Odp: Zapisy na Koszulki i Czapki - 28/11/2012 00:03
Jedyny plus koszulki to wreszcie adekwatna cena, bo takie zwykłe koszulki powinny kosztować właśnie max 35zł, a nie 60 jak to ostatnio ciągle bywa.
Niestety projekt bardzo średni (gdyby zamiast tych "tłoków" były race, jak miałem w pierwszym skojarzeniu, to miałoby chociaż sens...)
Czapki z kolei nawet nawet, o czym nikt nie raczył wspomnieć
Mail zostal zmieniony z przyczyn wolnego serwera prosze kierować sieę na mail [email protected] i prosimy osoby które kontaktowały sie znami o jeszcze raz przeslanie nam swoich danych na nowy mail.
Czasami bywają dni, gdy nie wpada żaden kwit,
Wtedy możesz liczyć tylko na swój wyuczony spryt,
Rozkminie to zakręce, co wykręce to moje,
Od ryzyka nie stronie, za to fartem się raczę,
Wystarczy ruszyć głową, i podążać dalej,
Pamiętaj o tym bracie na mecie i na starcie,
Po drodze na pewno będzie nie jedno wyzwanie,
Wiedz tylko jedno, że przejdziemy to razem,
W ekipie zawsze raźniej, radzić sobie lepiej,
Szacunek dla tych, co podali pomocną ręke,
Nie tak ciągle, a ostatnie koszulki kosztowały tyle, bo zależało nam żeby były zajebiste jakościowo. No i były, a dobra jakość niestety kosztuje. Tak w ramach sprostowania.
Zamiast skorzystać z uwag zamieszczonych na tej stronie internetowej i zrobic samemu projekt, wzieliście beszczelnie ten z tutoriala. Czujesz, że jest to deliktanie mówiąc obciachowe? Nawet się nie pofatygowaliście, żeby wyrzucić te tłoki... Chyba, że mają jakiś przekaz, którego nie jestem w stanie dostrzec.
Odp: Zapisy na Koszulki i Czapki - 29/11/2012 16:30
Czeko mała uwaga, jeśli chcesz kogoś zachęcić a nie zniechęcić, trzeba czasem wbrew sobie użyć dyplomacji.
Fajnie że coś robicie ale projekt, którego z przesłania niewiele można wynieść jest słaby. Mi on pasuje do gangów motocyklowych i myślę że to fajny symbol, ale niewiele ma wspólnego z kibicowaniem. No chyba, że jak już ktoś wspomniał, dla ekipy zmotoryzowanej, to w takim razie czekam na wzór dla pociągowej.
Ja czekam na koszulkę ultras, AMF lub Legalize piro, ale z motywem Pogoni, także nie obrażajcie się a wysnuwajcie wnioski.
P/ozdro
Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
No chyba, że jak już ktoś wspomniał, dla ekipy zmotoryzowanej, to w takim razie czekam na wzór dla pociągowej.
P/ozdro
Mordo dawaj jeszcze jak możesz, coś z "Andrzejem Kiełkiem" bo to bardziej zasłużony kolega hehe
Koszulka na spontanie zrobiona, ale dla mnie OK! Ja bym się zapisał haha
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.