Autor |
Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
|
|
Odp: WSZYSCY NA MLYN - ZDABADZMY Z PILKARZAMI 3 PUNKTY - 20/03/2011 12:50
Też zajebiście mi się spodobały te flagi,niestety brakuje kilku kultowych flag a część już wisiała pewnie po raz ostatnio bo są w kiepskim stanie.Ale chociaż mieliśmy małą namiastkę poprzedniego wieku i początku obecnego
|
DeszczH zawsze leje,DeszczH nigdy nie pada!
Bądź szybszy od Cienia i twardszy od kamienia,na drodze wojownika łatwego losu nie ma!
|
|
|
|
|
Odp: WSZYSCY NA MLYN - ZDABADZMY Z PILKARZAMI 3 PUNKTY - 20/03/2011 13:29
Ja osobiście z chęcią bym zobaczył na płocie takie flagi jak: Elita,Skazani Na Pogoń,MKS Pogoń pisana czcionką jakby odręcznie nie wspominając o BU czy kilku starych fan clubowych.
|
DeszczH zawsze leje,DeszczH nigdy nie pada!
Bądź szybszy od Cienia i twardszy od kamienia,na drodze wojownika łatwego losu nie ma!
|
|
|
|
|
|
|
Odp: WSZYSCY NA MLYN - ZDABADZMY Z PILKARZAMI 3 PUNKTY - 20/03/2011 17:07
Stare dobre oflagowanie super to wygladało, z liczba na młynie juz gorzej ale wszyscy jakos dawali rade, podziekowanie dla gniazdowych, osobne dla P , jedna sprawa która sie zawsze przewijała ale trzeba znowu ja chyba przypominac koniec meczu i z liczby 500 osob robi sie nagle 3/4 mniej to chyba u nas tylko tak to sie odbywa, piłkarzyki chcieli podziekowac za doping a na młynie prawie nikogo
|
Surowi rodzice
|
|
|
|
|
Odp: WSZYSCY NA MLYN - ZDABADZMY Z PILKARZAMI 3 PUNKTY - 21/03/2011 15:25
gniazdowi kawal zajebistej roboty i nie do siebie miec pretensje powinniscie tylko niech kazdy sobie zada pytanie czy dal z siebie naprawde 100% mozliwosci? bo prowadzacy mysle ze nawet o wiele wiele wiecej!! brac przyklad z chlopakow i jebac te wyniki przeciez oni nie graja dla nas!!! Oni dla szmalu my dla miłosci!!! jak ją kochacie pokazujecie na meczu! w sercu stadionu na MŁYNIE!!
pozdro dla najwierniejszych!!
|
Podniesiona adrenalina to Śródmiejska siła
|
|
- 1
- 2
-
|