nie uprzedzaj faktów.. na nie przyjdzie pora
co do jadących autem... tak ciężko zastosować się do ogółu... po co później chore fazy
Jest pociąg i nim lecimy (kurwa zawsze coś)
Jest jakaś opcja na koszulki dla emigracji...?
Tym razem nie dam rady zjechać na meczyk a trykoty przekozak
Gdzieś mi się obiło o uszy ze koszulki po meczu w Poznaniu, będą w normalnej sprzedaży
co do jadących autem... tak ciężko zastosować się do ogółu... po co później chore fazy
Nie spinaj, nie wszyscy są ze Szczecina i po co komuś mieszkającemu w Poznaniu czy innym mieście bilet pociągowy ze Szczecina?
Odp: PSonTour Poznań! Granatowo-Bordowa Inwazja! - 25/08/2013 09:45
Dokładnie, zawsze spinka, że ktoś chce lecieć autem. Normalne, że gdybym był ze Szczecina to bym poleciał pociągiem, ale mi się nie uśmiecha czekać po powrocie w ZS do 6 rano żeby pojechać dalej do Międzyzdrojów, tym bardziej że w sobotę dnia kolejnego pracuję od 7.
Zaczęło się 28 sierpnia 1993 i tak jest do dzisiaj!
Dokładnie, zawsze spinka, że ktoś chce lecieć autem. Normalne, że gdybym był ze Szczecina to bym poleciał pociągiem, ale mi się nie uśmiecha czekać po powrocie w ZS do 6 rano żeby pojechać dalej do Międzyzdrojów, tym bardziej że w sobotę dnia kolejnego pracuję od 7.
To sobie przyjedź autem do Szczecina i pakuj się w pociąg. Prosta sprawa.
Kurwa, zawsze jakieś problemy inne ekipy nie mają z tym problemu, jest pociąg to jedziemy pociągiem, nie pasuje? to trudno ...
Jest jakaś opcja na koszulki dla emigracji...?
Tym razem nie dam rady zjechać na meczyk a trykoty przekozak
Gdzieś mi się obiło o uszy ze koszulki po meczu w Poznaniu, będą w normalnej sprzedaży
Nie spinaj, nie wszyscy są ze Szczecina i po co komuś mieszkającemu w Poznaniu czy innym mieście bilet pociągowy ze Szczecina?
Zgoda, ale wydaje mi się, że jak ktoś mieszka w Poznaniu, Warszawie czy Krakowie to ma na tyle rozumu, że zamiast pytać na forum, zadzwoni albo napisze do Stowarzyszenia i znajdzie się bez problemu wygodne rozwiązanie. To raczej jednostkowe przypadki i każdy zdaje sobie z nich sprawę.
Odp: PSonTour Poznań! Granatowo-Bordowa Inwazja! - 25/08/2013 12:05Stau, to nie jest temat tabu, a jak ktoś ze Stowarzyszenia napisze jak wygląda sytuacja z biletami dla ludzi spoza Szczecina, na pewno pomoże to paru osobom, tym bardziej że niektórzy mają znacznie dalej niż Międzyzdroje, a na pewno na pieniądzach nie śpią.
Stau, to nie jest temat tabu, a jak ktoś ze Stowarzyszenia napisze jak wygląda sytuacja z biletami dla ludzi spoza Szczecina, na pewno pomoże to paru osobom, tym bardziej że niektórzy mają znacznie dalej niż Międzyzdroje, a na pewno na pieniądzach nie śpią.
Rozumiem Twoje racje, ale wydaje się, że brak informacji nie wynika ze złej woli. Już widzę oczami wyobraźni ludzi, którzy nadużywają tej możliwości, gdyż chcą jechać ze Szczecina na własną rękę. Nagle okaże, że "połowa" wyjazdowiczów mieszka w Poznaniu. Kolega natomiast przyszedł ich zapisać do Jockera i ma tylko "wysłać" sam bilet.
Przez takie "cwaniactwo" może być ciężko od strony logistycznej zorganizować z odpowiednim wyprzedzeniem pociąg. Myślę zatem, że jeśli ktoś NAPRAWDĘ ma kłopot i jest zdeterminowany - zadzwoni/napisze i dowie się, co trzeba. Nie oszukujmy się, Stowarzyszenie i tak ma pełne ręce roboty przed takimi meczami i nie może sobie fundować jeszcze dodatkowych problemów/kłopotów.
Ostatnio edytowany przez: Stau!, 27 sierpnia 2013, 01:06 [1 raz(y)]
wyjazd jest pociągowy i wszelkie informacje na ten temat są, lub będą na bieżąco podane! skoro masz dylemat jeden z drugim, co i jak z dotarciem na stadion, po to jest podany mail do stowarzyszenia, żeby się dyskretnie dowiedzieć co i jak, a nie na przypał pchać się i afiszować na forum!
przepraszam, ale jesteście pojebani! najlepiej w ogóle opiszcie tutaj kto mieszka gdzie, jak się umawiacie i jaką trasą idziecie na stadion. masakra
wyjazd jest pociągowy i wszelkie informacje na ten temat są, lub będą na bieżąco podane! skoro masz dylemat jeden z drugim, co i jak z dotarciem na stadion, po to jest podany mail do stowarzyszenia, żeby się dyskretnie dowiedzieć co i jak, a nie na przypał pchać się i afiszować na forum!
przepraszam, ale jesteście pojebani! najlepiej w ogóle opiszcie tutaj kto mieszka gdzie, jak się umawiacie i jaką trasą idziecie na stadion. masakra
Nie spinaj.
On nie spina tylko zwraca Ci uwagę. Czytać ze zrozumieniem nie umiesz?
Może Ty się spinasz, bo ja napisałem to zupełnie luźno.
Kolejny mecz ilościowy i kolejny stek pytań. Czy ciężko pomyśleć, ciężko w głowie wrócić do poprzednich wyjazdów (zapisów) jak to było tylko najpierw bezczynnie klikać w klawiaturę.
Jeśli trudno pomyśleć, trudno zadzwonić do SKPS to brak mi słów. Nie wiem jak będzie tym razem, ale analogicznie myśląc tym razem po zapełnieniu pociągu na pewno bedzie pula biletów własnie dla tych co nie mogą przyjechać. Uprzedzając idiotyczne pytania, fan-cluby zazwyczaj są ogarnięte i wiedza jak to załatwić i w jaki sposób, ale to co pisze to mowa do tych co są spoza Szczecina, że tak nazwę incognito
bez odbioru
Odp: PSonTour Poznań! Granatowo-Bordowa Inwazja! - 25/08/2013 22:12
W kółko te same pytania... prawdopodobnie będzie tak że pierwszeństwo zakupu najpierw mają ludzie na specjał, a kilka dni przed końcem zapisów zostanie podane info dla osób, które z własnych przyczyn jadą innym środkiem lokomocji.
Witam Panowie mam pytanie odnosnie meczu z lechem to bedzie moj pierwszy wyjazd i mam spore zniepokojenie ze to pierwszy mecz ze poznan ze mozna oberwac wpierdol itp..moglibyscie mi napisac jakos w skrocie napisac jak to mniej wiecej wyglada z gory dzieki.
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Witam Panowie mam pytanie odnosnie meczu z lechem to bedzie moj pierwszy wyjazd i mam spore zniepokojenie ze to pierwszy mecz ze poznan ze mozna oberwac wpierdol itp..moglibyscie mi napisac jakos w skrocie napisac jak to mniej wiecej wyglada z gory dzieki.
Meil do SKPS , ktos cos odpowie
Współczucia. Mam nadzieję, że tego typu maili nie dostajecie więcej.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.