Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Oświadczenie SKPS Portowcy - Nowa/stara grupa wraca na trybuny! << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Kostek
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 5680 dni

Odp: Oświadczenie SKPS Portowcy - Nowa/stara grupa wraca na trybuny! - 12/06/2013 12:16
Nie spodziewałem się powrotu MW. Tak jak inni przyznaje - pozytywne zaskoczenie i zajebsta decyzja.

Dopóki walczysz jesteś zwycięzca.
SKPS Portowcy
SKPS Portowcy*
Na forum od 5879 dni

Odp: Oświadczenie SKPS Portowcy - Nowa/stara grupa wraca na trybuny! - 12/06/2013 12:16

ManeS napisał:  
W końcu po tych wszystkich wkurwiających informacjach jakaś dobra wiadomość! WOJNA!!! radosc

PS. Co na to SKPN? ;) :D

Chcieliśmy uzyskać jakiś kontakt do "SKPN" aby nawiązać współpracę, ale są chyba Stowarzyszaniem "Widmo" stworzonym na potrzebny jednego ze szczecińskich dziennikarzy ;)

Obrazek jpg wstawiony na forum
Porcja Piwa
Kibic
Na forum od 4885 dni

Odp: Oświadczenie SKPS Portowcy - Nowa/stara grupa wraca na trybuny! - 12/06/2013 13:19
Zdecydowanie najlepsze wzmocnienie przed nowym sezonem;)
Zajebisty humor zapewniony do końca dnia!

przemo99
Kibic
Na forum od 6511 dni

Odp: Oświadczenie SKPS Portowcy - Nowa/stara grupa wraca na trybuny! - 12/06/2013 13:19
Super wiadomość!!! Jeszcze zarząd klubu powinien obniżyć ceny biletów żeby znowu wróciła moda na Pogoń

pogoń 4ever
Trudne sprawy
SKPS Portowcy
Na forum od 8115 dni

Odp: Oświadczenie SKPS Portowcy - Nowa/stara grupa wraca na trybuny! - 12/06/2013 13:26

przemo99 napisał:  
Super wiadomość!!! Jeszcze zarząd klubu powinien obniżyć ceny biletów żeby znowu wróciła moda na Pogoń

Myślisz ze moda na Pogoń powróci jak obniza ceny biletow ?
Akurat jezeli chodzi o ich ceny nie mozna było narzekać

Ostatnio edytowany przez: Trudne sprawy, 12 czerwca 2013, 13:31 [1 raz(y)]

Surowi rodzice
Porcja Piwa
Kibic
Na forum od 4885 dni

Odp: Oświadczenie SKPS Portowcy - Nowa/stara grupa wraca na trybuny! - 12/06/2013 13:56
Ceny biletów jak na ekstraklase mieliśmy dobre - jedne z najniższych. A promocyjne karnety chyba najtańsze...

hejpogongol
Kibic
Na forum od 4893 dni

Odp: Oświadczenie SKPS Portowcy - Nowa/stara grupa wraca na trybuny! - 12/06/2013 15:41
Ceny nie mają nic do znaczenia. Na meczu z Podbeskidziem bilety były za 5 zeta i frekwencja około 5 tys.

Co do oświadczenia to jednak mam nadzieję, iż to co było w tej rundzie na plus (relacje i filmy z dopingiem po niemalże każdym meczu, nie ważne czy u siebie czy na wyjeździe oraz ogarniacze stojący na barierkach) będzie kontynuowane. A tak generalnie to zajebista wiadomość. Do teraz mi się morda cieszy. :)

Ostatnio edytowany przez: hejpogongol, 12 czerwca 2013, 15:59 [2 raz(y)]

"Każdy sobie powinien z nas zadać pytanie, Czy kurwa chce grać dla Pogoni Szczecin, czy nie? Jak nie, to kurwa wypierdalać i tyle"

Radek Janukiewicz
P.
Do końca!
Na forum od 7876 dni

Odp: Oświadczenie SKPS Portowcy - Nowa/stara grupa wraca na trybuny! - 12/06/2013 16:18

hejpogongol napisał:  
Ceny nie mają nic do znaczenia. Na meczu z Podbeskidziem bilety były za 5 zeta i frekwencja około 5 tys.

Co do oświadczenia to jednak mam nadzieję, iż to co było w tej rundzie na plus (relacje i filmy z dopingiem po niemalże każdym meczu, nie ważne czy u siebie czy na wyjeździe oraz ogarniacze stojący na barierkach) będzie kontynuowane. A tak generalnie to zajebista wiadomość. Do teraz mi się morda cieszy. :)

Filmy i relacje, to raczej inna para butow niz ultras i z innego zrodla pochodza te "nowe" dobre kwestie.

MW zycze godnego 10lecia :)
Gorsza jakosc aaauuu ;)

Sami przeciw wszystkim!!!
PF
Kibic
Na forum od 8199 dni

**

Odp: Oświadczenie SKPS Portowcy - Nowa/stara grupa wraca na trybuny! - 12/06/2013 17:28
Na początek wyjazd do Lubina, a później pierwszy mecz u siebie z Legią :) Można rzec, że MW zawiesili działalność na Legii i na Legii ją wznowią :) Jestem pewien, że nie z gorszym efektem :)

POLICCY FANATYCY
Porcja Piwa
Kibic
Na forum od 4885 dni

Odp: Oświadczenie SKPS Portowcy - Nowa/stara grupa wraca na trybuny! - 12/06/2013 17:33
Hahah ale wam się trafiło panowie! ;)

Przema
Kibic
Na forum od 6290 dni

Odp: Oświadczenie SKPS Portowcy - Nowa/stara grupa wraca na trybuny! - 12/06/2013 18:30

hejpogongol napisał:  

Zgadzam sie. Tu jest pelne pole do popisu dla komorki marketingu...lepiej niech zaczna cos robic nim niektore tereny zaczna jezdzic do Poznania czy ogolnie zniknie zainteresowanie Pogonia. To drugie zjawisko niestety juz sie spelnia. Trzeba nadrobic to co sie spieprzylo grajac w IV lidze.

mikka
Kibic
Na forum od 7567 dni

Odp: Oświadczenie SKPS Portowcy - Nowa/stara grupa wraca na trybuny! - 12/06/2013 22:58
No i o to chodzi,aż chce się w tym brać udział.
Teraz trzeba tylko zainteresować tych którzy zainteresowanie zatracili.Osobiście na mecz z Legią pójdzie ze mną kilku "oldboyów" pamiętających jeszcze wicemistrzostwo z 86/87-aktywnie uczestniczących bicz
W Belgii w Brukseli jest nas 6 osób razem.I mimo że są w tej samej firmie inne grupy z innych miast-to żadna kurwa z Gdańska czy Poznania nam nie podskoczyła beisbol "Zatem będziemy walczyć w cieniu" nabiera tutaj nareszcie sensu

Camp Szczecin z Brukseli śle serdeczne pozdrowienia
Do zobaczenia bracia w nowym sezonie.

"Lecz zaklinam - niechaj żywi nie tracą nadziei I przed narodem niosą oświaty kaganiec; A kiedy trzeba, na śmierć idą po kolei, Jak kamienie przez Boga rzucane na szaniec!"
Fryzjer Zwolaka.
Kibic
Na forum od 4889 dni

Odp: Oświadczenie SKPS Portowcy - Nowa/stara grupa wraca na trybuny! - 13/06/2013 07:25
Jeszcze tylko frekwencja w granicach 10-12 koła i będzie git.Zależy to wyłącznie od grajków,będzie zajebista piłka to i trybuny będą wypełnione w miarę możliwości.W Szczecinie jest wyrobionych ok.24 koła kart kibica.......gdzie jest te brakujące 18 koła ? Kurwa ...wiadomo że czekają na sukces,walkę o podium,i chociażby ofensywną, bramkostrzelną ,grającą z polotem Pogoń.Wtedy ruszą dupy i się przyciągną na stadion,ale z naszymi bramkostrzelnymi napastnikami typu Chałas i te dwa kurwa nieudaczne murzyny będzie o to bardzo ciężko.Na osłodę będzie kolorowo na trybunach dzięki chłopakom z MW........Pozdrawiam.

SKPS Portowcy
SKPS Portowcy*
Na forum od 5879 dni

Odp: Oświadczenie SKPS Portowcy - Nowa/stara grupa wraca na trybuny! - 13/06/2013 17:26
http://radioszczecin.pl/index.php?idp=2&idx=100426

Radio Szczecin o powrocie MW na stadion ;)

Obrazek jpg wstawiony na forum
Cin
Kibic
Na forum od 4627 dni

Odp: Oświadczenie SKPS Portowcy - Nowa/stara grupa wraca na trybuny! - 20/06/2013 12:42
Wiadomość dobra. Wszystko ładnie, pięknie, każdy się cieszy. Wróci to co nie powinno zniknąć. Jest tylko jedno "ale". I mam nadzieję, że to "tylko" wystarczy. Mianowicie oby MW znowu nie zawiesiło swojej działalności po meczu z Legią bo byłoby to co najmniej niesmaczne chyba dla ogółu.

Portowcu noś ze sobą barwy...
P.
Do końca!
Na forum od 7876 dni

Odp: Oświadczenie SKPS Portowcy - Nowa/stara grupa wraca na trybuny! - 20/06/2013 13:15

Cin napisał:  
Wiadomość dobra. Wszystko ładnie, pięknie, każdy się cieszy. Wróci to co nie powinno zniknąć. Jest tylko jedno "ale". I mam nadzieję, że to "tylko" wystarczy. Mianowicie oby MW znowu nie zawiesiło swojej działalności po meczu z Legią bo byłoby to co najmniej niesmaczne chyba dla ogółu.

A skad taki defetyzm i podejrzenia?

Sami przeciw wszystkim!!!
Cin
Kibic
Na forum od 4627 dni

Odp: Oświadczenie SKPS Portowcy - Nowa/stara grupa wraca na trybuny! - 20/06/2013 14:48

P. napisał:  

Cin napisał:  

Tak po prostu. Może dlatego, że ostatnio tyle się dzieje wokół klubu? Po prostu przeszło mi to przez myśl, choć z jakimś tam trudem, ale jednak sobie to wyobraziłem. Wiadomo, że nikt czarnych scenariuszy sobie nie życzy. Szczerze życzę sobie tego, abym się mylił z moją "przepowiednią" :]

Portowcu noś ze sobą barwy...
Steryd
Kibic
Na forum od 8571 dni

**

Odp: Oświadczenie SKPS Portowcy - Nowa/stara grupa wraca na trybuny! - 20/06/2013 19:20

Cin napisał:  

P. napisał:  

Cin napisał:  

Tak po prostu. Może dlatego, że ostatnio tyle się dzieje wokół klubu? Po prostu przeszło mi to przez myśl, choć z jakimś tam trudem, ale jednak sobie to wyobraziłem. Wiadomo, że nikt czarnych scenariuszy sobie nie życzy. Szczerze życzę sobie tego, abym się mylił z moją "przepowiednią" :]

A ile razy przez 10 lat dzialalnosci MW ja zawieszalo, ze takie tezy nieprawdopodobne stawiasz? :)

1948
 - 1  - 2  - 

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.04 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005