Odp: Jedziemy na Berlin !!! - 16/06/2011 17:45
Panowie,nie ma wymowek ze nie dam rady jechac! Nie ma szkoly, zaliczen,jest okres urlopowy,na dodatek blisko i za granice. Dlatego wszyscy namawiac znajomych i znajomi znajomych. Lecimy na Berlin reprezentowac PS!
Czasami bywają dni, gdy nie wpada żaden kwit,
Wtedy możesz liczyć tylko na swój wyuczony spryt,
Rozkminie to zakręce, co wykręce to moje,
Od ryzyka nie stronie, za to fartem się raczę,
Wystarczy ruszyć głową, i podążać dalej,
Pamiętaj o tym bracie na mecie i na starcie,
Po drodze na pewno będzie nie jedno wyzwanie,
Wiedz tylko jedno, że przejdziemy to razem,
W ekipie zawsze raźniej, radzić sobie lepiej,
Szacunek dla tych, co podali pomocną ręke,
Odp: Jedziemy na Berlin !!! - 16/06/2011 23:05
K***A jeszcze 20 lat temu to było do nieosiągnięcia, a teraz na legalu lecimy Fajnie że Union a nie jakaś herta
PS. Takie gówna ja KIjA mają pozwolenie na wjazd na zachód? kiedyś maluchy i byki mocno trzepali..a to teraz ten sam poziom.. no ale prowadził bedzie ją typ w bluzie czelsi , skarpetkach ferencwaroszu i spodniach ... ups - nie będę zdradzał wygladu kibol-ligana
Ostatnio edytowany przez: AntyC, 16 czerwca 2011, 23:13 [1 raz(y)]
K***A jeszcze 20 lat temu to było do nieosiągnięcia, a teraz na legalu lecimy Fajnie że Union a nie jakaś herta
PS. Takie gówna ja KIjA mają pozwolenie na wjazd na zachód? kiedyś maluchy i byki mocno trzepali..a to teraz ten sam poziom.. no ale prowadził bedzie ją typ w bluzie czelsi , skarpetkach ferencwaroszu i spodniach ... ups - nie będę zdradzał wygladu kibol-ligana
Jest też koszulka Manczesteru i skiety Arszenalu w garderobie...a moze nas spotti czymś zaskoczy?
DeszczH zawsze leje,DeszczH nigdy nie pada!
Bądź szybszy od Cienia i twardszy od kamienia,na drodze wojownika łatwego losu nie ma!
Odp: Jedziemy na Berlin !!! - 17/06/2011 15:09
Tym, ze go w koncu zwolnia z powodu "nie nawiazania wspolpracy".Chociaz w sumie moze uznaja prace panow w kamizelkach foto, ktorzy pstrykaja ile sie tylko da twarzowek, na wspolne konto i spot utrzyma pensyjke
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.