A tak odbiegając od tematu - kiedys pomagalem zakladac grupę Pomorzany Fanatics - z tego co wiem jak tylko wyjechalem na studia wszystko padlo - ale moze jest jeszcze pare osob z tamtej ekipy - chetnie zobaczylbym pare starych twarzy
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Odp: Pogoń Szczecin - Olympique Lyon, 11.07.2013 - 18/06/2013 02:34
Teraz maja okazje jak nigdy przyciagnac kibicow na stadion. Juz chuj z tym OL, ale kupujac bilet na ten mecz mozna miec prawo do darmowego wyrobienia KK oraz np.50% znizki na bilet na pierwszy mecz w rundzie czy jakis % na karnet. Na trybunach jest taka posucha, ze az zal na to patrzec...
Odp: Pogoń Szczecin - Olympique Lyon, 11.07.2013 - 18/06/2013 07:02
Dla mnie kalkukacja jest prosta, powiedzmy średnia cena na poziomie 30 złotych to wpływ rzędu 540 000 (przy komplecie, zaokrąglona cena), gdyby dali bilety bo 50 czy 55 złotych to przyszło by pewnie około 8 tysięcy ludzi , co daje wpływ 400 000...Od razu zaznaczam, wyliczenia takie o po prostu, pokazujące że najpewniej bardziej będzie się opłacało dać niższą kwotę i mieć komplet niż wyższą i ryzykować 8-10 tysięcy pustych krzesełek...
Licze, że naprawdę nie zawiedziemy jako miasto i kibice i będzie komplet!
Odp: Pogoń Szczecin - Olympique Lyon, 11.07.2013 - 18/06/2013 08:33
Byłem na FC Koln, Hellas Verona,Werder Brema.Hertha Berlin,czy portugalskim Benenelens czy jak mu tam,nie wyobrażam sobie żebym nie był na Olimpique .Takie mecze są raz na kilkanaście lat i takie argumenty jak drogie bilety,środek tygodnia,wakacje itd nie przemawiają do mnie Czy to będzie święto futbolu w naszym szarym mieście ? Chciałbym żeby tak było ,ale to wszystko zależy od nas... kibiców,fanatyków,sympatyków.Zabieram cała rodzinę (4 osoby) i bawimy się na trybunach,jeszcze tylko żeby był wynik 3:3 heh jak to w takich meczach bywa.Pozdrawiam i namawiam na ten mecz.
Odp: Pogoń Szczecin - Olympique Lyon, 11.07.2013 - 18/06/2013 09:34
To jest mecz towarzyski więc jak Mroczek chce mieć komplet to bilety powinny być na poziomie 10/20pln, w innym wypadku będzie max. 7-9tyś. Pamiętajcie, że to jest okres letni, gdzie masa ludzi jest na wakacjach lub w jakiś sezonowych pracach poza miejscem zamieszkania.
Zaczęło się 28 sierpnia 1993 i tak jest do dzisiaj!
Zawiedziemy, jak na meczach ligowych będzie cienko. To tylko sparing, pewnie przyjdzie pełno przypadkowych osób, tak jak na reprezentację. Mnóstwo lanserów, którzy wstydzą się przyjść na mniej prestiżowego przeciwnika. Chuj im w plecy.
Najważniejsze dla ludzi w klubie, to powiązać ten mecz z karnetami w jakiś sprytny sposób. Sporo osób można przekonać do kupna karnetu, jeśli chcą iść na Lyon. To może być nawet łatwiejsze niż te super tanie vouchery pod choinkę. Mecz z Lyonem na pewno zainteresuje sporo osób. Ci, którzy chodzą od czasu do czasu, na pewno się wybiorą na takie spotkanie. Kupujesz bilet na mecz z karnetem w pakiecie i wszystko masz od razu załatwione. A wiadomo, że karnet zawsze mobilizuje do chodzenia.
Odp: Pogoń Szczecin - Olympique Lyon, 11.07.2013 - 19/06/2013 10:54
Jak czytam, że porażką będzie nie zapełniony stadion to ręce opadają.
Ludzie to ma być propocja klubu a szykuję się zwykła okazja dla tłustego Jarka i Smolnego do zarobku...każdy zrobi jak uważa ale myślę,że jeśli bilety na łuk bedą np. w cenie 40-50zł to bedą mocno zdziwieni...o młynie nie wspomnę
DeszczH zawsze leje,DeszczH nigdy nie pada!
Bądź szybszy od Cienia i twardszy od kamienia,na drodze wojownika łatwego losu nie ma!
Odp: Pogoń Szczecin - Olympique Lyon, 10.07.2013 - 20/06/2013 21:06
40-20 zł ? nie widzę lewara , nie powinno być komentarzy w stylu......za drogo ...nie idę.Nie ma już wymówek ....hmm zapomnialem ,jest jeszcze jedna....środa 18 30...no tak cały Szczecin pracuje do 19....szkoda.
Nie jestem zwolennikiem Mroczka, klubowego marketingu i ludzi tam pracujących, ale jak czytam takie posty to się zastanawiam, czy narzekasz, bo tak ostatnio modnie, czy o jaki huj Ci chodzi? Zrobili mecz o 18:30 bo żabojady 12-tego lipca lecą do Stanów i pewnie muszą jeszcze swoje rzeczy po powrocie ze Szczecina ogarnąć, więc myślę, że godzina całkiem przyzwoita. Ja rozumiem, że zarząd Pogoni nie działa tak, aby zadowolić nas kibiców, ale ciągłe pisanie na forum, że każdy ich ruch jest zły po prostu przyprawia o mdłości. A i jeszcze ktoś napisał, że Mroczek i Smolny chcą sobie kieszenie napchać przez to , że przyjdzie cały stadion normalnie komedia i weź gościu się ogarnij, bo dla nich to nie są jakieś kolosalne pieniądze. Nie odbierajcie tego jako obronę zarządu, tylko uważam, że ceny biletów nie się z kosmosu i godzina meczu też jest w miarę normalna.
Odp: Pogoń Szczecin - Olympique Lyon, 10.07.2013 - 20/06/2013 21:59
cena 40 zł przyzwoita i kto bedzie chcial to przyjdzie.prawda jest taka,ze na takiego przeciwnika mozemy dlugo czekac,a jest mozliwe,ze nigdy sie nie doczekamy.
nie ma co stekac .... chyba,ze ktos jest malkontentem z natury to z tym problemem juz nic sie nie da zrobic ... wspolczuje.
proponuje,zeby wszyscy co chodza na lige poszli na mlyn i zrobmy super doping.
janusze,pikniki i kibice sukcesu niech beda na innych sektorach.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.