Odp: Wygrajmy sektorówke: konkurs dla wszytkich kibiców Pogoni! - 07/03/2011 18:18
Uwazam ze Bosman troche przesadzil z ta iloscia. Zebrac 500kg kapsli przy obecnie tak niskim zainteresowaniu Pogonia i w tak krotkim czasie...graniczy z cudem i oni dobrze o tym wiedza. Druga sprawa to czy ta flaga sektorowa jest projektu kibicow(jestem 3X Tak) i czy bedzie na fladze logo sponsora(jestem 3X Nie)? Mam nadzieje ze w przypadku nie zebrania wymaganej ilosci Bosman zachowa sie honorowo i te flage zakupi.
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Ja kocham Liverpool - Ty kibicujesz Man Utd,
Jestem za Pogonią Szczecin, a Ty za Lechem Poznań
Lubie metal, a Ty kochasz hip-hop, Popierasz PiS, ja wole PO
Mimo to jesteś mi jak brat, bo łączy nas nienawiść do drogówki.
Dzięki kolego !
Byłem dziś w Jankach w tym sklepie i trochę pochodziłem ( szukałem dla żony jakiś prezent na Dzień Kobiet) no i co?
znalazłem Bosmanka Full i Specjal, będziemy ze szwagrem wspomagać .
Oczywiście butelka hehe
[...] i przyszedł Pan i spojrzał
na prace naszą,
i był zadowolony,
a gdy spytał o zarobki nasze,
usiadł i zapłakał [...]
Dajcie chłopu spokój, on to pisze bo takie dostał polecenie. W rzeczywistości uważa inaczej ale musi utrzymać rodzinę wiec się skurwił.
Wczesniej pisalem ogolnie na temat skurwienia sie, ale dopiero dotarlo do mnie kto napisal ten artykul.Maciejewski ty mala gruba swinio.Jest to najgorszy przyklad parowy, ktora dla poklasku szefa opierdoli nawet pale za pare wierszowek.Jeszcze pare lat temu pisal w prasie"pogonirskiej".Znal sie z wieloma chlopakami dzialajacymi, a teraz wypina dupsk redaktorowi naczlenemu.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.