Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Do Pana Wojewody... << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
BJK
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8701 dni

*

Odp: Do Pana Wojewody... - 09/04/2013 10:03

Bzyku napisał:  
Od miesięcy różni wojewodowie starają się jak mogą być wrzodem na tyłku wszystkich związanych z polską piłką, a ja do dzisiaj nie dowiedziałem się, czym oni właściwie się zajmują?

Nie wiem. Sołtys rządzi wioską, burmistrz/wójt rządzą gminami, prezydenci rządzą miastami, a co robi wojewoda poza pierdzeniem w stołek i braniem państwowych pieniędzy?

Co do śnieżek - to niech ów wojewoda zamknie siedzibę MOSRiR. Gdyby odgarnęli śnieg na całym stadionie, a nie tylko na VIP-ach, to nie byłoby czym rzucać. Ale jak zwykle. Burżujom posprzątali, a plebs odmrażał sobie stopy i brodził po lodzie.

Wojewoda = człowiek od wszystkiego. I jak to mowi reklama, co jest do wszystkiego to jest do niczego!
A ten Pan w ogole wie gdzie jest stadion? Czy tylko w tv ogladał? Niech ktos lepiej wezmie sie za sprzatanie i dbanie o stadion a dopiero pozniej wymaga i zakazuje. Chce sie rzec...komuna upadła lecz układy wciaż te same, jesteś jełopem jak nie wiesz co jest grane!

PS. Sam osobiscie nie slyszalem o jakis efektywnych działaniach wojewody prócz zamykania stadionu, sektorów czy wydawania negatywnych decyzji o stanie bezpieczeństwa... ktoś, coś wie na temat jego pracy?

Ostatnio edytowany przez: BJK, 9 kwietnia 2013, 10:15 [1 raz(y)]

"...Bądź dumny z tego kim jesteś..."

POGOŃ SZCZECIN

HWDP na zawsze HWDP
 - 1  - 2  - 

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.13 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005