Odp: Setki kilometrów setki Pogoni czas na Śląsk: Radzionków!!! - 12/10/2010 21:09
ludzie zajebiscie ze zaczynacie patrzec ktore FC sie wyroznia... i dobrze by bylo zeby liczby nad ktorymi sie licytujecie zahaczaly o 20-30 osob... FC: Gryfice, Stargard Szcz., Chojna, Police, Gryfino, Dębno, Drawsko itd. jakby kazda ekipa wystawila po 15-20 osob to juz jest paczka a sa tez i mniejsze FC... jak dla mnie w tym sezonie Stargard bardzo slabo jak na swoje mozliwosci... Gryfice tez pokazywaly sie w duzo lepszych liczbach, Chojna....tez nie za wiele osob a osoby ktore powinny jezdzic to sciemniaja ( hehe), Gryfino- pare osob w tym sezonie sie pojawilo, nawet debiutantow, Dębno wreszcie odzylo i licze ze chociaz tam chlopaki nie dostana zadyszki i beda dawac przyklad innym...Drawsko- 1 osoba...
ostatnie 3 wyjazdy i podnosimy frekwencje na wyjazdach!!!! pokazmy kto stanowi markę tej druzyny, pokazmy ze to My jestesmy Pogoń!!!piłkarze pajacują a My będziemy błyszczeć!!!
Wasza nienawiść daje mi siłę, żebym stał się mocniejszy!Na zawsze w moim sercu tylko MKS Pogoń Szczecin!
Domyslam sie, ze gostkowi chodzi, ze tez rusza na wyjazd ze stolicy...przynajmniej mam taka nadzieje heheh
naturalnie
ok ale widze ze tu niezbyt wielkie poruszenie...zastanawiam sie co mozna przyjemniejszego robic w sobotni dzien, wieczor, noc niz jazda z kolegami w Polskę?? dobre towarzystwo, zajebista atmosfera i wiele ciekawych sytuacji...dla mnie niepojęte jest ze majac taki potencjal jezdzimy tak slabo...
Wasza nienawiść daje mi siłę, żebym stał się mocniejszy!Na zawsze w moim sercu tylko MKS Pogoń Szczecin!
Dokładnie! Sobota - setki Pogoni podbija Radzionków. Może i piłkarzyki robią sobie jaja ale Pogoń to MY !! Jedziemy WSZYSCY !!!
Bracia jedziemy kurwa !! Pamietajcie, ze nie zostalo wiele miejsc, w ktorym panuje klimat z lat 90 i wczesniiej. Wszedzie buduja nowe stadiony itp, ale zawsze czuje sie ta dodatkowa mobilke przy powrocie do starej polskiej sceny
Odp: Setki kilometrów setki Pogoni czas na Śląsk: Radzionków!!! - 17/10/2010 13:01
ogólnie wyjazd zajebisty, chujowo ze tyle czasu trzeba gnic na tym smierdzacym śląsku...kto nie był niech żałuje, a kto był jasno moze chyba stwierdzic ze takiego wyjazdu juz dawno nie bylo.. Nas na tym wyjzezdzie 96 osób.. reszte opowiedzą Wam koledzy...hehe
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.