Odp: PSonTour: Ząbki 3 kwietnia! - 24/03/2011 15:18
ja wam dam łamac głowna zasade wyjazdowa! Solenizant i najblizsi moga sobie pozwolic, ale reszta z jakiej racji? TRZYMAĆ FASON bo nie bedzie ostrzeżeń!!
do EW jesli cokolwiek Ci to mowi jeszcze troche brakuje dlatego jak dopiero zaczales to sie nie wychylaj za bardzo bo Cie dojrzy sokoli wzrok jednego z uczestnikow podrozy to samo tyczy sie reszty, wiadomo klimat wyjazdu sprzyja ekscesom alkoholowym ale to nie oznacza ze wszyscy musza chlac do menela! Jedni moga i nie trzeba ich tlumaczyc ale innym zwlaszcza poczatkujacym wrecz zabrania sie spozywania napojow procentowych nawet w Ząbkach!! Jedzecie reprezentowac Pogoń Szczecin a nie jakis monopol 24h!
Odp: PSonTour: Ząbki 3 kwietnia! - 25/03/2011 14:04
Miałam nic nie pisać... ale jednak nie potrafię się powstrzymać.
Połowa tego tematu to rozmowy o alkoholu. A co drugi wyjazd wygląda jak zlot meneli. Jakieś negocjacje o 2-3 piwka.Jak ostatnie patusy.
To parę słów do was alkoholicy. Jak nie możecie wytrzymać jednego dnia bez alkoholu to do cholery won na spotkanie AA, a nie na wyjazd!
Przynosicie wstyd Pogoni! Stoi jeden z drugim z puszką w łapie i z tym swoim zamulonym spojrzeniem wygląda jak kloszard który właśnie się
wygrzebał ze swojego kartonu na dworcu w Katowicach.
Nie wiem jak innym ale mi to ZAJEBIŚCIE przeszkadza, bo mając na sobie barwy naszego klubu przynosicie wstyd nie tylko sobie ale też całej Pogoni.
Tak więc kochani patolodzy, jeżeli nie potraficie się zachowywać jak ludzie to przynajmniej zostawicie barwy w domu żeby nikt nie mógł was
powiązać z Pogonią i Szczecinem.
Serdecznie pozdrawiam. Buziaczki:**
P.s. Mam nadzieję, że osoby które okazyjnie wypiją na wyjeździe(np. z okazji urodzin) wiedzą, że nie do nich były skierowane te słowa
Miałam nic nie pisać... ale jednak nie potrafię się powstrzymać.
Połowa tego tematu to rozmowy o alkoholu. A co drugi wyjazd wygląda jak zlot meneli. Jakieś negocjacje o 2-3 piwka.Jak ostatnie patusy.
To parę słów do was alkoholicy. Jak nie możecie wytrzymać jednego dnia bez alkoholu to do cholery won na spotkanie AA, a nie na wyjazd!
Przynosicie wstyd Pogoni! Stoi jeden z drugim z puszką w łapie i z tym swoim zamulonym spojrzeniem wygląda jak kloszard który właśnie się
wygrzebał ze swojego kartonu na dworcu w Katowicach.
Nie wiem jak innym ale mi to ZAJEBIŚCIE przeszkadza, bo mając na sobie barwy naszego klubu przynosicie wstyd nie tylko sobie ale też całej Pogoni.
Tak więc kochani patolodzy, jeżeli nie potraficie się zachowywać jak ludzie to przynajmniej zostawicie barwy w domu żeby nikt nie mógł was
powiązać z Pogonią i Szczecinem.
Serdecznie pozdrawiam. Buziaczki:**
P.s. Mam nadzieję, że osoby które okazyjnie wypiją na wyjeździe(np. z okazji urodzin) wiedzą, że nie do nich były skierowane te słowa
Moim zdaniem bezsensu pisanie od wielu lat. Problem jest bardziej złożony i raczej nie na rozkminkę na forum.
Trzywniacha hehe...Dla mnie nie jest zlozony.Sa starzy, ktorzy sie zasluzyli i sobie moga pozwolic, ale tez z umiarem.Srednie pokolenie raczej nie ma cisnienia na alkoholizm(oczywiscie mowie o tych jezdzacych od kilku lat) i jest grupa ludzi co bez alko sa pipami i woli sie najebac, naublizac na dworcu w Poznaniu jakiemus czeskowi i staje sie wtedy wielka.Gorzej jak przychodzi do realnych przygod to nadaja na pekiel do pizdy.No i jest u nas jeszcze problem, ze kazdy chcialby szybciutko awansowac, czyli byc powazanym.Prosty schemat - skoro 'starzy' moga pic, to ja tez chce MOC, iwec kirze, a ze uzeranie sie z menelami wkurwia to szybko sie taki lump przyzwyczaja, bo nikt mu uwagi nie zwraca, az do czasu kiedy dostanie na brode,a wtedy placz, ze braci sie nie bije itd.
A ja osobiscie nie utozsamiam sie z menelami.Powinno byc "cala Pogon zawsze razem z wyjatkiem zuli" ...to tak okiem wyjazdowicza ktory ma za soba pare kilometrow.
Odp: PSonTour: Ząbki 3 kwietnia! - 25/03/2011 18:08Tak, podbicjie w przerwie pod zegar, ewenutalnie przed meczem do pubu Joker ( od 15 :00).
Dotyczy to wszystkich zainteresowanych którzy chcą się zapisać.
Dodam jeszcze taką ciekawostkę - bilety sie kończą
Ostatnio edytowany przez: KtoToTaki, 25 marca 2011, 18:33 [1 raz(y)]
... ja się będę opierdalał niech się wszystko dzieje samo...
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.