Zgadza sie. Dzieki za odpowiedz. Nadal jednak nie otrzymalem numeru konta na ktory moge przelac pieniadze.
Jeszcze jedno pytanie, czy moge wplacic wieksza sume pieniedzy na konto "koszulkowe" czy ta nadwyzke , ktora chce dolozyc , musze wplacic na to drugie konto ?
Zgadza sie. Dzieki za odpowiedz. Nadal jednak nie otrzymalem numeru konta na ktory moge przelac pieniadze.
Jeszcze jedno pytanie, czy moge wplacic wieksza sume pieniedzy na konto "koszulkowe" czy ta nadwyzke , ktora chce dolozyc , musze wplacic na to drugie konto ?
Nr konta i odpowiedź też już masz na mailu.
Super, teraz jest OK. Francuz, pamietaj POGON WALCZACA, POGON WALCZACA DO KONCA...A...POGON TO MY
Witam
Jak kolega wyżej; kiedy można spodziewać się maila zwrotnego ?
Razem dla "Francuza"!!!!
Dostałeś odpowiedź z kosztami przesyłki :"Do: Temat: Re: Razem dla Francuza Data: 2014-08-27 23:59 ", napisałeś adres do wysyłki, zapisałem Ciebie - na co mam Ci jeszcze odpisać
Witam
Jak kolega wyżej; kiedy można spodziewać się maila zwrotnego ?
Razem dla "Francuza"!!!!
Dostałeś odpowiedź z kosztami przesyłki :"Do: Temat: Re: Razem dla Francuza Data: 2014-08-27 23:59 ", napisałeś adres do wysyłki, zapisałem Ciebie - na co mam Ci jeszcze odpisać
Odp: Pomoc dla "Francuza" - 04/09/2014 11:01
Jest wystawionych wiele aukcji w ramach pomocy dla "Francuza". Na szczęście nie każdy ma facebooka zatem ta informacja też tu powinna się znaleźć.
Francuza wpierają piłkarze, klub, kibice Pogoni, sporo maili przychodzi z emigracji, ale też i z całej Polski - między innymi w walce o życie Francuza pomagają kibice Legii, Motoru, Rodła Kwidzyn, Arki Gdynia. Cieszą również zapytania, czy można przelać więcej niż koszt koszulki - brawo za inicjatywę
Dodatkowo pojawia się wiele ciepłych słów i otuchy dla Francuza, które oczywiście przekażemy Francuzowi:
"Moge czekac ile trzeba bo te koszulki sa najmniej wazne liczy się pomoc."
"Razem Dla Francuza ! "
"FRANCUZ TRZYMAJ SIĘ - CAŁA POGOŃ ZAWSZE RAZEM"
"Zależy mi na koszulkach i na pomocy Francuzowi !"
"Razem Dla Francuza ! Marcin "
"Francuz trzymaj się ! Dzielą nas barwy, łączy wspólna pasja ! Kibic Rodła Kwidzyn pozdrawia !"
"z pozdrowieniami dla Francuza. Ewelinka"
"Na koszulke można poczekać, ważne żeby pomóc!"
"Koszulka mało ważna, można poczekać! żeby tylko Braciak wyzdrowiał!
"Cała Pogoń Zawsze Razem!"
"Francuz - trzymaj się!
Pozdrawiam
Konrad"
"pozdrawiam i myślę ze bedzie dobrze , bracie trzymaj się ..."
"Francuz wracaj jak najszybciej do zdrowia!!!
Z KIBOLSKIM pozdrowieniem,
MOTOR LUBLIN"
"Cała Pogoń! Zawsze Razem!!"
"Przelew zrobiony, czekam na informację kiedy zakończy się produkcja i będę mógł odebrać koszulkę.
To jednak nie najważniejsze, FRANCUZ nie daj się!!!
Pozdrawiam!
Krystian"
"W zwiazku,że jeden z Naszych Braci po szalu potrzebuje pomocy,chcialbym złożyć zamówienie na koszulke."
"Z fartem bracia, RAZEM DLA FRANCUZA!"
"Trzymam kciuki i modlitwą jestem z Francuzem!"
Weźmy sobie powyższe wpisy do serca, bo czasu coraz mniej Nakręcajmy znajomych
"Kochani Marcin jest już po operacji. Operacja się udała, wszystko jest ok, teraz odpoczywa. Jeszcze raz Wam serdecznie dziękujemy za pomoc, teraz tylko żeby szczęśliwie wrócił , buziaki dla wszystkich!!!"
"Kochani Marcin jest już po operacji. Operacja się udała, wszystko jest ok, teraz odpoczywa. Jeszcze raz Wam serdecznie dziękujemy za pomoc, teraz tylko żeby szczęśliwie wrócił , buziaki dla wszystkich!!!"
Zdrowia!!!
Swietna wiadomosc. Francuz, wracaj do pelni sil. Pozdrawiam.
Odp: Pomoc dla "Francuza" - 15/10/2014 21:52
Jutro tj w czwartek w godzinach 15.00-19.00 w biurze SKPS będą wydawane koszulki dla Francuza . Nasze biuro mieści się w budynku klubowym na parterze. Jest to pierwszy dzień wydawania wiec spokojnie kto nie odbierze w tym terminie będą następne. Nie przychodzcie do Jokera bo tam koszulek nie będzie.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.