Istnieje możliwość wymiany puszki na... pendrive'a. Skórzanych pendrivów jednej z firm(zamalowałem nazwę, by nie było kryptoreklamy - napis jest wyżłobiony w skórze) jest 5 sztuk. Pojemność ich to 2 GB każdy.
Jak ktoś chce wymienić puchę na pendrive'a to niech podbija na [email protected] i napiszę o tym.
Zapisy na szablon z nazwa Dzielnicy, Miasta trwają do 1 kwietnia prosimy o zapisywanie się w tym temacie co ułatwi nam prace np.
Nick , ilość szablonów ,(napis jaki mamy wykonać )
1 FzG - 1 szablon ( Gocław)
2 Mariusz71 - 1 Szablon ( FC ZDR )
.... itp prosimy przepisywać listę w całości .
PS. Zastrzegamy sobie prawo do odmowy wykonania szablonu .
Zanim zdecydujecie się na Szablon Proszę przeczytaj aby nie było niedomówień ( Szablon Jest wykonany z dość twardego kartonu w zależności od umiejętności malowniczych ( karton po jakimś czasie dostaje wody i puchnie zatem nie psikać za mocno ) my namalowaliśmy od 4-7 herbów z jednego szablonu . Zapisy trwają do 1 kwietnia 2 kwietnia zostanie podany na forum miejsce oraz termin odbioru szablonów .
Można przelać pieniądze zamiast puszek istnieje tez możliwość wysłania szablonu po wcześniejszym dogadaniu się .
Podnieś kamień, poczuj strzał adrenaliny,
Nalej farby do gaśnicy i rozpierdolą nią witryny...
Poza tematami zamówień szablonów FzG zmień nr gg albo przeinstaluj bo kilka osób podbija nawet podczas statusu dostępnego, a odzewu żadnego. Nie jestem jedyny choć kilkanaście razy próbowałem
Nowy nr gg 41631724
Podnieś kamień, poczuj strzał adrenaliny,
Nalej farby do gaśnicy i rozpierdolą nią witryny...
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.