Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Wygrajmy sektorówke: 500 kilogramów! mało! W sobotę ostatnia szansa! << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Gryfsz
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8453 dni

Odp: Wygrajmy sektorówke: konkurs dla wszytkich kibiców Pogoni! - 07/03/2011 18:18
Uwazam ze Bosman troche przesadzil z ta iloscia. Zebrac 500kg kapsli przy obecnie tak niskim zainteresowaniu Pogonia i w tak krotkim czasie...graniczy z cudem i oni dobrze o tym wiedza. Druga sprawa to czy ta flaga sektorowa jest projektu kibicow(jestem 3X Tak) i czy bedzie na fladze logo sponsora(jestem 3X Nie)? Mam nadzieje ze w przypadku nie zebrania wymaganej ilosci Bosman zachowa sie honorowo i te flage zakupi.

Szymczasty
Kibic
Na forum od 5188 dni

Odp: Wygrajmy sektorówke: konkurs dla wszytkich kibiców Pogoni! - 07/03/2011 18:55
Skoro została podpisana umowa, to muszą zakupić jeśli my wywiążemy się z umowy.

' Bo dla mnie człowieku, żyć bez marzeń nie warto...'
KtoToTaki
Moderator**
Na forum od 7745 dni

Odp: Wygrajmy sektorówke: konkurs dla wszytkich kibiców Pogoni! - 07/03/2011 19:00
Od siebie nie śmiało dodam że nie ma co rozkminiać - będzie dobrze ;)

... ja się będę opierdalał niech się wszystko dzieje samo...
P.
Do końca!
Na forum od 7877 dni

Odp: Wygrajmy sektorówke: konkurs dla wszytkich kibiców Pogoni! - 07/03/2011 19:16

Gryfsz napisał:  
Uwazam ze Bosman troche przesadzil z ta iloscia. Zebrac 500kg kapsli przy obecnie tak niskim zainteresowaniu Pogonia i w tak krotkim czasie...graniczy z cudem i oni dobrze o tym wiedza. Druga sprawa to czy ta flaga sektorowa jest projektu kibicow(jestem 3X Tak) i czy bedzie na fladze logo sponsora(jestem 3X Nie)? Mam nadzieje ze w przypadku nie zebrania wymaganej ilosci Bosman zachowa sie honorowo i te flage zakupi.

Ilosc wydaje sie duza, ale spokojnie.Wiadomo ze sobie trzeba z tym poradzic systemem ;)...Tak, flaga wedlug projektu kibicow.

Sami przeciw wszystkim!!!
ManeS
Kibic
Na forum od 5698 dni

Odp: Wygrajmy sektorówke: konkurs dla wszytkich kibiców Pogoni! - 07/03/2011 19:50
kapsle po niepasteryzowanym też mogą być?

"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Jabol
Kibic
Na forum od 5740 dni

Odp: Wygrajmy sektorówke: konkurs dla wszytkich kibiców Pogoni! - 07/03/2011 19:56

ManeS napisał:  
kapsle po niepasteryzowanym też mogą być?

tylko Full i Specjal

http://bosman.pl/regulamin-sektorowka_Pogon.pdf

jebać wszystko co jest w planie, całe życie na spontanie!
Cz
Kibic
Na forum od 7550 dni

Odp: Bosman z Pogonia - 07/03/2011 22:15
My jako West Side mamy cel 50 kg kapsli ;), Fc Gryfice podobno 100 kg :D , aż strach zapytać ile FC Stargard będzie miał :D:D:D

www.sectorshop.net
Samo
Kibic
Na forum od 6780 dni

Odp: Bosman z Pogonia - 07/03/2011 22:31
To zależy tylko od B. :D

FCS 1948
Kibic
Na forum od 6928 dni

*

Odp: Bosman z Pogonia - 07/03/2011 22:36
Kebab nie badz taki skromny;d

Tylko Pogoń !
DPSM
Kibic
Na forum od 8331 dni

Odp: Wygrajmy sektorówke: konkurs dla wszytkich kibiców Pogoni! - 08/03/2011 01:03
Przydało by się jakieś oficjalne info ze strony Bosmana ile już zostało zebranych ile jeszcze trzeba zebrać.

P.S U nas również zbieramy mamy już tego trochę.

http://www.facebook.com/Dąbie-PS-443206229084765
[email protected]
kingaps
Kibic
Na forum od 8371 dni

Odp: Wygrajmy sektorówke: konkurs dla wszytkich kibiców Pogoni! - 08/03/2011 14:00
Plakaty A4 wydrukowane. Dzisiaj i jutro będą wieszane w sklepach na Robotniczej i okolicy

Ja kocham Liverpool - Ty kibicujesz Man Utd,
Jestem za Pogonią Szczecin, a Ty za Lechem Poznań
Lubie metal, a Ty kochasz hip-hop, Popierasz PiS, ja wole PO
Mimo to jesteś mi jak brat, bo łączy nas nienawiść do drogówki.

PO - PiS 9:6 F*CK ! F*CK !

Mordę może mam nie w tamburyn, ale mam zasady
Stargardzki oldboy
*zablokowany
Na forum od 5190 dni

Odp: Wygrajmy sektorówke: konkurs dla wszytkich kibiców Pogoni! - 08/03/2011 16:26

PL napisał:  
Hahaha Koszerna... na nią zawsze można liczyć!

Tomku bo pewnie forum będziesz czytał dzisiaj z 10 razy DZIĘKUJEMY za darmową reklamę!

Mam nadzieje że raz w miesiącu będą pisać o tym na głównej stronie!

Dajcie chłopu spokój, on to pisze bo takie dostał polecenie. W rzeczywistości uważa inaczej ale musi utrzymać rodzinę wiec się skurwił.

P.
Do końca!
Na forum od 7877 dni

Odp: Wygrajmy sektorówke: konkurs dla wszytkich kibiców Pogoni! - 08/03/2011 23:09
Jak ktos sie skuriwl to sie skurwil, w chuju mam jego rodzine.Policjanci tez argumentuja ze musza utrzymac rodzine.Mozna zarabiac nie bedac kurwa, wiec nie bron szmaty

Maroon 55
Kibic
Na forum od 7432 dni

Odp: Wygrajmy sektorówke: konkurs dla wszytkich kibiców Pogoni! - 08/03/2011 23:51

Ambasador napisał:  

Bosman jest dostępny w Warszawie np. w sklepach Piotr i Paweł, ale niestety tylko puszka.Po drugie Bosman ma charakter regionalny, i raczej nie będzie dostępny w ogólnopolskiej sprzedaży, a szkoda.

Dzięki kolego !
Byłem dziś w Jankach w tym sklepie i trochę pochodziłem ( szukałem dla żony jakiś prezent na Dzień Kobiet) no i co?
znalazłem Bosmanka Full i Specjal, będziemy ze szwagrem wspomagać .
Oczywiście butelka hehe

[...] i przyszedł Pan i spojrzał
na prace naszą,
i był zadowolony,
a gdy spytał o zarobki nasze,
usiadł i zapłakał [...]

z Listu św.Pawła Apostoła do Pracowników
Zielony Tryb Życia
Kibic
Na forum od 6503 dni

Odp: Wygrajmy sektorówke: konkurs dla wszytkich kibiców Pogoni! - 09/03/2011 00:57

Marcelo napisał:  

Ambasador napisał:  

Bosman jest dostępny w Warszawie np. w sklepach Piotr i Paweł, ale niestety tylko puszka.Po drugie Bosman ma charakter regionalny, i raczej nie będzie dostępny w ogólnopolskiej sprzedaży, a szkoda.

Dzięki kolego !
Byłem dziś w Jankach w tym sklepie i trochę pochodziłem ( szukałem dla żony jakiś prezent na Dzień Kobiet) no i co?
znalazłem Bosmanka Full i Specjal, będziemy ze szwagrem wspomagać .
Oczywiście butelka hehe

Bosman (w butelce tylko Full) również pokazuje się w carrefourze na Wileńskim (Praga Północ) ;)

Śródmiejski Tryb Życia...
P.
Do końca!
Na forum od 7877 dni

Odp: Wygrajmy sektorówke: konkurs dla wszytkich kibiców Pogoni! - 10/03/2011 09:44

Stargardzki oldboy napisał:  

Dajcie chłopu spokój, on to pisze bo takie dostał polecenie. W rzeczywistości uważa inaczej ale musi utrzymać rodzinę wiec się skurwił.

Wczesniej pisalem ogolnie na temat skurwienia sie, ale dopiero dotarlo do mnie kto napisal ten artykul.Maciejewski ty mala gruba swinio.Jest to najgorszy przyklad parowy, ktora dla poklasku szefa opierdoli nawet pale za pare wierszowek.Jeszcze pare lat temu pisal w prasie"pogonirskiej".Znal sie z wieloma chlopakami dzialajacymi, a teraz wypina dupsk redaktorowi naczlenemu.

P.
Do końca!
Na forum od 7877 dni

Odp: Wygrajmy sektorówke: konkurs dla wszytkich kibiców Pogoni! - 11/03/2011 01:34
Obrazek jpg wstawiony na forum

to tak jakby ktos jeszcze mial watpliwosci o kogo chodzi

mikos
Kibic
Na forum od 6650 dni

Odp: Wygrajmy sektorówke: konkurs dla wszytkich kibiców Pogoni! - 11/03/2011 13:32
hehe mogłeś mu chociaż pasek dokleić na oczy i podpisać "ktokolwiek widział - ktokolwiek wie" :D

=ZDR=
ZAŁOM
Kibic
Na forum od 5957 dni

Odp: Wygrajmy sektorówke: konkurs dla wszytkich kibiców Pogoni! - 12/03/2011 19:54
Wie ktoś gdzie można dostać ulotki które były np. na prezentacji informujące o tej akcji?

PL
Kibic
Na forum od 6966 dni

Odp: Wygrajmy sektorówke: konkurs dla wszytkich kibiców Pogoni! - 13/03/2011 00:37

ZAŁOM napisał:  
Wie ktoś gdzie można dostać ulotki które były np. na prezentacji informujące o tej akcji?

SKPS.

- 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.09 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005