Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Pogoń Szczecin - Śląsk Wrocław << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
psychopig
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7090 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Śląsk Wrocław - 01/11/2012 23:49
A będzie oprawa ?

M.K 74
Kibic
Na forum od 5248 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Śląsk Wrocław - 02/11/2012 00:01

Pif Paf napisał:  

M.K 74 napisał:  

Bezimienny1948 napisał:  
To nie jest przypadkowa osoba. I nie stwierdzaj tego, że pod nickiem ma napisanem że na forum jest 11 dni. Bo bywa tu znaaaaacznie wczesniej :]

Napisałem że na forum jest 11 dni LUB ZMIENIA NICKA. Czytaj dokładnie.

Nie Tylko mój poprzedni nick został zbanowany tak jak i pare innych osób też zostało zbanowanych z nieznanych nam przyczyn.
Ale myśle że to nie temat do myślenia tylko do mobilizacji od pisania głupot macie Hyde Park.

Dzięki za odpowiedz. Czyli teraz jest wszystko jasne. Pokłóciliście się, czy tam wymieniliście parę zdań.
Teraz już można zrozumieć, że nadchodzi nowa siła i nowa jakość. A czy będzie Ona lepsza od "starej" to pożyjemy zobaczymy.

Ja wiem że kiedyś skończy się Nasza droga, Ja wiem że ucichnie Nasz vocal, zostawić coś po sobie nie tylko na pokaz....

Żeby nadszedł Mistrza czas - Módl się za Nami.....
Raspo
Kibic
Na forum od 4614 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Śląsk Wrocław - 02/11/2012 00:19

Pif Paf napisał:  

M.K 74 napisał:  

Bezimienny1948 napisał:  
To nie jest przypadkowa osoba. I nie stwierdzaj tego, że pod nickiem ma napisanem że na forum jest 11 dni. Bo bywa tu znaaaaacznie wczesniej :]

Nie Tylko mój poprzedni nick został zbanowany tak jak i pare innych osób też zostało zbanowanych z nieznanych nam przyczyn.
Ale myśle że to nie temat do myślenia tylko do mobilizacji od pisania głupot macie Hyde Park.

A czy ktoś z redakcji może to potwierdzić ?
Bo ja sprawdziłem i użytkownik zbanowany wygląda tak :
BAN,
a profil o nicku czeko wygląda tak :
CZEKO

W takim razie sam już nie wiem..

Cobra_S
PogonOnLine TEAM
Na forum od 7789 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Śląsk Wrocław - 02/11/2012 07:28
ponieważ zostałem wywołany do tablicy mogę potwierdzić dwa fakty
- użytkownik Czeka ma prawo wypowiadania się, jego konto jest aktywne, co oznacza, że nikt go nie blokował, nie ograniczał mozliwości wypowiedzi, ostatnia aktywność na koncie była równo miesiąc temu
dodam tylko, że sprawdzane było to pare ladnych dni temu, ze konto jest oki, wiec niech nikt nie pisze, ze mu teraz konto zostało odblokowane
a jesli jest problem z logowaniem sie na konto proszę o kontakt z administaratorem przez ten panel
- w sprawie innych zablokowanych kont nie bede sie wypowiadac na forum, tu akurat osoby zblokowane powinny się domyślić dlaczego tak się stało pare miesiecy temu

PL
Kibic
Na forum od 6966 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Śląsk Wrocław - 02/11/2012 08:05

Pif Paf napisał:  

M.K 74 napisał:  

Bezimienny1948 napisał:  

Jako Pan ze Stowarzyszenia odpowiem także: twój nick nie jest zbanowany, wieć nie twórz smętnych histori o kolejnym uciśniony - tym bardziej na internecie. Ciężka praca przed tobą więc nie trać czasu na odpisywanie.

PS.
Kibic
Na forum od 6448 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Śląsk Wrocław - 02/11/2012 09:48

psychopig napisał:  
A będzie oprawa ?

1 miejsce

'Z Tobą jest zabawa fajna, dobrze, że jesteś legalna, ćpają Ciebie nawet dzieci...'

Patrz komu ufasz!
spagetti
Kibic
Na forum od 7887 dni

*

Odp: Pogoń Szczecin - Śląsk Wrocław - 02/11/2012 10:26
.

Ostatnio edytowany przez: spagetti, 2 listopada 2012, 20:28 [1 raz(y)]

,,Vi är överallt,,- POGON
PDJ
Kibic
Na forum od 5263 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Śląsk Wrocław - 02/11/2012 11:23

psychopig napisał:  
A będzie oprawa ?

Nawet flagi bedą! Nowe ultrasy rosną w siłę!

GBvW
Kibic
Na forum od 5667 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Śląsk Wrocław - 02/11/2012 11:34
Nie wiem sam co tu się zaczyna odpierdalać... Jedni ironizują, jedni mówią serio, jeszcze inni doszukują sie teorii spiskowych. Jak walczyliśmy o normalność na naszym stadionie, każdy był razem... nie chcielismy żadnego teatru ze stadionu. Póki co widzę to sami między sobą zaczynamy teatr..

Ale z jednym się zgodze, sam ubolewam nad tym, że MW'03 oraz SKPS'u nie ma/nie będzie. I obawiam się jakości naszego dopingu w kolejnych meczach.

Mam nadzieje że na Śląsku to wszystko będzie miało ręce i nogi..

Prawa Strona Miasta.... Bukowe.
Sz.
Kibic
Na forum od 7192 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Śląsk Wrocław - 02/11/2012 12:25
Skoro nie wiadomo czy Czeko czy Pif Paf, to może warto wrócić do nicku, który też był przez chwilę i wszystko było jasne - Czoko? ;)

Oczywiście wszystko z przymrużeniem oka, ot śmieszy mnie taka nagła zmiana zachowania. Do zobaczenia w poniedziałek, niech będzie godnie.

P. S.
Ostry
Kibic
Na forum od 7291 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Śląsk Wrocław - 02/11/2012 13:19
Żal patrzeć na to jak się żrecie między sobą. Wstyd, bo forum jest ogólnodostępne.

O mój MKS-ie Ja Kocham Cię !!
Shivan
Kibic
Na forum od 8292 dni

**

Odp: Pogoń Szczecin - Śląsk Wrocław - 02/11/2012 14:22

Ostry napisał:  
Żal patrzeć na to jak się żrecie między sobą. Wstyd, bo forum jest ogólnodostępne.

Nie przesadzajmy, nie ma co ciągnąc tych rozkmin, mało to osób zmieniało nicki z tych czy innych powodów? Widać Czeko jest pełen zapału i młodzieńczej werwy, może na forum nie zaczął najlepiej ale należy dać mu szansę by się wykazał.

Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
Pogoń-Wa(L)cząca
Kibic
Na forum od 5760 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Śląsk Wrocław - 02/11/2012 15:13
A może ktoś, albo sam Czeko, czy Pif Paf opowie coś o sobie, dla tych 'nieogarniętych', bo ja już się pogubiłem. Kim on jest i dlaczego to on teraz ma prowadzić doping? Nie mam nic do tego, chodzi mi jedynie o przedstawienie, czy należy do jakiegoś FC, skąd się wziął itp.

Tylko Pogoń!

Cytat:  
Obrazek gif wstawiony na forum
22 MJ
Kibic
Na forum od 4603 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Śląsk Wrocław - 02/11/2012 15:25
kurwa, jakieś pif pafy się uaktywniły, groźne nicki, groźne miny i grypserka z wolności. parodia.

Trudne sprawy
SKPS Portowcy
Na forum od 8116 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Śląsk Wrocław - 02/11/2012 15:29
Czytam czytam i az sie cisnie aby cos napisac , Czeko vel Czoko vel Pif Paf powodzenia w nowej grupie ultras oprawach dopingu itd . Moje osobiste zdanie - Oprawy i doping to tylko MW 03 i P. dalej długo długo nic

Ostatnio edytowany przez: Trudne sprawy, 2 listopada 2012, 19:10 [1 raz(y)]

Surowi rodzice
kijevo
Kibic
Na forum od 7619 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Śląsk Wrocław - 02/11/2012 15:29
Śmiesznie się zrobiło. Jedni oddali stery (to naturalna kolej rzeczy chociaż nad tym ubolewam) ale mimo, że je oddali to teraz muszą podszczypywać tych, którzy je dostali... Czyżby kogoś się obawiali, dlaczego? To trochę pachnie przedszkolnym przekomarzaniem gdy stoi się w parach do toalety.
Wszystko to jeszcze bardziej pogłębiło podziały, które jak napisano w oświadczeniach były jednym z powodów zaprzestania/ zawieszenia działalności. Chyba ktoś nie wyciągnął wniosków.

PS: Nie jestem zaangażowany w sprawę gdyby ktoś miał wątpliwości ;)

Warszawa&Szczecin
Kibic
Na forum od 4631 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Śląsk Wrocław - 02/11/2012 15:40
K*rwa ogarnijcie się wszyscy na rzecz naszej kochanej Pogoni. Jak bilety idą ktoś coś wie? Pewnie 10 tys nie przekroczymy cholerne poniedziałki, brak kibiców WKS-u s, kłótnie wewnętrzne, dla wielu pogoda nie sprzyjająca.

WSZYSCY NA MECZ!!!!!

Tylko Wariaci
kryta
Kibic
Na forum od 4621 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Śląsk Wrocław - 02/11/2012 15:42
Na młyn chodzi sporo chłopaków niezrzeszonych w jakieś grupy czy ekipy, nie ogarniają tej sytuacji. Przyzwyczaili się do określonych ludzi dbających o doping czy oprawy, wiedzieli kim są i czuli do nich szacunek a teraz ? Ktoś się ukrywa pod jakimś nic niemówiącym nickiem, wielu wciąż nie wie o co chodzi z tymi zaskakującymi oświadczeniami, sporo ludzi czuje się zniesmaczonych takim stanem. Niby Pogoń to My a jednak to chyba grono kumatych osób ze swoimi sprawami i stado baranów które niby zabeczą jak się karze...
Wystarczyłoby jakby jakaś znana persona z tegoż forum wyjaśniła wszystkim zamotanym o co chodzi, bez szczegółów których się nie wyciąga na wierzch.

Agrest
Kibic
Na forum od 4577 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Śląsk Wrocław - 02/11/2012 15:53

utopiec napisał:  
Na młyn chodzi sporo chłopaków niezrzeszonych w jakieś grupy czy ekipy, nie ogarniają tej sytuacji. Przyzwyczaili się do określonych ludzi dbających o doping czy oprawy, wiedzieli kim są i czuli do nich szacunek a teraz ? Ktoś się ukrywa pod jakimś nic niemówiącym nickiem, wielu wciąż nie wie o co chodzi z tymi zaskakującymi oświadczeniami, sporo ludzi czuje się zniesmaczonych takim stanem. Niby Pogoń to My a jednak to chyba grono kumatych osób ze swoimi sprawami i stado baranów które niby zabeczą jak się karze...
Wystarczyłoby jakby jakaś znana persona z tegoż forum wyjaśniła wszystkim zamotanym o co chodzi, bez szczegółów których się nie wyciąga na wierzch.

w pełni popieram... niby Pogoń to My, a zostaliśmy jako "niekumaci" całkowicie olani.

Pogoń
miau !
Kibic
Na forum od 6332 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Śląsk Wrocław - 02/11/2012 15:59
Czeko będziesz też nowym prezesem SKPS-u ?

PS
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.05 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005