numeru konta na jakie wplacic pieniadze nigdzie nie moge znalezc. wplacal juz ktos te 25zl?
3. Poza wypełnieniem pól identyfikacyjnych we wniosku należy przesłać:
skany dwóch stron dowodu osobistego,
fotografię twarzy -zdjęcie formacie jpg .
skan lub bankowy plik PDF potwierdzający wpłatę należności za kartę w wysokości 25 złotych.
Nr konta: 93 1140 1137 0000 2202 6000 1001
Pogoń Szczecin S.A.
Karłowicza 28
W tytule przelewu prosimy o podanie imienia i nazwiska osoby ubiegającej się o wydanie Kart Kibica Pogoni Szczecin
Odp: Karta Kibica Pogoni Szczecin na nowy sezon - 01/07/2011 18:03
a wie ktos z was jakie to ma byc zdjecie??
z profilu takie jak do dowodu osobistego, czy na wprost takie jak do paszportu??
wyslalem takie zapytanie do klubu ale oczywiscie bez odzewu
z gory dzieki za odp
Nadal nie wiadomo kiedy odbior kart ? Tzn srodek lipca, poczatek, koniec
23/24 lipca rusza 1 Liga.
Aby stać się posiadaczem (bez wychodzenia z domu) Karty Kibica należy w Internecie odszukać stronę www.kartakibica.info i wypełnić zamieszczony na niej formularz. Oprócz standardowych danych osobowych załączyć należy w nim także zdjęcie niczym nie zakrytej twarzy, czytelny awers i rewers dowodu osobistego oraz bankowe potwierdzenie wpłaty kwoty 25 złotych. Wyrobiona już Kartę Kibica odebrać należy osobiście w godzinach pracy FanShopu (od wtorku do piątku w godzinach od 13.00 do 20.00 i w soboty od 10.00 do 15.00). Każdy z kibiców Pogoni Szczecin potwierdzenie wykonania Karty Kibica otrzyma w formie sms.
Może ktoś z ofi sprawdzić czy wszystko jest w porządku ze skryptem dodawania potwierdzenia zapłaty?
Po naciśnięciu Prześlij wyświetla się komunikat:
Zły typ pliku z potwierdzeniem wpłaty. Plik musi być w formacie jpg, lub pdf.
Mimo, że dodawany prze mnie plik jest w formacie pdf...
Ja miałem podobny problem ze zdjęciem, było w jpg i nie chciało przyjąć, to zmieniłem na pdf i poszło (może zrób podobnie ale z wpłatą, zamień dokument na jpg). Ze 2 razy wyskoczył mi komunikat, że nie wypełniłem wszystkich okienek, mimo że wszystko wpisałem. System jeszcze ma wady, ale działa.
Może ktoś z ofi sprawdzić czy wszystko jest w porządku ze skryptem dodawania potwierdzenia zapłaty?
Ja miałem podobny problem ze zdjęciem, było w jpg i nie chciało przyjąć, to zmieniłem na pdf i poszło (może zrób podobnie ale z wpłatą, zamień dokument na jpg). Ze 2 razy wyskoczył mi komunikat, że nie wypełniłem wszystkich okienek, mimo że wszystko wpisałem. System jeszcze ma wady, ale działa.
Mnie ciekawi, czy te załączniki w ogole poszly. Bo tak szybko sie dodalo, że az nie chce sie wierzyc zeby takie serwery dobre mieli.
Aaaa, eeee, ja się domyślam co może być przyczyną nie przyjmowania jpg. Czy przypadkiem nie przycinales zdjecia w paincie? Paint ma to do siebie, ze zapisuje rozszerzenie pliku wielkimi literami (a przynajmniej tak mi sie wydaje), a dla niektórych skryptów do uploadu jest to różnica.
Aaaa, eeee, ja się domyślam co może być przyczyną nie przyjmowania jpg. Czy przypadkiem nie przycinales zdjecia w paincie? Paint ma to do siebie, ze zapisuje rozszerzenie pliku wielkimi literami (a przynajmniej tak mi sie wydaje), a dla niektórych skryptów do uploadu jest to różnica.
Przycinałem zdjęcie ale za pomocą Microsoft Office Picture Manager, ale nawet jeżeli ten program miałby na to jakiś wpływ (tzn na rozszerzenie pliku), to system nie przyjąłby też skanu dowodu osobistego, które też przyciąłem w tym programie, a które jednak zostały przyjęte podczas uploadu plików.
Czy jak pojade wyrobic karte pod koniec lipca to dostane ją od ręki czy bedzie problem z wjesciem na mecze u siebie/bedzie treba na nia ekac nie wiadomo ile?
Nie dostaniesz jej od ręki, zwłaszcza w dniu meczu. Bez karty nie wejdziesz na mecz.
Ha ha ha, he he, ho-ho, uh, uh, ha-ha, ha...And I thought my jokes were bad...
Panowie i Panie ruszajcie po karty kibica, niestety bez nich nie będzie możliwe ... pojechania na wyjazd..
na wyjazd zawsze można jechac, czy to z kartą czy bez- przeżyliśmy już jakieś karty wyjazdowe/chipy, więc tu też nie będzie problemu, heh.
Na miejscu okaże się jak to będzie respektowane, najwyżej zaśpiewamy "alejao, pod kasami"
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.