Od poniedziałku ruszają zapisy na wyjazd na Arkę !
lecimy pociągiem specjalnym
jeszcze Łęczna i Bydgoszcz, a tu już Gdynia
chuj z tym awansem, stawiamy się w zacnym gronie
A jaki masz problem z zapisem od poniedziałku na inne wyjazdy? Na Arkę lecimy specem, którego trzeba zamówić i opłacić 2 tyg wcześniej stąd te przyspieszone terminy.
a o jakich kosztach mówimy ile spec + bilet. A tak wogóle to napewno będziemy jechać bo z tego co wiem Arka bojkotuje swoje mecze na wlasnym stadionie i prosi o to samo kibiców przyjezdnych
A jaki masz problem z zapisem od poniedziałku na inne wyjazdy? Na Arkę lecimy specem, którego trzeba zamówić i opłacić 2 tyg wcześniej stąd te przyspieszone terminy.
problemu nie mam żadnego i doskonale rozumiem dlaczego zapisy są wcześniej
Awans jest potrzebny , nawet z punktu widzenia młodych którzy jeszcze nie mieli okazji wybrać się na mecz wyjazdowy w ekstraklasie.
wiadomo, że potrzebny, miałem na myśli nieważne czy awansujemy czy nie, musimy pokazać kto jest Dumą Pomorza
a o jakich kosztach mówimy ile spec + bilet. A tak wogóle to napewno będziemy jechać bo z tego co wiem Arka bojkotuje swoje mecze na wlasnym stadionie i prosi o to samo kibiców przyjezdnych
Nie. Nie będziemy jechać.
Chłopaki robią tylko zapisy i zbierają na specjala.
Odp: PSonTour! Informacje na temat wyjazdów w tej rundzie - 10/05/2012 10:04
Przed nami wyjazd do Bydgoszczy, w której w ostatnich latach zdarzało nam się parę razy z różnych okazji być.
Tym razem jest to nasz wyjazd ligowy, przed ostatni w tej rundzie, który będzie jednym z decydujących o awansie.
Jedziemy transportem kołowym, miejsce i czas zbiórki podamy na dniach.
Jest to jeden z bliższych a zarazem ciekawych kibicowsko wyjazdów.
Dzielnice i FC zainteresowane zbiorowym transportem - proszone o jak najszybszy kontakt.
... ja się będę opierdalał niech się wszystko dzieje samo...
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.