Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Transfery do Pogoni << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Kumaty Piknik
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7943 dni

Odp: Transfery do Pogoni - 12/01/2004 17:57
Ja nie rozumiem ludzi pokroju Mikmana . Pogoń to nie dom starców . Po co nam stary i wypalony Dzwigała ?? Nie lepiej zostawic młodego Żebrowskiego ??

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

A co do transferów to uważam ze przydał by nam się Brasilia i tak i ktos tu powiedział Stasiak,Włodarczyk i Kuś to sfera marzeń . Do składu powrócił solidny napastnik Jacek Kubicki napewno się przydał by sie jeszcze jeden dobry napastnik oraz rosły obrońca . [Ostatnio edytowane przez 19Portowiec48: 2004-01-12 17:58]

P.
Do końca!
Na forum od 7878 dni

Odp: Transfery do Pogoni - 12/01/2004 18:48
>;Pogoń to nie dom starców . Po co nam
> stary i wypalony Dzwigała ?? Nie lepiej zostawic młodego Żebrowskiego ??
Dzwigala...Jest to facet z klasa.Szanuje klub,w ktorym gra i jego kibicow.Poza tym to wciaz dobry zawodnik.I uwazam,ze przydalby sie w Pogoni.Zebrowski to rowniez dobry chlopak,ktory wg mnie powinien zostac.I jeszcze najlepiej jakby wrocil Robert D. i znowu moznaby zaintonowac piosenke:
W pociagu jest tlok(...)
Dwie bramki Dzwigala
Dwie bramki Dymkowski
(...)
Bo przywiazanie do barw sie liczy
ps.a tak na marginesie to moja wypowiedz w tym temacie sie nie liczy,bo w sumie chuj mnie obchodza pilkarzyki

Sami przeciw wszystkim!!!
FLN
Kibic
Na forum od 7847 dni

Odp: Transfery do Pogoni - 12/01/2004 19:09
Wydaje mi sie ze Adamski powinien byc wzmocnieniem,ale na ocene trzeba poczekac do konca sezonu.

Kumaty Piknik
Kibic
Na forum od 7943 dni

Odp: Transfery do Pogoni - 12/01/2004 19:24
> >;Pogoń to nie dom starców . Po co nam
> stary i wypalony Dzwigała ?? Nie lepiej zostawic młodego Żebrowskiego
> ??
Dzwigala...Jest to facet z klasa.Szanuje klub,w ktorym gra i jego
> kibicow.Poza tym to wciaz dobry zawodnik.I uwazam,ze przydalby sie w
> Pogoni.Zebrowski to rowniez dobry chlopak,ktory wg mnie powinien zostac.I
> jeszcze najlepiej jakby wrocil Robert D. i znowu moznaby zaintonowac
> piosenke:
W pociagu jest tlok(...)
Dwie bramki Dzwigala
Dwie bramki
> Dymkowski
(...)
Bo przywiazanie do barw sie liczy
ps.a tak na marginesie to
> moja wypowiedz w tym temacie sie nie liczy,bo w sumie chuj mnie obchodza
> pilkarzyki

Jak byłby z klasą to nie spier***** by do Polonii tyle na ten temat

ganja man
*zablokowany
Na forum od 7899 dni

Odp: Transfery do Pogoni - 12/01/2004 19:43

> jeszcze najlepiej jakby wrocil Robert D

mial swoja szanse ale jak nie chcial grac to nie
teraz wcale mi niezalezy zeby wracal

krls
Kibic
Na forum od 7850 dni

Odp: Transfery do Pogoni - 12/01/2004 20:50
tak a wtedy z kim miel grac w pogodzi mówie do portowca

... Inni Cię zdradzili, w biedzie opuścili, ale ja Nie !...
mark_oni
Kibic
Na forum od 7872 dni

Odp: Transfery do Pogoni - 12/01/2004 21:16
Zgadzam sie z Shawnem666...Jak przyjda Zajac i Brasilia to tylko wziac i sie przekrecic :) Mosor i Mielcarski tez nie maja tu czego szukac.Obaj pazerni na kase a umiejestnosci slabe.Poza tym sa to pilkarze juz wypaleni.Z nazwisk pojawiajacych sie w prasie prawdziwym wzmocnieniem byliby:Poledica,Wlodarczyk,Stasiak czy Szwed.Realnie patrzac tylko transfer tego ostatniego jest mozliwy.Czemu Baniak szuka jeszce prawego pomocnika skoro mamy Parzego,Andruszczaka i Adamskiego?O dziwo mowi sie ze nie szuka juz zadnego napastnika.Chyba doszedl do wniosku ze wzmocnienie Kubickim wystarczy.Oby.To naprawde niezly zawodnik-zeby tylko odzyskal forme sprzed roku.Razem z Kazmierczakiem robili dobra robote w ataku.Miejmy nadzieje,iz forme odzyska wspomniany Kazmierczak.Jesli tak sie stanie to byc moze rzeczywiscie obejdzie sie bez wzmocnien w linii napadu.

cofe_shop
Kibic
Na forum od 7907 dni

Odp: Transfery do Pogoni - 13/01/2004 11:26
Były golkiper reprezentacji Polski Jan Tomaszewski został zaangażowany w Pogoni Szczecin jako trener bramkarzy.

- Taka była potrzeba chwili - powiedział "Przeglądowi Sportowemu" trener "Portowców", Bogusław Baniak. - Bodzio Wyparło jest świetny na linii, ale dziś bramkarz musi grać również jako libero. Janek będzie do nas przyjeżdzał na konsultacje.
Co o tym sadzicie? [Ostatnio edytowane przez cofe_shop: 2004-01-13 11:27]

Wódka jest bogiem,faja nałogiem,życie zabawą a piłka nożna podstawą !!
Mikman
Kibic
Na forum od 8694 dni

Odp: Transfery do Pogoni - 14/01/2004 23:26
> Ja nie rozumiem ludzi pokroju Mikmana . Pogoń to nie dom starców . Po co nam
> stary i wypalony Dzwigała ?? Nie lepiej zostawic młodego Żebrowskiego ??
>

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

A
> co do transferów to uważam ze przydał by nam się Brasilia i tak i ktos tu
> powiedział Stasiak,Włodarczyk i Kuś to sfera marzeń . Do składu powrócił solidny
> napastnik Jacek Kubicki napewno się przydał by sie jeszcze jeden dobry napastnik
> oraz rosły obrońca .

A Ty rozumiesz wogóle siebie ? chcesz Żebrowskiego, ok, nie powiedziałem że nie, ale od kogo młodziez ma się uczyć? Od siebie? Dźwigała nie dośc że wniesie doswiadczenie i spokój do druzyny, to ci co są w Pogoni wiele od niego się mogą nauczyć.
A skoro Dżwigała Ci nie odpowiada, to i pewnie Wegrzyn tez byłby zły ? No i po co nam Bugaj? Przeciez tez stary, prawda ?
I jeszcze jedno, chcesz Brasilie? Pewnie nie tylko ja wybrałbym zamiast niego własnie Darka Dźwigałę, który sam mówi, że chętnie tu przyjdzie, a to wazne, bo wielu mówiło że nie chce tu grać, a jakos nie słyszałem by Brasilia powiedział, że chciałby tu grac, a Dźwigała i owszem.

Pozdrawiam.
Mikman
Gaca
Kibic
Na forum od 8372 dni

**

Odp: Transfery do Pogoni - 14/01/2004 23:39
No i Adamski jednak nie jest w Pogoni jak wcześniej podano. Działacze naszego klubu tuz przed podpisaniem kontraktu z tym zawodnikiem zmienili ustalenia kontraktu i ja sie mu nie dziwie ze ja odzucil . Ponoc skorzystala na tym Cracovia ktora podobno juz rozmawia z w/w pilkarzem w celu aby zagoscil on w krakowie .

Po prostu zajebiscie ...

ekil
Kibic
Na forum od 7893 dni

Odp: Transfery do Pogoni - 14/01/2004 23:39
jak podaje bez relkamy fałka to Adamski nie podpisał umowy !!!!!! bo zmianili w ostatniej chwili nasi działacze warunki umowy...

Yeti
Kibic
Na forum od 7854 dni

Odp: Transfery do Pogoni - 14/01/2004 23:51
ja tam uważam że to jest chore, to co piszą na v.pl...przeciez onie zachowują sie jak amatorzy!!

trzeba być na dnie by móc sięgnąć nieba, wpierw trzeba odejśc żeby móc powrócic, trzeba nic nie miec by chcieć swój los odwrócić...
do boju MKS!!!!!!!!!!!!!!!
Szamał
Kibic
Na forum od 7801 dni

Odp: Transfery do Pogoni - 15/01/2004 17:03
"- Odebraliśmy Błękitnym Adamskiego, ale w najbliższym czasie najprawdopodobniej przekażemy do tego klubu kilku innych piłkarzy - powiedział Mirosław Czesny, prezes Pogoni. - Jakich? O tym zadecyduje trener Bogusław Baniak do końca tego tygodnia. Ze stargradzkim klubem chcemy nawiązać bliższą współpracę - zapowiada Czesny. "

I SIE K.... NAGADAŁ !

acidland
eF^
Kibic
Na forum od 7800 dni

*

Odp: Transfery do Pogoni - 15/01/2004 17:18
Znow sprowadza pewnie jakichs z okregowki, III , IV ligi - i to beda te wzmocnienia na miare I ligi 0_o

Kumaty Piknik
Kibic
Na forum od 7943 dni

Odp: Transfery do Pogoni - 15/01/2004 21:42
Dziś ponoć z Pogonią trenował Marcin Kaczmarek ze Stasiaka ten ziom byl nawet na testach w Hannoverze ale Stasiak sei nie dogadał z HAnnoverem i nic nie wyszlo. Miejmy na dzieje ze to bedzie ten pierwszy udany transfer Antosia Ptaka

Misiu92
Kibic
Na forum od 7157 dni

Piechna w Pogoni?? - 27/10/2005 16:09
Kto by chciał żeby w przerwie zimowej trafił do Pogoni Grzegorz Piechna?? Ja bardzo bym chciał bo uważam ze to jest najlepszy napastnik teraz w Polsce..chciałbym jeszcze Korzyma Macieja bo uwazam ze chłopak ma talent..Panie Antoni niech pan pomysli nadtym naprawde jak chce pan miec druzyne na wage ligi mistrzów to budujmy ja!! Pozdro dla Fanów Mks Pogoń Szczecin

Bo Najlepsza W POLSCE jest Pogoń Szczecin MKS!!!
tttttt
Kibic
Na forum od 7210 dni

Odp: Piechna w Pogoni?? - 27/10/2005 16:12
i co ci z niego... przejdzie do Pogońi na sezon i koniec... bo stary juz jest ;P

malolat_ps
Kibic
Na forum od 8024 dni

Odp: Piechna w Pogoni?? - 27/10/2005 16:18

Misiu92 napisał:  
Kto by chciał żeby w przerwie zimowej trafił do Pogoni Grzegorz Piechna?? Ja bardzo bym chciał bo uważam ze to jest najlepszy napastnik teraz w Polsce..chciałbym jeszcze Korzyma Macieja bo uwazam ze chłopak ma talent..Panie Antoni niech pan pomysli nadtym naprawde jak chce pan miec druzyne na wage ligi mistrzów to budujmy ja!! Pozdro dla Fanów Mks Pogoń Szczecin

a myslisz ze on ( piechna ) chcial by tu w Szczecinie grac ?!?

w kielcach byl krolem strzelcow IV ligi, III ligi, II ligi, a teraz idzie na krol I wiec po co ma zmieniac klimat i otoczenie ??

pegi tez pewniej wiecej inkasuje grajac w kielcach....

a Antos nie lubi wydawac pieniedzy na zawodnikow...

z frajerami kosa z przyjaciolmi sztama
Misiu92
Kibic
Na forum od 7157 dni

Odp: Transfery do Pogoni - 27/10/2005 16:27
Czy ja wiem Piechna przez 4lata jest w świetniej formie naprawde przyda sie nam...Korzyma tez bym widział zamiast milara.. a i Marcin Kaczmarek Ptak pomysl.....

Bo Najlepsza W POLSCE jest Pogoń Szczecin MKS!!!
tttttt
Kibic
Na forum od 7210 dni

Odp: Transfery do Pogoni - 27/10/2005 16:30

Misiu92 napisał:  
Czy ja wiem Piechna przez 4lata jest w świetniej formie naprawde przyda sie nam...Korzyma tez bym widział zamiast milara.. a i Marcin Kaczmarek Ptak pomysl.....

napisz mu maila... na pewno zastanowi sie nad twoim pomyslem... pzdr :P

- 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 14  - 15  - 16  - 17  - 18  - 

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.06 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005