jezu przedszkole sie tu robi!!!!!
> > Boże widzisz a nie grzmisz!!!!!
>
> Wojtas ta jasne przedszkole :-P, mozeliwe ze te przedszkole lepiej spiewa od was
>
> Z powazaniem 
No wiesz ale jak słysze na młynie te piskliwe głosiki to sorry ale nie ten sektor...
Z poważaniem
|
Tylko Pogoń!
|
|
|
Odp: Selekcja na mlynie - 27/09/2004 22:31
> > > Jezu przedszkole sie tu robi!!!!!
> > > Boże widzisz a nie grzmisz!!!!!
> >
> > Wojtas ta jasne przedszkole :-P, mozeliwe ze te przedszkole lepiej spiewa od was
> >
> > Z powazaniem 
>
> No wiesz ale jak słysze na młynie te piskliwe głosiki to sorry ale nie ten sektor...
> Z poważaniem 
To nie suchaj tych pisklencich głosów tylko skup sie na spiewaniu i dopingowaanie a nie...:-P, 
Z powazaniem
|
|
|
|
|
|
Odp: Selekcja na mlynie - 27/09/2004 22:42
> > > > Jezu przedszkole sie tu robi!!!!!
> > > > Boże widzisz a nie grzmisz!!!!!
> > >
> > > Wojtas ta jasne przedszkole :-P, mozeliwe ze te przedszkole lepiej spiewa od was
> > >
> > > Z powazaniem 
> >
> > No wiesz ale jak słysze na młynie te piskliwe głosiki to sorry ale nie ten sektor...
> > Z poważaniem 
>
>
> To nie suchaj tych pisklencich głosów tylko skup sie na spiewaniu i dopingowaanie a nie...:-P, 
>
> Z powazaniem
>
Nie pierdolcie bzdur tylko do roboty sie zabierajcie i tnijcie konfetti
Z poważaniem
|
Przyjaciele Nie Tylko z Trybun !
|
|
|
Odp: Selekcja na mlynie - 27/09/2004 22:48
Bo ten koleś który się tak darł i potem nie śpiewał może sobie krzyczeć i nie śpiewać. i pamietajcie 14 letni chłopcy. Życie to nie bajka nei ma jebania królewny w siedmiu.
|
God, I'm glad I'm not me.
|
|
|
Odp: Selekcja na mlynie - 27/09/2004 23:10
Moim Zdaniem tak jak innych wejsce na mlyn powinno byc wyznaczone od pewnego wieku np 16-17 lat bo to by bylo najlepsze roziozanie a nie tak jak kurwa dzieci ktore tam sa biegaja przez plot zeby wziosc sobie 2 serpentyny ZENADA
|
Hej POGOŃ Jesteśmy Z Tobą...Nie Opuścimy Cię...Nigdy Cię Nie Zdradzimy Bo My KOCHAMY CIĘ...
|
|
|
Odp: Selekcja na mlynie - 28/09/2004 17:22
Według mnie obecny skład młyna, jego image dopiero się tworzą. Będzie naturalna selekcja i ci, którzy będą dobrzy to się ostaną. Nie wywalałbym z młyna 14-15 latków tylko dlatego, że są młodzi. Widziałem tam wielu 20 kilkulatków, którzy nie śpiewali oraz wielu młodziaków, którzy naprawdę się angażują. Nie można do kogoś powiedzieć "Ty młodziak spadaj stąd bo nie dorosłeś do kibicowania Pogoni". Albo sprawa dziewczyn na 12. Jest tam wiele takich, co śpiewają i angażują się w doping lepiej niż niejeden facet. i za to mają być wyrzucone z młyna? Sam wiek czy płeć nie może być automatycznie jedynym wyznacznikiem czy ktoś może być w pikiełku czy nie.
|
Kocham Szczecin=kocham Pogoń
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Selekcja na mlynie - 28/09/2004 17:54
> Jedno jest pewne nasz Młyn jest bardzo obiecujący na przszyłość za pare lat nasze Piekło będzie grzmieć jak żadne w Polsce   
zapomniałeś dodać "z powarzaniem" 
>Na huj sie tak produkujecie jak to i tak nic nie zmieni. Nikt z nas nie ma na to żadnego wpływu
no właśnie, moze ktoś kto ma na to wpływ (nawet mały) sie wypowie np. patyk co o tym sądzi?
|
Na zawsze Pogoń
|
|
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8