Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> PSonTour Poznań! Granatowo-Bordowa Inwazja! << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
NIEBUSZEWO
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 6178 dni

Odp: PSonTour Poznań! Granatowo-Bordowa Inwazja! - 24/08/2013 21:25

Dr Joint napisał:  
Pozwolicie że troszkę rozmyje temat...

Jest jakaś opcja na koszulki dla emigracji...?
Tym razem nie dam rady zjechać na meczyk a trykoty przekozak

Gdzieś mi się obiło o uszy ze koszulki po meczu w Poznaniu, będą w normalnej sprzedaży???

AB INCUNABULIS POGOŃ SZCZECIN!!!
SONY
Kibic
Na forum od 5843 dni

Odp: PSonTour Poznań! Granatowo-Bordowa Inwazja! - 24/08/2013 23:57
Jak wygląda sytuacja osób jadących autem?

AntyC
Kibic
Na forum od 5833 dni

**

Odp: PSonTour Poznań! Granatowo-Bordowa Inwazja! - 25/08/2013 00:13

NIEBUSZEWO napisał:  

Dr Joint napisał:  

Gdzieś mi się obiło o uszy ze koszulki po meczu w Poznaniu, będą w normalnej sprzedaży???

nie uprzedzaj faktów.. na nie przyjdzie pora
co do jadących autem... tak ciężko zastosować się do ogółu... po co później chore fazy
Jest pociąg i nim lecimy (kurwa zawsze coś)

Karol SZN.
Kibic
Na forum od 4885 dni

Odp: PSonTour Poznań! Granatowo-Bordowa Inwazja! - 25/08/2013 02:13

AntyC napisał:  

NIEBUSZEWO napisał:  

Dr Joint napisał:  

co do jadących autem... tak ciężko zastosować się do ogółu... po co później chore fazy

Nie spinaj, nie wszyscy są ze Szczecina i po co komuś mieszkającemu w Poznaniu czy innym mieście bilet pociągowy ze Szczecina?

Duma Pomorza
Międzyzdroje
Kibic
Na forum od 4885 dni

Odp: PSonTour Poznań! Granatowo-Bordowa Inwazja! - 25/08/2013 09:45
Dokładnie, zawsze spinka, że ktoś chce lecieć autem. Normalne, że gdybym był ze Szczecina to bym poleciał pociągiem, ale mi się nie uśmiecha czekać po powrocie w ZS do 6 rano żeby pojechać dalej do Międzyzdrojów, tym bardziej że w sobotę dnia kolejnego pracuję od 7.

Zaczęło się 28 sierpnia 1993 i tak jest do dzisiaj!
PSMKS
Patriotyczna PS
Na forum od 7724 dni

Odp: PSonTour Poznań! Granatowo-Bordowa Inwazja! - 25/08/2013 10:03

Międzyzdroje napisał:  
Dokładnie, zawsze spinka, że ktoś chce lecieć autem. Normalne, że gdybym był ze Szczecina to bym poleciał pociągiem, ale mi się nie uśmiecha czekać po powrocie w ZS do 6 rano żeby pojechać dalej do Międzyzdrojów, tym bardziej że w sobotę dnia kolejnego pracuję od 7.

To sobie przyjedź autem do Szczecina i pakuj się w pociąg. Prosta sprawa.
Kurwa, zawsze jakieś problemy inne ekipy nie mają z tym problemu, jest pociąg to jedziemy pociągiem, nie pasuje? to trudno ...

Przyjaciele Nie Tylko z Trybun !
Stau!
Kibic
Na forum od 5404 dni

Odp: PSonTour Poznań! Granatowo-Bordowa Inwazja! - 25/08/2013 11:44

Karol SZN. napisał:  

AntyC napisał:  

NIEBUSZEWO napisał:  

Dr Joint napisał:  

Nie spinaj, nie wszyscy są ze Szczecina i po co komuś mieszkającemu w Poznaniu czy innym mieście bilet pociągowy ze Szczecina?

Zgoda, ale wydaje mi się, że jak ktoś mieszka w Poznaniu, Warszawie czy Krakowie to ma na tyle rozumu, że zamiast pytać na forum, zadzwoni albo napisze do Stowarzyszenia i znajdzie się bez problemu wygodne rozwiązanie. To raczej jednostkowe przypadki i każdy zdaje sobie z nich sprawę.

Pogoń Szczecin MKS Aż Po Życia Kres!
Luk_225
Kibic
Na forum od 5265 dni

Odp: PSonTour Poznań! Granatowo-Bordowa Inwazja! - 25/08/2013 12:05
Stau, to nie jest temat tabu, a jak ktoś ze Stowarzyszenia napisze jak wygląda sytuacja z biletami dla ludzi spoza Szczecina, na pewno pomoże to paru osobom, tym bardziej że niektórzy mają znacznie dalej niż Międzyzdroje, a na pewno na pieniądzach nie śpią.

Stau!
Kibic
Na forum od 5404 dni

Odp: PSonTour Poznań! Granatowo-Bordowa Inwazja! - 25/08/2013 16:27

Luk_225 napisał:  
Stau, to nie jest temat tabu, a jak ktoś ze Stowarzyszenia napisze jak wygląda sytuacja z biletami dla ludzi spoza Szczecina, na pewno pomoże to paru osobom, tym bardziej że niektórzy mają znacznie dalej niż Międzyzdroje, a na pewno na pieniądzach nie śpią.

Rozumiem Twoje racje, ale wydaje się, że brak informacji nie wynika ze złej woli. Już widzę oczami wyobraźni ludzi, którzy nadużywają tej możliwości, gdyż chcą jechać ze Szczecina na własną rękę. Nagle okaże, że "połowa" wyjazdowiczów mieszka w Poznaniu. Kolega natomiast przyszedł ich zapisać do Jockera i ma tylko "wysłać" sam bilet.

Przez takie "cwaniactwo" może być ciężko od strony logistycznej zorganizować z odpowiednim wyprzedzeniem pociąg. Myślę zatem, że jeśli ktoś NAPRAWDĘ ma kłopot i jest zdeterminowany - zadzwoni/napisze i dowie się, co trzeba. Nie oszukujmy się, Stowarzyszenie i tak ma pełne ręce roboty przed takimi meczami i nie może sobie fundować jeszcze dodatkowych problemów/kłopotów.

Ostatnio edytowany przez: Stau!, 27 sierpnia 2013, 01:06 [1 raz(y)]

dann
Kibic
Na forum od 4626 dni

Odp: PSonTour Poznań! Granatowo-Bordowa Inwazja! - 25/08/2013 18:38
Sam mieszkam w Poznaniu i zastanawiam sieczy usiasc kolo sektora gosci czy jednak da rade jakosc bilet bez speca zalatwic

TradycjaZobowiązuje!
Moderator**
Na forum od 7147 dni

Odp: PSonTour Poznań! Granatowo-Bordowa Inwazja! - 25/08/2013 19:13
przepraszam, ale jesteście pojebani! najlepiej w ogóle opiszcie tutaj kto mieszka gdzie, jak się umawiacie i jaką trasą idziecie na stadion. masakra

wyjazd jest pociągowy i wszelkie informacje na ten temat są, lub będą na bieżąco podane! skoro masz dylemat jeden z drugim, co i jak z dotarciem na stadion, po to jest podany mail do stowarzyszenia, żeby się dyskretnie dowiedzieć co i jak, a nie na przypał pchać się i afiszować na forum!

1948 - 2018 i dalej! historia bez końca!
dann
Kibic
Na forum od 4626 dni

Odp: PSonTour Poznań! Granatowo-Bordowa Inwazja! - 25/08/2013 19:28

TeHaCe napisał:  
przepraszam, ale jesteście pojebani! najlepiej w ogóle opiszcie tutaj kto mieszka gdzie, jak się umawiacie i jaką trasą idziecie na stadion. masakra

wyjazd jest pociągowy i wszelkie informacje na ten temat są, lub będą na bieżąco podane! skoro masz dylemat jeden z drugim, co i jak z dotarciem na stadion, po to jest podany mail do stowarzyszenia, żeby się dyskretnie dowiedzieć co i jak, a nie na przypał pchać się i afiszować na forum!

Nie spinaj.

Pogoń-Wa(L)cząca
Kibic
Na forum od 5759 dni

Odp: PSonTour Poznań! Granatowo-Bordowa Inwazja! - 25/08/2013 19:39

dann napisał:  

TeHaCe napisał:  

Nie spinaj.

On nie spina tylko zwraca Ci uwagę. Czytać ze zrozumieniem nie umiesz?

Tylko Pogoń!

Cytat:  
Obrazek gif wstawiony na forum
AntyC
Kibic
Na forum od 5833 dni

**

Odp: PSonTour Poznań! Granatowo-Bordowa Inwazja! - 25/08/2013 21:48

Karol SZN. napisał:  

AntyC napisał:  

Może Ty się spinasz, bo ja napisałem to zupełnie luźno.
Kolejny mecz ilościowy i kolejny stek pytań. Czy ciężko pomyśleć, ciężko w głowie wrócić do poprzednich wyjazdów (zapisów) jak to było tylko najpierw bezczynnie klikać w klawiaturę.
Jeśli trudno pomyśleć, trudno zadzwonić do SKPS to brak mi słów. Nie wiem jak będzie tym razem, ale analogicznie myśląc tym razem po zapełnieniu pociągu na pewno bedzie pula biletów własnie dla tych co nie mogą przyjechać. Uprzedzając idiotyczne pytania, fan-cluby zazwyczaj są ogarnięte i wiedza jak to załatwić i w jaki sposób, ale to co pisze to mowa do tych co są spoza Szczecina, że tak nazwę incognito :)
bez odbioru

rafczyk
Kibic
Na forum od 7196 dni

Odp: PSonTour Poznań! Granatowo-Bordowa Inwazja! - 25/08/2013 22:12
W kółko te same pytania... prawdopodobnie będzie tak że pierwszeństwo zakupu najpierw mają ludzie na specjał, a kilka dni przed końcem zapisów zostanie podane info dla osób, które z własnych przyczyn jadą innym środkiem lokomocji.

Od zawsze Szczecin, Na zawsze Pogoń!
Kacper1985
Kibic
Na forum od 5406 dni

Odp: PSonTour Poznań! Granatowo-Bordowa Inwazja! - 26/08/2013 19:44
A wiadomo o której mniej więcej wyjazd, bo w pracy trzeba załatwić sobie jakoś

Trudne sprawy
SKPS Portowcy
Na forum od 8115 dni

Odp: PSonTour Poznań! Granatowo-Bordowa Inwazja! - 26/08/2013 19:50

mail do skps napisał:  
Witam Panowie mam pytanie odnosnie meczu z lechem to bedzie moj pierwszy wyjazd i mam spore zniepokojenie ze to pierwszy mecz ze poznan ze mozna oberwac wpierdol itp..moglibyscie mi napisac jakos w skrocie napisac jak to mniej wiecej wyglada??? z gory dzieki.

Meil do SKPS , ktos cos odpowie

Ostatnio edytowany przez: Trudne sprawy, 26 sierpnia 2013, 20:21 [1 raz(y)]

Surowi rodzice
ppspike
Kibic
Na forum od 7037 dni

Odp: PSonTour Poznań! Granatowo-Bordowa Inwazja! - 26/08/2013 20:18
Joker nie jesteś jedynym debiutantem. Tez sie zdecydowałem poraz pierwszy i mam nadzieję że nie ostatni.

ManeS
Kibic
Na forum od 5697 dni

Odp: PSonTour Poznań! Granatowo-Bordowa Inwazja! - 26/08/2013 20:51

ppspike napisał:  
Joker nie jesteś jedynym debiutantem.

:D

"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Stau!
Kibic
Na forum od 5404 dni

Odp: PSonTour Poznań! Granatowo-Bordowa Inwazja! - 26/08/2013 22:07

Jocker napisał:  

mail do skps napisał:  
Witam Panowie mam pytanie odnosnie meczu z lechem to bedzie moj pierwszy wyjazd i mam spore zniepokojenie ze to pierwszy mecz ze poznan ze mozna oberwac wpierdol itp..moglibyscie mi napisac jakos w skrocie napisac jak to mniej wiecej wyglada??? z gory dzieki.

Meil do SKPS , ktos cos odpowie

Współczucia. Mam nadzieję, że tego typu maili nie dostajecie więcej.

- 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.06 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005