Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Karnety << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
100lo
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7664 dni

Odp: Karnety - 13/07/2004 12:30
Bueheh tez mam karnet i jest do dupy!! takie papierki co zrobili to mozna w chipsach znalezc! :P Kasjerka powiedziala ze trzeba je zaalaminowac bo inaczej nie beda wazne ...

Plum
Kibic
Na forum od 7617 dni

Odp: Karnety - 13/07/2004 13:20
Właśnie nie mozna ich zalaiminować,ja włożyłem go w przerobioną (przy pomocy piłki do metalu) okładki na bilet miessieczny

Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
max_dal
Kibic
Na forum od 7883 dni

Odp: Karnety - 13/07/2004 13:42
> Bueheh tez mam karnet i jest do dupy!! takie papierki co zrobili to mozna w
> chipsach znalezc! :P Kasjerka powiedziala ze trzeba je zaalaminowac bo inaczej
> nie beda wazne ...

To wkońcu o co biega mam go laminować czy nie narazie włożyłem go do okładki na legitymacje....
a tak poza tym to fajnie by było znaleźć w chio chipsach karnet na Pogoń :] [Ostatnio edytowane przez max_dal: 2004-07-13 13:43]

Mówicie że jesteśmy rasistami, mówicie że jesteśmy faszystami, to dlaczego nie dajecie swych córek arabom a synów nie żenicie z murzynkami, czy chciał byś by twój syn chodził w turbanie? czy chciał byś by twa córka zasłaniała twarz? czy chciał byś by w twym bloku mieszkali cyganie? spójrz mi prosto w oczy nim odpowiesz tak!!!
100lo
Kibic
Na forum od 7664 dni

Odp: Karnety - 13/07/2004 13:45
To teraz tez juz nie wiem o co chodzi z tym laminowaniem :)

100lo
Kibic
Na forum od 7664 dni

Odp: Karnety - 13/07/2004 13:46
To teraz tez juz nie wiem o co chodzi z tym laminowaniem :) czy trzeba czy nie .... qurde niechcacy2 razy kliknelem :) [Ostatnio edytowane przez 100lo: 2004-07-13 13:47]

Plum
Kibic
Na forum od 7617 dni

Odp: Karnety - 13/07/2004 13:58
Raczej nie mozna laminować,tak ta babka przy odbiorze mówiła.
ja włożyłem go do zmodyfikowanej(genetycznie) okładki na bilet miesięczny i tyle
[Ostatnio edytowane przez plum: 2004-07-13 14:14]

Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
VT
Kibic
Na forum od 7654 dni

Odp: Karnety - 13/07/2004 14:36
Ja jak poszedłem go wczoraj odbierać to się początkowo nawet ucieszyłem bo myślałem początkowo ,że dostaje jakiś gratis od Ptaka kalendarzyk :D , ale jak wzięłem to do ręki i zobaczyłem ,że to karnet to nie było mi tak wesoło :(

:
Adriano
Kibic
Na forum od 7868 dni

Odp: Karnety - 13/07/2004 15:13
Śmiech na sali ..poprostu brechtam z tego karnetu. No ale cóż samemu trzeba bedzie zalaminować ! Wole mieć taki problem z karnetem niż jaki mają kibice Legii !

"To że nie mam dresu jest powodem wielkiego stresu mojego superego..."

"Pijmy piwo, jedzmy Śledzie, będziem silni jak niedźwiedzie"

"Życie jest bardzo niebezpiecznym zajęciem. Śmiertelność sięga stu procent"
Slim
Kibic
Na forum od 8135 dni

Odp: Karnety - 13/07/2004 15:24
JA juz nie wiem czy je trzeba czy nie trzeba zalaminowywac, jak ktos bedzie wiedzial to niech odpowie a tak wogole mogli zrobic te karnety bardziej sztywniejsze a nie takie jak papierki ktore mozna znalesc w chipsach itp.

ekil
Kibic
Na forum od 7891 dni

Odp: Karnety - 13/07/2004 15:44
: : Karnety w Galaxy : :
Od dziś od godziny 14:00 na stoisku Pogoni w CH Galaxy będzie można kupić karnety na rundę jesienną sezonu 2004/2005. W sprzedaży będą karnety na sektory 17, 18, 19 oraz 11 i 12.

zrodło: Pogońszczecin.pl

Bosman
Kibic
Na forum od 7708 dni

Odp: Karnety - 13/07/2004 16:26
Do kiedy mozna odbierac karnety?????????
Na wszystkie sektory sa takie zjebane karnety?????

Nasza Pogoń najlepsza w Polsce jest !!!
FLN
Kibic
Na forum od 7845 dni

Odp: Karnety - 13/07/2004 17:05
> Ja jak poszedłem go wczoraj odbierać to się początkowo nawet ucieszyłem bo
> myślałem początkowo ,że dostaje jakiś gratis od Ptaka kalendarzyk :D , ale jak
> wzięłem to do ręki i zobaczyłem ,że to karnet to nie było mi tak wesoło :(

Dokladnie to jak jakis kalendarzyk wyglada.Brechtam:D:D:D

Szymek
Kibic
Na forum od 8325 dni

Odp: Karnety - 13/07/2004 17:55
Bedzie mozna grac w karty (dodatkowy joker) :)

Stau
Kibic
Na forum od 7608 dni

Odp: Karnety - 13/07/2004 21:13
Zgadzam się z Wami - karnet jest do dupy i faktycznie porównanie go do obrazka z chipsów nasuwa się samo. Czy go można laminować czy nie - szczerze mówiąc sram na to. Pomyślcie racjonalnie - jak przyjdziecie z tym gównem na pierwszy lepszy mecz w czasie deszczu to go ch*j trafi!!!! I co?? Pójdziecie do Ptaka albo Pawlaka i powiecie, że zmókł ??!! Ja pierwsze co zrobiłem po jego otrzymaniu to poszedłem właśnie zalaminować. Poza tym karnet nie posiada żadnych znaków wodnych - NIC!!! Można go podrobić w 5 minut. Śmiech na sali. Pzdr.

POGOŃ SZCZECIN MKS AŻ PO ŻYCIA KRES!!!
Lu Dex
Kibic
Na forum od 8169 dni

Odp: Karnety - 14/07/2004 15:31
tak samo w klubie przed chwila-laskawy pan rzekl na moje pytani o laminownaie-Nie!! Taki kalendarzyk to ja sam moge zrobic-jak zwykle Ptak poszedl po najnizszej lini oporu-kawalek papierka i w dupe z kibicami i ich problemami.... Zobaczymy jak bedize po pierwszym meczu. Jakie beda reakcje ochrony na zalimnopwane karnety.

Wiara i nadzieja trwaja w nas do końca.
Tylko ogień wybacza nam winy
Stau
Kibic
Na forum od 7608 dni

Odp: Karnety - 14/07/2004 15:48
Banda debili!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ja mam na razie w dupie to, że niby nie pozwalają laminować. Dopiero jak przyjdę na mecz z Legią i mnie nie wpuszczą z tego powodu na stadion to się wk****!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Pzdr.

POGOŃ SZCZECIN MKS AŻ PO ŻYCIA KRES!!!
Plum
Kibic
Na forum od 7617 dni

Odp: Karnety - 14/07/2004 16:14
ludzie wydajcie 80 gr i kupcie sobie okładkęna bilet miesięczny,trzeba ja tylko naciąć i karnet wchodzi

100lo
Kibic
Na forum od 7664 dni

Odp: Karnety - 14/07/2004 16:32
Gnoje zasrane mi kazali laminowac!!!!!! sami qurwa nie wiedza co trzeba, a co nie

jebudubu
Kibic
Na forum od 7638 dni

Odp: Karnety - 14/07/2004 16:42
No własnie to jak robicie laminujecie czy nie??
Co do tego pomysłu z ta ramka do sieciowek to tez jakis omysł ale zalaminowany ka(lendarzyk)rnecik wyglada o wiele fajniej

zenit
Kibic
Na forum od 7950 dni

Odp: Karnety - 14/07/2004 21:25
Poprosze kumpla-pracuje w drukani to zrobi mi nowy karnecik jak ten sie zniszczy.

j27
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.21 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005