News który dałeś jest z 24.05.2011, a trener Odry tekst że kończą grę powiedział dziś czyli 28.04.2011. Tak więc poczekajmy spokojnie i bacznie obserwujmy jak się rozwija sytuacja. Do rozegrania meczu z Flotą pomogło Stowarzyszenie Kibiców Odry przekazujące 3000zł. Wyjazd do Szczecina kosztuje całą ekipę pewnie trochę więcej.
News który dałeś jest z 24.05.2011, a trener Odry tekst że kończą grę powiedział dziś czyli 28.04.2011. Tak więc poczekajmy spokojnie i bacznie obserwujmy jak się rozwija sytuacja. Do rozegrania meczu z Flotą pomogło Stowarzyszenie Kibiców Odry przekazujące 3000zł. Wyjazd do Szczecina kosztuje całą ekipę pewnie trochę więcej.
Trener wycofać drużyny nie może, bo nie ma do tego uprawnień. Trzeba poczekać i co najważniejsze- nadal się mobilizować!
My broni nie składamy. Mam nadzieję, że pojedziemy do Szczecina i jeszcze powalczymy - mówi Michał Brzozowski, obrońca Odry.
Trener Jarosław Skrobacz nie ma złudzeń. Na wyjazd do Szczecina potrzeba 10 tys. zł. - Myślę, że był to nasz ostatni mecz w tym sezonie - stwierdził na konferencji. - Tak się kończy piłka w Wodzisławiu. Szkoda, że jeszcze nie do wszystkich to dociera.
Odp: 4 CZERWCA NA MŁYNIE SIĘ SPOTYKAMY! - 30/05/2011 13:50
Glupio by bylo wycofac sie na 2 kolejki przed koncem. Wiaze sie to z degradacja o 2 klasy rozgrywkowe. Dograja do konca i pewnie beda kombinowac jak tu wystartowac w przyszlym sezonie.
Glupio by bylo wycofac sie na 2 kolejki przed koncem. Wiaze sie to z degradacja o 2 klasy rozgrywkowe. Dograja do konca i pewnie beda kombinowac jak tu wystartowac w przyszlym sezonie.
Nie sprytnie to rozwiązali, bo wydaje mi się, że dopiero po 3 walkowerze jest degradacja o dwie klasy.
Słyszałem kroki Boga, życie jest kruche
Mam złotą proporcję między umysłem a duchem
Wersów plecak, tysiące w zeszycie
Oślepiam blaskiem, jestem słońcem w zenicie
Nie sprytnie to rozwiązali, bo wydaje mi się, że dopiero po 3 walkowerze jest degradacja o dwie klasy.
Dokładnie 3 WO pod rząd równa się degradacja. 2 WO = zwykły spadek.
Dokładnie 3 WO pod rząd równa się degradacja. 2 WO = zwykły spadek.
Moj blad I tak powinni dograc, bo teoretycznie maja szanse sie utrzymac, a po sezonie wiele moze sie zdarzyc
Wodzisławianie w dniu dzisiejszym trenowali na głównej płycie boiska. Na zajęciach zabrakło między innymi Macieja Nalepy, Roberta Cahy, Jakuba Szałka czy Kamila Bartosiewicza. Po treningu wodzisławianie udali się na spotkanie z Dariuszem Kozielskim. Postanowiono, że Odra do Szczecina pojedzie i postara się sprawić na drugim końcu Polski niespodziankę. Ciekawostką może być fakt, że wodzisławianie z kosztorysu wyjazdu mogą wykreślić hotel, bo ten opłaca.. Pogoń Szczecin. Wszystko za sprawą obiecanych premii za określoną liczbę zwycięstw "Portowców" w I lidze. Gdyby Odra się nie zjawiła, drużyna ze Szczecina otrzymałaby walkowera ale ten do zwycięskiej premii zaliczany nie jest.
Odra Wodzisław Śląski, choć trenuje w mocno okrojonym składzie osobowym, to wyjedzie na ligowe spotkanie z Pogonią Szczecin walczyć o ligowe punkty.
Wodzisławianie w dniu dzisiejszym trenowali na głównej płycie boiska. Na zajęciach zabrakło między innymi Macieja Nalepy, Roberta Cahy, Jakuba Szałka czy Kamila Bartosiewicza. Po treningu wodzisławianie udali się na spotkanie z Dariuszem Kozielskim. Postanowiono, że Odra do Szczecina pojedzie i postara się sprawić na drugim końcu Polski niespodziankę. Ciekawostką może być fakt, że wodzisławianie z kosztorysu wyjazdu mogą wykreślić hotel, bo ten opłaca.. Pogoń Szczecin. Wszystko za sprawą obiecanych premii za określoną liczbę zwycięstw "Portowców" w I lidze. Gdyby Odra się nie zjawiła, drużyna ze Szczecina otrzymałaby walkowera ale ten do zwycięskiej premii zaliczany nie jest.
Brawo dla Pogonii, wstyd dla odry zeby Pogon musiala im fundowac nocleg, ale mimo wszystko fajnie, ze Pogon nie chce przyjmowac pkt walkowerem!
WOJNAAAA!
Jedziemy do Szczecina!
Wbrew temu co ogłosiły media, to jeszcze nie koniec Odry w I lidze.
Piłkarze Odry pojadą na mecz do Szczecina. Były prezes, Dariusz Kozielski udostępni autobus, natomiast Pogoń Szczecin opłaci naszym zawodnikom hotel.
Odra nie raz zadziwiła kibiców z całej Polski. Nasi piłkarze pokazuja, że mają charakter i z honorem chcą zakończyć sezon. W ostatnim wywiadzie dla MKSODRA.tv Dariusz Kozielski wyraził cichą nadzieję, że być może taka postawa naszych piłkarzy, a wcześniej kibiców (opłacili organizację meczu z Flotą), zachęci udziałowców i miasto do wsparcia klubu.
W związku z pojawiającymi się informacjami na temat meczu Pogoni Szczecin z Odrą Wodzisław, mówiącymi o współfinansowaniu pobytu drużyny Odry Wodzisław w Szczecinie przez nasz klub, Pogoń Szczecin S.A. jednoznacznie dementuje powstałe informacje.
Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.