Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> PSonTour: Ząbki 3 kwietnia! << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Safe
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7540 dni

Odp: PSonTour: Ząbki 3 kwietnia! - 23/03/2011 17:25
STOOOOOOOOOOOOOO LAAAAAAAAAAAAAAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Aeja oooo

"Jeszcze bedzie czas, by odpoczywac"
TakiTam
Kibic
Na forum od 5833 dni

*

Odp: PSonTour: Ząbki 3 kwietnia! - 23/03/2011 18:39
Jak by ktoś chciał kupić vlepki replik to mogę wziąć na wyjazd, ale to już na priv niech każdy napisze ile pakietów by chciał:) 4zł pakiet
2473794

Liberta' Per Gli Ultras
hPS
*zablokowany
Na forum od 7407 dni

Odp: PSonTour: Ząbki 3 kwietnia! - 24/03/2011 15:18
ja wam dam łamac głowna zasade wyjazdowa! Solenizant i najblizsi moga sobie pozwolic, ale reszta z jakiej racji? TRZYMAĆ FASON bo nie bedzie ostrzeżeń!! :)

Podniesiona adrenalina to Śródmiejska siła
Luk_225
Kibic
Na forum od 5266 dni

Odp: PSonTour: Ząbki 3 kwietnia! - 24/03/2011 15:31

hPS napisał:  
ja wam dam łamac głowna zasade wyjazdowa! Solenizant i najblizsi moga sobie pozwolic, ale reszta z jakiej racji? TRZYMAĆ FASON bo nie bedzie ostrzeżeń!! :)

My jesteśmy jedna wielka wyjazdowa rodzina :) ( w sumie ja dopiero zaczynam i jezdze okazyjnie ale.. :) )

PL
Kibic
Na forum od 6966 dni

Odp: PSonTour: Ząbki 3 kwietnia! - 24/03/2011 17:30

Luk_225 napisał:  

( w sumie ja dopiero zaczynam i jezdze okazyjnie ale.. :) )

Dlatego lepiej czasami więcej słuchać niż mówić.

hPS
*zablokowany
Na forum od 7407 dni

Odp: PSonTour: Ząbki 3 kwietnia! - 24/03/2011 18:29

Luk_225 napisał:  

hPS napisał:  

My jesteśmy jedna wielka wyjazdowa rodzina :) ( w sumie ja dopiero zaczynam i jezdze okazyjnie ale.. :) )

do EW jesli cokolwiek Ci to mowi jeszcze troche brakuje dlatego jak dopiero zaczales to sie nie wychylaj za bardzo bo Cie dojrzy sokoli wzrok jednego z uczestnikow podrozy :) to samo tyczy sie reszty, wiadomo klimat wyjazdu sprzyja ekscesom alkoholowym ale to nie oznacza ze wszyscy musza chlac do menela! Jedni moga i nie trzeba ich tlumaczyc ale innym zwlaszcza poczatkujacym wrecz zabrania sie spozywania napojow procentowych nawet w Ząbkach!! Jedzecie reprezentowac Pogoń Szczecin a nie jakis monopol 24h!

Podniesiona adrenalina to Śródmiejska siła
Luk_225
Kibic
Na forum od 5266 dni

Odp: PSonTour: Ząbki 3 kwietnia! - 24/03/2011 18:49

Cytat:  
Przeczytaj wpierw co napisaleś, potem dopiero klikaj "dodaj". Albo nie. Rzuć na to okiem raz jeszcze, najlepiej dziesięć.

Miałem co innego na myśli w poprzednim poście, sory, zjebałem, będę się stosował do reguły wyżej.

PS.
Kibic
Na forum od 6448 dni

Odp: PSonTour: Ząbki 3 kwietnia! - 24/03/2011 23:30
W pierwszą stronę trzeba wytrzymać, 2-3 piwka i basta po prostu. Na powrocie więcej nie jest zabronione, ale też nie do zgonu...

'Z Tobą jest zabawa fajna, dobrze, że jesteś legalna, ćpają Ciebie nawet dzieci...'

Patrz komu ufasz!
C.
Kibic
Na forum od 6246 dni

**

Odp: PSonTour: Ząbki 3 kwietnia! - 25/03/2011 11:06
W drogę powrotną również trzeba trzymać poziom, może z czasem przekonasz się dlaczego.

SPR2
PS.
Kibic
Na forum od 6448 dni

Odp: PSonTour: Ząbki 3 kwietnia! - 25/03/2011 12:17
Dlatego piszę, że nie do zgonu tylko żeby ogarniać, ale domyślam się dlaczego. ;)

'Z Tobą jest zabawa fajna, dobrze, że jesteś legalna, ćpają Ciebie nawet dzieci...'

Patrz komu ufasz!
Joanna d^Arc
Kibic
Na forum od 7386 dni

Odp: PSonTour: Ząbki 3 kwietnia! - 25/03/2011 14:04
Miałam nic nie pisać... ale jednak nie potrafię się powstrzymać.
Połowa tego tematu to rozmowy o alkoholu. A co drugi wyjazd wygląda jak zlot meneli. Jakieś negocjacje o 2-3 piwka.Jak ostatnie patusy.
To parę słów do was alkoholicy. Jak nie możecie wytrzymać jednego dnia bez alkoholu to do cholery won na spotkanie AA, a nie na wyjazd!
Przynosicie wstyd Pogoni! Stoi jeden z drugim z puszką w łapie i z tym swoim zamulonym spojrzeniem wygląda jak kloszard który właśnie się
wygrzebał ze swojego kartonu na dworcu w Katowicach.
Nie wiem jak innym ale mi to ZAJEBIŚCIE przeszkadza, bo mając na sobie barwy naszego klubu przynosicie wstyd nie tylko sobie ale też całej Pogoni.
Tak więc kochani patolodzy, jeżeli nie potraficie się zachowywać jak ludzie to przynajmniej zostawicie barwy w domu żeby nikt nie mógł was
powiązać z Pogonią i Szczecinem.
Serdecznie pozdrawiam. Buziaczki:**

P.s. Mam nadzieję, że osoby które okazyjnie wypiją na wyjeździe(np. z okazji urodzin) wiedzą, że nie do nich były skierowane te słowa;)

P.
Do końca!
Na forum od 7877 dni

Odp: PSonTour: Ząbki 3 kwietnia! - 25/03/2011 14:13

Giza napisał:  
Miałam nic nie pisać... ale jednak nie potrafię się powstrzymać.
Połowa tego tematu to rozmowy o alkoholu. A co drugi wyjazd wygląda jak zlot meneli. Jakieś negocjacje o 2-3 piwka.Jak ostatnie patusy.
To parę słów do was alkoholicy. Jak nie możecie wytrzymać jednego dnia bez alkoholu to do cholery won na spotkanie AA, a nie na wyjazd!
Przynosicie wstyd Pogoni! Stoi jeden z drugim z puszką w łapie i z tym swoim zamulonym spojrzeniem wygląda jak kloszard który właśnie się
wygrzebał ze swojego kartonu na dworcu w Katowicach.
Nie wiem jak innym ale mi to ZAJEBIŚCIE przeszkadza, bo mając na sobie barwy naszego klubu przynosicie wstyd nie tylko sobie ale też całej Pogoni.
Tak więc kochani patolodzy, jeżeli nie potraficie się zachowywać jak ludzie to przynajmniej zostawicie barwy w domu żeby nikt nie mógł was
powiązać z Pogonią i Szczecinem.
Serdecznie pozdrawiam. Buziaczki:**

P.s. Mam nadzieję, że osoby które okazyjnie wypiją na wyjeździe(np. z okazji urodzin) wiedzą, że nie do nich były skierowane te słowa;)

Dobrze gada, polac jej ;)

Sami przeciw wszystkim!!!
ktn
Ultraoptymista
Na forum od 7889 dni

Odp: PSonTour: Ząbki 3 kwietnia! - 25/03/2011 14:28
Moim zdaniem bezsensu pisanie od wielu lat. Problem jest bardziej złożony i raczej nie na rozkminkę na forum.

Better dead than red!
P.
Do końca!
Na forum od 7877 dni

Odp: PSonTour: Ząbki 3 kwietnia! - 25/03/2011 14:46

lub_czasopisma napisał:  
Moim zdaniem bezsensu pisanie od wielu lat. Problem jest bardziej złożony i raczej nie na rozkminkę na forum.

Trzywniacha hehe...Dla mnie nie jest zlozony.Sa starzy, ktorzy sie zasluzyli i sobie moga pozwolic, ale tez z umiarem.Srednie pokolenie raczej nie ma cisnienia na alkoholizm(oczywiscie mowie o tych jezdzacych od kilku lat) i jest grupa ludzi co bez alko sa pipami i woli sie najebac, naublizac na dworcu w Poznaniu jakiemus czeskowi i staje sie wtedy wielka.Gorzej jak przychodzi do realnych przygod to nadaja na pekiel do pizdy.No i jest u nas jeszcze problem, ze kazdy chcialby szybciutko awansowac, czyli byc powazanym.Prosty schemat - skoro 'starzy' moga pic, to ja tez chce MOC, iwec kirze, a ze uzeranie sie z menelami wkurwia to szybko sie taki lump przyzwyczaja, bo nikt mu uwagi nie zwraca, az do czasu kiedy dostanie na brode,a wtedy placz, ze braci sie nie bije itd.

A ja osobiscie nie utozsamiam sie z menelami.Powinno byc "cala Pogon zawsze razem z wyjatkiem zuli" :D...to tak okiem wyjazdowicza ktory ma za soba pare kilometrow.

Sami przeciw wszystkim!!!
rtc
Kibic
Na forum od 5883 dni

**

Odp: PSonTour: Ząbki 3 kwietnia! - 25/03/2011 15:12
Browary możecie kupić ale to tylko i wyłącznie jako prezent dla solenizanta ! :)

Juggernaut child !
Niebuszewiak
Kibic
Na forum od 7523 dni

Odp: PSonTour: Ząbki 3 kwietnia! - 25/03/2011 17:57

Budzy91 napisał:  
Będzie możliwość zapisania/kupna biletu w przerwie lub przed meczem z Sandecją ?

Podbijam pytanie, bo też zależy mi na odpowiedzi.

Zawsze Pogoń Szczecin MKS.
KtoToTaki
Moderator**
Na forum od 7745 dni

Odp: PSonTour: Ząbki 3 kwietnia! - 25/03/2011 18:08
Tak, podbicjie w przerwie pod zegar, ewenutalnie przed meczem do pubu Joker ( od 15 :00).
Dotyczy to wszystkich zainteresowanych którzy chcą się zapisać.

Dodam jeszcze taką ciekawostkę - bilety sie kończą :D:D

Ostatnio edytowany przez: KtoToTaki, 25 marca 2011, 18:33 [1 raz(y)]

... ja się będę opierdalał niech się wszystko dzieje samo...
Mefion
Kibic
Na forum od 5697 dni

Odp: PSonTour: Ząbki 3 kwietnia! - 25/03/2011 20:52
Da rade kupić bilety na miejscu ?

KtoToTaki
Moderator**
Na forum od 7745 dni

Odp: PSonTour: Ząbki 3 kwietnia! - 25/03/2011 20:57
Do kogo kierujesz pytanie?
Kibiców, działaczy z Ząbek, kibiców Ząbek, PZPN-u??

... ja się będę opierdalał niech się wszystko dzieje samo...
CzesiuHydraulik
Kibic
Na forum od 7043 dni

**

Odp: PSonTour: Ząbki 3 kwietnia! - 25/03/2011 20:58

Mefion napisał:  
Da rade kupić bilety na miejscu ?

Edyta. :]

SAMI PRZECIWKO WSZYSTKIM!!! MW'03
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.88 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005