Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Setki kilometrów setki Pogoni czas na Śląsk: Radzionków!!! << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Piona!
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7199 dni

Odp: PSonTour: Radzionków!!! - 12/10/2010 20:42
Obrazek jpg wstawiony na forum Obrazek jpg wstawiony na forum

Stanisław Grzesiuk
Kibic
Na forum od 7342 dni

Odp: PSonTour: Radzionków!!! - 12/10/2010 20:49
Mecz w Radzionkowie o 15 czy o 16?

[PL: o 15 jest błąd na plakacie- dobrze ze zauważyłeś. ]

PL
Kibic
Na forum od 6967 dni

Odp: PSonTour: Radzionków!!! - 12/10/2010 20:49
Licytować to się na szlaku możecie swoją liczba nie na necie.

Mam nadzieję ze FC nie zawiodą w końcu się ostro zmobilizują!

FCS 1948
Kibic
Na forum od 6929 dni

*

Odp: PSonTour: Radzionków!!! - 12/10/2010 20:50

Krokus napisał:  
Mecz w Radzionkowie o 15 czy o 16?

gdzies czytalem ze na 15 ale nie wazne WSZYSCY DO RADZIONKOWA!!

Tylko Pogoń !
Prawa Strona Miasta
Kibic
Na forum od 7222 dni

Odp: Setki kilometrów setki Pogoni czas na Śląsk: Radzionków!!! - 12/10/2010 21:09
ludzie zajebiscie ze zaczynacie patrzec ktore FC sie wyroznia... i dobrze by bylo zeby liczby nad ktorymi sie licytujecie zahaczaly o 20-30 osob... FC: Gryfice, Stargard Szcz., Chojna, Police, Gryfino, Dębno, Drawsko itd. jakby kazda ekipa wystawila po 15-20 osob to juz jest paczka a sa tez i mniejsze FC... jak dla mnie w tym sezonie Stargard bardzo slabo jak na swoje mozliwosci... Gryfice tez pokazywaly sie w duzo lepszych liczbach, Chojna....tez nie za wiele osob a osoby ktore powinny jezdzic to sciemniaja ( hehe), Gryfino- pare osob w tym sezonie sie pojawilo, nawet debiutantow, Dębno wreszcie odzylo i licze ze chociaz tam chlopaki nie dostana zadyszki i beda dawac przyklad innym...Drawsko- 1 osoba...

ostatnie 3 wyjazdy i podnosimy frekwencje na wyjazdach!!!! pokazmy kto stanowi markę tej druzyny, pokazmy ze to My jestesmy Pogoń!!!piłkarze pajacują a My będziemy błyszczeć!!!

Wasza nienawiść daje mi siłę, żebym stał się mocniejszy!Na zawsze w moim sercu tylko MKS Pogoń Szczecin!
Dziad
Kibic
Na forum od 5756 dni

Odp: Setki kilometrów setki Pogoni czas na Śląsk: Radzionków!!! - 12/10/2010 23:17
wybiera się ktoś z Wawy ??

Poza tym uważam, że Sosnowiec należy zniszczyć.

Sami przeciw wszystkim!
Prawa Strona Miasta
Kibic
Na forum od 7222 dni

Odp: Setki kilometrów setki Pogoni czas na Śląsk: Radzionków!!! - 13/10/2010 17:34

Hasor napisał:  

a czy to ważne?

Wasza nienawiść daje mi siłę, żebym stał się mocniejszy!Na zawsze w moim sercu tylko MKS Pogoń Szczecin!
P.
Do końca!
Na forum od 7878 dni

Odp: Setki kilometrów setki Pogoni czas na Śląsk: Radzionków!!! - 13/10/2010 20:07

Prawa Strona Miasta napisał:  

Hasor napisał:  

a czy to ważne?

Domyslam sie, ze gostkowi chodzi, ze tez rusza na wyjazd ze stolicy...przynajmniej mam taka nadzieje heheh

Sami przeciw wszystkim!!!
Dziad
Kibic
Na forum od 5756 dni

Odp: Setki kilometrów setki Pogoni czas na Śląsk: Radzionków!!! - 13/10/2010 20:23

P. napisał:  

Hasor napisał:  

a czy to ważne?

Domyslam sie, ze gostkowi chodzi, ze tez rusza na wyjazd ze stolicy...przynajmniej mam taka nadzieje heheh

naturalnie ;)

Sami przeciw wszystkim!
Prawa Strona Miasta
Kibic
Na forum od 7222 dni

Odp: Setki kilometrów setki Pogoni czas na Śląsk: Radzionków!!! - 13/10/2010 22:56

Hasor napisał:  

P. napisał:  

Hasor napisał:  

a czy to ważne?

naturalnie ;)

ok :) ale widze ze tu niezbyt wielkie poruszenie...zastanawiam sie co mozna przyjemniejszego robic w sobotni dzien, wieczor, noc niz jazda z kolegami w Polskę?? dobre towarzystwo, zajebista atmosfera i wiele ciekawych sytuacji...dla mnie niepojęte jest ze majac taki potencjal jezdzimy tak slabo...

Mazik
Kibic
Na forum od 6217 dni

*

Odp: Setki kilometrów setki Pogoni czas na Śląsk: Radzionków!!! - 13/10/2010 23:53
Dokładnie! Sobota - setki Pogoni podbija Radzionków. Może i piłkarzyki robią sobie jaja ale Pogoń to MY !! Jedziemy WSZYSCY !!!

L.
Kibic
Na forum od 7785 dni

Odp: Setki kilometrów setki Pogoni czas na Śląsk: Radzionków!!! - 14/10/2010 10:30

Mazik napisał:  
Dokładnie! Sobota - setki Pogoni podbija Radzionków. Może i piłkarzyki robią sobie jaja ale Pogoń to MY !! Jedziemy WSZYSCY !!!

Bracia jedziemy kurwa !! Pamietajcie, ze nie zostalo wiele miejsc, w ktorym panuje klimat z lat 90 i wczesniiej. Wszedzie buduja nowe stadiony itp, ale zawsze czuje sie ta dodatkowa mobilke przy powrocie do starej polskiej sceny :)

MW'03
TakiTam
Kibic
Na forum od 5834 dni

*

Odp: Setki kilometrów setki Pogoni czas na Śląsk: Radzionków!!! - 14/10/2010 17:00

Mazik napisał:  

Racja, Czy wygrywasz czy nie, ja i tak kocham Cie! Zapisy jeszcze trwają, więc kto jeszcze nie zapisany, ma szansę się zapisać! Jedziemy!

Liberta' Per Gli Ultras
Miś
Kibic
Na forum od 7769 dni

Odp: Setki kilometrów setki Pogoni czas na Śląsk: Radzionków!!! - 15/10/2010 08:29
Ostatni dzień zapisów !!! Kto jeszcze się nie zdecydował ma jeszcze dziś czas, a zastanawiać się nie ma nad czym. Jeden z najlepszych wyjazdów w tej rundzie więc NIE MOŻE CIĘ NA NIM ZABRAKNĄĆ. Do zobaczenia na trasie.

Servant
Kibic
Na forum od 5469 dni

Odp: Setki kilometrów setki Pogoni czas na Śląsk: Radzionków!!! - 15/10/2010 15:28
Chłopaki zmobilizujcie się . Zostały tylko 3 wyjazdy . Później 4 miesięczna przerwa ! Jedziemy wszyscy ! Kto nie pojedzie to będzie żałował .

UI
Kibic
Na forum od 7587 dni

*

Odp: Setki kilometrów setki Pogoni czas na Śląsk: Radzionków!!! - 15/10/2010 16:13
JEDZIEEEEEEEEEEEEMY!!

Obrazek gif wstawiony na forum
Dziad
Kibic
Na forum od 5756 dni

Odp: Setki kilometrów setki Pogoni czas na Śląsk: Radzionków!!! - 17/10/2010 05:30
Kurwa, 5 godzin czekania na pociąg w Katowicach, potem kolejne 5 jadąc przez jebane Sosnowce Częstochowy i inne wynalazki by ledwo doczłapać się do domu... Ale warto było :)

Sami przeciw wszystkim!
Servant
Kibic
Na forum od 5469 dni

Odp: Setki kilometrów setki Pogoni czas na Śląsk: Radzionków!!! - 17/10/2010 08:54
Żałujcie że was nie było :)

Łysy
Kibic
Na forum od 5887 dni

Odp: Setki kilometrów setki Pogoni czas na Śląsk: Radzionków!!! - 17/10/2010 12:35
Ci, którzy nie jechali niech teraz żałują :).

Byliśmy tu i zawsze będziemy , stąd jesteśmy i tu umrzemy.
Prawa Strona Miasta
Kibic
Na forum od 7222 dni

Odp: Setki kilometrów setki Pogoni czas na Śląsk: Radzionków!!! - 17/10/2010 13:01
ogólnie wyjazd zajebisty, chujowo ze tyle czasu trzeba gnic na tym smierdzacym śląsku...kto nie był niech żałuje, a kto był jasno moze chyba stwierdzic ze takiego wyjazdu juz dawno nie bylo.. Nas na tym wyjzezdzie 96 osób.. reszte opowiedzą Wam koledzy...hehe

- 1  - 2  - 3  - 

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.06 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005