Odp: POGON-Jagiellonia 29 wrzesien 15:45 - 25/09/2012 20:50
Nie stety tak już teraz jest , że ludzie narzekają na wszystko , a to pogoda zla , godzina nie ta , piątek źle, sobota po południu źle , fakt w tym roku terminy meczów nie były zbytnio dobre dla nas , lecz nie należy teraz narzekać, spiąć dupe i wybrać się na stadion najlepiej na młyn i dawać z siebie 1948 % !!!!!!!
Odp: POGON-Jagiellonia 29 wrzesien 15:45 - 25/09/2012 21:15
Przecież wiadomo, że nie będziemy grać co dwa tygodnie w soboty o 18... Mecze sobotnie będą się rzadko w tym sezonie tarfiać, więc powinniśmy cieszyć się z tego terminu, a nie narzekać na godzine, bo lepsza taka godzina w sobote niż piątek albo poniedziałek.
"Każdy sobie powinien z nas zadać pytanie, Czy kurwa chce grać dla Pogoni Szczecin, czy nie? Jak nie, to kurwa wypierdalać i tyle"
no nie wiem, osobiście wolę mecz w piątek wieczorem niż w sobotę w porze gdy z reguły jem obiad... chociaż mojego nastawienia do meczu to rzecz jasna nie zmenia (z tym, że gorszy klimat meczu)
Ja mam żonę która pracuje, małe dziecko i zapierdalam w robocie od poniedziałku do niedzieli na II zmiany i jakoś potrafię to wszystko ułożyć, żeby iść na meczu. a dlatego, że ZALEŻY mi aby BYĆ !!!
Odp: POGON-Jagiellonia 29 wrzesien 15:45 - 26/09/2012 12:14
Ja również zapierdalam w pracy całymi dniami(jeżdżę po całej Polsce ciężarówkami), w dodatku potrafię znaleźć czas na wyjazdy! Mam żonę i dwóch synów, którzy od najmłodszych lat wychowywani są na stadionie! DLA MNIE NIE MA ZNACZENIA TO KIEDY JEST MECZ I O KTÓREJ GODZINIE, JESTEM ZAWSZE TAM GDZIE MOJA POGOŃ GRA! pozdro dla normalnych
Odp: POGON-Jagiellonia 29 wrzesien 15:45 - 26/09/2012 12:23
A mi koło mortadeli lata dzień i godzina .....jestem zawsze tam gdzie gdzie moja Pogoń gra.Malkontenci ubierać kapcie i przed TV ,macie spokój,nie trzeba śpiewać,na głowę nie kapie ,no i parę złotych w karmanie.
No i Mortadela nie ta co kiedyś a tak przy okazji Jak się chce to nie ma zmiłuj i coś się wykombinuje żeby mieć wolne no ale trzeba CHCIEĆ a nie pierdolić o terminarzu Pozdrowienia dziękuje bez napinek tylko, bo mi to lata koło Piwnej
Tam wezwali mnie bym do nich dołączył, dołączył do tańca umarłych.
W krąg ognia podążyłem za nimi, do samego środka......Kiedy czujesz, że nadchodzi twój czas, bądź gotów.
Pożegnaj się ze wszystkimi, łyknij gorzałki i zmów modlitwę.
Tam wezwali mnie bym do nich dołączył, dołączył do tańca umarłych.
W krąg ognia podążyłem za nimi, do samego środka......Kiedy czujesz, że nadchodzi twój czas, bądź gotów.
Pożegnaj się ze wszystkimi, łyknij gorzałki i zmów modlitwę.
chyba pomysl z otwartą rejestracją nie wypalił. Bo na który temat by człowiek nie wszedl to jakis lament, "super mądre" pomysły i Janusze co chcą zrobic kariere na on line. Proponuje dac czas jeszcze chwile na zarejestrowanie zaintresowanym i zamknąć rejestracje. Chociaż porzadek bedzie.
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.