Odp: Nie ¶pimy!!! 18.02.12 - Rozgrzewka przed wiosn± ! - 18/02/2012 18:57
Fajna pierwsza połowa i gło¶ny doping, po przerwie została garstka osób, na pocz±tku było słabo ale pokazali¶my że umiemy się bawić, szacunek do osoby prowadz±cej doping, że jej się chciało bo było momenty że każdy tylko co¶ mamrotał pod nosem.
I Najważniejsza sprawa:
Jak prowadz±cy doping mówi że kurwa nie rzucamy petard to nie rzucamy, bo mogli¶my być zapamiętani jako ci co robili zajebisty doping, a zostaniemy jaki ci od petard.
Odp: Nie ¶pimy!!! 18.02.12 - Rozgrzewka przed wiosn± ! - 18/02/2012 19:28
Zawiodła mnie trochę frekwencja, bo zapowiadała się do¶ć dobra liczba. Szkoda, że nie wszyscy zostali do końca. Co do petard to tak jak powyżej, dodam tylko tyle, że na pewno jaka¶ dziennikarzyna podchwyci temat i z dwóch czy tam trzech korsarzy, zrobi się pokaz pirotechniczny. Mimo wszystko dzięki wszystkim, którzy się zjawili i do następnego razu.
Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjd± same - Phil Bosmans
Odp: Nie ¶pimy!!! 18.02.12 - Rozgrzewka przed wiosn± ! - 18/02/2012 22:25
Wiem, że to gamonie, ale muszę
cytat z ligowca:
" A1948 2012-02-18 21:11:23
Dla Pogoni brawo za wynik i za walkę, Aż dziwne ,że nikt nie pisze o wspaniałym dopingu jaki zrobili kibice.
belinea28 2012-02-18 21:59:46
wspaniałym? od strony sportowej tak ale nie masz na mysli chyba tych "pirotechników""
Ostatnio edytowany przez: TakiTam, 19 lutego 2012, 14:47 [1 raz(y)]
"Może wspaniały, ale debile o mały włos nie spowodowali przerwania meczu. Zachciało się im strzelenia na hali. Po prostu banda kretynów, bo je¶li jeden debil nie rozumie to powinni kolesie mu poustawiać klepki w głowie. Nie zrobili tego czyli tacy sami. Do kiedy kibole będ± szantażować normalnych ? Ochrona na hali nie powinna mieć kłopotu z wyłowieniem go¶cia i wpisaniem go na listę idiotów, którym powinien być zakazany wstęp na jakiekolwiek imprezy."
Odp: Nie ¶pimy!!! 18.02.12 - Rozgrzewka przed wiosn± ! - 19/02/2012 10:48
a co wy się przejmujecie jakimi¶ pajacami nie pamiętacie co kiedy¶ zawsze się działo w komentarzach an v.pl? albo popatrzcie na inteligentów na Legioni¶ci.com olejcie ten temat i sami nie kręcie afery. huj im w dupę krzyż na plecy
Czasami bywaj± dni, gdy nie wpada żaden kwit,
Wtedy możesz liczyć tylko na swój wyuczony spryt,
Rozkminie to zakręce, co wykręce to moje,
Od ryzyka nie stronie, za to fartem się raczę,
Wystarczy ruszyć głow±, i pod±żać dalej,
Pamiętaj o tym bracie na mecie i na starcie,
Po drodze na pewno będzie nie jedno wyzwanie,
Wiedz tylko jedno, że przejdziemy to razem,
W ekipie zawsze raĽniej, radzić sobie lepiej,
Szacunek dla tych, co podali pomocn± ręke,
DOKŁADNIE.
Nie byłem to się nie wpisywałem, ale jak czytam, że osoby chc±ce tworzyć ruch Ultras pisz± jakie¶ pierdoły o nie potrzebnym odpalaniu piro w każdej postaci stwierdzam, że nie nadaj± się do tego. Kurwa kiedy¶ się robiło wszystko i było dobrze, dzi¶ młode pokolenie patrzy to co napisze jaka¶ parówa na facebooku czy jaki¶ jebany idiota w gazetce. Jebać jednych drugich i tych, któzy chc± być bardziej reformowalni niż ustawa.
Dzięki takim rozdwojeniom dzi¶ jest taki kryzys w walce z tym jebanym kaszubem.
Odp: Nie ¶pimy!!! 18.02.12 - Rozgrzewka przed wiosn± ! - 20/02/2012 00:33
Ale swoj± drog± byłem w szoku gdy wybiórcza ¶wietny doping kibiców po pierwsze usłyszała, a po drugie całkiem pochlebnie opisała, bo przecież z paru petard mogliby zrobić temat na pierwsz± stronę o tym jak terrory¶ci w szalikach narazili na szwank życie kilkuset osób na hali.
Te szare trybuny jeszcze zatętni± granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
Odp: Nie ¶pimy!!! 18.02.12 - Rozgrzewka przed wiosn± ! - 20/02/2012 16:39
Naprawdę tak chorujecie na to co jaka¶ dziennikarzyna napisała w wybiórczej lub jakis pokemon na ligowcu w komentarzach?Szczerze jebać,a tylko przykre to jak się czyta "Szkoda że były petardy bla bla bla..." !Jak na stadionie się pojawi piro to też napiszecie to samo?W sumie bym się nie zdziwił.Niemen miał rację...DZWNY JEST TEN ¦WIAT
DeszczH zawsze leje,DeszczH nigdy nie pada!
B±dĽ szybszy od Cienia i twardszy od kamienia,na drodze wojownika łatwego losu nie ma!
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzaj±cych, którzy s± w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.