"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie letniej 11/12 - 26/05/2011 18:43
no czytam i nie wierzę...dziś się cieszę, że wraca Edi w dodatku:"inicjatorem jego zatrudnienia był trener Portowców - Artur Płatek.". NIe pamietam od kiedy Pogoń jest tak dobrze przygotowana fizycznie.Jest walka, ciekawy zespol.czeklem na lato transfery i walke o awans.ale czytajac to co teraz pisze...nie wiem kto jest w tym zarzadzie...najpierw trzymaja chuj czasu Mandrysza, potem pomylka Stolarczyk i w koncu trener ktory cos zna sie na pilce, wykrzesal z pilkarze zapierdalanie nieodpowiada?!..cel byl utrzymanie i jest. wiec o co kaman? a jeżeli jest info. o konferencji na temat zmian to raczej oznancza odejscie Płatka...
być może sugerują się zaistniałą sytuacją, do której według mnie nie powinno dojść, kiedy podczas wczorajszego meczu grupka ludzi z czternastki okazywała swoje niezadowolenia z gry Fabiniaka kosztem Radka i ubliżała Płatkowi? A przy piknikowej atmosferze "zainteresowany" dokładnie to słyszał...
i jeszcze z wywiadu z Pietruchą
Mam nadzieję, że trener Płatek poukłada to wszystko tak jak do tej pory i że ta gra Pogoni będzie funkcjonować tak jak powinna. W rundzie wiosennej widać naprawdę jego pracę. Bardzo nam pomaga. Jest naszym kluczowym ogniwem. Fantastycznie potrafi nas mobilizować do dobrej gry. Widać, że ma odpowiednią koncepcję na ten zespół i jestem przekonany, że z nim stać nas na jeszcze lepszą grę.
Ostatnio edytowany przez: rensdr, 26 maja 2011, 18:55 [2 raz(y)]
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie letniej 11/12 - 26/05/2011 19:03
Ciekawe komu podpadł i czym. W sportowe motywy tej decyzji nie wierzę... drużyna zrobiła olbrzymi progres za Płatka tak piłkarsko jak i mentalnie - trzeba być kretynem żeby tego nie widzieć. A może to nie zarząd? Może to Płatek dostał lepszą propozycję?
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie letniej 11/12 - 26/05/2011 19:19
byc może nie do końca wszyscy są przychylni Płatkowi, mowie o gronie piłkarzyn z petaszem na czele i zaczęli kopać dołki pod trenerem, wszak lepiej wyjebać trenera niz kilku grajków, wiec to wcale niebezpodstawny argument. tajemnica poliszynela że są osoby które po znajomości siedzą w tym klubie.
a inny wariant, może nie wszystkim jednak po drodze z faktem, że jednak sie utrzymaliśmy. Absurd? Niekoniecznie...
aa, jeszce jeden wariant mnie naszedł, Płatek przyszedł, posprzątał stajnie Augiasza- wiec teraz kolejny do koryta, Rafałowicz?
Ale fakt jest jeden- jak świat światem ale czy ten nasz kochany klub został przeklęty? Jak żyje i kibicuje, a trochę juz w tym siedzę, takich w miarę normalnych spokojnych sezonów to na palcach jednej reki można zliczyć
'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"
Odwagę, bym mógł zmieniać rzeczy, które mogą i powinny być zmienione,
Łagodność, bym akceptował rzeczy, które nie mogą być zmienione i
Mądrość, bym umiał odróżnić jedne rzeczy od drugich.
byc może nie do końca wszyscy są przychylni Płatkowi, mowie o gronie piłkarzyn z petaszem na czele i zaczęli kopać dołki pod trenerem, wszak lepiej wyjebać trenera niz kilku grajków, wiec to wcale niebezpodstawny argument. tajemnica poliszynela że są osoby które po znajomości siedzą w tym klubie.
a inny wariant, może nie wszystkim jednak po drodze z faktem, że jednak sie utrzymaliśmy. Absurd? Niekoniecznie...
aa, jeszce jeden wariant mnie naszedł, Płatek przyszedł, posprzątał stajnie Augiasza- wiec teraz kolejny do koryta, Rafałowicz?
Ale fakt jest jeden- jak świat światem ale czy ten nasz kochany klub został przeklęty? Jak żyje i kibicuje, a trochę juz w tym siedzę, takich w miarę normalnych spokojnych sezonów to na palcach jednej reki można zliczyć
W Pogoni to w ostatnich latach to już wszystko było...nie daj boże za rok Pogoń walczyć będzie o awans,trzeba coś z tym zrobić,zatrudnijmy Pasiekę...słów brakuje.
Jeśli to prawda. To KURWA nie wiem kto pracuje w tym klubie!
To nie klub - w całej Polsce mało który wie, że trenerowi trzeba dać czas na pracę - u nas cudów oczekuje się po 3 miesiącach... daleko nam do Europy...
Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
Jeśli to prawda. To KURWA nie wiem kto pracuje w tym klubie!
To nie klub - w całej Polsce mało który wie, że trenerowi trzeba dać czas na pracę - u nas cudów oczekuje się po 3 miesiącach... daleko nam do Europy...
sęk w tym, że ten cud nastąpił...
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie letniej 11/12 - 26/05/2011 20:42
Jak nie wiadomo o co chodzi, to chodzi o pieniądze. Może prezesi mają problem z dogadaniem się z Płatkiem w sprawach finansowych? Jak dla mnie to Płatek raz popisał się głupotą, gdy twierdził po iluś tam nieprzegranych meczach, w większości zremisowanych, u siebie wszystkich , że kibice tracą pretekst do nie przychodzenia na stadion Trudno uwierzyć, żeby po w sumie udanej rundzie wiosennej trener, któremu udało się "odczarować" Pogoń został zmieniony
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.