Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Pogoń Szczecin - Legia Warszawa << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
j27
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 3842 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Legia Warszawa - 01/04/2016 17:53

SiwyPS napisał:  

M.E. napisał:  
Pierwszy raz po końcu przyjaźni to mecz z udziałem kibiców z Warszawy?

Tak.

[Ambasador: co ma piernik do wiatraka??? ]

Zrobią ognisko z lechią i dostaną zakaz...

eM
Kibic
Na forum od 7107 dni

**

Odp: Pogoń Szczecin - Legia Warszawa - 01/04/2016 18:17
Prędzej za craxe dostaną zakaz.

Maciupeks
Kibic
Na forum od 3355 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Legia Warszawa - 01/04/2016 21:01
W zeszłym sezonie (na ostatnim meczu "Młodych Wilków") też mieli być, bilety już nawet zamówili, race i wyjazdu nie ma. Mam nadzieję, że teraz takiej sytuacji nie będzie i w końcu przyjadą po zakończeniu zgody. Czytałem, że 1000 biletów zamówili. Znając ich potencjał to max. 3-4 dni i klatka wypełniona. Na razie ponad 4000 (w porównaniu z ostatnimi meczami to błogosławieństwo prawie). Ostatnio biletynapogon.pl można ufać. Ciekawe na ile dni przed meczem pójdzie pierwszy tysiak w jeden dzień? :D Jeżeli chodzi o czynniki zniechęcające, to trochę swego robią też karty kibica. Niestety to tylko wierzchołek góry lodowej. Jeszcze Reiss ze swoją szkółką...żenada.

kaly11
Kibic
Na forum od 5751 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Legia Warszawa - 01/04/2016 21:17
Śpieszmy się kupować bilety na mecz.. Tak szybko odchodzą szczególnie dzisiaj;)

polanski93
Kibic
Na forum od 4312 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Legia Warszawa - 02/04/2016 16:51
Tempo sprzedaży kosmiczne jak na tydzień wstecz. Zabraknie biletów na bank hehe. Jakieś Janusze z wąsem upaskudzonym musztardą będą się bić o ostatnie bilety

Stanisław Grzesiuk
Kibic
Na forum od 7338 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Legia Warszawa - 02/04/2016 18:47
Na ten moment ponad 4900 osób uprawnionych do wejścia

M_
Moderator**
Na forum od 7774 dni

**

Odp: Pogoń Szczecin - Legia Warszawa - 02/04/2016 19:25
Obrazek jpg wstawiony na forum
Obrazek jpg wstawiony na forum

Ostatnio edytowany przez: M_, 2 kwietnia 2016, 19:31 [2 raz(y)]

Podnieś kamień, poczuj strzał adrenaliny,
Nalej farby do gaśnicy i rozpierdolą nią witryny...
Maciupeks
Kibic
Na forum od 3355 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Legia Warszawa - 02/04/2016 22:06
Kibice Legii robią wszystko, aby do Szczecina nie przyjechać. Race na dzisiejszym meczu i kto wie, jaką karę dostaną? Nie chcę krakać, ale scenariusz, że znowu nie przyjadą po zerwaniu zgody, jest bardzo możliwy. Pomijam tych co wyrobili u nas karty kibica i mogą pojawić się incognito.

Boris
Kibic
Na forum od 3808 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Legia Warszawa - 03/04/2016 00:49

polanski93 napisał:  
Tempo sprzedaży kosmiczne jak na tydzień wstecz. Zabraknie biletów na bank hehe. Jakieś Janusze z wąsem upaskudzonym musztardą będą się bić o ostatnie bilety

O Januszy się nie martw, w ostatnim czasie niemal w 100% okupują krzesełka na trybunie prostej. Martw się lepiej o to, by młyn zapełnił się chociaż w 50% tego, co widzimy na krytej, a więc skupisku owych Januszy. Brak Janusza przestaje być problemem na Twardowskiego, problemem zaczyna być brak ultrasa. Więc proszę o więcej szacunku dla tej grupy ludzi, bo wszyscy zostaniemy kiedyś Januszami.

Fryzjer Zwolaka.
Kibic
Na forum od 4887 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Legia Warszawa - 03/04/2016 07:47

Boris napisał:  

polanski93 napisał:  

O Januszy się nie martw, w ostatnim czasie niemal w 100% okupują krzesełka na trybunie prostej. Martw się lepiej o to, by młyn zapełnił się chociaż w 50% tego, co widzimy na krytej, a więc skupisku owych Januszy. Brak Janusza przestaje być problemem na Twardowskiego, problemem zaczyna być brak ultrasa. Więc proszę o więcej szacunku dla tej grupy ludzi, bo wszyscy zostaniemy kiedyś Januszami.

Zgadzam się w 100% .Zasiadam w sektorze 7 ,na Pogoni jestem od 50 lat ,widuję tam też dużo ludzi z którymi stanowiliśmy w latach 75-90 siłę wyjazdową tego klubu .Jesteśmy na każdym meczu ,od czasu do czasu o ile obowiązki pozwolą jezdzimy na wyjazdy .Trochę szacunku chyba się należy ? Ktoś kto mnie nazywa Januszem ,zapewne oczekuje że przeniesiemy się na łuk i będziemy podskakiwać labada z dzieciakami lat 12-16 ,bo tacy stanowią o sile tego tzw piekiełka .Szkoda że na niektórych meczach jest ich 150-300 ,i każda przyjezdna ekipa ich przekrzykuje .Nie sztuką jest się zmobilizować na mecze z Lechem czy Legią .......trzeba być zawsze na tym stadionie ,bez względu na pogodę i przeciwnika .Gdyby nie ludzie na tzw. trybunie prostej ,to stadion na niektórych meczach świeciłby pustkami .Dziękuję.

Maciupeks
Kibic
Na forum od 3355 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Legia Warszawa - 03/04/2016 14:29
Ludziska, pamiętajmy, że "POGOŃ TO MY". Ponad podziałami wybierzmy się ultrasi, janusze, pikniki, sezonowcy i kibice sukcesu na stadion. Ja na ten mecz zabieram kumpla, który gdyby nie ja, to najprawdopodobniej do tej pory nie zawitałby na "papricanę". Namawiajmy kogo się da, może jakiś % sezonowców, czy kibiców sukcesu załapie bakcyla i zaczną pojawiać się częściej. Pamiętajmy, że aby dojść do wielkich rzeczy, trzeba stawiać małe kroczki.

Ambasador
Moderator**
Na forum od 7566 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Legia Warszawa - 03/04/2016 14:53
Piszcie na temat, albo w ogóle nie piszcie.

Szczecin moim miastem, Pogoń moim życiem!
Trudne sprawy
SKPS Portowcy
Na forum od 8113 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Legia Warszawa - 03/04/2016 15:27

weteran58 napisał:  

Boris napisał:  

polanski93 napisał:  

Zgadzam się w 100% .Zasiadam w sektorze 7 ,na Pogoni jestem od 50 lat ,widuję tam też dużo ludzi z którymi stanowiliśmy w latach 75-90 siłę wyjazdową tego klubu .Jesteśmy na każdym meczu ,od czasu do czasu o ile obowiązki pozwolą jezdzimy na wyjazdy .Trochę szacunku chyba się należy ? Ktoś kto mnie nazywa Januszem ,zapewne oczekuje że przeniesiemy się na łuk i będziemy podskakiwać labada z dzieciakami lat 12-16 ,bo tacy stanowią o sile tego tzw piekiełka .Szkoda że na niektórych meczach jest ich 150-300 ,i każda przyjezdna ekipa ich przekrzykuje .Nie sztuką jest się zmobilizować na mecze z Lechem czy Legią .......trzeba być zawsze na tym stadionie ,bez względu na pogodę i przeciwnika .Gdyby nie ludzie na tzw. trybunie prostej ,to stadion na niektórych meczach świeciłby pustkami .Dziękuję.

Wszystkie Twoje opisy są w stylu jak mi zle ze mamy 2016 rok. Chcesz to mozemy Ciebie teleportowac w lata 70 czy 80 bo teskinisz za nimi bardzo. Kiedy wkoncu zrozumiesz ze mamy rok ktory mamy i czasy są inne i tak jak nie Twoją wina jest ze jeździłes w tych latach tak nie jest winą nikogo że mamy 2016 rok i jest jak jest. Pozdrawiam Weteran naprawde szczerze.

Surowi rodzice
eF^
Kibic
Na forum od 7796 dni

*

Odp: Pogoń Szczecin - Legia Warszawa - 03/04/2016 18:11

Kr napisał:  
Na ten moment ponad 4900 osób uprawnionych do wejścia

Jeśli liczba z biletynapogon choć w przybliżeniu jest (a ostatnio bywa często) zgodna z prawą to jest już naprawdę nieźle - 5300
Szkoda by było tego nie wykorzystać i w końcu nie przekroczyć tych, ostatnio dla nas nie do osiągnięcia 10 000

Stanisław Grzesiuk
Kibic
Na forum od 7338 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Legia Warszawa - 03/04/2016 18:33
Ostatnio biletynapogon.pl pokazywało niższą liczbę niż później podał klub. Dycha pęknie na pewno, jest dobrze :)

kosialdo
Kibic
Na forum od 4474 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Legia Warszawa - 03/04/2016 19:38

weteran58 napisał:  

Boris napisał:  

polanski93 napisał:  

Ja mam 32 lata i jeszcze podskakuję z tymi dzieciakami także dla chcącego nic trudnego. Pozdrawiam

Maxvell
Kibic
Na forum od 5808 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Legia Warszawa - 03/04/2016 23:56
Mam nadzieję, ze stadion wypełni się po brzegi, a i obecni na młynie będą wiedzieli po co tam przyszli. Bez względu czy Janusz, chuligan, ultras czy Zbyszek z 5 sektora - wszyscy to Pogoń. Skoro problemem dla "starszych" są dzieciaki, to czemu nie wrócą na młyn? Takie krytykowanie, żeby pokrytykować moim zdaniem mija się z celem.

Słyszałem kroki Boga, życie jest kruche
Mam złotą proporcję między umysłem a duchem
Wersów plecak, tysiące w zeszycie
Oślepiam blaskiem, jestem słońcem w zenicie
Boris
Kibic
Na forum od 3808 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Legia Warszawa - 04/04/2016 00:30

Maxvell napisał:  
Mam nadzieję, ze stadion wypełni się po brzegi, a i obecni na młynie będą wiedzieli po co tam przyszli. Bez względu czy Janusz, chuligan, ultras czy Zbyszek z 5 sektora - wszyscy to Pogoń. Skoro problemem dla "starszych" są dzieciaki, to czemu nie wrócą na młyn? Takie krytykowanie, żeby pokrytykować moim zdaniem mija się z celem.

Jasne, że krytykowanie mija się z celem, tak samo jak mija się z celem krytykowanie wąsatych Januszy, którzy dwadzieścia kilkanaście lat temu tworzyli na Twardowskiego takie spektakle, o których teraźniejsi pseudo ultrasi mogą tylko pomarzyć. W ostatnim czasie można zauważyć niesamowity podział stadionu, coś co do tej pory nie miało miejsca. Trybuna prosta nie solidaryzuje się z łukiem, łuk nie jest w stanie wpłynąć na to co się dzieje na trybunie prostej. Młody kibic nie szanuje starego kibica, nierzadko swojego ojca, który wpierdala kiełbasę ujebany po wąsy w musztardzie. Nie szanując starszych kibiców nie szanujecie siebie za kilkanaście lat.

j27
Kibic
Na forum od 3842 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Legia Warszawa - 04/04/2016 09:37

j27 napisał:  

SiwyPS napisał:  

M.E. napisał:  
Pierwszy raz po końcu przyjaźni to mecz z udziałem kibiców z Warszawy?

Tak.

[Ambasador: co ma piernik do wiatraka??? ]

Zrobią ognisko z lechią i dostaną zakaz...

Zgodnie z przewidywaniami...ognisko było ,jedna raca na murawie....

(P)ogoniarz
Kibic
Na forum od 6162 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Legia Warszawa - 04/04/2016 11:18
Obrazek png wstawiony na forum

My to kuźwa mamy szczęście oczy

- 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.06 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005