Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Zwolnienie Płatka - słuszna decyzja?! / Płatek odsuniety od druzyny na 2 mecze przed koncem. << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Portowiec92
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 5717 dni

Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie letniej 11/12 - 26/05/2011 18:34
Pełen profesjonalizm u nas jak zwykle, wreszcie ktoś ich zmotywował do zapiepszania, wygrywania a teraz ma odejść?? Powinniśmy zająć jakieś stanowisko bo prezesi widocznie nie zauważają poprawy gry zespołu...

ManeS
Kibic
Na forum od 5698 dni

Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie letniej 11/12 - 26/05/2011 18:39
Nie dość, że Płatek odwalił kawał dobrej roboty, Pogoń w końcu zaczęła grać a nie przechodzić obok meczu, stwarzamy z gry sytuacje podbramkowe, strzelamy bramki to jeszcze kurwa te kandydatury....

"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Junior
Pogoń Szczecin
Na forum od 8704 dni

Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie letniej 11/12 - 26/05/2011 18:42

PL napisał:  

W Poniedziałek o godzinie 13 w budynku VIP jest konferencja prasowa odnośnie decyzji Zarządu względem pierwszej drużyny. Każdy będzie miał możliwość podejrzewam zadania pytania i wyrażenia opinii.

no to trzeba się przejść

KAM
Kibic
Na forum od 5402 dni

Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie letniej 11/12 - 26/05/2011 18:43
no czytam i nie wierzę...dziś się cieszę, że wraca Edi w dodatku:"inicjatorem jego zatrudnienia był trener Portowców - Artur Płatek.". NIe pamietam od kiedy Pogoń jest tak dobrze przygotowana fizycznie.Jest walka, ciekawy zespol.czeklem na lato transfery i walke o awans.ale czytajac to co teraz pisze...nie wiem kto jest w tym zarzadzie...najpierw trzymaja chuj czasu Mandrysza, potem pomylka Stolarczyk i w koncu trener ktory cos zna sie na pilce, wykrzesal z pilkarze zapierdalanie nieodpowiada?!..cel byl utrzymanie i jest. wiec o co kaman? a jeżeli jest info. o konferencji na temat zmian to raczej oznancza odejscie Płatka...

rensdr
Kibic
Na forum od 5835 dni

Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie letniej 11/12 - 26/05/2011 18:46

Dostojny kocur napisał:  
http://www.weszlo.com/news/6563

Cytat:  
Mamy cię już dość ! – krzyknął przez otwarte okno sali konferencyjnej jeden z kibiców Arki Gdynia. – Pasieka, słyszysz?! Mamy cię już dość! – powtórzył sfrustrowany beznadziejną grą swojego zespołu fan wypowiadający się w imieniu zarówno swoim, jak i gdyńskiego narodu piłkarskiego. Pasieka mógł udawać, że tego nie słyszy, ale „góra” dokładnie wsłuchała się w głos ludu i na początku poprzedniego tygodnia, w myśl zasady vox populi, vox Dei, wręczyła trenerowi wypowiedzenie. Przyzwyczailiśmy się, że szkoleniowców zazwyczaj zwalniają piłkarze – choć oni zarzekają się, że takie zjawisko nie istnieje. Trenerów zwalniają też dziennikarze – tak najczęściej tłumaczą ci, którzy tracą pracę po kilku kolejkach. Zdarza się jednak, że o przyszłości szkoleniowca decydują Ci, którzy teoretycznie w futbolowej układance są najważniejsi – kibice.

być może sugerują się zaistniałą sytuacją, do której według mnie nie powinno dojść, kiedy podczas wczorajszego meczu grupka ludzi z czternastki okazywała swoje niezadowolenia z gry Fabiniaka kosztem Radka i ubliżała Płatkowi? A przy piknikowej atmosferze "zainteresowany" dokładnie to słyszał...

i jeszcze z wywiadu z Pietruchą

Cytat:  
Mam nadzieję, że trener Płatek poukłada to wszystko tak jak do tej pory i że ta gra Pogoni będzie funkcjonować tak jak powinna. W rundzie wiosennej widać naprawdę jego pracę. Bardzo nam pomaga. Jest naszym kluczowym ogniwem. Fantastycznie potrafi nas mobilizować do dobrej gry. Widać, że ma odpowiednią koncepcję na ten zespół i jestem przekonany, że z nim stać nas na jeszcze lepszą grę.

Ostatnio edytowany przez: rensdr, 26 maja 2011, 18:55 [2 raz(y)]

Portowiec92
Kibic
Na forum od 5717 dni

Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie letniej 11/12 - 26/05/2011 18:54
Dlatego przyjdzmy na następny mecz na młyn i pokażmy(trenerowi , pilkarzom) że w szczecinie potrafimy stworzyć armosfere a nie krzyczeć i obrażać swoją drużynę jak te osoby o których mowa powyżej.

Cywil
Kibic
Na forum od 7301 dni

Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie letniej 11/12 - 26/05/2011 19:03
Ciekawe komu podpadł i czym. W sportowe motywy tej decyzji nie wierzę... drużyna zrobiła olbrzymi progres za Płatka tak piłkarsko jak i mentalnie - trzeba być kretynem żeby tego nie widzieć. A może to nie zarząd? Może to Płatek dostał lepszą propozycję?

wamude
Kibic
Na forum od 5658 dni

Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie letniej 11/12 - 26/05/2011 19:05
może powrót do jagi albo do innego klubu z extraklasy

ManeS
Kibic
Na forum od 5698 dni

Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie letniej 11/12 - 26/05/2011 19:10
Płatek sprawia wrażenie na tyle ogarniętego faceta, że nie sądzę żeby się przejmował wyzwiskami przez jakiegoś nawalonego marudera. A może prezesom nie odpowiada odsunięcie pupilka do rezerw? ;)

"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Ambasador
Moderator**
Na forum od 7569 dni

Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie letniej 11/12 - 26/05/2011 19:11
ja pi****le!!! jak już coś wraca na jakieś lepsze tory, widać symptomy poprawy i przede wszystkim coraz lepsze wyniki to k***a zawsze coś ktoś musi po prostu zjebać. I tak kurwa od 10-ciu lat...

Jak nie przedłużą tego kontraktu Płatkowi to stracę jakiekolwiek przekonanie, że u nas kiedyś może być normalnie...

Szczecin moim miastem, Pogoń moim życiem!
anathema
Kibic
Na forum od 6938 dni

Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie letniej 11/12 - 26/05/2011 19:19
byc może nie do końca wszyscy są przychylni Płatkowi, mowie o gronie piłkarzyn z petaszem na czele i zaczęli kopać dołki pod trenerem, wszak lepiej wyjebać trenera niz kilku grajków, wiec to wcale niebezpodstawny argument. tajemnica poliszynela że są osoby które po znajomości siedzą w tym klubie.

a inny wariant, może nie wszystkim jednak po drodze z faktem, że jednak sie utrzymaliśmy. Absurd? Niekoniecznie...

aa, jeszce jeden wariant mnie naszedł, Płatek przyszedł, posprzątał stajnie Augiasza- wiec teraz kolejny do koryta, Rafałowicz?

Ale fakt jest jeden- jak świat światem ale czy ten nasz kochany klub został przeklęty? Jak żyje i kibicuje, a trochę juz w tym siedzę, takich w miarę normalnych spokojnych sezonów to na palcach jednej reki można zliczyć

'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"

Odwagę, bym mógł zmieniać rzeczy, które mogą i powinny być zmienione,
Łagodność, bym akceptował rzeczy, które nie mogą być zmienione i
Mądrość, bym umiał odróżnić jedne rzeczy od drugich.
szpadel*
Kibic
Na forum od 6475 dni

Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie letniej 11/12 - 26/05/2011 19:49

anathema napisał:  
byc może nie do końca wszyscy są przychylni Płatkowi, mowie o gronie piłkarzyn z petaszem na czele i zaczęli kopać dołki pod trenerem, wszak lepiej wyjebać trenera niz kilku grajków, wiec to wcale niebezpodstawny argument. tajemnica poliszynela że są osoby które po znajomości siedzą w tym klubie.

a inny wariant, może nie wszystkim jednak po drodze z faktem, że jednak sie utrzymaliśmy. Absurd? Niekoniecznie...

aa, jeszce jeden wariant mnie naszedł, Płatek przyszedł, posprzątał stajnie Augiasza- wiec teraz kolejny do koryta, Rafałowicz?

Ale fakt jest jeden- jak świat światem ale czy ten nasz kochany klub został przeklęty? Jak żyje i kibicuje, a trochę juz w tym siedzę, takich w miarę normalnych spokojnych sezonów to na palcach jednej reki można zliczyć

W Pogoni to w ostatnich latach to już wszystko było...nie daj boże za rok Pogoń walczyć będzie o awans,trzeba coś z tym zrobić,zatrudnijmy Pasiekę...słów brakuje.

Ostry
Kibic
Na forum od 7291 dni

Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie letniej 11/12 - 26/05/2011 20:03
Jeśli to prawda. To KURWA nie wiem kto pracuje w tym klubie!

O mój MKS-ie Ja Kocham Cię !!
Plum
Kibic
Na forum od 7618 dni

Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie letniej 11/12 - 26/05/2011 20:06

Ostry napisał:  

To nie klub - w całej Polsce mało który wie, że trenerowi trzeba dać czas na pracę - u nas cudów oczekuje się po 3 miesiącach... daleko nam do Europy...

Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
ManeS
Kibic
Na forum od 5698 dni

Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie letniej 11/12 - 26/05/2011 20:08

Plm napisał:  

Ostry napisał:  

To nie klub - w całej Polsce mało który wie, że trenerowi trzeba dać czas na pracę - u nas cudów oczekuje się po 3 miesiącach... daleko nam do Europy...

sęk w tym, że ten cud nastąpił...

eJay
Kibic
Na forum od 7598 dni

**

Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie letniej 11/12 - 26/05/2011 20:23
Gierki interpersonalne, kopanie dołów, fochy....kiedy ten klub wreszcie zacznie funkcjonować normalnie?

Ha ha ha, he he, ho-ho, uh, uh, ha-ha, ha...And I thought my jokes were bad...
Janek80
Kibic
Na forum od 6468 dni

Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie letniej 11/12 - 26/05/2011 20:42
Jak nie wiadomo o co chodzi, to chodzi o pieniądze. Może prezesi mają problem z dogadaniem się z Płatkiem w sprawach finansowych? Jak dla mnie to Płatek raz popisał się głupotą, gdy twierdził po iluś tam nieprzegranych meczach, w większości zremisowanych, u siebie wszystkich :), że kibice tracą pretekst do nie przychodzenia na stadion :) Trudno uwierzyć, żeby po w sumie udanej rundzie wiosennej trener, któremu udało się "odczarować" Pogoń został zmieniony :)

Bengoro
Kibic
Na forum od 6437 dni

Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie letniej 11/12 - 26/05/2011 21:08
Płatek odchodzi
A jednak niestety prawda, a do tego Petasz trenuje z pierwszym zespołem...

Ojczyzna – to wielki zbiorowy obowiązek.

FC Kamień Pomorski
Ligowiec.net Team
Klim
Kibic
Na forum od 5850 dni

Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie letniej 11/12 - 26/05/2011 21:12
Nie rozumiem tego. Cooś czuje że Jaga miesza w tym palce ;/

Szczecin moim Miastem, Pogoń moim życiem.
Kumaty Piknik
Kibic
Na forum od 7942 dni

Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie letniej 11/12 - 26/05/2011 21:15
Wychodzi na to, że dostał lepszą propozycję pracy pewnie w ekstraklasie i cała tajemnica rozwiązana. ; ]

PS. Wychodzi na to, że Sasal z całej tej czwórki jest najlepszym wyborem.

- 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 14  - 15  - 

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.15 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005