Autor
Wiadomo¶ć
   Pogoń Szczecin -> Nie ¶pimy!!! 18.02.12 - Rozgrzewka przed wiosn± ! << pocz±tek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idĽ na dół   
TakiTam
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 5833 dni

*

Odp: Nie ¶pimy!!! 18.02.12 - Rozgrzewka przed wiosn± ! - 18/02/2012 14:20
Od NAS zależy czy będzie zajebi¶cie!!
WSZYSCY!!!!

Liberta' Per Gli Ultras
Owczarek
Kibic
Na forum od 5518 dni

Odp: Nie ¶pimy!!! 18.02.12 - Rozgrzewka przed wiosn± ! - 18/02/2012 18:57
Fajna pierwsza połowa i gło¶ny doping, po przerwie została garstka osób, na pocz±tku było słabo ale pokazali¶my że umiemy się bawić, szacunek do osoby prowadz±cej doping, że jej się chciało bo było momenty że każdy tylko co¶ mamrotał pod nosem.

I Najważniejsza sprawa:
Jak prowadz±cy doping mówi że kurwa nie rzucamy petard to nie rzucamy, bo mogli¶my być zapamiętani jako ci co robili zajebisty doping, a zostaniemy jaki ci od petard.

Tadzik
Kibic
Na forum od 5517 dni

Odp: Nie ¶pimy!!! 18.02.12 - Rozgrzewka przed wiosn± ! - 18/02/2012 19:28
Zawiodła mnie trochę frekwencja, bo zapowiadała się do¶ć dobra liczba. Szkoda, że nie wszyscy zostali do końca. Co do petard to tak jak powyżej, dodam tylko tyle, że na pewno jaka¶ dziennikarzyna podchwyci temat i z dwóch czy tam trzech korsarzy, zrobi się pokaz pirotechniczny. Mimo wszystko dzięki wszystkim, którzy się zjawili i do następnego razu.

Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjd± same - Phil Bosmans
PL
Kibic
Na forum od 6966 dni

Odp: Nie ¶pimy!!! 18.02.12 - Rozgrzewka przed wiosn± ! - 18/02/2012 20:09
Czeko nie ¶piewał !

Owczarek
Kibic
Na forum od 5518 dni

Odp: Nie ¶pimy!!! 18.02.12 - Rozgrzewka przed wiosn± ! - 18/02/2012 20:13
Czeko zakochany chłopak, odpuszczamy :D

TakiTam
Kibic
Na forum od 5833 dni

*

Odp: Nie ¶pimy!!! 18.02.12 - Rozgrzewka przed wiosn± ! - 18/02/2012 20:29

Owczarek napisał:  
Czeko zakochany chłopak, odpuszczamy :D

1 miejsce
On udawał, że nas tam nie ma ! :D
Nasza liczba w pierwszej połowie to dobra stówa w drugiej dopinguj±cych 50-60 ;) dzięki i do następnego!

Ostatnio edytowany przez: TakiTam, 20 lutego 2012, 21:11 [1 raz(y)]

Liberta' Per Gli Ultras
RC
Kibic
Na forum od 6587 dni

Odp: Nie ¶pimy!!! 18.02.12 - Rozgrzewka przed wiosn± ! - 18/02/2012 22:22

Ozi. napisał:  
Szkoda trochę tych petard bo zapamiętaj± nas inaczej niż chcieli¶my ale chuj :D

Ale to przeżywacie, jebać wszystko piro na parkiet i boisko ;)

Bukowe
TakiTam
Kibic
Na forum od 5833 dni

*

Odp: Nie ¶pimy!!! 18.02.12 - Rozgrzewka przed wiosn± ! - 18/02/2012 22:25
Wiem, że to gamonie, ale muszę :D
cytat z ligowca:
" A1948 2012-02-18 21:11:23
Dla Pogoni brawo za wynik i za walkę, Aż dziwne ,że nikt nie pisze o wspaniałym dopingu jaki zrobili kibice.
belinea28 2012-02-18 21:59:46
wspaniałym? od strony sportowej tak ale nie masz na mysli chyba tych "pirotechników""
disco

Ostatnio edytowany przez: TakiTam, 19 lutego 2012, 14:47 [1 raz(y)]

Liberta' Per Gli Ultras
prx
Kibic
Na forum od 4890 dni

Odp: Nie ¶pimy!!! 18.02.12 - Rozgrzewka przed wiosn± ! - 19/02/2012 07:58
1 miejsce kolejny z ligowca

"Może wspaniały, ale debile o mały włos nie spowodowali przerwania meczu. Zachciało się im strzelenia na hali. Po prostu banda kretynów, bo je¶li jeden debil nie rozumie to powinni kolesie mu poustawiać klepki w głowie. Nie zrobili tego czyli tacy sami. Do kiedy kibole będ± szantażować normalnych ? Ochrona na hali nie powinna mieć kłopotu z wyłowieniem go¶cia i wpisaniem go na listę idiotów, którym powinien być zakazany wstęp na jakiekolwiek imprezy."

ANTY KIBOL roku 2012.

Promocja
Kibic
Na forum od 7029 dni

Odp: Nie ¶pimy!!! 18.02.12 - Rozgrzewka przed wiosn± ! - 19/02/2012 10:48
a co wy się przejmujecie jakimi¶ pajacami nie pamiętacie co kiedy¶ zawsze się działo w komentarzach an v.pl? albo popatrzcie na inteligentów na Legioni¶ci.com olejcie ten temat i sami nie kręcie afery. huj im w dupę krzyż na plecy

Czasami bywaj± dni, gdy nie wpada żaden kwit,
Wtedy możesz liczyć tylko na swój wyuczony spryt,
Rozkminie to zakręce, co wykręce to moje,
Od ryzyka nie stronie, za to fartem się raczę,
Wystarczy ruszyć głow±, i pod±żać dalej,
Pamiętaj o tym bracie na mecie i na starcie,
Po drodze na pewno będzie nie jedno wyzwanie,
Wiedz tylko jedno, że przejdziemy to razem,
W ekipie zawsze raĽniej, radzić sobie lepiej,
Szacunek dla tych, co podali pomocn± ręke,

PS!
L.
Kibic
Na forum od 7784 dni

Odp: Nie ¶pimy!!! 18.02.12 - Rozgrzewka przed wiosn± ! - 19/02/2012 23:39

St. Tropez napisał:  
a co wy się przejmujecie jakimi¶ pajacami nie pamiętacie co kiedy¶ zawsze się działo w komentarzach an v.pl? albo popatrzcie na inteligentów na Legioni¶ci.com olejcie ten temat i sami nie kręcie afery. huj im w dupę krzyż na plecy

DOKŁADNIE.
Nie byłem to się nie wpisywałem, ale jak czytam, że osoby chc±ce tworzyć ruch Ultras pisz± jakie¶ pierdoły o nie potrzebnym odpalaniu piro w każdej postaci stwierdzam, że nie nadaj± się do tego. Kurwa kiedy¶ się robiło wszystko i było dobrze, dzi¶ młode pokolenie patrzy to co napisze jaka¶ parówa na facebooku czy jaki¶ jebany idiota w gazetce. Jebać jednych drugich i tych, któzy chc± być bardziej reformowalni niż ustawa.
Dzięki takim rozdwojeniom dzi¶ jest taki kryzys w walce z tym jebanym kaszubem.

MW'03
Plum
Kibic
Na forum od 7618 dni

Odp: Nie ¶pimy!!! 18.02.12 - Rozgrzewka przed wiosn± ! - 20/02/2012 00:33
Ale swoj± drog± byłem w szoku gdy wybiórcza ¶wietny doping kibiców po pierwsze usłyszała, a po drugie całkiem pochlebnie opisała, bo przecież z paru petard mogliby zrobić temat na pierwsz± stronę o tym jak terrory¶ci w szalikach narazili na szwank życie kilkuset osób na hali.

Te szare trybuny jeszcze zatętni± granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
reclaimenn
Kibic
Na forum od 4833 dni

Odp: Nie ¶pimy!!! 18.02.12 - Rozgrzewka przed wiosn± ! - 20/02/2012 13:36

Plm napisał:  
Ale swoj± drog± byłem w szoku gdy wybiórcza ¶wietny doping kibiców po pierwsze usłyszała, a po drugie całkiem pochlebnie opisała, bo przecież z paru petard mogliby zrobić temat na pierwsz± stronę o tym jak terrory¶ci w szalikach narazili na szwank życie kilkuset osób na hali.

Teraz gazety maj± zupełnie inny temat i inne osoby do obsmarowywania dupy, da się to zreszt± wszędzie zauważyć - na kiboli przyjdzie pora...przed EURO :)

To trzeba przeżyć, żeby to zrozumieć, żeby w to uwierzyć !!
M.
Kibic
Na forum od 7594 dni

Odp: Nie ¶pimy!!! 18.02.12 - Rozgrzewka przed wiosn± ! - 20/02/2012 16:39
Naprawdę tak chorujecie na to co jaka¶ dziennikarzyna napisała w wybiórczej lub jakis pokemon na ligowcu w komentarzach?Szczerze jebać,a tylko przykre to jak się czyta "Szkoda że były petardy bla bla bla..." !Jak na stadionie się pojawi piro to też napiszecie to samo?W sumie bym się nie zdziwił.Niemen miał rację...DZWNY JEST TEN ¦WIAT

DeszczH zawsze leje,DeszczH nigdy nie pada!

B±dĽ szybszy od Cienia i twardszy od kamienia,na drodze wojownika łatwego losu nie ma!
Cooler
Kibic
Na forum od 4833 dni

Odp: Nie ¶pimy!!! 18.02.12 - Rozgrzewka przed wiosn± ! - 20/02/2012 17:08
Jebać lament leszczy sprzed ekranu monitora. Byłem, widziałem, ¶piewałem. Dzięki i do następnego :)

Sursum corda!
PL
Kibic
Na forum od 6966 dni

Odp: Nie ¶pimy!!! 18.02.12 - Rozgrzewka przed wiosn± ! - 20/02/2012 22:00

Cooler napisał:  
Jebać lament leszczy sprzed ekranu monitora. Byłem, widziałem, ¶piewałem. Dzięki i do następnego :)

Piękne słowa.

- 1  - 2  - 

idĽ do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jeste¶ zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomo¶ć lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.13 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzaj±cych, którzy s± w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005