Autor |
Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Odp: Zagłębie Lubin - Pogoń Szczecin - 09/06/2004 23:03
> a ja mam pytanko : w jakim pubie/klubie bedzie mozna obejrzec mecz zaglebie -
> Pogon??
A jaka telewizja transmituje ten mecz?? Bo z tego co mówili komentatorzy na Polsacie Sport po meczu Pogoń - Bełechatów, to na żywo w Polsacie bedzie może obejrzeć mecz Cracovia - Szczakowianka?? [Ostatnio edytowane przez Piterek_: 2004-06-09 23:05]
|
"...satysfakcja jest chwilowa - trwa moment, bo za chwilę będziesz chciał to zrobić jeszcze lepiej ziomek. Jeśli nie, to nie rozwiniesz się...'
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Zagłębie Lubin - Pogoń Szczecin - 10/06/2004 02:31
Ponieważ Zagłębie nie musi już kupować sędziów ani rywali, zostanie zmasakrowane. Na dzień dzisiejszy widzę dużą różnicę klas, bo Zagłębie przez całą wiosnę wygrało zasłużenie i samodzielnie tylko jeden mecz - z Podbeskidziem. Reszta kupiona, nie mam co do tego wątpliwości.
Obstawiam optymistycznie jak nigdy - 3:0 dla nas, szybkie dwie bramki i dokładka w końcówce.
|
Zdelegalizować traktor.
Męska forma: demon. Żeńska forma: demona. Nijaka forma: De Mono.
|
|
|
Odp: Zagłębie Lubin - Pogoń Szczecin - 10/06/2004 09:33
A jaka telewizja transmituje ten mecz?? Bo z tego co mówili
> komentatorzy na Polsacie Sport po meczu Pogoń - Bełechatów, to na żywo w
> Polsacie bedzie może obejrzeć mecz Cracovia - Szczakowianka??
a ja myslalem ze w Polsacie bedzie mno ale coz poslucha sie w radiu
|
MW'03
|
|
|
|
|
Odp: Zagłębie Lubin - Pogoń Szczecin - 10/06/2004 10:07
> jeszcze jedno:
PAAMIETAJCIE BIJEMY REKORD W PIATEK!!
Jaki Ty rekord chcesz bić w piątek jak tu połowa masek do Lubina jedzie... No chyba że chodzi Ci o jakieś inne rekordy [Ostatnio edytowane przez Piterek_: 2004-06-10 10:08]
|
"...satysfakcja jest chwilowa - trwa moment, bo za chwilę będziesz chciał to zrobić jeszcze lepiej ziomek. Jeśli nie, to nie rozwiniesz się...'
|
|
|
Odp: Zagłębie Lubin - Pogoń Szczecin - 10/06/2004 14:33
Pomimo to że obie drużyny zapewniły już sobie awans to ten mecz ioże być dosyć ważny.... Wątpie w to ale trzeba wziąść pod uwage że moga oddać Szczakowej 10 punktów .Scenariusz mało realny ale w Polsce wszystko moze sie zdażyć
Jeżeli Zagłebie nie kupi sędziego a Baniak nie postawi na bramce Pilarza to wygramy 
W piatek Zagłębie dostanie ch*jem po gębie
|
O swe walczyć będziemy, tradycja nie zginie póki my żyjemy...
|
|
|
|
|
Odp: Zagłębie Lubin - Pogoń Szczecin - 10/06/2004 19:41
to jest meczyk o to kto bedzie na pierwszym miejscu w drugiej lidze, wiec ani jedni ani drudzy nie odpuszcza. Pogoń musi pokazać kto rządzi, więc portowcy powinni pokonać Zagłębie, które też nie odpuści grając przed własną publicznością.
|
Życia nie traci się wraz ze śmiercią. Życie traci się minuta po minucie, godzina po godzinie w nieskończonej ilości wyrażeń bez miłości.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|