Autor |
Wiadomość |  |
|
|
|
Odp: PP 04/05 - 03/08/2004 22:01
> TE grupy sa tak ulozone alby nie bylo jakis trudnych meczow. Pogon, Legia, Swit
> w jedej grupie.
Lech, Arka, Kszo w drugiej Zaglebie z Polkowicami w kolejnej
> tylko mecze GKS'a i Gornik maga byc ciekawe. Zastanawia jedna prawidlowosc.
> Wiekszosc druzyn ma krotkie wyjazdy, albo wyjazdy bez komplikacji. Z gory
> ustawione losowanie??
Mam takie same wątpliwości co do uczciwości tego losowania...
|
Czarna e(L)ka w kółeczku się mieni!!!
Visca el Barca!!!
|
|
|
|
|
Odp: PP 04/05 - 03/08/2004 23:43
Bardzo dobre losowanie, ćwierćfinał PP mamy jak w szwajcarskim banku.
Prawdopodobnie zajmiemy drugie miejsce, w 1/8 trafimy na Górnika lub GieKSę. Elegancja Francja, jednym słowem....
Oczywiście jeżeli wyeliminujemy Spartę Świdnica
|
Zdelegalizować traktor.
Męska forma: demon. Żeńska forma: demona. Nijaka forma: De Mono.
|
|
|
Odp: PP 04/05 - 03/08/2004 23:47
Co do klucza - widać, że PZPN od razu zrobił sobie "niechciane pary" drużyn, które nie powinny na siebie wpaść i takie pary, które "muszą" być. Tak więc mamy trochę klucza geograficznego i trochę klucza kibicowskiego.
Ale to chyba dobrze, moim zdaniem - mogłoby się okazać, że gramy na przykład z Amicą, Tłokami i Skalnikiem Gracze
|
Zdelegalizować traktor.
Męska forma: demon. Żeńska forma: demona. Nijaka forma: De Mono.
|
|
|
|
|
Odp: PP 04/05 - 05/08/2004 10:56
> Bardzo dobre losowanie, ćwierćfinał PP mamy jak w szwajcarskim
> banku.
Prawdopodobnie zajmiemy drugie miejsce, w 1/8 trafimy na Górnika lub
> GieKSę. Elegancja Francja, jednym słowem....
Oczywiście jeżeli wyeliminujemy
> Spartę Świdnica 
No aj nie wiem Ostatnio wlasnie slabsze druzyny daleko zachodzily w PP. Ale mysle ze cwiercfinal jest juz nasz
|
Ha ha ha, he he, ho-ho, uh, uh, ha-ha, ha...And I thought my jokes were bad...
|
|
|
|
|
Odp: PP 04/05 - 21/09/2004 01:08
Ciekawy jestem czy pokusi sie ktoś już teraz na początku rozgrywek pucharowych o wskazanie faworytów bo trafić zwycięsce to będzie czysty przypadek biorąc pod uwagę pucharową formę rozgrywek, ale można wskazać liderów poszczególnych grup i wśród nich szukać faworyta.
PS
Ciekawi mnie też wasza opinia na temat nowego systemu rozgrywek bo jak dla mnie grupowe mecze są świetnym pomysłem ale grup powinno być 4 po 4 zespoły bo nie mamy więcej dobrych drużyn a jaki ma sens mecz Wisły z Koszarawą Żywiec czy Dyskoboli z Olimpią Sztum przecież to różnica conajmniej 5 klas!!!!!!!!!
|
Niech cię nie niepokoją
Cierpienia twe i błędy
Wszędy są drogi proste
Lecz i manowce są wszędy
O to chodzi jedynie
By naprzód wciąż iść śmiało
|
|
|
|
|
Odp: PP 04/05 - 21/09/2004 22:49
No i mamy pierwsze ciekawe wyniki:
Szczakowianka Jaworzno (2 liga) - Koszarawa Żywiec (4liga) 0:0
Podbeskidzie Bielsko-Biała (2liga) - Górnik Zabrze (1liga) 3:2 (0:1)
Polonia Warszawa (1liga) - Korona Kielce (2liga) 1:3 (0:2)
Wniosek z tego taki że średniaki z 2 ligi potrafią ograć tych których my nieumiemy, co innego że nie wiem czy Górnik i Polonia zagrały pierwszym składem jako ciekawostkę mozna tez zauważyć pierwsze od bodajże 7 meczy zwycięstwo lecha tak dostali baty w Szczecinie że od tamtej pory dopiero teraz po 2 miesiącach sie pozbierali
|
Niech cię nie niepokoją
Cierpienia twe i błędy
Wszędy są drogi proste
Lecz i manowce są wszędy
O to chodzi jedynie
|
|
|
Odp: PP 04/05 - 22/09/2004 16:13
Niewiele brakowało, aby kibice Lecha ustanowili wczoraj, podczas meczu Pucharu Polski ze Stasiakiem Ostrowiec, klubowy rekord najniższej frekewencji przy ul. Bułgarskiej.
Po sześciu porażkach z rzędu pojawiło się ich na trybunach zaledwie 700.
Rekord pochodzi z 1996 roku. Wówczas na koniec sezonu poznaniacy podejmowali w ekstraklasie Siarkę Tarnobrzeg. Na to spotkanie pofatygowało się tylko 150 osób.
onet.pl
|
"...satysfakcja jest chwilowa - trwa moment, bo za chwilę będziesz chciał to zrobić jeszcze lepiej ziomek. Jeśli nie, to nie rozwiniesz się...'
|
|
|
|
|
|
|
Odp: PP 04/05 - 22/09/2004 23:48
Mimo różnicy kilku klas co było widać bynajmniej w Szczecinie padło znowu kilka ciekawych wyników:
Groclin Dyskobolia Grodzisk Wlkp. - Olimpia
Sztum 3:2 (1:0) co prawda wygrana ale jaka !!!!
Wisła Płock - Kujawiak Włocławek 3:2 (2:1) jak wyżej
Arka Gdynia - Drwęca Finishparkiet
Nowe Miasto Lubawskie 2:1 (0:1) jak wyżej
Puchar Polski zapowiada się całkiem ciekawo i mam nadzieję że tak zostanie
|
Niech cię nie niepokoją
Cierpienia twe i błędy
Wszędy są drogi proste
Lecz i manowce są wszędy
O to chodzi jedynie
|
|
|
Odp: PP 04/05 - 01/04/2005 12:17
W siedzibie Polskiego Związku Piłki Nożnej odbyło się dziś losowanie par 1/4 finału Pucharu Polski. Mecze tej fazy rozgrywek zaplanowano na 13 kwietnia i 11 maja.
ZESTAW PAR 1/4 FINAŁU PUCHARU POLSKI:
Kolporter Korona Kielce/Koszarawa Żywiec - Groclin Dyskobolia.
Pogoń Szczecin/Podbeskidzie Bielsko-Biała - Wisła Kraków/Polonia Warszawa
Wisła Płock/GKS Bełchatów - Zagłębie Lubin
Amica Wronki/Lech Poznań - Górnik Zabrze/Legia Warszawa
źródło: pzpn.pl
Jednym słowem: nie mielismy szczęścia. Nie dość, że jak przejdziemy Podbeskidzie będziemy grać z Wisłą Kraków, to jeszcze pierwszy mecz mamy u siebie...
|
"...satysfakcja jest chwilowa - trwa moment, bo za chwilę będziesz chciał to zrobić jeszcze lepiej ziomek. Jeśli nie, to nie rozwiniesz się...'
|
|
|
|
|
|
|
Odp: PP 04/05 - 01/04/2005 15:43
strasznie chujowo sie to ulozylo...pan Antoś moglby powiedziec ze to przedwczesny final ( wg jego zamiarow co do PP) Ale nie wolno zapominac ze w 1/4 jeszcze nie jestesmy,no ale innego wariantu pod uwage brac nie wolno. No i mam nadzieje ze sprawimy niespodzianke w cwiercfinale
|
"Wśród pięknych kwiatów rosną te chwasty, popularnie to pedały i lewe niewiasty..."
|
|
|
|
|
|
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
-