Odp: Maraton z Pogonią! Korona - 26.10, g. 15:30, Piast - 29.10, g. 18:00! - 15/10/2013 19:43
Tu nie chodzi o to kto wygra, ktora szkola wejdzie na damro. Chodzi o pokazanie sie pewnej grupie spolecznej i zainteresowania ich. Ja mysle, ze sporo malolatow przyjdzie pierwszy raz na Pogon, nawet jesli ich szkola nie wygra. Niepelnoletnia osoba przyjdzie z rodzicem i tu tez masz szanse, ze ojciec tez wyrobi KK. Jak dla mnie pomysl bardzo spoko
Odp: Maraton z Pogonią! Korona - 26.10, g. 15:30, Piast - 29.10, g. 18:00! - 22/10/2013 14:17
Heh jak kupowałem o tej porze na Górnik bilet to stałem w kolejce i jeszcze co chwilę ktoś dochodził. A teraz jak się wybrałem po bilety na Korone i Piasta to było puuuuusto i nawet jak wychodziłem to nikt nie przyszedł. Coś czuję, że frekwencja na Koronę nie będzie powalająca, już nie mówiąc na mecz z Piastem, tam to tragedia będzie ..
9842 jest biletów do sprzedania w online, mówili, że na sektor rodzinny też już sprzedają w ten sposób. Więc 9842 plus karnety i masz wynik.
Praktycznie prawie przez miesiąc sprzedawali bilety na ten mecz i rozeszło się niecałe 800. Ale i tak największa masakra na Piast będzie gdzie dostępnych jest jeszcze 9683 do kupienia
Odp: Maraton z Pogonią! Korona - 26.10, g. 15:30, Piast - 29.10, g. 18:00! - 24/10/2013 23:23
Powiem tak. Jeśli naszej formy z Górnika nie potwierdzimy na meczu z Koroną to każdy z nas powinien zalać się wstydem. Nie jest sztuką raz na jakiś czas wypalić z frekwencją. Porządna ekipa - a taką myślę jesteśmy - pokazuje na każdym spotkaniu swoją wartość. Tak więc mord w młynie musi być jeszcze więcej niż na Górniku i darcie mordy musi być o jakieś 1948% donośniejsze.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.