Odp: Skowronek trenerem Pogoni - 11/06/2012 20:40
Charyzma, a nie wiek są najważniejsze. Należy dać kredyt zaufania. Motywacji jako trenerowi Skowronkowi na pewno nie zabraknie, bo to jego życiowa szansa.
Odp: Skowronek trenerem Pogoni - 11/06/2012 20:42
Ja pier*olę co niektórzy mają za trzaski. Jak przychodzi jakiś drętwy Hernani to super, oh i ah bo nazwisko, aokazuje się, że klapa, i to nie jedyny przykład. Przychodził Płatek było na odwrót, czyli nie ma nazwiska itd., itp. Weźcie na wstrzymanie, bo ostatnio już czytać nie można tego forum, żesz ku*wa jego mać. Na co dzień też oceniacie ludzi po nazwiskach ? Po tym jak wyglądają, co ubierają albo ile mają lat? Jeśli tak to krzyż na drogę...
Poczekamy zobaczymy. A Skorża niech idzie do Amici Poznań. Skorży im się zachciało...
Też się obawiam o początek sezonu, że to może być stara punktów, jeżeli chodzi o te pierwsze mecze...Mam nadzieje, że tak nie bedzie.
Co do Ławy mocny gwiazdor, sam mialem okazje sie osobiscie przekonać, więć może mięć wąty jakieś do nowego trenera, ciekawy jestem.
Oby trzymał ich Artur krótko. Nie wiek jest ważny! I mam nadzieje, ze na mlodziesz bedzie stawiał, na Zwolińskiego , który potencjał na gre ma przeogromny
Niektórzy mogą nie "przełknąć" tego że jakiś młokos będzie im dyktował co mają robić. A jak zaczną myśleć " Co Ty osiągnąłeś, gdzie grałeś , kogo trenowałeś? "
Patrząc na to jacy sa nasi zawodnicy to jestem niemal pewny ,że takie rozumowanie będą wyrażać.
Dla mnie to strata i czasu i bardzo ważnych punktów na początku sezonu. Nie wiem za bardzo czy sie śmiać czy płakać. To nie jest moment by dawac na trenera jakiegoś młokosa, który sie bedzie bawił w ekstraklase.[
Też się obawiam o początek sezonu, że to może być stara punktów, jeżeli chodzi o te pierwsze mecze...Mam nadzieje, że tak nie bedzie.
Co do Ławy mocny gwiazdor, sam mialem okazje sie osobiscie przekonać, więć może mięć wąty jakieś do nowego trenera, ciekawy jestem.
Oby trzymał ich Artur krótko. Nie wiek jest ważny! I mam nadzieje, ze na mlodziesz bedzie stawiał, na Zwolińskiego , który potencjał na gre ma przeogromny
Nie tyllko Zwoliński ma potencjał , Rudol, Wólkiewicz, Lewandowski i... Sotirović
Odp: Skowronek trenerem Pogoni - 11/06/2012 21:55
Jeżeli już prezesi zdecydowali sie na drogę z żółtodziobem to nie rozumiem czemu wzięto czlowieka ze Śląska a nie kogoś stąd. Przecież taki Mateńko ma niewiele mniejsze doświadczenie, nie wiem w czym Skowronek jest lepszy.
Dla mnie ta droga jest błędna, jednak jak już błądzić to ze swoim.
Odp: Skowronek trenerem Pogoni - 11/06/2012 21:56
Ja uważam że Skowronek będzie dobrym trenerem.
Twierdzę tak gdyż w meczu sparingowym po między naszą Pogonią a Ruchem w okresie przygotowawczym Pogoń ledwo wygrała wtedy, mimo iż to sparing. W meczach ligowych również potrafił poukładać grę. I w defensywie oraz w ofensywie. Z resztą jego wyniki mówiły same za siebie. I czuję, że nasze gwiazdy czując ekstraklase i wietrząc jakieś szanse na wybicie się (bynajmniej co po niektórzy) wezmą się do roboty. I podtrzymuję swój argument jako Ekstraklasa, to nie I liga. Jeśli nasi zagrają tak jak na jesień, to można być spokojnym. Ale spekulacje spekulacjami a boisko zweryfikuję. Wiadomo, że każdy ma pewne obawy jak i oczekiwania, ale bądźmy dobrej myśli
Jeżeli Ława lub inny gwiazdor wyskoczy w szatni z argumentem wieku to niech wypierdala. Piłkarz ma być profesjonalistą i ma słuchać trenera. Villas Boas trenował Porto mając w składzie kilku starszych od siebie zawodników i nie przeszkodziło mu to w wygraniu Ligi Europy.
No ale w Chelsea ze starszyzną to już nie miał po drodze
Będzie ok, lepiej taki Skowronek, dla którego to bez kitu jest szansa, niż inne Michniewicze i Kafarskie bez ambicji, którzy nawet gdyby przejebali 10 meczów pod rząd, w przeciągu miesiąca i tak znajdą nową robotę, bo mają "nazwiska"...
Jeżeli Ława lub inny gwiazdor wyskoczy w szatni z argumentem wieku to niech wypierdala. Piłkarz ma być profesjonalistą i ma słuchać trenera. Villas Boas trenował Porto mając w składzie kilku starszych od siebie zawodników i nie przeszkodziło mu to w wygraniu Ligi Europy.
Będzie ok, lepiej taki Skowronek, dla którego to bez kitu jest szansa, niż inne Michniewicze i Kafarskie bez ambicji, którzy nawet gdyby przejebali 10 meczów pod rząd, w przeciągu miesiąca i tak znajdą nową robotę, bo mają "nazwiska"...
Dokładnie lepiej dać szansę Skowronkowi, który będzie chciał się pokazać. Trzeba przyznać, że z Radzionkowa wyciągnął wszystko co się dało i jak na warunki tego co tam miał zbudował solidny zespół. Nie ma co skreślać kogoś na samym początku. Skorża na pewno dużo by sobie życzył i szczerze wątpię, że jego marzeniem jest prowadzenie beniaminka T-ME. Inne wynalazki, który podał kolega wyżej typu Michniewicz to się nadają do pucowania berła. Kto wie, być może część z was ma tutaj racje, że po 4 kolejkach wyleci itp., ale jasnowidzem to chyba nikt nie jest.
Słyszałem kroki Boga, życie jest kruche
Mam złotą proporcję między umysłem a duchem
Wersów plecak, tysiące w zeszycie
Oślepiam blaskiem, jestem słońcem w zenicie
Dokładnie lepiej dać szansę Skowronkowi, który będzie chciał się pokazać. Trzeba przyznać, że z Radzionkowa wyciągnął wszystko co się dało i jak na warunki tego co tam miał zbudował solidny zespół. Nie ma co skreślać kogoś na samym początku. Skorża na pewno dużo by sobie życzył i szczerze wątpię, że jego marzeniem jest prowadzenie beniaminka T-ME. Inne wynalazki, który podał kolega wyżej typu Michniewicz to się nadają do pucowania berła. Kto wie, być może część z was ma tutaj racje, że po 4 kolejkach wyleci itp., ale jasnowidzem to chyba nikt nie jest.
W Radzionkowie zresztą ostatnio kilku grajków się pokazało jak bracia Mak czy Giel.Gościu ma 30 lat,ma szansę się wykazać i pokazać czy nadaje się do tej roboty.Za dużo w Polsce mamy pseudotrenerów,którzy gówno robią a dalej w tym siedzą np. Stawowy i ciesze się,że jednak żaden z nich do nas nie trafił.
Jeżeli Ława lub inny gwiazdor wyskoczy w szatni z argumentem wieku to niech wypierdala. Piłkarz ma być profesjonalistą i ma słuchać trenera.
Owszem, ale szacunku trener nie moze otrzymać za darmo a tym bardziej jak nic w życiu nie osiągnął. Szacunek może zdobyć charakterem i charyzmą. To czy Skowronek to ma to sie dopiero okaże. Jeśli jednak Skowronek będzie cipką to trudno tu mówić do Ławy by wypierdalał. Jestem pewny, że jeśli trener ma mocny charakter i umiejętnośći to z szacunkiem nie będzie problemu, jeśli nie ma to do widzenia.
Odp: Skowronek trenerem Pogoni - 12/06/2012 11:57
No i bardzo dobrze. Trzeba zdać sobie sprawę, że w większości polskich "szkoleniowców" jedzie na swoim nazwisku. Chodzą od klubu do klubu i za kilka lat się okaże, że każdy z nich będzie mógł się wykazać listą praktycznie wszystkich ekstraklasowych drużyn. Nie rozumiem działaczy, którzy pomimo ujowych wyników danego trenera w klubie A, biorą go do klubu B... no ale ja nie o tym.
W sumie nazwisko Skowronka nic mi nie mówi, prócz skojarzenia z latającym gatunkiem ptaka. Tak na prawdę nie mamy gwarancji, że płacąc pensję rzędu kilkudziesięciu tysięcy złotych będziemy mieli zagwarantowany wynik. Skoro gwarancji nie ma, to po co przepłacać Popatrzcie na nasz budżet I-ligowy, gdzie pomimo na prawdę wysokiego budżetu jak na ten szczebel rozgrywek wyniki z wiosny jasny pokazują. NAZWISKA nie grają.
Druga sprawa - czy aby przypadkiem Skowronek nie będzie najmłodszym ekstraklasowym trenerem Z marketingowego punktu widzenia - będzie o tym głośno
Po trzecie - na prawdę wolę takiego Skowronka, bo przynajmniej damy mu szansę wypłynąć, tak jak każdy z nas chce by dawać szansę młodym piłkarzom, w myśl zasady "bo kto na nich postawi jak nie my"
No i bardzo dobrze. Trzeba zdać sobie sprawę, że w większości polskich "szkoleniowców" jedzie na swoim nazwisku. Chodzą od klubu do klubu i za kilka lat się okaże, że każdy z nich będzie mógł się wykazać listą praktycznie wszystkich ekstraklasowych drużyn. Nie rozumiem działaczy, którzy pomimo ujowych wyników danego trenera w klubie A, biorą go do klubu B... no ale ja nie o tym.
W sumie nazwisko Skowronka nic mi nie mówi, prócz skojarzenia z latającym gatunkiem ptaka. Tak na prawdę nie mamy gwarancji, że płacąc pensję rzędu kilkudziesięciu tysięcy złotych będziemy mieli zagwarantowany wynik. Skoro gwarancji nie ma, to po co przepłacać Popatrzcie na nasz budżet I-ligowy, gdzie pomimo na prawdę wysokiego budżetu jak na ten szczebel rozgrywek wyniki z wiosny jasny pokazują. NAZWISKA nie grają.
Druga sprawa - czy aby przypadkiem Skowronek nie będzie najmłodszym ekstraklasowym trenerem Z marketingowego punktu widzenia - będzie o tym głośno
Po trzecie - na prawdę wolę takiego Skowronka, bo przynajmniej damy mu szansę wypłynąć, tak jak każdy z nas chce by dawać szansę młodym piłkarzom, w myśl zasady "bo kto na nich postawi jak nie my"
Odp: Skowronek trenerem Pogoni - 12/06/2012 15:00
mysle,ze to moze byc dobry ruch wladz klubu.przede wszystkim bedzie mu sie chcialo wykazac,a co za tym idzie bedzie mu naprawde zalezalo na wynikach.nie oszukujmy sie w Polsce nie ma super trenerow.moze mlodsze pokolenie za kilka lat cos osiagnie.brawo za odwage wlodarzy klubu.Skowronek dobrze brzmi oby tylko co niektorzy zawodnicy nie robili mu pod gorke,a bedzie dobrze tzn. utrzymamy sie,bo o to tak naprawde bedziemy grac.
Odp: Skowronek trenerem Pogoni - 12/06/2012 19:18
Jaki tutaj od jakiegoś czasu panuje lament to jest nie do opisania. Wszystko źle. Gra Sotirovic źle, Djousse źle, pewnie jakby grał Zwoliński to też byłoby źle bo za młody. Aż odechciewa mi się tego wszystkiego czytać. Teraz to samo z trenerem, Sasal niedobry, Tarasiewicz ćpun i jeszcze gorszy, teraz Skowronek za młody i będzie musiał mówić do Ławy na pan. Później znowu lament, że nie ma stadionu. A jak będą budować już to będzie płacz, że za mały/ za duży. Serio, nie da się już tego czytać, przystopujcie troche.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.