widziałem kiedyś specyfikacje techniczną, że ponad 1100 ale może nie była precyzyjna.
Koniec offtopu
Pamiętaj, że jeszcze muszą zmieścić sponsorów, media itd. to tez sporo miejsc zabiera.
Nie chodzi o "rezerwacje" miejsca dla vipów i cipów, ale z tego co pamiętam o zapisy ustawy o bezpieczeństwie imprez masowych. W skrócie chodzi o to, żeby impreza ta nie była traktowana jako impreza masowa, co ułatwia jej organizację.
Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
widziałem kiedyś specyfikacje techniczną, że ponad 1100 ale może nie była precyzyjna.
Koniec offtopu
Pamiętaj, że jeszcze muszą zmieścić sponsorów, media itd. to tez sporo miejsc zabiera.
Nie chodzi o "rezerwacje" miejsca dla vipów i cipów, ale z tego co pamiętam o zapisy ustawy o bezpieczeństwie imprez masowych. W skrócie chodzi o to, żeby impreza ta nie była traktowana jako impreza masowa, co ułatwia jej organizację.
Impreza nie jest traktowana jako masowa chyba do tysiąca widzów.
edyta: dobra sprawdziłem, na hali do 300 widzów. Prezentacja ma chyba jednak na celu promocję drużyny więc według mine nie powinni ograniczać biletów do tego stopnia aby tylko nie było imprezy masowej...
Odp: Prezentacja - Kibole wracają! - 08/03/2012 09:10
Ta impreza może być traktowana jako rodzaj imprezy masowej artystyczno-rozrywkowej, gdzie z ustawy wynika, iż aby była imprezą masową w hali sportowej musi być nie mniej niż 500 osób.
Ps. RC - Jak nie wiadomo o co chodzi, to chodzi o pieniądze
Ta impreza może być traktowana jako rodzaj imprezy masowej artystyczno-rozrywkowej, gdzie z ustawy wynika, iż aby była imprezą masową w hali sportowej musi być nie mniej niż 500 osób.
O pieniądze to jedno i wcale się nie dziwie, że ograniczają, hala jest na 700 osób a wynajęcie ochrony to parę tysięcy oraz o dokumentacje - zgodę prezydenta, opinia policji, straży pożarnej itd itd
O pieniądze to jedno i wcale się nie dziwie, że ograniczają, hala jest na 700 osób a wynajęcie ochrony to parę tysięcy oraz o dokumentacje - zgodę prezydenta, opinia policji, straży pożarnej itd itd
Jeżeli to nie był żart i dobrze wyłapałem, że borek ma prowadzić całą imprezę, to chyba pieniądze (raczej niemałe) które on dostanie mogli pożyteczniej wydać
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.