Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Karta Kibica Pogoni Szczecin na nowy sezon << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
LeOnik
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8703 dni

Odp: Karta Kibica Pogoni Szczecin na nowy sezon - 01/07/2011 15:22

rensdr napisał:  

LeOnik napisał:  

rensdr napisał:  

Cytat:  
System internetowej rejestracji juz działa!

Karta Kibica Pogoni Szczecin SA jest już do wyrobienia przy pomocy Internetu. System działa od piątku i powinien ułatwić kibicom spoza Szczecina obowiązkową rejestrację w klubowym systemie.

Aby stać się posiadaczem (bez wychodzenia z domu) Karty Kibica należy w Internecie odszukać stronę www.kartakibica.info i wypełnić zamieszczony na niej formularz. Oprócz standardowych danych osobowych załączyć należy w nim także zdjęcie niczym nie zakrytej twarzy, czytelny awers i rewers dowodu osobistego oraz bankowe potwierdzenie wpłaty kwoty 25 złotych. Wyrobiona już Kartę Kibica odebrać należy osobiście w godzinach pracy FanShopu (od wtorku do piątku w godzinach od 13.00 do 20.00 i w soboty od 10.00 do 15.00). Każdy z kibiców Pogoni Szczecin potwierdzenie wykonania Karty Kibica otrzyma w formie sms.

WWW.KARTAKIBICA.INFO

PogonSzczecin.info

ciekawe, czy mają w planach uruchomić możliwość wyrobienia karty online dla niepełnoletnich?

Jakos nie widze tej rejestracji przez internet - jakos na tej stronie nie moge znalezc formularza...

Albo widocznie slepy jestem :D

u góry po lewej stronie "Rejestracja online" :D

Dopiero sie pojawilo :)

Veni, vidi, vici
U84%
RM
bal
Kibic
Na forum od 7192 dni

Odp: Karta Kibica Pogoni Szczecin na nowy sezon - 01/07/2011 16:05
numeru konta na jakie wplacic pieniadze nigdzie nie moge znalezc. wplacal juz ktos te 25zl?

edit:
dzieki

Ostatnio edytowany przez: bal, 1 lipca 2011, 16:42 [1 raz(y)]

rensdr
Kibic
Na forum od 5834 dni

Odp: Karta Kibica Pogoni Szczecin na nowy sezon - 01/07/2011 16:22

bal napisał:  
numeru konta na jakie wplacic pieniadze nigdzie nie moge znalezc. wplacal juz ktos te 25zl?

Cytat:  
3. Poza wypełnieniem pól identyfikacyjnych we wniosku należy przesłać:

skany dwóch stron dowodu osobistego,
fotografię twarzy -zdjęcie formacie jpg .
skan lub bankowy plik PDF potwierdzający wpłatę należności za kartę w wysokości 25 złotych.

Nr konta: 93 1140 1137 0000 2202 6000 1001

Pogoń Szczecin S.A.

Karłowicza 28

W tytule przelewu prosimy o podanie imienia i nazwiska osoby ubiegającej się o wydanie Kart Kibica Pogoni Szczecin

Melu
Kibic
Na forum od 7941 dni

Odp: Karta Kibica Pogoni Szczecin na nowy sezon - 01/07/2011 18:03
a wie ktos z was jakie to ma byc zdjecie??
z profilu takie jak do dowodu osobistego, czy na wprost takie jak do paszportu??
wyslalem takie zapytanie do klubu ale oczywiscie bez odzewu
z gory dzieki za odp

Na Zawsze Z Pogonią
S T A R G A R D
eJay
Kibic
Na forum od 7597 dni

**

Odp: Karta Kibica Pogoni Szczecin na nowy sezon - 01/07/2011 18:49
Takie jak do paszportu. Głowa na wprost, na jasnym tle.

Ha ha ha, he he, ho-ho, uh, uh, ha-ha, ha...And I thought my jokes were bad...
PL
Kibic
Na forum od 6965 dni

Odp: Karta Kibica Pogoni Szczecin na nowy sezon - 01/07/2011 23:16
.

Ojciec Jima
Kibic
Na forum od 5260 dni

Odp: Karta Kibica Pogoni Szczecin na nowy sezon - 01/07/2011 23:32
Nadal nie wiadomo kiedy odbior kart ? Tzn srodek lipca, poczatek, koniec

TYLKO POGOŃ!
Nq.
Nawiedzeni Fanatyzmem
Na forum od 5408 dni

Odp: Karta Kibica Pogoni Szczecin na nowy sezon - 02/07/2011 12:46

aveps napisał:  
Nadal nie wiadomo kiedy odbior kart ? Tzn srodek lipca, poczatek, koniec

23/24 lipca rusza 1 Liga.

Cytat:  
Aby stać się posiadaczem (bez wychodzenia z domu) Karty Kibica należy w Internecie odszukać stronę www.kartakibica.info i wypełnić zamieszczony na niej formularz. Oprócz standardowych danych osobowych załączyć należy w nim także zdjęcie niczym nie zakrytej twarzy, czytelny awers i rewers dowodu osobistego oraz bankowe potwierdzenie wpłaty kwoty 25 złotych. Wyrobiona już Kartę Kibica odebrać należy osobiście w godzinach pracy FanShopu (od wtorku do piątku w godzinach od 13.00 do 20.00 i w soboty od 10.00 do 15.00). Każdy z kibiców Pogoni Szczecin potwierdzenie wykonania Karty Kibica otrzyma w formie sms.

chrisxx
Kibic
Na forum od 8352 dni

Odp: Karta Kibica Pogoni Szczecin na nowy sezon - 02/07/2011 15:27
Może ktoś z ofi sprawdzić czy wszystko jest w porządku ze skryptem dodawania potwierdzenia zapłaty?
Po naciśnięciu Prześlij wyświetla się komunikat:
  Cytat:  
Zły typ pliku z potwierdzeniem wpłaty. Plik musi być w formacie jpg, lub pdf.

Mimo, że dodawany prze mnie plik jest w formacie pdf...

Rch.
Kibic
Na forum od 6776 dni

Odp: Karta Kibica Pogoni Szczecin na nowy sezon - 03/07/2011 09:38

chrisxx napisał:  
Może ktoś z ofi sprawdzić czy wszystko jest w porządku ze skryptem dodawania potwierdzenia zapłaty?
  Cytat:  

Ja miałem podobny problem ze zdjęciem, było w jpg i nie chciało przyjąć, to zmieniłem na pdf i poszło (może zrób podobnie ale z wpłatą, zamień dokument na jpg). Ze 2 razy wyskoczył mi komunikat, że nie wypełniłem wszystkich okienek, mimo że wszystko wpisałem. System jeszcze ma wady, ale działa.

Ultras Pogoń!MW03!Prawa Strona Miasta!
bal
Kibic
Na forum od 7192 dni

Odp: Karta Kibica Pogoni Szczecin na nowy sezon - 03/07/2011 10:52

Mvin napisał:  

chrisxx napisał:  
  Cytat:  

Ja miałem podobny problem ze zdjęciem, było w jpg i nie chciało przyjąć, to zmieniłem na pdf i poszło (może zrób podobnie ale z wpłatą, zamień dokument na jpg). Ze 2 razy wyskoczył mi komunikat, że nie wypełniłem wszystkich okienek, mimo że wszystko wpisałem. System jeszcze ma wady, ale działa.

Mnie ciekawi, czy te załączniki w ogole poszly. Bo tak szybko sie dodalo, że az nie chce sie wierzyc zeby takie serwery dobre mieli.

Piona!
Kibic
Na forum od 7197 dni

Odp: Karta Kibica Pogoni Szczecin na nowy sezon - 03/07/2011 12:58

Mvin napisał:  

chrisxx napisał:  
  Cytat:  

Aaaa, eeee, ja się domyślam co może być przyczyną nie przyjmowania jpg. Czy przypadkiem nie przycinales zdjecia w paincie? Paint ma to do siebie, ze zapisuje rozszerzenie pliku wielkimi literami (a przynajmniej tak mi sie wydaje), a dla niektórych skryptów do uploadu jest to różnica.

Rch.
Kibic
Na forum od 6776 dni

Odp: Karta Kibica Pogoni Szczecin na nowy sezon - 03/07/2011 14:35

Piona! napisał:  

Mvin napisał:  

chrisxx napisał:  
  Cytat:  

Aaaa, eeee, ja się domyślam co może być przyczyną nie przyjmowania jpg. Czy przypadkiem nie przycinales zdjecia w paincie? Paint ma to do siebie, ze zapisuje rozszerzenie pliku wielkimi literami (a przynajmniej tak mi sie wydaje), a dla niektórych skryptów do uploadu jest to różnica.

Przycinałem zdjęcie ale za pomocą Microsoft Office Picture Manager, ale nawet jeżeli ten program miałby na to jakiś wpływ (tzn na rozszerzenie pliku), to system nie przyjąłby też skanu dowodu osobistego, które też przyciąłem w tym programie, a które jednak zostały przyjęte podczas uploadu plików.

Ultras Pogoń!MW03!Prawa Strona Miasta!
kęsik
*uciszony
Na forum od 5808 dni

Odp: Karta Kibica Pogoni Szczecin na nowy sezon - 06/07/2011 15:16
To zdjęcie do karty robią na miejscu za darmo? Czy można wziąć swoje zdjęcie np takie do dowodu?

Pgn.
Kibic
Na forum od 6791 dni

*

Odp: Karta Kibica Pogoni Szczecin na nowy sezon - 06/07/2011 15:22

kęsik napisał:  
To zdjęcie do karty robią na miejscu za darmo? Czy można wziąć swoje zdjęcie np takie do dowodu?

Robią na miejscu, płacisz za kartę.

Forza Pogoń !
Kibic
Na forum od 5402 dni

Odp: Karta Kibica Pogoni Szczecin na nowy sezon - 06/07/2011 17:50
Czy jak pojade wyrobic karte pod koniec lipca to dostane ją od ręki czy bedzie problem z wjesciem na mecze u siebie/bedzie treba na nia ekac nie wiadomo ile?

ZIOMEK Łukasz
Kibic
Na forum od 5408 dni

Odp: Karta Kibica Pogoni Szczecin na nowy sezon - 07/07/2011 10:12
mamy juz 7 lipca liga rusza 23 lipca a my nadal nie mamy kart kibica i karnetow dobre :D

eJay
Kibic
Na forum od 7597 dni

**

Odp: Karta Kibica Pogoni Szczecin na nowy sezon - 07/07/2011 10:52

DumaPomorza napisał:  
Czy jak pojade wyrobic karte pod koniec lipca to dostane ją od ręki czy bedzie problem z wjesciem na mecze u siebie/bedzie treba na nia ekac nie wiadomo ile?

Nie dostaniesz jej od ręki, zwłaszcza w dniu meczu. Bez karty nie wejdziesz na mecz.

Ha ha ha, he he, ho-ho, uh, uh, ha-ha, ha...And I thought my jokes were bad...
Cz
Kibic
Na forum od 7549 dni

Odp: Karta Kibica Pogoni Szczecin na nowy sezon - 07/07/2011 20:24
Panowie i Panie ruszajcie po karty kibica, niestety bez nich nie będzie możliwe zobaczenia meczu u siebie i pojechania na wyjazd..

www.sectorshop.net
BzM
Kibic
Na forum od 7603 dni

Odp: Karta Kibica Pogoni Szczecin na nowy sezon - 07/07/2011 21:44

Czarny napisał:  
Panowie i Panie ruszajcie po karty kibica, niestety bez nich nie będzie możliwe ... pojechania na wyjazd..

na wyjazd zawsze można jechac, czy to z kartą czy bez- przeżyliśmy już jakieś karty wyjazdowe/chipy, więc tu też nie będzie problemu, heh.
Na miejscu okaże się jak to będzie respektowane, najwyżej zaśpiewamy "alejao, pod kasami"

- 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 14  - 15  - 16  - 17  - 18  - 19  - 20  - 21  - 22  - 23  - 24  - 25  - 26  - 27  - 28  - 29  - 30  - 31  - 32  - 

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.17 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005