Odp: Bosman z Pogonia - 18/02/2004 10:53
20 lutego odbędzie się konferencja prasowa w trakcie której zostanie podpisana umowa z głównym sponsorem klubu browarem Bosman.
źródło: www.pogonszczecin.pl
no, i wreszcie jakies konkrety. Ale umowa Z bosmanem to powinien byc dopiero poczatek. Miejsca na reklamy na stadionie jest duzo, a i koszulki nie sa rozmiarow XS
Odp: Bosman z Pogonia - 18/02/2004 11:10
Panowie Bosman przekaze 400 tys zl .Czy to jest duza kwota , mi sie wydaje ze raczej nie! Wiec nie ma sie co podniecac!
Jedno serce Jeden Klub
Gumowe, ostre, nogi czy głowa - żadna różnica: tak działa polska policja
Odp: Bosman z Pogonia - 18/02/2004 11:20> Panowie Bosman przekaze 400 tys zl .Czy to jest duza kwota , mi sie wydaje ze > raczej nie! Wiec nie ma sie co podniecac!
lepiej 400 tys. niz nic. fakt, ze lepiej by bylo gdyby w Pogon zainwestowal np. Microsoft i przekazywal 1 mln $ miesiecznie, ale tu jest polski rynek. znalezc sponsora juz nie jest latwo, a tym bardziej dostac od niego 400 tys. zloty.
Odp: Bosman z Pogonia - 18/02/2004 14:02
Ja tam piłem bosmana nawet jak nie był sponsorem więc nie robi mi to różnicy, ale pieniążki sie przydadzą w klubie.Teraz będe spijał więcej nektaru bogów I spróbóje nakłonić kolegów na bosmana
Na Ziemi Choszczeńskiej Wychowani Z Pogonią Od Zawsze Związani...
Odp: Bosman z Pogonia - 18/02/2004 16:24
mowisz Eker ze to malo? a ja ci powiem ze wiele 1 i 2 ligowych klubow wiele by dalo zeby miec takie 400 tys rocznie w budzecie. i pamietaj od przybytku glowa nie boli
Odp: Bosman z Pogonia - 18/02/2004 16:56
no ale jakby na to popatrzec z drugiej strony to wyjdzie pilkarzom na dobre
nie beda wydawac swoich ciezko zarobionych i wybieganych w pocie pieniazkow na inne niedobre zupki chmielowe
do tego sponsor zapewni im "napoje" do klubu wiec nie beda musieli wymykac sie na miasto po browar bo wszystko bedzie na miejscu - no i wiecej czasu beda mogli spedzac na "treningach"
Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
Odp: Bosman z Pogonia - 18/02/2004 22:22
bosman to towar eksportowy naszego regionu, zeby zdobyc rynek musi eksponowac swoj produkt. Pogon ma aspiracje na I lige. jedno drugiemu nie przeszkadza a pomoc moze. Szczecin w Polsce kojarzony jest z Pogonia , Bosmanem ,stocznia i .... morzem (te dwie ostatnie sprawy to sobie podarujmy)- zostaje piła i piwko - czas najwyzszy zeby stanowili pare. widac bosman sprawdza grunt bo malo grosza wsadza ale czas pokaze, moze to bedzie glebszy zwiazek. [Ostatnio edytowane przez Szamał: 2004-02-18 22:23]
Odp: Bosman z Pogonia - 24/04/2009 14:24
U mnie w Społem juz jest, w monopolach pytalem i dzis lub jutro sie pojawi. I faktycznie bardzo dobry z zapłaciłem 2.95 chyba
"Balansujcie dopóki się da, a gdy się już nie da, podpalcie świat!" - J. Piłsudski
Odp: Bosman z Pogonia - 24/04/2009 15:12
To piwo jak dla mnie powinno wejść z powrotem na rynek ogólnopolski. Ostatnio Bosman kolejny raz zdobył medal za najlepszy smak, jest drugim najlepszym smakowo piwem w europie i najlepszym w Polsce co potwierdzają dwa medale i nie rozumiem dlaczego niema jego w ogólnopolskiej sprzedaży!
Odp: Bosman z Pogonia - 24/04/2009 15:17
Chyba ma to swoje ekonomiczne uzasadnienie, że piwa nie ma w całej w Polsce. Nie wiem jak sprzedaje się w Szczecinie, ale sądząc po dostępności Bosmana w pubach nie jest za dobrze.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.