Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Pogoń - Górnik, 5 pażdziernika godz. 18 << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Fryzjer Zwolaka.
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 4889 dni

Odp: Pogoń - Górnik, 5 pażdziernika godz. 18 - 30/09/2013 10:22
Teraz trzeba pokazać jedność ,trzeba stworzyć młyn z prawdziwego zdarzenia .Nie mam nic przeciw gimnazjalistom ,wszak sam zacząłem cchodzić na Pogoń w wieku 15 lat (lata 70) .Pierwszy wyjazd 1976 Lech 4:0 heh piękny debiut.Trzeba zaprosić chłopaków z innych sektorów ,niech dopingowanie z młyna nie będzie obciachem,bo tam same dzieci zwane gimbusami.Na wyjazdach jest inaczej ,trzeba zrobić wszystko żeby w Szczecinie było tak samo.Pozdrawiam starą ekipę ..

Persona non grata
SKPS Portowcy
Na forum od 6803 dni

**

Odp: Pogoń - Górnik, 5 pażdziernika godz. 18 - 30/09/2013 11:10
Zróbmy takie piekło, że nawet diabeł spali wrotki!

http://www.portowcy.org/news-1044

gryfus1948
Kibic
Na forum od 5263 dni

Odp: Pogoń - Górnik, 5 pażdziernika godz. 18 - 30/09/2013 12:01
Myslę że problem w ściągnięciu ludzi do młyna tkwi z podziałem stadionu na sterfy,a druga sprawa to po co jest ten płot oddzielający młyn od 14?

Pogoń To My
Porcja Piwa
Kibic
Na forum od 4885 dni

Odp: Pogoń - Górnik, 5 pażdziernika godz. 18 - 30/09/2013 12:38
Na innych stadionach też jest podział na strefy, a problemu nie ma. Nie ma co się teraz zastanawiać gdzie leży problem. Mobilizujcie sami siebie, nakręcajcie znajomych i tyle.

Konrad.Pogoń
Kibic
Na forum od 6013 dni

Odp: Pogoń - Górnik, 5 pażdziernika godz. 18 - 30/09/2013 13:46

gryfus1948 napisał:  
Myslę że problem w ściągnięciu ludzi do młyna tkwi z podziałem stadionu na sterfy,a druga sprawa to po co jest ten płot oddzielający młyn od 14?

Oczywiście wszystko będzie nam przeszkadzać teraz!!! Co za problem kupić bilet na początku sezonu na sektory 9-13? Kurwa nie róbmy problemów bo jeszcze naasz stadion pozwala na stanie bo na innych to już trzeba prawie siedzieć na dupie na swoim numerku!!!! Do Młyna już!!!

POGON SZCZECINSKA
Q.
Kibic
Na forum od 6148 dni

Odp: Pogoń - Górnik, 5 pażdziernika godz. 18 - 30/09/2013 13:56
Na Mistrza przyszedl czas

Flaga Pogoni

abstrakcja!
eF^
Kibic
Na forum od 7798 dni

*

Odp: Pogoń - Górnik, 5 pażdziernika godz. 18 - 30/09/2013 14:24

Cytat:  
Oczywiście wszystko będzie nam przeszkadzać teraz!!! Co za problem kupić bilet na początku sezonu na sektory 9-13?

Na początku sezonu to można co najwyżej kupić karnet - a problem jest, bo znam sporo osób, które mają karnety na inne sektory, ale chętnie by czasem odwiedziły młyn. Niestety mając system biletowy ten jaki mamy, nie można tego tak rozwiązać i przypisanie do miejsca jest permanentne.

Konrad.Pogoń
Kibic
Na forum od 6013 dni

Odp: Pogoń - Górnik, 5 pażdziernika godz. 18 - 30/09/2013 14:59

eF^ napisał:  

Cytat:  
Oczywiście wszystko będzie nam przeszkadzać teraz!!! Co za problem kupić bilet na początku sezonu na sektory 9-13?

Na początku sezonu to można co najwyżej kupić karnet - a problem jest, bo znam sporo osób, które mają karnety na inne sektory, ale chętnie by czasem odwiedziły młyn. Niestety mając system biletowy ten jaki mamy, nie można tego tak rozwiązać i przypisanie do miejsca jest permanentne.

Literówka się wkradła.. Miałem na myśli karnet. A ten co kupuje bilety zawsze moę kupić bilet na 10,11,12 !!! Tyle w tym temacie

POGON SZCZECINSKA
Konrad.Pogoń
Kibic
Na forum od 6013 dni

Odp: Pogoń - Górnik, 5 pażdziernika godz. 18 - 30/09/2013 15:02
I tak przed meczem na nakrecenie sie pozytywnie... Bo nie siła lecz charakter daje nam przewagę..http://www.youtube.com/watch?v=3Gip7In0iv0

POGON SZCZECINSKA
eF^
Kibic
Na forum od 7798 dni

*

Odp: Pogoń - Górnik, 5 pażdziernika godz. 18 - 30/09/2013 15:40
Dzisiaj podobno spore kolejki przed Fan Shopem - także nie czekać na ostatnią chwilę! :) :)

Ostatnio edytowany przez: eF^, 30 września 2013, 15:53 [1 raz(y)]

kubełek
Kibic
Na forum od 5245 dni

Odp: Pogoń - Górnik, 5 pażdziernika godz. 18 - 30/09/2013 17:55

eF^ napisał:  

Cytat:  

Dokładnie ja mam np. karnet z pracy i nie mogę wybrać sobie miejsca bo mam już przypisany sektor, który dostaję... gdyby nie strefy to pewnie w młynie bym się meldował co mecz a przez strefy nie mam takiej możliwości :(

V...
Kibic
Na forum od 8526 dni

*

Odp: Pogoń - Górnik, 5 pażdziernika godz. 18 - 30/09/2013 18:37
baaaa ja w klubie prosiłem o wymianę karnetu z sektoru 5-6 na 2 strefę i powiedzieli, że nie ma takiej opcji. Ludzie też nie zbyt chętni byli do wymiany nawet bez dopłaty...

MKS
SamAxe
Kibic
Na forum od 7567 dni

Odp: Pogoń - Górnik, 5 pażdziernika godz. 18 - 30/09/2013 20:25

Vega napisał:  
baaaa ja w klubie prosiłem o wymianę karnetu z sektoru 5-6 na 2 strefę i powiedzieli, że nie ma takiej opcji. Ludzie też nie zbyt chętni byli do wymiany nawet bez dopłaty...

Ja w zeszłym sezonie wymieniałem z 8 na 2 strefę i bez problemu mi wymienili.

Portowiec92
Kibic
Na forum od 5716 dni

Odp: Pogoń - Górnik, 5 pażdziernika godz. 18 - 30/09/2013 20:46

SamAxe napisał:  

Vega napisał:  

w zeszłym tak w tym już nie ma takiej opcji, chyba że masz podpis od "dyrektora klubu" jak to pani powiedziała ;)

Cin
Kibic
Na forum od 4627 dni

Odp: Pogoń - Górnik, 5 pażdziernika godz. 18 - 30/09/2013 21:11

Portowiec92 napisał:  

SamAxe napisał:  

Vega napisał:  

w zeszłym tak w tym już nie ma takiej opcji, chyba że masz podpis od "dyrektora klubu" jak to pani powiedziała ;)

Czyli wprowadzają ludzi w błąd? Już pisałem kilka dni temu, że w okienku reklamacyjnym bardzo uprzejma pani powiedziała, że można wymienić bez problemu. Potrzebne do tego jest potwierdzenie zakupu karnetu na daną strefę i okazanie Karty Kibica. W co więc mamy wierzyć? Klub w tym wypadku przecież zyskuje. Raczej mało kto chciałby z powrotem to trochę kasy ze zwrotu. a miejscówkę by przecież zwolnił. Dziwne...

Portowcu noś ze sobą barwy...
V...
Kibic
Na forum od 8526 dni

*

Odp: Pogoń - Górnik, 5 pażdziernika godz. 18 - 30/09/2013 21:28
Inaczej. Ja mialem Voutcher karnetu. Sam nie kupowalem karnetu, nim go zamienilem na karnet prosilem aby zmienili mi go na 2 strefe. Powiedzieli, ze nie ma takiej opcji.
Rok temu kolega mial karnet na 7 sektor, ja ze znajomymi na 2 strefe, chcial isc z nami i tez nie bylo opcji, nawet jak by kupil na pojedynczy mecz bilet na 2 strefe to kolowrotki by go nie przepuscily.

MKS
Shivan
Kibic
Na forum od 8291 dni

**

Odp: Pogoń - Górnik, 5 pażdziernika godz. 18 - 30/09/2013 23:00
w tym sezonie przez zachłanność Mroczka dużo osób karnetu nie kupiła, więc może wybrać, problemem z pójściem na młyn jest zawsze, że trzeba tam śpiewać a wielu "fanatykom" zwyczajnie się nie chce, więc trzeba zrobić takie pierdolnięcie żeby i im się zachciało!

Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
odli
Kibic
Na forum od 4618 dni

Odp: Pogoń - Górnik, 5 pażdziernika godz. 18 - 01/10/2013 12:42
Duza liczba studentów widziana w fan shopie

spagetti
Kibic
Na forum od 7886 dni

*

Odp: Pogoń - Górnik, 5 pażdziernika godz. 18 - 01/10/2013 13:01
I bilboard wyjechal na ulice.nie mamy co narzekac ze klub nie robi nic.Teraz od nas samych zalezy w jakiej liczbie zaczniemy sie pokazywac:)

,,Vi är överallt,,- POGON
polanski93
Kibic
Na forum od 4314 dni

Odp: Pogoń - Górnik, 5 pażdziernika godz. 18 - 01/10/2013 13:14
Potwierdzam. Bilboard widziany w okolicach Cukrowej ;) Czas najwyższy, żeby wróciła moda na Pogoń! Jak nie teraz to kiedy?

- 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.05 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005