Odp: Pogon - Zaglebie - 27/02/2003 21:14
Jeszcze nigdy na tym forum nie stawiałem wyniku przeciw Pogoni wiec i tym razem stawiam na 1:0 dla nas . Badzmy wielkimi optymistami :d hehehe [Ostatnio edytowane przez Gaca: 2003-02-27 21:15]
Odp: Pogon - Zaglebie - 28/02/2003 19:42
i tak trzymaj dziki ja jestem z toba i z Pogońia do konca ,coz wynik jaki bedzie taki bedzie mam nadzieje ze chlopaki chociaz troche powalcza i jak beda zchodzic do szatni pozegnamy ich oklaskami
Odp: Pogon - Zaglebie - 27/03/2006 14:43
Polski Związek Piłki Nożnej wyznaczył sędziów do prowadzenia meczów Orange Ekstraklasy w dniach 28-29 marca.
Zaległy mecz 17. kolejki pomiędzy Pogonią Szczecin a Zagłębiem Lubin poprowadzi sędzia Marek Ryżek (Piła).
Odp: Pogon - Zaglebie - 27/03/2006 15:08
Ja wierzę w zwycięstwo Pogoni....jak zawsze zresztą. Trzeba pojawić się na stadionie i wspierać naszych zawodników dopingiem. Kiedyś w końcu muszą zacząć wygrywać.....
Tylko ciekawe którą ze swoich cudownych myśli taktycznych tym razem zastosuje nasz trenejro.
...zbyt wielkich nadziei nie ma co pokładać, im wyżej wejdziesz tym dłużej będziesz spadać...
Odp: Pogon - Zaglebie - 27/03/2006 15:22
Trzeba być i wierzyć bo tylko wiara pozostaje. Wynik jest sprawą otwartą ale trzeba pamiętać, że Zagłębie jest na fali i oby się nie skończyła samba do zera.
Odp: Pogon - Zaglebie - 27/03/2006 15:25
jak się przeraziłem.....Zacząłem czytać od pierwszej strony. Czytam , a tam wyniki obstawiane : 5-0 dla Zagłebia czy nawet wyższe. Dopiero po chwili zobaczyłem że to 27.02.2003 a nie 27.03.2006
P.S To mecze sędziowane pprzez Ryżka :
PP, 1/8 finału - II mecz Pogoń Szczecin 2-1 Zawisza Bydgoszcz (2)
I liga, Kolejka 2 Zagłębie Lubin 1-1 Pogoń Szczecin
I liga, Kolejka 8 Górnik Łęczna 0-1 Pogoń Szczecin
2004-11-13 15:30 I liga, Kolejka 12 Pogoń Szczecin 1-1 Cracovia
2005-04-23 18:00 I liga, Kolejka 19 Pogoń Szczecin 1-1 Polonia Warszawa
II liga, Kolejka 29 Pogoń Szczecin 5-0 Piast Gliwice
II liga, Kolejka 17 Pogoń Szczecin 0-0 Zagłębie Lubin
II liga, Kolejka 7 Pogoń Szczecin 2-2 Ruch Chorzów
Choć na świecie wiele klubów jest
I może lepsze są i sława większa jest
My w Szczecinie mamy taki klub
Któremu serca oddaliśmy już...
Odp: Pogon - Zaglebie - 27/03/2006 15:52
Od kiedy Ptak jest w Pogoni to zawsze sa jakies podejrzane remisy z Zaglebiem, wiec oczywiscie bedzie remis. Powiedzmy 2-2 by troche bramek chociaz bylo...
Odp: Pogon - Zaglebie - 27/03/2006 16:31
Zagłębie rozkreciło sie na dobre i moim skromnym zdaniem zagra lepiej od Wisły.postawił bym tez w ciemno ze zdobeda puchar Polski. Ojechali Korone...Ojechali Lecha...Ojechali Arke... nie liczył bym na to że Pogoń ich zatrzyma patrzac na ostatnie mecze obu drużyn Zagłebie powinno niestety wygrac no chyba że w tym meczu piłkarze naszej drużyny pozytywnie nas zaskocza .
Nie zebym lubił Zagłębie ale mają tam tez na pewno lepszego trenera - Smude.My mamy Panika...ocencie sami kto jest lepszym trenerem . no i niestety nasi przeciwnicy maja tez Chałbinskiego..(jesli sie nie myle to zajmuje on drugie albo trzecie miejsce w klasyfikacji króla strzelców) i nie omieszkam sadzic ze jezeli juz Zagłebie cos strzeli to autorem gola bedzie wlasnie on.Jezeli uda nam sie zdobyc korzystny rezultat to na pewno po ciezkiej walce.mozemy liczyc tylko na siebie bo jak wiadomo sedziowiow pozostawie bez komentarza a terminarz tez nie zaciekawy na poczatek rundy. Serce mówi : 2-1 ale patrzac realnie dostaniemy w plecy 1:3
Sygnatura:
Podpis który będzie pojawiał się po poście
Maksymalnie 500 znaków
gdyby mieli tylko Chalbinskiego to bym sie tak Zaglebia nie obawial ale niestety graja u nich takze dwaj mlodzi Iwanski i Lobodzinski ktorzy sa w swietnej formie do tego pewnie broniacy w bramce Liberda . jesli zagraja tak jak w pierwszej polowie meczu z Wisla to moze byc niezly wynik . do tego wydaje mi sie ze przydaly by sie tez zmiany w obronie a mianowicie powrot do skladu Julcimara i Matlaka!
Odp: Pogon - Zaglebie - 27/03/2006 17:42
Ogólnie to mam wyjebane jaki wynik bedzie... fajnie by było jakby wygrali, ale tego raczej nie bedzie.
Zagłębie to teraz mocna drużyna remis to byłby dobry wynik! Ludzi też pewnie nie wiele będzie bo to wtorek.
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1758275567 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.