Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> PSonTour: INWAZJA NA POZNAŃ !!! - zapisy, dyskusja << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Master P
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 5731 dni

Odp: Wyjazd do Poznania - dyskusja - 05/09/2012 11:10

KtoToTaki napisał:  

KarolSZN napisał:  

KtoToTaki napisał:  

misiekfans napisał:  
A ogólnie ile dostalismy biletów? i tak z ciekawości ile chcą za 1szt?

bilet 30 zł.
Biletów mniej niż chcieliśmy oraz mniej niż wynosi pojemność sektora.

Z tego co wiem to oni muszą dać bez względu na wszystko co najmniej 5% biletów z całego stadionu dla nas. Więc te 2 000 powinniśmy dostać.

Proszę - skończ już polemikę. Wiemy ile dostaliśmy i ile możemy dostać.
A Twoje ewentualne info uzupełnij o wiedzę na ile miejsc zgłosili stadion.
Koniec dyskusji na temat ilości - ilu nas będzie - wszyscy zobaczą na stadionie.

Dokładnie.
Zapisujemy się i jedziemy a nie targujemy, podstawowe info wszyscy wiedzą i to starczy :)

rinororo
Kibic
Na forum od 5679 dni

Odp: Wyjazd do Poznania - dyskusja - 05/09/2012 11:32
Nie będę pisał głupich postów nie związanych z wyjazdem.
Nie interesuje mnie liczba biletów bo to nie jest najważniejsze.
Na wyjazd pojadę z szalikiem i na trzeźwo !!!

wild
Kibic
Na forum od 8544 dni

Odp: Wyjazd do Poznania - dyskusja - 05/09/2012 11:49
Myślisz, że kogoś obchodzą twoje spazmy?

Chcesz - jedziesz, nie chcesz nie jedziesz, po chuj marudzisz?

kto z nas przegrał to pokaże czas...
Ka.
Kibic
Na forum od 6982 dni

Odp: Wyjazd do Poznania - dyskusja - 05/09/2012 12:54
Ale na co wam ta wiedza na temat ilości biletów? Chcesz jechać, idziesz do Jokera i się zapisujesz, pójdziesz jak najszybciej to bilet na pewno dostaniesz.

Piona!
Kibic
Na forum od 7198 dni

Odp: Wyjazd do Poznania - dyskusja - 05/09/2012 13:08

rinororo napisał:  
Wielka mi to tajemnica z ilosia biletow, robicie z tej info jakies tabu/prywate na sasadzie KMWTW? ten ogolny brak szacunku do ogolu i samego siebie staje sie norma....ktos pyta to drugi odpowiada a nie sie rzuca. i gowno mnie interesuja komentarze do mojego wpisu.

Może i masz rację, ale druga strona medalu jest taka, że idiotyczne pytania trzeba tłumić w zarodku. Zaraz by się zaczęły narzekania na kilka stron, że dlaczego tak mało, a dlaczego nie więcej, a dlaczego tak siak srak, bez żadnego poparcia tego faktami. Róbcie swoje, zapisujcie się jak najwcześniej, a nasza w tym rola żeby tych biletów było jak najwięcej.

Jeszcze w a propos tematu naszła mnie rozkmina. Dlaczego ludzie nie interesowali się tak ilością biletów, kiedy graliśmy z Gliwicach? :)

Prw
Kibic
Na forum od 7086 dni

*

Odp: Wyjazd do Poznania - dyskusja - 05/09/2012 13:45

Rauliki napisał:  

eF^ napisał:  
Inicjatywa zajebista bo opócz osób z karnetami, które są stałymi bywalcami stadionu webowane będą nowe osoby, a nie czarujmy się za 1 zł. mecz to obejrzeć powinien chcieć prawie każdy.

Akcja z biletem za 1 zł. odbywała się już na paru stadionach i m.in. w Zabrzu na mecze Górnika chodziło za czasów 1 ligi naprawdę dużo ludzi.

I okazuje się, że można wejść bez karty na mecz. Nie rozumiem tego podejścia naszego klubu.

A mi się wydaję, że Ci "zaproszeni" - bez karty kibica i tak ją będą musieli wyrobić przed meczem... Dotyczy to osób, które do tej pory nie mają kk wyrobionej...

To nie są leszcze Stefan...
KCR
Kibic
Na forum od 5189 dni

Odp: Wyjazd do Poznania - dyskusja - 05/09/2012 14:10
Ludzie widzą problemy tam gdzie ich niema...Zapisywać sie jak najszybciej,chłopaką bedzie lżej z logistyką,a swoje wywody i głupie pierdolenie zostawcie dla siebie

FC Dębno
KtoToTaki
Moderator**
Na forum od 7745 dni

Odp: Wyjazd do Poznania - dyskusja - 05/09/2012 15:48

rinororo napisał:  

No i brawo Jasiu :)

... ja się będę opierdalał niech się wszystko dzieje samo...
Piona!
Kibic
Na forum od 7198 dni

Odp: Wyjazd do Poznania - dyskusja - 05/09/2012 15:52

KtoToTaki napisał:  

rinororo napisał:  

No i brawo Jasiu :)

Łi gona giw him a cziken hihi

M.
Kibic
Na forum od 7594 dni

Odp: Wyjazd do Poznania - dyskusja - 05/09/2012 15:59
Bracie nie ma co zadawać zbędnych pytań.JEDZIEMY WSZYSCY,zapierdalać jak źli z całych sił.
Mecze z Lechem to klasyka polskiej sceny kibicowskiej więc pokażmy się z odpowiedniej strony!!!

WRACAMY!!!

DeszczH zawsze leje,DeszczH nigdy nie pada!

Bądź szybszy od Cienia i twardszy od kamienia,na drodze wojownika łatwego losu nie ma!
Fryzjer Zwolaka.
Kibic
Na forum od 4890 dni

Odp: Wyjazd do Poznania - dyskusja - 05/09/2012 17:59
Nie zadawać głupich pytań tylko jechać.Wyjazd do Poznania to święty obowiązek prawdziwego kibica Pogoni.Ja byłem pierwszy raz w 1976 roku.Podobno (zdania są podzielone) było nas wtedy ok.4,5 tyś i zajeliśmy przed meczem młyn Lecha heheh Pogoń wygrała 4:0 ale sie działo hehe.W drodze powrotnej tańce na stołach w "Warsie" i podczas przejazdu przez woj.wielkopolskie grad kamieni po szybach.Pozdro dla fanatyków i dozo na szlaku do krainy wiecznej bulwy....

expectations of promotion
Kibic
Na forum od 5724 dni

Odp: Wyjazd do Poznania - dyskusja - 05/09/2012 18:25
http://www.lechpoznan.pl/news/bilet,za,zlotowke,na,pogon i tam marketing działa

Rauliki
Kibic
Na forum od 6413 dni

Odp: Wyjazd do Poznania - dyskusja - 05/09/2012 19:17
Zapytałem o depozyt, odpowiedz:

Witam!
Tak, dla kibiców gości przygotowany jest depozyt.

Pozdrawiam,
Dawid Antczak
Biuro Obsługi Kibica

Q.
Kibic
Na forum od 6149 dni

Odp: Wyjazd do Poznania - dyskusja - 05/09/2012 20:35

Rauliki napisał:  
Zapytałem o depozyt, odpowiedz:

Witam!
Tak, dla kibiców gości przygotowany jest depozyt.

Pozdrawiam,
Dawid Antczak
Biuro Obsługi Kibica

daj nam pograc kilka lat w Ekstraklasie to i u nas w klubie sie naucza/doucza.
(I moze i ze strony kupbilet zacznie Pani tez na emaile odpowiadac Alien - moze jej sie nie chce ?)

abstrakcja!
Czeko
Kibic
Na forum od 5993 dni

Odp: Wyjazd do Poznania - dyskusja - 05/09/2012 20:55
jeżeli ktoś nie może rano jechać i ma z 2-3 miejsca w samochodzie i nie chce jechać sam to sie dogadamy :) kontakt 36693864.
Pzdr.

M.K 74
Kibic
Na forum od 5248 dni

Odp: Wyjazd do Poznania - dyskusja - 06/09/2012 06:48

weteran58 napisał:  
Nie zadawać głupich pytań tylko jechać.Wyjazd do Poznania to święty obowiązek prawdziwego kibica Pogoni.Ja byłem pierwszy raz w 1976 roku.Podobno (zdania są podzielone) było nas wtedy ok.4,5 tyś i zajeliśmy przed meczem młyn Lecha heheh Pogoń wygrała 4:0 ale sie działo hehe.W drodze powrotnej tańce na stołach w "Warsie" i podczas przejazdu przez woj.wielkopolskie grad kamieni po szybach.Pozdro dla fanatyków i dozo na szlaku do krainy wiecznej bulwy....

Co racja to racja! Obowiązek prawdziwego kibica Pogoni!
Tylko to co "stare" już nie wróci, choćby "huj na huju stanął" (sorki za ewentualne błędy, tak się kiedyś pisało).
Wiem, wiem,wiem że trzeba zrobić coś, i dać od siebie żeby to wróciło. Ale to już nie to. Nie ta sama adrenalina. Te całe karty kibica, bilety, obstawy,specjale itp. Wszystko ustawione jak w "szwajcarskim" zegarku. A gdzie ten spontan? Wiedziałeś gdzie, kiedy i o której godzinie gra Twoja Pogoń. Wsiadałeś do pociągu "byle jakiego" , nie martwiłeś się o bilet, ściskałeś w ręku kamień "brukowy" by pyrom porozpierdalać głowy. Gdzie wyjazdy wcześniejszymi pociągami, żeby zmylić "niebieski" balast? Krzyż? Szamotuły? Zawsze wsiadało kilku w biało- niebieskich barwach. Było co robić!
Nie miejcie do mnie urazy, powspominałem troszeczkę. A teraz "Do boju Mks, do boju Mks, marsz, marsz, marsz, do boju marsz, zwycięstwo czeka Nas". Wszyscy na Lecha......

Ja wiem że kiedyś skończy się Nasza droga, Ja wiem że ucichnie Nasz vocal, zostawić coś po sobie nie tylko na pokaz....

Żeby nadszedł Mistrza czas - Módl się za Nami.....
Fryzjer Zwolaka.
Kibic
Na forum od 4890 dni

Odp: Wyjazd do Poznania - dyskusja - 06/09/2012 08:07

M.K 74 napisał:  

weteran58 napisał:  

Tylko to co "stare" już nie wróci, choćby "huj na huju stanął" (sorki za ewentualne błędy, tak się kiedyś pisało).
Wiem, wiem,wiem że trzeba zrobić coś, i dać od siebie żeby to wróciło. Ale to już nie to. Nie ta sama adrenalina. Te całe karty kibica, bilety, obstawy,specjale itp. Wszystko ustawione jak w "szwajcarskim" zegarku. A gdzie ten spontan? Wiedziałeś gdzie, kiedy i o której godzinie gra Twoja Pogoń. Wsiadałeś do pociągu "byle jakiego" , nie martwiłeś się o bilet, ściskałeś w ręku kamień "brukowy" by pyrom porozpierdalać głowy. Gdzie wyjazdy wcześniejszymi pociągami, żeby zmylić "niebieski" balast? Krzyż? Szamotuły? Zawsze wsiadało kilku w biało- niebieskich barwach. Było co robić!
Nie miejcie do mnie urazy, powspominałem troszeczkę. A teraz "Do boju Mks, do boju Mks, marsz, marsz, marsz, do boju marsz, zwycięstwo czeka Nas". Wszyscy na Lecha......

Hehe nic dodac nic ująć tak było.Teraz to jakieś śmieszne pytania są zadawane...po ile Lech chce za bilety? a ile biletów przyznali? a czy przyznają więcej? a skoro Lech chce po 30 zł za bilet to ile przycina stowarzyszenie biorąć po 85-95 ? Kurwa .....ludzie ogarnijcie się ,kupować bilety i nie pytać o nic.Tam trzeba być !!!!Nie będzie łatwo na murawie,porażka jest niewykluczona, ale wierzę że pomożemy i chłopaki powalczą o to ,żebyśmy wracali ze śpiewem na ustach.Niech Skowronek wpuści na plac jakiegoś wychowanka Pogoni, to on pokaże Boninom , Kolendowiczom i tym kalecznym murzynom jak się walczy w Poznaniu.

TomY
Kibic
Na forum od 8259 dni

**

Odp: Wyjazd do Poznania - dyskusja - 06/09/2012 16:00
K... mać
To mnie pozostaje czekać aż zapełni sie pociąg ??
Będe wracał samochodem z Polski i zaopatrzony w bilet mogę poczekać sobie kilka godzin w Poznaniu i dołaczyć.
Taka opcja wchodzi w ogóle w gre ?

gryfus1948
Kibic
Na forum od 5264 dni

Odp: Wyjazd do Poznania - dyskusja - 06/09/2012 17:38

M.K 74 napisał:  

weteran58 napisał:  

Tak było. Wysiadałeś w Krzyżu strzeliłeś pare piw w kuflandii ,oklepałes paru pyrusów i dalej następnym pociągiem do Krainy podziemnych pomarańczy.

Pogoń To My
Trudne sprawy
SKPS Portowcy
Na forum od 8116 dni

Odp: Wyjazd do Poznania - dyskusja - 06/09/2012 19:52
Wszystkie osoby ktore zapisały sie na pociag specjalny a ktore jeszcze nie odebrały biletu na mecz moga to zrobic od jutra od godziny 10 w pubie Jocker

Surowi rodzice
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 14  - 15  - 16  - 17  - 18  - 19  - 20  - 21  - 

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.05 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005