Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Pogoń Szczecin - Ruch Chorzów << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
RC
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 6587 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Ruch Chorzów - 16/11/2012 07:42

Cin napisał:  
A jedyna długa to może być refren "Ona tańczy dla mnie" - tym rozjebiemy wszystkich i pokażemy jak się kibice bawią. Gdybyśmy się jej wszyscy nauczyli to na pewno poniesiemy chłopaków. W końcu tego w szatni słuchają.

chyba poniósł Cie melanż

Bukowe
spagetti
Kibic
Na forum od 7887 dni

*

Odp: Pogoń Szczecin - Ruch Chorzów - 16/11/2012 08:48
Zrobcie cos, zeby tematy mogly czytac tylko osoby zalogowane, bo normalnie wedlina opada

,,Vi är överallt,,- POGON
Tasior
Kibic
Na forum od 6322 dni

*

Odp: Pogoń Szczecin - Ruch Chorzów - 16/11/2012 09:37
To forum upada do poziomu v.pl ...

1948 MKS POGOŃ SZCZECIN
FC STARGARD
Wojtek S.
Kibic
Na forum od 7535 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Ruch Chorzów - 16/11/2012 11:34
Pamiętajcie, że nie przychodzicie na młyn dla jednej grupy czy drugiej. Tu nie liczą się sympatie czy jakieś tam animozje, liczy się Pogoń Szczecin. Dlatego kurwa WOJNA!!!

Mamo, zamknij drzwi, kreślę krzyż to długa droga,
biorę kilku kumpli, dobre buty, suchy prowiant.
To nasza wojna brat więc kiedy odniosę ranę,
podnieś mnie, otrzep mundur i weź pod ramię,
w spieczone usta kropla wody, pójdźmy tam razem,
pola bitew są brunatne bo wsiąka w nie krew przegranych.
Sz.
Kibic
Na forum od 7192 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Ruch Chorzów - 16/11/2012 12:03

Tasior napisał:  
To forum upada do poziomu v.pl ...

Czas na powrót zamkniętej rejestracji i stopniową pacyfikację co niektórych jednostek, kto miał się zarejestrować to się zarejestrował, najwyżej za jakiś czas znowu się otworzy. Ot, taka luźna propozycja, choć niezwiązana z tematem, to i tak nie zaniża jego poziomu... Niestety.

P. S.
SPR
Kibic
Na forum od 6495 dni

**

Odp: Pogoń Szczecin - Ruch Chorzów - 16/11/2012 12:46
Zróbmy to, zróbmy tamto, tego się nie da czytać, doping nie taki... Ale kto to tworzy ? Ruch, Amica czy może Szombierki?
Nie! Tworzymy to My ! I jeżeli każdy będzie patrzył na kogoś, to zawsze będzie dno...bo tamten pojechał na 4 wyjazdy i nie śpiewa, to ja też nie będę śpiewał. Drugi śpiewa pod nosem i jeszcze gniazdowy tego nie wyłapał, to co ja też mogę sobie pomruczeć.
ŚPIEWASZ DL KOLEGI? ŚPIEWASZ DLA GNIAZDOWEGO ? CZY ŚPIEWASZ DLA SŁAWY POGONI ?
Dla kolegi?-To idź mu pod okno i zaśpiewaj mu syrenade jak jara Cię śpiewanie dla kolesia. Dla gniazdowego? To uwierz, że jeżeli masz w sercu Pogoń to tych gniazdowych poznasz jeszcze z 5 jak nie 10 bo zmiany były i będą, więc nie przywiązuj się do mnie bo ja też kiedyś z niego zejdę Śpiewasz dla Pogoni ? To może i Ty kiedyś zajmiesz moje miejsce, ale uwierz mi gdy ja byłem na Twoim miejscu zapierdalałem jak zły i ktoś mnie zauważył. W ciągu ostatnich sezonów gdy już się udzielałem na gnieździe, też były roszady, przyuczana była do tego jeszcze jedna osoba, bo różne scenariusze pisze życie. Więc jeżeli przychodzisz dla Pogoni, zapierdalaj dla Pogoni. Tak jak mówiłem już nie raz chcesz żeby było dobrze daj z siebie wszystko ! Jak każdy będzie patrzył na siebie będzie zajebiście ! Jak każdy weźmie do tego jeszcze jednego kolesia i powie mu o co zapierdala, to będzie jeszcze lepiej ! To jest temat MOBILIZUJĄCY! ! Więc koniec płakania - przygotujcie się do ZAPIERDALANIA !! Jest to ostatni mecz w tej rundzie gdzie kibice gości zawitają na Twardowskiego ! WIĘC WSZYSCY DO MŁYNA !! I GŁOŚNYM DOPINGIEM POKAŻMY NASZ CHARAKTER !!
Śpiewamy w hymnie nasz charakter siłą jest ! Więc pokażmy że tak jest i stawmy się w młynie już godzinę przed meczem ! Będzie oprawa czy jej nie będzie - WOJNA! Będzie pogoda czy nie WOJNAA ! Będzie nas 3 lub 3 000 WOJNAAAAA!! Tylko od nas zależy jak będziemy wyglądali, tylko od nas zależy jak będziemy śpiewali ! Więc niech każdy da z siebie wszystko aby wychodząc ze stadionu nie miał siły na rozmowę z kolegą ! Oddajmy serca, zedrzyjmy gardła by nad stadionem niósł się głośny śpiew ! RAZEM WSZYSCY !!

ZA POGOŃ ZA MKS !!

U Nas na śródmieściu każdy jest Pogoni wierny..
Pif Paf
Kibic
Na forum od 4587 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Ruch Chorzów - 16/11/2012 16:06
Transy, plakaty Siać Propagande !
Obrazek jpg wstawiony na forum
Jest tego więcej ale czas gonił :) Mobilizacja Trwaaa !!!

Porcja Piwa
Kibic
Na forum od 4886 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Ruch Chorzów - 16/11/2012 16:40
Na bodajże traugutta ładnie się prezentuje! Jak ktoś ma nadmiar tuszu w drukarce to drukować plakaty! Z przyjemnością je porozwieszam po prawej stronie miasta!

bobo
Kibic
Na forum od 5839 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Ruch Chorzów - 16/11/2012 20:52
rece opadaja jak te wasze pomysly widze

Luk_225
Kibic
Na forum od 5266 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Ruch Chorzów - 16/11/2012 23:38

bobo napisał:  

Widzę że do krytyki to wszyscy pierwsi, a ja swój pomysł potrzymuje. Nie śpiewasz, opierdalasz się- wypad z młyna, bo takich ludzi nam nie potrzeba ! Choćby zostało 100 osób, przy wyniku 0 : 5 mogą się tak nakręcic że za nimi ruszą wszyscy na stadionie.

Znajomy + 30, - mi opowiadał że takie sytuacje(zabieranie szali, wyrzucanie z młyna), które teraz są krytykowane, były kiedys stosowane i przynosiły rezzultaty- bycie na młynie było zaszczytem, a nie okazją do zrobienia sobie fotki z dziewczyną.czy zwyczajnym lansem.

Okazją do zobaczenia przepaści między nami a topowymi drużynami e-klasy są mecze przegrane,.Ludzie odpuszczają doping - bo wynik, bo słaba gra,, i dopóki to zachowanie się nie zmieni, dopóki kibicowanie Pogoni z całego serca nie będzie od pierwszej do ostaniej minuty obowiązkiem każdego z nas, niezależnie od wyniku, dopóty będzie po prostu słabo i nic się nie poprawi.

Na koniec- jeżyli ktoś się nie zgadza z tym co myślę ( na młynie gniazdowy powinien sprawdzać, kto śpiewa, a kto się opierdala, jeżeli zauwazy kogoś kto wali w chuja przez kawał czasu, powinien zabierać mu szal i wieszać na gnieździe, a po meczu i rozmowie wychowawczej mu go oddać. Jeżeli zabranie szalu nie pomaga- wypad z sektora ! ) zapraszam do dyskusji, bo kocham Pogoń, ale i jestem otwarty na wszelką krytykę. Pozdrawiam i do zobaczenia w poniedziałek!

psychopig
Kibic
Na forum od 7090 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Ruch Chorzów - 17/11/2012 00:05

Pif Paf napisał:  

Żółty jesienny liść
Tyle mi opowiedział,
Dałaś mi go bez słów,
jednak on dobrze wiedział.

Jesień wszystko odmienia,
Niesie smutek i łzy.
Lecz zawdzięczam jesieni,
Że kiedyś kwitły bzy.

La, la, la ..........

Lobo.
Kibic
Na forum od 5869 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Ruch Chorzów - 17/11/2012 00:14
Ja pierdole. Szkoda czasami klawiatury na takie bełkoty. Weź megafon, stań na gniazdo, uświadom niektórym co się robi na młynie i nie pierdol takich smut na forum. Sugerujemy wszystkim mobilizować ludzi poprzez zabieranie kolegów, bliskich na mecz, gdzie oni nie czytają forum, więc na chuj komu wasze debaty? Temat mobilizacyjny, a robi się znowu bajzel. I się nie dziwię, że niektórzy odbierają ten entuzjazm jako ostentacyjny. Nagle po diable ktoś podchodzi poważnie do spraw kibicowskich, gdzie wcześniej się tak zachłannie nie udzielał. Czasami lepiej uzbroić się na tym forum w autopsję, niż komentować, ale nie wytrzymałem. Bez pozdrowień.

Promocja
Kibic
Na forum od 7029 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Ruch Chorzów - 17/11/2012 00:30

psychopig napisał:  

Pif Paf napisał:  
[img=http://oi48.tinypic.com/nvwt2u.jp
[img=http://oi45.tinypic.com/2r7lg5e.jp

Żółty jesienny liść
Tyle mi opowiedział,
Dałaś mi go bez słów,
jednak on dobrze wiedział.

Jesień wszystko odmienia,
Niesie smutek i łzy.
Lecz zawdzięczam jesieni,
Że kiedyś kwitły bzy.

La, la, la ..........

Janusz dobrze wpływa przy melanżach :)
http://www.youtube.com/watch?v=Ur3mBn0rIt4

http://www.youtube.com/watch?v=TiA22VsWDac a tu Quo Vadis ;)

WSZYSCY NA POGOŃ !!!!

Czasami bywają dni, gdy nie wpada żaden kwit,
Wtedy możesz liczyć tylko na swój wyuczony spryt,
Rozkminie to zakręce, co wykręce to moje,
Od ryzyka nie stronie, za to fartem się raczę,
Wystarczy ruszyć głową, i podążać dalej,
Pamiętaj o tym bracie na mecie i na starcie,
Po drodze na pewno będzie nie jedno wyzwanie,
Wiedz tylko jedno, że przejdziemy to razem,
W ekipie zawsze raźniej, radzić sobie lepiej,
Szacunek dla tych, co podali pomocną ręke,

PS!
mlostaaa0
Kibic
Na forum od 4627 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Ruch Chorzów - 17/11/2012 09:10
Jak tam liczba sprzedanych biletów? 6000 chociaż jest? :)

Shivan
Kibic
Na forum od 8292 dni

**

Odp: Pogoń Szczecin - Ruch Chorzów - 17/11/2012 11:24
Piszecie o małolatach, że pełno ich w młynie, ale czy to ich wina jest? Przyjdźcie na młyn i sprawcie by ci małolaci zniknęli w tłumie, by mieli od kogo się uczyć, by załapali tego bakcyla a nie tylko przychodzili dla lansu. To nas starszych jest obowiązek przekazać dobrą tradycję a nie odsuwać się "bo ja już na młyn chodzić nie muszę". Także nie patrzeć jeden na drugiego ale zapierdalać na młyn i wszyscy razem w jednym tempie.
WOJNA!

Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
Fanatycy Pogoni
Kibic
Na forum od 4629 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Ruch Chorzów - 17/11/2012 12:12
Niech wszyscy przyjdą godzinę wcześniej trzeba poprawić kilka rzeczy każdy kto już będzie na Młynie niech nie idzie na górę tylko do środka dajemy z siebie 200 % i zapierdalamy przez cały mecz nie możemy dopuści do tego żeby Ruch nas przekrzyczał WOJNAAAA !

Byliśmy Jesteśmy Będziemy !
SPR
Kibic
Na forum od 6495 dni

**

Odp: Pogoń Szczecin - Ruch Chorzów - 17/11/2012 14:19

Luk_225 napisał:  

bobo napisał:  

Widzę że do krytyki to wszyscy pierwsi, a ja swój pomysł potrzymuje. Nie śpiewasz, opierdalasz się- wypad z młyna, bo takich ludzi nam nie potrzeba ! Choćby zostało 100 osób, przy wyniku 0 : 5 mogą się tak nakręcic że za nimi ruszą wszyscy na stadionie.

Znajomy + 30, - mi opowiadał że takie sytuacje(zabieranie szali, wyrzucanie z młyna), które teraz są krytykowane, były kiedys stosowane i przynosiły rezzultaty- bycie na młynie było zaszczytem, a nie okazją do zrobienia sobie fotki z dziewczyną.czy zwyczajnym lansem.

Okazją do zobaczenia przepaści między nami a topowymi drużynami e-klasy są mecze przegrane,.Ludzie odpuszczają doping - bo wynik, bo słaba gra,, i dopóki to zachowanie się nie zmieni, dopóki kibicowanie Pogoni z całego serca nie będzie od pierwszej do ostaniej minuty obowiązkiem każdego z nas, niezależnie od wyniku, dopóty będzie po prostu słabo i nic się nie poprawi.

Na koniec- jeżyli ktoś się nie zgadza z tym co myślę ( na młynie gniazdowy powinien sprawdzać, kto śpiewa, a kto się opierdala, jeżeli zauwazy kogoś kto wali w chuja przez kawał czasu, powinien zabierać mu szal i wieszać na gnieździe, a po meczu i rozmowie wychowawczej mu go oddać. Jeżeli zabranie szalu nie pomaga- wypad z sektora ! ) zapraszam do dyskusji, bo kocham Pogoń, ale i jestem otwarty na wszelką krytykę. Pozdrawiam i do zobaczenia w poniedziałek!

Ja te z jestem otwarty na dyskusje, bylem i jestem pierwszy co do selekcji na młynie ! Nie na młody stary bo to nie ma sensu, kiedy ja byłem małolatem było tak, że wchodzili tylko starsi ale ja się zawsze wkręcałem bo miałem zajawke i jeżeli ktoś ją ma to nikt nie ma prawa wyprosić go z młyna ! Czy staruszek czy małolat ! Jestem za selekcją UDZIELASZ SIĘ MASZ COŚ DO POWIEDZENIA - NIE ŚPIEWASZ ZAWIJASZ SIĘ ! . Niestety takie akcje miały już miejsce i chłopak dostał ROK czasu za pobicie którego de facto nie było ! Czasy się zmieniły i teraz za wszystko chcą karać. Jest to do zrobienia ale potrzeba na to czasu i chęci nie tylko nas ale i tych na górze. Po ostatniej rozmowie z prezesami widzę chęć współpracy więc myślę, że powinno być dobrze! Dajcie nam czas, nie od razu POGOŃ zbudowano ! Działamy nie od dziś, więc mamy na to jakiś pogląd. Wszyscy którzy będą się wykazywali na meczach będą mieli szanse na wprowadzenie swojego pomysłu, IM WIĘCEJ SIĘ POKAZUJESZ TY WIĘCEJ ZNACZYSZ ! W Internecie każdy jest kozak, ale pokażmy to teraz na meczach ! Tak jak pisałem już w innym miejscu, Prezesi jak i piłkarze proszą nas o doping dla POGONI ! Zdają sobie sprawę, że bez nas kibiców WIELKIEJ POGONI się nie zbuduje! A więc.... WOJNAAAAAAAA!! Jedziemy z dopingiem przez całe 90 minut a nawet dłużej bo chciałbym aby ludzie przyszli już godzinę przed nim aby dopracować kilka rzeczy ! DO ZOBACZENIA NA KIBICOWKIM SZLAKU !! WIELKA POGOŃ TO NASZ CEL !!

U Nas na śródmieściu każdy jest Pogoni wierny..
W Miarę Obiektywny
Kibic
Na forum od 4621 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Ruch Chorzów - 17/11/2012 15:41
Nie ma co się napinać. Nie masz zamiaru śpiewać to idź na inne sektory i tak będzie najlepiej. Przypominam także że w przerwie meczu pod zegarem sprzedawane będą nowe vlepki FC PYRZYCE !

KamilosPS
Kibic
Na forum od 4620 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Ruch Chorzów - 17/11/2012 21:22
Dawajcie mordeczki. Mobilizowac sie. Chociaz na ten mecz pokazmy ze mamy pierdolniecie!

W Miarę Obiektywny
Kibic
Na forum od 4621 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Ruch Chorzów - 17/11/2012 21:44
Chociaż na ten mecz ? Na każdym meczu mamy pokazać co to znaczy Pogoń !

Ostatnio edytowany przez: W Miarę Obiektywny, 17 listopada 2012, 22:27 [1 raz(y)]

- 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.08 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005