Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Bosman z Pogonia << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
krls
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7850 dni

Odp: Bosman z Pogonia - 23/12/2003 09:04
w 1 lidze simens bedzie nas sponsorowal

... Inni Cię zdradzili, w biedzie opuścili, ale ja Nie !...
† Pan_kleX †
Kibic
Na forum od 7888 dni

Odp: Bosman z Pogonia - 29/12/2003 15:24
Mega wypas funki cool !!! Wkoncu mocny sponsor zainwestuje w nasz kochany klub:D
Wiec Pogon do piłki i do szklaniki :)))

.: Pogoń Szczecin MKS |VVV| :.
>>> Qweit roX <<<
mike
Kibic
Na forum od 7786 dni

*

Odp: Bosman z Pogonia - 18/02/2004 10:53
20 lutego odbędzie się konferencja prasowa w trakcie której zostanie podpisana umowa z głównym sponsorem klubu browarem Bosman.

źródło: www.pogonszczecin.pl

no, i wreszcie jakies konkrety. Ale umowa Z bosmanem to powinien byc dopiero poczatek. Miejsca na reklamy na stadionie jest duzo, a i koszulki nie sa rozmiarow XS ;)

eker
Kibic
Na forum od 8699 dni

Odp: Bosman z Pogonia - 18/02/2004 11:10
Panowie Bosman przekaze 400 tys zl .Czy to jest duza kwota , mi sie wydaje ze raczej nie! Wiec nie ma sie co podniecac!

Jedno serce Jeden Klub
Gumowe, ostre, nogi czy głowa - żadna różnica: tak działa polska policja
mike
Kibic
Na forum od 7786 dni

*

Odp: Bosman z Pogonia - 18/02/2004 11:20
> Panowie Bosman przekaze 400 tys zl .Czy to jest duza kwota , mi sie wydaje ze
> raczej nie! Wiec nie ma sie co podniecac!

lepiej 400 tys. niz nic. fakt, ze lepiej by bylo gdyby w Pogon zainwestowal np. Microsoft i przekazywal 1 mln $ miesiecznie, ale tu jest polski rynek. znalezc sponsora juz nie jest latwo, a tym bardziej dostac od niego 400 tys. zloty.

ganja man
*zablokowany
Na forum od 7899 dni

Odp: Bosman z Pogonia - 18/02/2004 12:21
ja wiem czy to malo?
przelicz to na browary:)

Przemek
Kibic
Na forum od 7866 dni

Odp: Bosman z Pogonia - 18/02/2004 12:48
400 tys to mało?? lepiej żeby sponsorzy dokładali chociaż takie pieniądze niż żeby Ptak wszystko opłacał !!

PS
ZCH 1948
Kibic
Na forum od 7773 dni

*

Odp: Bosman z Pogonia - 18/02/2004 14:02
Ja tam piłem bosmana nawet jak nie był sponsorem :) więc nie robi mi to różnicy, ale pieniążki sie przydadzą w klubie.Teraz będe spijał więcej nektaru bogów :D I spróbóje nakłonić kolegów na bosmana :D

Na Ziemi Choszczeńskiej Wychowani Z Pogonią Od Zawsze Związani...
Boberek
Kibic
Na forum od 8028 dni

**

Odp: Bosman z Pogonia - 18/02/2004 16:24
mowisz Eker ze to malo? a ja ci powiem ze wiele 1 i 2 ligowych klubow wiele by dalo zeby miec takie 400 tys rocznie w budzecie. i pamietaj od przybytku glowa nie boli :)

Robert Dymkowski najlepszy napastnik POLSKI :)
Sampaio
Kibic
Na forum od 7890 dni

*

Odp: Bosman z Pogonia - 18/02/2004 16:56
no ale jakby na to popatrzec z drugiej strony to wyjdzie pilkarzom na dobre :)
nie beda wydawac swoich ciezko zarobionych i wybieganych w pocie pieniazkow na inne niedobre zupki chmielowe
do tego sponsor zapewni im "napoje" do klubu wiec nie beda musieli wymykac sie na miasto po browar bo wszystko bedzie na miejscu - no i wiecej czasu beda mogli spedzac na "treningach" :P

Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
Szamał
Kibic
Na forum od 7801 dni

Odp: Bosman z Pogonia - 18/02/2004 22:22
bosman to towar eksportowy naszego regionu, zeby zdobyc rynek musi eksponowac swoj produkt. Pogon ma aspiracje na I lige. jedno drugiemu nie przeszkadza a pomoc moze. Szczecin w Polsce kojarzony jest z Pogonia , Bosmanem ,stocznia i .... morzem (te dwie ostatnie sprawy to sobie podarujmy)- zostaje piła i piwko - czas najwyzszy zeby stanowili pare. widac bosman sprawdza grunt bo malo grosza wsadza ale czas pokaze, moze to bedzie glebszy zwiazek. [Ostatnio edytowane przez Szamał: 2004-02-18 22:23]

acidland
miau !
Kibic
Na forum od 6333 dni

Odp: Bosman z Pogonia - 24/04/2009 13:00
Bosman niepasteryzowany

Właśnie wczoraj miałem przyjemność degustacji ;)

Zaraz po tym poszedł dla porownania zwykły czerwony i...przegrał ;) Polecam ;)

PS
pinki15
Kibic
Na forum od 7193 dni

Odp: Bosman z Pogonia - 24/04/2009 13:41
No właśnie jestem ciekaw kiedy będzie w sprzedaży, nie mówili?

"I kneel only to God and I don't see him here"<--Prion Break S02E04
miau !
Kibic
Na forum od 6333 dni

Odp: Bosman z Pogonia - 24/04/2009 13:54
Już jest. Droższy od czerwonego o kilkadziesiąt groszy.

PS
Castaway
Kibic
Na forum od 6608 dni

*

Odp: Bosman z Pogonia - 24/04/2009 14:24
U mnie w Społem juz jest, w monopolach pytalem i dzis lub jutro sie pojawi. I faktycznie bardzo dobry :) z zapłaciłem 2.95 chyba

"Balansujcie dopóki się da, a gdy się już nie da, podpalcie świat!" - J. Piłsudski
IS
Kibic
Na forum od 7111 dni

Odp: Bosman z Pogonia - 24/04/2009 15:12
To piwo jak dla mnie powinno wejść z powrotem na rynek ogólnopolski. Ostatnio Bosman kolejny raz zdobył medal za najlepszy smak, jest drugim najlepszym smakowo piwem w europie i najlepszym w Polsce co potwierdzają dwa medale i nie rozumiem dlaczego niema jego w ogólnopolskiej sprzedaży!

malcoolm
Ultraoptymista
Na forum od 7829 dni

Odp: Bosman z Pogonia - 24/04/2009 15:17
Chyba ma to swoje ekonomiczne uzasadnienie, że piwa nie ma w całej w Polsce. Nie wiem jak sprzedaje się w Szczecinie, ale sądząc po dostępności Bosmana w pubach nie jest za dobrze.

Szczecin Blog - strona o Szczecinie
Uśmiechnij się - jesteś w Szczecinie
Szczecin Blog na Twitterze
Szymen
Kibic
Na forum od 6248 dni

**

Odp: Bosman z Pogonia - 24/04/2009 15:36

malcoolm napisał:  
Chyba ma to swoje ekonomiczne uzasadnienie, że piwa nie ma w całej w Polsce. Nie wiem jak sprzedaje się w Szczecinie, ale sądząc po dostępności Bosmana w pubach nie jest za dobrze.

ludzie na południu o takim piwie nawet nie słyszeli, a jak nie wiadomo dlaczego go tam nie ma to chodzi o to co zawsze...

Msz.
Kibic
Na forum od 6125 dni

Odp: Bosman z Pogonia - 24/04/2009 16:18
hmmmm jeżeli dla was bosman jest najlepszym piwem too.......pozdro :) (tego nowego nie piłem mówie o czerwonym )

Endless Vibe
Kibic
Na forum od 8306 dni

Odp: Bosman z Pogonia - 24/04/2009 16:21

Msz. napisał:  
hmmmm jeżeli dla was bosman jest najlepszym piwem too.......pozdro :) (tego nowego nie piłem mówie o czerwonym )

nie no lepiej kurwa wodnistego lecha pić...

Po życia kres!
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 14  - 

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.12 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005