Ja czuje się mega oszukany. Ty nie? Te łajzy mają wszystko. Wypłata (za wysoka zresztą) na czas, warunki zajebiste, na początek rundy 4 pkt przewagi, ostatnie mecze grali z przeciwnikami bardzo słabymi. Mimo to robią w chuja kibiców i udają że nic się złego niedizeje. Ich wypowiedzi (Tarasiewicz, Ława, Vuk, Kolendowicz) to jest PORAŻKA. Po takich meczach w których niby się starali powinni czuć sportową złość, a w wywiadach pokazują zupełnie inną postawę. Każdy zdrowo myślący dojdzie do wniosku że oni mają we wszystko (po za kasą oczywiście) wyjebane. I to najbardziej boli. Nie zasługują w tym momencie na nic! Po sezonie 3/4 składu wypierdalać ze Szczecina, bo to POGOŃ jest najważniejsza, a nie humory tych gwiazdeczek. Dla mnie niezrozumiałe jest to, że ktoś nadal chce im wchodzić w dupe i udawać że wszystko jest w porządku (bo przecież się starają). Pogoń to MY!
WSZYSCY NA GieKSe!
"Każdy sobie powinien z nas zadać pytanie, Czy kurwa chce grać dla Pogoni Szczecin, czy nie? Jak nie, to kurwa wypierdalać i tyle"
Jak sobie przypomnę tą białą piłeczkę na zdjęciu to przypominają Mi się czasy dzieciństwa , masakra zazwyczaj zawsze wyglądała tak na szwach bo grało się w deszczu a potem została pierdolnięta w kąt i miała dobę zeby zeszła z niej wilgoć i łatki. Najlepsza była na drugi dzień jak wyschła ,była tak ostra ze przy każdym dośrodkowaniu potrafiła zrobić nie jedną kreche na twarzy.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.