Autor |
Wiadomość | |
|
|
|
Odp: Chciałbym podziękować - 01/06/2012 20:51
Przyłączam się do podziękowań.
Dziękuję także tym wszystkim szaraczkom, którzy przez te ostatnie 5 lat bez względu na wszystko przychodzili wiernie na wszystkie mecze.
Szczególne pozdrowienia dla stałej załogi sektora rodzinnego.
Mój syn, który pierwszy mecz Pogoni zaliczył 18 sierpnia 2007 w IV lidze i przebrnął z nią jako kibic do Ekstraklasy, autentycznie płakał ze szczęścia po meczu z Arką - to jest wartość sama w sobie, dzięki wszystkim zaangażowanym w słuszną sprawę - to pokolenie zapamięta ten awans tak, jak nasi ojcowie i dziadkowie ten z 1958!! - Amen
Jeszcze raz dzięki i szacunek
|
|
|
|
Odp: Chciałbym podziękować - 01/06/2012 23:39
Cóż ja natomiast dziękuje tym którzy do końca wierzyli którzy nie z wątpili i nie płakali na necie.
Sami wiecie jak było byli tacy co się odwrócili byli tacy co przeklinali piłkarzy trenera itd bojkoty meczy no ale cóż udało się jesteśmy tam gdzie właśnie powinniśmy być.
Gratuluje nam cała Polska ci co nam sprzyjają i ci co nas nie nawidzą to tylko dowodzi jaką jesteśmy marką w polskiej piłce i jak wiele dla nich wszystkich znaczymy i oki
BÓJCIE SIĘ HAMY DO EX-KLASY WRACAMY!
Teraz marsz do boju żebyśmy wytrzymali sezon jako beniaminek i będzie gitara a jak nie TEŻ DAMY RADE!!!!!!!!!!!
Oprócz tego chciałbym życzyć nam wszystkim jak najwięcej szacunku do samych siebie i nie pozwólmy na jakiekolwiek podziały w naszym klubie typu pikniki słoneczniki stefany wąsy itd.
bez względu na to jakimi jesteśmy kibicami bez względu na różnego rodzaju podziały wszyscy razem
OD SZCZECINA DO OPOLA PŁYNIE PIOSNKA TA WESOŁA CZY STARUSZEK CZY MAŁOLAT KAŻDY ŚPIEWA POGOŃ GOLA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Do zobaczenie w sezonie 2012/13
|
Moja na zawsze Pogoń Szczecin
Szanujmy się nawzajem
Czy staruszek czy małolat każdy śpiewa ........
|
|
|
Odp: Chciałbym podziękować - 02/06/2012 09:36
To ja dorzucę jeszcze podziękowania dla dziewczyn z ówczesnego drugoligowego Gryfa Szczecin (obecnie Pogoń Women), które zawsze chętnie rozdawały meczowe programy na b-klasie
|
Ostatnio edytowany przez: Paulinus, 2 czerwca 2012, 09:42 [1 raz(y)]
|
"CSWD" i to się nie zmieni....
|
|
|
Odp: Chciałbym podziękować - 02/06/2012 21:54
Przylaczam sie do podziekowan. Panie i Panowie bez was cala historia mogla potoczyc sie zupelnie inaczej. Dlugo czekalismy ale bylo warto !
pozdrowienia z obczyzny
|
Zawsze wierni. Emigracja 2004.
|
|
|
|
|
Odp: Chciałbym podziękować - 05/06/2012 22:39
Z dzisiejszej perspektywy można chyba powiedzieć, że fajnie było "to" przeżyć. Taka odskocznia od "wielkiej" piłki.
Podziękowania należą się wszystkim tym którzy wtedy byli przy Pogoni. Zaangażowanym kibicom, kibicom, piłkarzom, działaczom, sponsorom.
Miało to wszystko swój niepowtarzalny klimat.
|
|
|
- 1
- 2
-
|