Pierwszy wyjazd po przerwie zimowej i do tego chyba najlepszy w tej rundzie! Dlatego nie marudzić tylko ogarniać się! Biletów mamy sporo, jak dotrą do Szczecina ruszy sprzedaż.
Odp: Wracamy na trybuny! Prezentacja- Mecze-Wyjazdy! - 27/02/2011 00:02
Dzisiaj zawisły 3 transparenty zachęcające do przyjścia na ŁKS, a w szczególności do takich 2 sektorów
na wilczej, na manhatanie i na turzynie. Idąc śladem innych, złóżcie się z kumplami z osiedla po 5 zł na materiał i puszkę farby i maźnijcie coś u siebie na dzielnicy, wkład własny jest na prawdę mały, a efekt duży.
Czekaliśmy około 3 miesiące na to wszystko: na wyjazdy, na doping z prawdziwego zdarzenia, na tą niesamowitą atmosferę , na mecze i całą otoczkę związaną wraz z nimi, już niedługo się doczekamy i rozjebmy kibicowsko tą rundę, pod każdym względem!
Przedsmak atmosfery jaką będziemy tworzyli WSPÓLNIE przez całą rundę czeka na nas już podczas prezentacji.
Niech propaganda trwa i do zobaczenia
[PL: ...]
Ostatnio edytowany przez: TakiTam, 27 lutego 2011, 00:31 [1 raz(y)]
Odp: Wracamy na trybuny! Prezentacja- Mecze-Wyjazdy! - 27/02/2011 02:48
mam pytanie czy bedzie mozliwsc kupienia biletu na mecz jakos podczas podrozy ? rozchodzi sie o to ze nie bede mial jak go wczesniej kupic bo przylatuje na mecz w piatek wieczorem poznym a w sobote pewnie rano wyjazd.
A żaden twój kolega ze Szczecina nie będzie jechał na mecz, żeby za Ciebie kupił? Jeżeli nie, to podaszmi swoje dane ja zapisze Ciebie na listę, zapłacę za Ciebie, a w drodze na mecz się rozliczymy czyli ja Ci dam bilet ty mi kase. Jeżeli chcesz nie ma problemu.
Młyn młynem wiadomo co mecz, jednak mamy tez pare wyjazdow na ktorych trzeba sie skupic w szczegolnosci!! Stróże, Nieciecza, kto ma jaja a kto wydmuszki?
Odp: Wracamy na trybuny! Prezentacja- Mecze-Wyjazdy! - 28/02/2011 17:43
Pochwalony wszystkim.Także mój dziewiczy post na forum,lecz od lat kilku jestem stałym obserwatorem,więc taki żółtodziób ze Mnie nie jest heh. Co do kolegi powyżej to powiem tobie że śmiało możesz jechać sam-towarzystwo znajdziesz, tutaj nikt nie bije nikt nie krzyczy..Wracając do tematu bo troszkę odbiegłem w Piątek musimy zrobić kocioł na piekle bo żydków ponoć sporo z Izraela przyjedzie..Do Piątku!
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.